|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
21.2.2008 11:41:25   
barbaw
Jaz pojem skledico zelene solate vsak dan. Se mi zdi, da največ denarja porabimo za solato. In sladoled. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
21.2.2008 11:46:30   
kasso
Tamara, čestitam za 4 zvezdice user posted image user posted image user posted image si ta prava čveka user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
21.2.2008 11:49:08   
TamaraJ
Pozabila sem prilepit link... No sem popravila sporočilouser posted image . Nosečniška pozabljivost pačuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
21.2.2008 11:52:44   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz pojem skledico zelene solate vsak dan. Se mi zdi, da največ denarja porabimo za solato. In sladoled. user posted image

ja, ampak jaz jem SAMO zeleno solato user posted image  ze cel teden.
malica (z argeto in kruhom - a ne, aurora user posted image  - pade zjutraj v sluzbi), doma pa pol cel dan samo solato jem user posted image  spreminjam se v zajca?! user posted image  user posted image  

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
21.2.2008 11:54:48   
narava
Cmrlika se je pa z lunco pogovarjala user posted image  si ji povedala, da mora okrog prit pa kej postorit tut maja? user posted image

aja, name lunca ni nic vplivala, sem normalno (relativen pojem user posted image ) spala.. moj je pa zaspal takoj po dnevniku in spal do 6 zjutraj?! user posted image  pa ce dobro pomislim - prejsnjic, ko je bla luna, isto user posted image fenomenuser posted image

tamara, nimam zvocnikov user posted image  what is it about?

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
21.2.2008 12:10:28   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: narava

spreminjam se v zajca?! user posted image  user posted image  

Če se slučajno spremeniš te lahko k sosedu peljem. Ima kar nekaj zajčnikov. user posted image  no jaz jem še kaj drugega kot solato.  user posted image  poleti pa se to zna spremenit, ker med vročino ne morem jest.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
21.2.2008 12:47:57   
kasso

so slovenski podnapisi!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
21.2.2008 12:53:28   
TamaraJ
narava... čist sem spregledala tvoj post. Ups... Ja, kot je napisala Kasso... imaš podnapise, čeprav je zoprno gledat brez zvoka.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
21.2.2008 12:57:31   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

so slovenski podnapisi!

ce sem cist iskrena: ko sem odprla in vidla, da je youtube, nisem niti klikala, da bi ga odprla, ker tak nimam zvocnikov in vecino stvari, ki sem jih gledala na youtube je treba poslusat. zato tudi nisem odpirala. user posted image  no, zdj pa grem odpret user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
21.2.2008 12:59:24   
tally

tally, sem že slišala za nalepke - čemu pa služijo? Ali te kaj vprašajo iz kje si, ko greš na MŠ v LJ? Vem, da se predavanja začnejo 3.3., ker to piše v njihovem splošnem letaku. Navadno so predavanja ob 10,16 in 18.uri. kaj več pa zaenkrat ne vem.

Katina ne vem čemu služijo nalepke tudi povedala mi ni, bom vidla v pon. ko bova šla z user posted image tja.Ni me nič vprašala iz kje sem ker na tistih nalepkah je naslov. Midva bova ška v pon. ob 16, pol bova pa kombinirala naprej, odvisno od časa.
n
Zelena solata mnjami, jem jo vsak dan, mogoče pa tut kej pomaga ker grem kr 2x na dan na taveliko zadevouser posted image .
Joj ena je pisala mislim da edinaos, da je imela nočne more, jaz tudi, sem sanjala da sem že rodila, bili smo nekje od zunaj v parku in so mi ukradli otrčka, moj je reku da sem kr začela kričat pa kr nisem mogla do zraka pridt. V glavnem moraaa.

Lp grem sedaj malo pospravljat, ker prelagam že od ponedeljka

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
21.2.2008 13:08:52   
barbaw
Vidim, da Tally tudi prelagaš pospravljanje od ponedeljka. Jaz tudi. user posted image  Sem pa bila pridna in sem vse posesala in pomila tla. user posted image

Estrella hvala, da si mi poslala delovno vnemo. user posted image

Očitno uživate na soncu, kuhate ali spite. user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
21.2.2008 13:09:48   
narava
tamara, jaz lepo odprem link, kliknem in ves kaj? novi racunalnik nima flash playerja user posted image  ok, ga probam instalirat gor, pa kar ne prime user posted image  brezveze..user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
21.2.2008 13:09:58   
jana81

in zraven cmokam se Mannerjeve Törtchen - maj fejvrit piskote user posted image

a veš kaj...jst sem se čist razvadla s temi manner torticami, sej misliš une okrogle s ful čokolade noter v roza pakungi?? jst jih mam kr na mizi , pa vedno en paklc še na zalogi.

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Kar pa se smrčanja tiča... naš samo na hrbtu ne sme spat in je OK. Če se obrne, ga malo podrezam in prišepnem: smrčiššššššš in se kar v spanju obrne na bokuser posted image

ja moj tudi, pa ko zakleto mu je najljubši položaj na hrbtu..pol ga pa za nos primem, da ne more dihat in se zbudi, zdej že kr ve, da se more obrnat.

zatekanje: jst zatekam ne (hvala bogu), pa mam res skos noge dol, razen ponoč ko spim.user posted image

CTG: nimam pojma, ker od brata punci so ga delal že od 32.tedna dalje skos, ker je mela rizično.

Pucanje? no včeri sem se hvalila kak bom vse spucala, pa sem od tega naredla 1/4 naloge, samo kopalnica je prišla na vrsto, ostalo danes.user posted image

barbaw in narava..jst se vama pridružujem z otrdevanjem, se včasih že vprašam če bom mogoč šla kr rodit?
se mi je pa že 2x sanjalo da sem rodila.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Suzy dobra si, jaz moram obvezno na wc ponoči vsaj 3 krat. user posted image Ženske jaz se komaj vstajam iz postelje, vstajam kot kakšen dedek user posted image in kosti med nogami,medenične me zelo bolijo ko se vstanem.
Ampak dovolj jamranja...na vrsti so zopet JAGODE IN BANANA. user posted image user posted image user posted image
Kak to paše user posted image user posted image . Narava a z jagodami te pa še nisem okužila? user posted image Argeta je zakon, kajne? user posted image

joj jst tud grem ziher 3x ponoč na wc, je že prav nadležno, sej pol ni čudno da spim do 9h-10h.
Ampak veš kaj ....danes zjutraj sem si tud jst nabavla JAGODE. Argeto pa najraje jem tunino.

Čmrlika za cuker test sem jst zvedla takoj.isti dan. kr poklič jih pa ti naj povejo.

tamara res si pridna z klofanjem besed in postov...user posted image

edina pač tak je, hormoni nam delajo 1000 na uro...jst sem popizdla včeri ker je hotu it moj user posted image  z bratom ven zvečer, češ da če nista dost skup in če ga ne prenašam dost vsak vikend ko spi pr naju. halo kaj mi pa je? sej mu je vendar brat. (ok sam me res mori da je vsak vikend pr nama-star je 20 let by the way)

IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

mene bo moj user posted image peljal v celje v hm. najbrš drug vikend. ne vem. upam,da mi bo uspelo kaj najti zase.

jaz sme malo zaprta danes. očitno jem preveč sladkarij. bo treba sladko zamenjat s sadjemuser posted image .

ja pol pa lahk gremo na kak kafe a ne?
ja tud jst jem preveč sladkarij, sam jebi ga se jim ne morem odpovedat.

zdej bom pa zaključla tale post, če ne bo sama klobasa, pa grem novga ofnat, ker še nisem pršla do konca.Mi net ni delu, in mam zdej cel kup za prebrat.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
21.2.2008 13:13:46   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

ja, ampak jaz jem SAMO zeleno solato user posted image  ze cel teden.
malica (z argeto in kruhom - a ne, aurora user posted image  - pade zjutraj v sluzbi), doma pa pol cel dan samo solato jem user posted image  spreminjam se v zajca?! user posted image  user posted image  

narava pol pa ni čudn da nimaš trebuha user posted image user posted image
jst jo mam sicer rada, ampak sam od solate pa ne bi mogla žvet.

no sem misla da ste več napisale, tole bi pa že še lahk prpopala gor na un post.user posted image user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
21.2.2008 13:19:39   
aurora28
Pozdravljene!

Sem nazaj, kok je fino ko se malo ravajam. Danes sem si privoščina pedikuro user posted image user posted image user posted image .

Jana jaz tudi obožujem tunino pašteto od Argete, je zakon. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
21.2.2008 13:23:57   
narava
jana, te tortice, ja user posted image  

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
21.2.2008 13:25:07   
narava
aurora, ti bos pa najlepsa porodnica v maju! user posted image  user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
21.2.2008 13:29:21   
TamaraJ
narava... tisto je en govor (od ustanovitelja Appla, Nexta in Pixarja), ki je govoril na neki podelitvi diplom. Res lep govor, ki ti da kar malo mislit. Nisi pa nič zamudila, dont voriuser posted image

Drugače pa se meni spi za popi......user posted image user posted image  Sploh nisem več pri stvari in moja produktivnost je padla na nulo. Nosečnost, pa spomladanska utrujenost, pa sonček zunaj (sej zunaj imam čist zadost energij, noter ne morem več bit!)... Ampak imam še nekaj nujnega, ki ne more čakat do jutri. Pa komaj sedim oz. ležim tukaj. Mali čist ponori, če spremenim položaj in se pomaknem bolj h compu. In tako ležim, v tem položaju pa se mi še bolj spi... Ahhh, spet se pritožujem kot kakšna stara mamkauser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
21.2.2008 13:29:52   
jana81
aurora kak ti zavidam...jst bom mogla mal haltat svoje razvjanje...sem preveč potrošla ta mesec.
Sem bla ravn na banki da so mi podaljšal limit in zaračunajo 46 eur stroškov za podaljšanje.user posted image

znorela bom z bitdefender antivirusnim programom, kr vse mi blokira, ravn mi je prepreču dostop do zasebnih sporočil...halo ??????

še mal pa bom šla kr ven na sonček, tolk sem razkurjena.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
21.2.2008 13:32:42   
TamaraJ
.Danes sem si privoščina pedikuro user posted image user posted image user posted image .

Super.. Jaz še nisem bila na manikuri, pedikuri, depilaciji... sploh še nisem bila nikoli v kozmetičnem salonu. Pa nisem bila še na masaži, pa... samo do frizerja uspem dvakrat letnouser posted image   jao, jao... Enkrat si želim na manikuro, da si končno zrihtam nohtke. pa se odločam že leta in letauser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
21.2.2008 13:36:04   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

narava pol pa ni čudn da nimaš trebuha user posted image user posted image
jst jo mam sicer rada, ampak sam od solate pa ne bi mogla žvet.

jah, in pol me v sluzbi vprasajo kdaj imam rok, in jaz lepo: ja, maja, ne. Aha, ja kje pa mas trebuscek? sej zdej bi ga pa mogla ze met ornk? user posted image  ja, a res? doma sem ga pustila dons user posted image  user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
21.2.2008 13:36:54   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
znorela bom z bitdefender antivirusnim programom, kr vse mi blokira, ravn mi je prepreču dostop do zasebnih sporočil...halo ??????

instaliraj si NOD32, men je najboljsi..

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
21.2.2008 13:37:57   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

.Danes sem si privoščina pedikuro user posted image user posted image user posted image .

Super.. Jaz še nisem bila na manikuri, pedikuri, depilaciji... sploh še nisem bila nikoli v kozmetičnem salonu. Pa nisem bila še na masaži, pa... samo do frizerja uspem dvakrat letnouser posted image   jao, jao... Enkrat si želim na manikuro, da si končno zrihtam nohtke. pa se odločam že leta in letauser posted image

tamara, jaz tudi ne user posted image  enkrat bi blo pa fajn it, tko se porihtat od-do user posted image

pa kje je Spelina?

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
21.2.2008 13:40:25   
narava
jaz pa sem sedaj brala tam na Dojencek/Po porodu o bolecinah pri spolnem odnosu po porodu. Sem se kar malo zamislila user posted image  To res tako boli? Vsako? user posted image  dejte me mal pomirit, da to le ni pravilo? user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
21.2.2008 13:43:30   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: tally
Midva bova ška v pon. ob 16, pol bova pa kombinirala naprej, odvisno od časa.

hmm tally, imas mogoce ze urnik? se lahko pridruzim predavanjem naknadno, recimo ce bi zamudila zacetna predavanja?

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.