jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: narava in zraven cmokam se Mannerjeve Törtchen - maj fejvrit piskote a veš kaj...jst sem se čist razvadla s temi manner torticami, sej misliš une okrogle s ful čokolade noter v roza pakungi?? jst jih mam kr na mizi , pa vedno en paklc še na zalogi. IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ Kar pa se smrčanja tiča... naš samo na hrbtu ne sme spat in je OK. Če se obrne, ga malo podrezam in prišepnem: smrčiššššššš in se kar v spanju obrne na bok ja moj tudi, pa ko zakleto mu je najljubši položaj na hrbtu..pol ga pa za nos primem, da ne more dihat in se zbudi, zdej že kr ve, da se more obrnat. zatekanje: jst zatekam ne (hvala bogu), pa mam res skos noge dol, razen ponoč ko spim. CTG: nimam pojma, ker od brata punci so ga delal že od 32.tedna dalje skos, ker je mela rizično. Pucanje? no včeri sem se hvalila kak bom vse spucala, pa sem od tega naredla 1/4 naloge, samo kopalnica je prišla na vrsto, ostalo danes. barbaw in narava..jst se vama pridružujem z otrdevanjem, se včasih že vprašam če bom mogoč šla kr rodit? se mi je pa že 2x sanjalo da sem rodila. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Suzy dobra si, jaz moram obvezno na wc ponoči vsaj 3 krat. Ženske jaz se komaj vstajam iz postelje, vstajam kot kakšen dedek in kosti med nogami,medenične me zelo bolijo ko se vstanem. Ampak dovolj jamranja...na vrsti so zopet JAGODE IN BANANA. Kak to paše . Narava a z jagodami te pa še nisem okužila? Argeta je zakon, kajne? joj jst tud grem ziher 3x ponoč na wc, je že prav nadležno, sej pol ni čudno da spim do 9h-10h. Ampak veš kaj ....danes zjutraj sem si tud jst nabavla JAGODE. Argeto pa najraje jem tunino. Čmrlika za cuker test sem jst zvedla takoj.isti dan. kr poklič jih pa ti naj povejo. tamara res si pridna z klofanjem besed in postov... edina pač tak je, hormoni nam delajo 1000 na uro...jst sem popizdla včeri ker je hotu it moj z bratom ven zvečer, češ da če nista dost skup in če ga ne prenašam dost vsak vikend ko spi pr naju. halo kaj mi pa je? sej mu je vendar brat. (ok sam me res mori da je vsak vikend pr nama-star je 20 let by the way) IZVIRNO SPOROČILO: kodrana mene bo moj peljal v celje v hm. najbrš drug vikend. ne vem. upam,da mi bo uspelo kaj najti zase. jaz sme malo zaprta danes. očitno jem preveč sladkarij. bo treba sladko zamenjat s sadjem . ja pol pa lahk gremo na kak kafe a ne? ja tud jst jem preveč sladkarij, sam jebi ga se jim ne morem odpovedat. zdej bom pa zaključla tale post, če ne bo sama klobasa, pa grem novga ofnat, ker še nisem pršla do konca.Mi net ni delu, in mam zdej cel kup za prebrat.