Čmrlika
|
Dobro jutro še z moje strani! Bom še jaz malo klofala-ene tri štiri poste, da bomo prej na cilju... Kako ste kaj ajale, lunica pa mrk kaj vplivali? Jaz sem do 3 in 15 spala kot ubita, potem pa lulat, pa nič več ajat...in potem se spomnim ob 4 in 21 da bi se moral že lepo mrk videt in vstanem k oknu in imam to lunico kot na dlani... Je blo ful lepo videt, pa pravim a si buden, on nekaj zajamra, jaz pa še enkrat miškooooo on pa skoči kaj je narobe...in moj odgovor, pridi mrk gledat Se je revež prestrašil.... Menda je mislil, da gremo že rodit? In potem sem vzela fotoaparat in šla slikat lunin mrk, si dvignila žaluzije in se vlegla in še kako uro spremljala lunico...je blo fino, na koncu me je uspavala... Madona, ko berem vse te vaše težave, hemeroidi, pa zatekanje...sem lahko jaz ful srečna da s tem še nimam problemov...no, se mi pa kak noht zaraste pa sem tud v klubu.bogic... Upam, da vas to vse čimprej mine...... A mi katera pove, koliko časa rabijo za izvid cuker testa? so rekli,da ga bodo G poslali, pa bi jaz že rada kaj zvedela, sploh še druge zadeve v zvezi s krvjo-zarad prsta? Nič,sem popapala čokolino, zdaj pa se porihtam v lepo srečko nosečko žarečko, pa grem s prijateljico v šoping v avstrijo..... In to kljub temu, da mi ene nabijate slabo vest s pospravljanjem, pa likanjem, pa kosilom.. . Bo počakalo, al ne? In jutri pičima k tašči v portorož, torej to pomeni da bo čakalo vsaj do ponedeljka? Ups, ma kaj me briga, saj v takem svinjaku pa tud ne živiva Lepo mi bodite, pa se pišemo popoldne,pa držim pestike za vse ki ste danes na pregledih... Pozdravček iz sončnega Maribora!
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 21.2.2008 9:43:13 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|