|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
20.2.2008 19:11:22   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: *BellaLuna*

Joži79 meni so tudi na nuhalni postavili sum na pregrado ali pa sedlasto maternico. Pa imam tudi za sabo že ss. Ampak kot kaže je vse ok ali pa ne vpliva. Tako da take prognoze vzemi malo z rezervo. Ti pa vsekakor želim, da bi se dojenček obrnil.

Tudi jaz imam izrastek v maternici oz. t.i. srčasto obliko maternice, ki so mi jo določili še pred mojo zanositvijo. V KCju sem bila na pregledu in so se takrat odločili, da poseg ni potreben. Pet let za tem sem zanosila, na srečo vmes nisem imela nobenega ss. Me je pa na nuhalni G (ni moja osebna G - mi je delala le meritev NS) vsa začudena vprašala zakaj mi te pregrade niso odstranili user posted image , da to lahko privede do prezgodnjega poroda ali pa, da se user posted image  sploh ne obrne na glavo???...mislim, čist me je zamorila takrat.....no, pa zaenkrat vse poteka čisto normalno, brez zapletov, torej velikokrat nas G po nepotrebnem prestrašijo in vse mečejo v "isti koš".
Joži79, res držim pesti, da se tvoje dete obrne na glavo, moraš pa vedeti, da se nekaterim otrok ne obrne na glavo niti pri popolnoma pravilno razviti maternici.

Moj mali se na trenutke še zmeraj tako premetava v mojem trebuhu, da me prav zaskrbi, da ga kakšen vrag ne obrne v medenično - prečno lego user posted image  user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
20.2.2008 19:14:26   
Dinki
Ursi84, a si še v enem kosu? Vidim, da nas bereš user posted image ...vsak dan se usedem za računalnik z mislijo, da vidim če so že kakšni konkretni premiki pri nas marčevkah user posted image . Upam, da si OK.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
20.2.2008 19:18:21   
*medica*
nasy se kr strinjam z dinki..mislim da spooh ne boš vedla da obstaja lunin mrk takratuser posted image user posted image

dinki tud jest sem zelo velikat puščala stvari kot ti čist na konc..zadnje minute sem speljala kake stvari ..pa se mi je zelo velikokrat obrestovalo..in sem rekla kar je zih je zih ..naredi danes ker jutri je lahko že prepozno..user posted image
ja teta mi je pa orng zafrk..in srčno upam da bo posteljinca ok..čakam samo da pokliče in reče da je narjena..ker jo ne upam niti poklicat in kej rečt da ne bo spet mere zamutilauser posted image user posted image ..če bo pa zašuštrala bo pa šla lepo v BC pa kupla posteljinco od aljaža za 32€user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
20.2.2008 19:21:55   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08: 
user posted image Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ribnica, user posted image , (OT:115, +13 kg)

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2. user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image  

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted image ,user posted image  
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 101 cm, +7 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice,user posted image   - Nejc user posted image , ( OT:119 cm, +17 kg)

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)
user posted image anlu 3.user posted image , user posted image - Bine user posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 110 cm, + 23 kg)

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted image ,Ljubljana,  user posted image
user posted image Vitaena, ?user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image Petrca123, 1.user posted image ,27 let, Ljubljana, user posted image - Tian user posted image (OT:?, +15 kg)

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje,user posted image   , (OT: 102 cm, +13 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor,  user posted image
user posted image lencyka, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana,  user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image , (OT:??, +6,5 kg)
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 116 cm, + 8 kg)
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image Pingvinčica , 2. user posted image , 25 let, Celje,  user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 103 cm, + 10 kg)
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)
user posted image Joži79?user posted image , user posted image
user posted image Kabija, ?user posted image , Celje, user posted image

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana,  user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2. user posted image ,Maribor, user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image
user posted image štručka
, 2user posted image . , user posted image
user posted image majchika , 1. user posted image , 30 let, Celje, user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image
user posted image DIANA5 , 3. user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image
user posted image Anay, 2.user posted image , user posted image , (OT:?, +10 kg)

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , user posted image - Maks ali Filip  user posted image
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 99 cm, +9 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, + kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 103 cm, +11 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  
user posted image Sanca, ?user posted image , user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +11,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 97 cm, + 12 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 107 cm, +11,5 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)
user posted image pomlad08 ?user posted image , user posted image

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image florc
, 1.user posted image , 26 let, Kranj,user posted image   , (OT:94 cm, + 9kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:110, +13 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, Slovenj Gradec, user posted image , (OT:??, +13 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:103 cm, +11kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 104 cm, +10 kg) 
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted image , Murska Sobota, user posted image
user posted image KRISSY, ?user posted image , Kranj, user posted image
user posted image jasnicko, ?user posted image , Šempeter pri Novi Gorici, user posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:98 cm, +8 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image

91 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 27
user posted image : 22

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MARČEVKE - MARČEVCI 2008:

user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 min user posted image Kristjan
user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ?? user posted image user posted image Luka in Miha
user posted image rebeca (PDP 4.3.2008) rodila 02.02.2008 ob ?? user posted image Tajo (2015 g; 46 cm)

user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image  

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
20.2.2008 19:23:35   
Zofy
Ma kaj nas je cel kup s temi srčastimi, sedlastimi maternicami oz. pregradami? Tudi meni so na nuhalni to rekli in da je potem večja verjetnost, da se otrok ne obrne in da je porod pred 37. tednom. Ampak mojauser posted image je že nekaj časa na glavo obrnjena in skozi tišči v moj desni kolk - zato najbrž tisti krči o katerih sem poročala včeraj. Imam pa včasih občutek, da bom kar rodila, ker je tako nizko.

Sem pa tudi jaz že čisto zmatrana danes. Torta črni gozdičej je uspela, vsi so vzeli repete (tudi jaz), se mi pa zato najbrž zdaj tako spi user posted image . In če ležim na boku, mi kar sapo jemlje od sitostiuser posted image . Zato se beremo spet jutri, lahko noč!

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
20.2.2008 19:26:40   
gaya24
Dober večer.

Sem vas že  opoldan brala ampak se mi ni dalo pisat, sem zjutraj bolj lene sorte :)

Js bom pa šla iz P v novem puliju in jopci os S.Oliverja, so mi prijatlce kuple za rojstni dan prav s tem namenom, da bom šla lepa iz bolnice. Sam me zanima, če bom spravla stare kavbojke tud gor(mam pripravljene ene, ki so mi ble prej mal velike), drugač bom pa kar v nosečniških šla domov. Mi je čist vseen, ker mene itak ne bo noben gledal. Glede ličenja pa jaz ne bom mela problemov... bebe vlažilna krema, maskara in glos je vse kar uporabljam za vsak dan in vse znam nanest brez ogledala.user posted image user posted image

Janet: Zej sem pa že parkrat vidla, da tvoja Neža hodi na smučanje, sam si večkrat napisala, da gre na tečaj....ampak zdaj sklepam, da to ni tečaj, ker tečaji trajajo 1-2 tedna. A je v klubu SK Fužinar? Mal me firbec, ker sem js lansko sezono delala kot pomočnik trenerja cicibanov z Zagernikom-sam on je letos v Kanadi. A je lani že tudi bla vpisana?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
20.2.2008 19:32:30   
Dinki
Ma, meni se pa trebuh sploh še ni spustil. mi je pa kdaj prav previsoko user posted image . Ko sedim se mi joške kar naslonijo na trebuh user posted image  in čakam, da to mine ker mi gre prav na živce. Verjetno me bo pa potem motil trebuh spodaj user posted image ...no, še dobro, da gremo kmalu vse rodit.

Zofy, črnega gozdička ni več, potem je bil zagotovo dober. Jaz sem pa danes od babice od mojega dragega prejela štrudelj...se je spomnila, da sem doma, pa mi ga je naredila...super je bil, kar pomeni, da ga zdaj ni več user posted image ....

Medica, držim pesti za posteljninco, pa nikar ne moti tete s telefonskimi klici ko pa ima delo user posted image  .

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
20.2.2008 19:40:01   
ursi84
Punce najprej HVALA, ker ste me pogrešale user posted image user posted image user posted image user posted image Še vedno se 2v1 user posted image

Danes sem imela pregled. Z user posted image je vse OK, CTG mi ni delal (bo na naslednjem pregledu 3.3. user posted image ), razdalja s-f:39cm, urin vredu. Sem pa začela močno zatekat (po celem telesu, noge, obraz...), zato sem fasala neslano dieto in strogo počivanje. Tudi RR imam malenkost povišan, ampak ni panike je reku user posted image . Ferum Lek moram jemati pa še naprej in tudi v času čišče
Drugače pa me že res matra, sam kaj ko noče fejst stisent user posted image user posted image user posted image user posted image . Komaj hodim, saj imam take bolečine v luliki (G pravi, da je to normalno za moje stanje). Da o obračanju v postelji ne govorim. Lulat pa hodim na vsake 5 min.

Morm vam povedat, da sodelavka, ki je rodila v 24t punčko 500g težko...full lepo napredujejo...imajo že 550g po enem tednu, tamala že sama diha user posted image user posted image user posted image Bodo pa v B še vsaj 3 mesece

Ja pa da vam povem, kaj me je danes vrglo čist iz tira. Zjutraj dobim mesage od (nekdaj najboljše - v času nosečnosti smo se bolj malo videli, saj je imela rizično nosečnost in ni smela nikamor) kolegice , da so rodili...fantka NEJCA user posted image user posted image Misli...dobr je vedla, da bomo mi dali takšno ime...jezna sem na ****. Že od kar smo vedeli, da bo user posted image smo govorili, da bo Nejc. Zdej pa ona da tako ime. Ma sej zdej sem se že mal pomirila, sam mi je pa full glupouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
20.2.2008 19:41:04   
Dinki
Glede ličenja pa jaz ne bom mela problemov... bebe vlažilna krema, maskara in glos je vse kar uporabljam za vsak dan in vse znam nanest brez ogledala

gaya24, maskaro si znaš nanesti brez ogledala user posted image , ta je pa dobra. Jaz jo uporabljam že 13 let pa se tega še nisem naučila user posted image . Drugače sem pa okrog make up-a tudi jaz bolj pri tvoji sorti. Zmeraj porabljam maskaro in lip gloss, to je za vsak dan, kaj več pa le ob posebnih priložnostih. mislim pa, da bo v P z menoj šel le lip gloss oz. nekaj za usta, maskare pa res ne mislim s sabo jemat. sej veste punce kaj pravijo, kdor je lep, je lep user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
20.2.2008 19:49:52   
Dinki
Ursi84, sam da si nam ti OK če se tvojemu stanju lahko še tako reče user posted image , ti pa res že verjetno komaj čakaš, da se konča tale nosečnost.
Čestitke za uspešen pregled, sam da je vse OK. A Ferrum Lek pa moraš jemati tudi po rojstvu? Potem verjetno to tudi mene čaka, jih namreč tudi jem. Koliko pa imaš hemoglobina, mogoče veš?

Glede tvoje prijateljice?????? ne razumem če je to vedela zakaj je dala isto ime??? Pa si jo vprašala kako to, če je pa vedela, da boš ti tudi imela Nejca? Jaz to ne razumem in ne bi tega nikoli naredila pa če tudi bi mi bil najlepše ime...no ja, 100 ljudi, 100 čudi, zato pa jaz o imenu raje ne govorim, mi ga noben ne more sunit user posted image  

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
20.2.2008 20:08:48   
ursi84

Glede tvoje prijateljice?????? ne razumem če je to vedela zakaj je dala isto ime??? Pa si jo vprašala kako to, če je pa vedela, da boš ti tudi imela Nejca? Jaz to ne razumem in ne bi tega nikoli naredila pa če tudi bi mi bil najlepše ime...no ja, 100 ljudi, 100 čudi, zato pa jaz o imenu raje ne govorim, mi ga noben ne more sunit user posted image  

Ja tud jst je ne zastopim. Pa dobro je vedla (k smo se menile, kak bomo dale našim user posted image ime)...zdej pa kao nista nč vedla...mi je njen rekel, da je kao on zbral ime in da ni vedel, da mamo mi tud tega zbranega. Ona pa mi ni na mesage nč odgovorila k sem ji napisala, češ kak do, da masta isto ime k midvauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
20.2.2008 22:02:59   
Azzurra
ja to z imeni je taka delikatna reč...jaz recimo sem ime za Liama izbrala pred skoraj 20 leti in me nič nebi odvrnilo od tega, ma ne vem, no, tudi če bi sosed dal tako ime svojemu otroku, kaj pa čem...samo spomnite se kako je bilo ko smo bili mi v osnovni šoli, vsaka druga je bla nataša, katja ali pa tina.

pred kratkim mi je ena punca, noseča, rekla da razmišlja da bi dala sinu ime Liam, pa je rekla: ja, saj tebi je verjetno v interesu, da jih je čim manj...user posted image user posted image user posted image  
Ma kaj? Sej nisem patentirala imena! Ni ne prvi, ne zadnji, najmanj pa edini.

Moje mnenje je, če ti je všeč, ne imej pomislekov!

Dobro, pu(m)pice moje user posted image user posted image user posted image  Azzurra aloha aloha see ya cmok cmok user posted image user posted image user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
20.2.2008 22:37:31   
Nasy
Ja, sej vem, takrat ne bom vedla za lunin mrkuser posted image sem vas samo malo nasmejat hotlauser posted image Pr meni nič ne kaže, da se bi začelo kaj dogajat.
Zdejle grem pa na friziranje na kavčuser posted image user posted image user posted image Lepo nočko vsem in mirno spanje!!!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
20.2.2008 22:42:13   
Katy13
Tudi jaz grem počasi v deželo sanj. Najprej se grem še stuširat in oprati lase, potem pa user posted image .

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
21.2.2008 0:00:58   
gaya24
Vidim, da spet edina tk pozno skačem tu gor.

Dinki: Res znam namazat trepalnice brez ogledala, sicer ne tk perfektno, ampak gre user posted image

A ste že vse šle v meževo deželo? Men se pa sploh ne spi. Upam, da bo moj user posted image mel takšen ritem kot njegova
mama. Zvečer pozno spat in zjutraj pozno vstatuser posted image user posted image Ja sej vem, da sanjam, ampak mal še lahko...cca.4 tedneuser posted image

Ja nič, pol grem pa js tud pod kovter počasi.

Lepo spite pa upam, da bomo imele čim manj sprehodov na wc

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
21.2.2008 0:33:31   
Nasy
No, sej jaz še tudi ne spim, če grem pred polnočjo, zelo slabo spimuser posted image tako da ponavadi greva spat tam okoli enih, da spim vsaj do sedmih, osmih. Pa magari potem še kakšno kitico na kavču oddremamuser posted image Bomo videli, kako bo v prihodnje, ko nas bo več.
Ursi84, jaz isto hodim lulat kar naprej. Zgleda, da mali fajn pritiska na mehur. Saj more bit res že malo prostora. A ni zanimivo, kako se vse samo naštima in porazporedi po trebuhu, da ima mali razgrajač prostor zaseuser posted image in potem, da se vse nazaj naštima, uf.
No, lepe sanje  in mirno spanjeuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
21.2.2008 5:59:47   
lucalu
Dobro jutro srečke nosečke! Kako smo kaj danes?
Mi smo spali prav dobro, z enim odhodom na WC. Me pa kar fino boli levi kolk, zgleda, da sem ga kar dobro zaležala... user posted image
No, zdaj gremo počasi kuhat kavico, potem pa na sprehod... po dolgem času se spet veselim jutranjega sprehoda, ker pri nas zunaj ni minus. user posted image user posted image user posted image
Ve pa pridne bodite, božajte bejbije in javljajte se!!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
21.2.2008 6:00:04   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Ma, meni se pa trebuh sploh še ni spustil. mi je pa kdaj prav previsoko user posted image . Ko sedim se mi joške kar naslonijo na trebuh user posted image  in čakam, da to mine ker mi gre prav na živce. Verjetno me bo pa potem motil trebuh spodaj user posted image ...no, še dobro, da gremo kmalu vse rodit.

Dinki nam so v MŠ rekli, da se trebuh spusti okoli 37. tedna... nekaterim pa se sploh ne! user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
21.2.2008 6:00:16   
lucalu
Ursi user posted image user posted image user posted image  čestitke za pregled!!!

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
21.2.2008 6:29:11   
aleži
Dobro jutro mamice!!!

Pridne punce, jaz vas kar berem kot se da in malo pišem. Danes em vstala že okrog 5h in nisem mogla več spati. Spila sem že user posted image  in čakam, da se sinček zbudi, ker gre potem v vrtec.

Kar se tiče imena: takole, jaz ko sem vedela, da bomo imeli pred 3 leti user posted image  sem vedno govorila, da če bo user posted image  v drugo, bo Gaja. Ker sem "dala na štiri stene"-moj je rekle, da bi moral biti tiho, so naši kolegi, kateri so pričakovali user posted image  isto pred 3 leti dali ime Gaia. Tako, da vedno sem si želela imeti punčko Gajo, katera pa ne bo, saj smo izbrali drugo ime in po vrhu je Žiga dobil sestrično (po 2 kolenu) Gajo konec januarja. Ne morem pa dati, ker potem bi Žigca zmešala z imeni, ker itak so sama enaka imena okoli nas. Iren in Tanj 100, Enejev,...
Jaz na tvojem mestu bi dala ime Nejc, pa pobriši se, če so tudi oni dali. Joj meni taki prijatelji pa res...... no ja! Nismo vsi enaki na srečo!!! Jaz pa nikoli nebi dala isto ime od prijateljice, katerega bi že prej vedela. Saj bi lahko malo pomislila, da glih ni prav, da da isto, čeprav je kao izbral mož. 

Kako so pa vaše pikice? Moja je zdaj v 37 4/7 in je težka 3127g. Bomo pa videli, če bo res, ker se mi je že pri prvem zmotila za dobrih 800 g. Napovedala mi je, da jih bo imel nekje 3600g in rodila sem ga z 2810g. Zaenkart je vse v redu z njo, samo kg so šli malo gor 6,5, ker imam user posted image  sladkorno.

Lp dan vam želim!!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
21.2.2008 7:13:29   
Vilma
Dobro jutro punce user posted image
Danes je kombinacija polne lune in mrka ane?
Ma jaz mislim, da bo danes kakšna presenetila z novičko. Skoraj nemogoče, da take sile ne bi spravile kakšnega marčevskega dojenčka na svet. user posted image  Sicer to ne bom jaz. Jaz bom rodila drugo polno luno, to je 21.3. imam že rezervirano karto za Rim takrat. user posted image

Dinki glede imena je res zoprno. Samo če si ji rekla, da bo Nejc, naj ostane Nejc. Jaz spreminjala ne bi. Bi jo pa vprašala, kako to, da ti vsaj omenila ni, da bo imel isto ime kot tvoj.

Danes grem pa na babji žur. user posted image  No mal s puncami počvekat zvečer in se ful veselim. user posted image  Se mi zdi, da mi že zdaj energija in dobra volja rasteta. Pa naslednji četrtek grem še enkrat "na pohode", potem pa mislim, da bom spustila sidro tu v Postojni in čakala na rojstvo naše pupe.user posted image

Spanje dosti bolje! 4x vstajanje zaradi lulanja in vmes eno uro nisem spala. Ampak na tako sem že navajenja. Če vse skup seštejem pa sem spala skoraj 7 ur v kosu, kar je zame ogromno. user posted image

Nič punce pišite, pišite, da bo kaj brat. user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
21.2.2008 8:01:55   
ek76
Dobro jutro!
Zofy mislim, da si ti napisala da čutiš premike zelo nizko. Tudi jaz juh čutim tako nizko, da včasih mislim, da bo naš user posted image kar ven bribrcal. Me že kar malo panika grabi, pa še s porodniško nisem pričela. Včasih se premikov kar bojim, da potem ne bo kaj padlo ven. Tudi video smešnic se ne upam več gledati, ker če lažim in se smejim mi vse pritiska dol.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
21.2.2008 8:12:31   
perp
dobro jutro punce,
Je katera že romala v Rim? Jaz imam Vilma tudi rezervirano karto za Rim 21.3. user posted image user posted image  in še ne danes.

Ja tole glede imen je res glupo. Vidva mu kar dajta ime Nejc. Briga te. Meni je bilo tudi blazno neugodno, ko je od mojega user posted image  bratranec januarja dobil fantka Žiga. Midva pa imava to ime izbrano za fantka že ene 5.let. Itak bova dobila punčko, ampak bi bilo ful bedno. Ampak v najinem primeru nisva okoli govorila o imenih, tako da niso vedl. V vsakem primeru ti lahko kdo "ukrade" ime. Danes imam na sporadu dan za lenarjenje. user posted image user posted image user posted image

Uživajte in se božajte naše palčke malčke

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
21.2.2008 8:14:42   
Katiandi
Ojla!
Evo mene s sprehoda, zdaj pa čakam, da si izmerim sladkor. Je zdaj zjutraj kar v mejah normale, pa tudi malo več jem kot le kruh in vodo.
Kaj pa mislite glede te situacije: moja kolegica in od fanta sestra je imela izbrano ime za fantka Miha (pokojni stari ata), a je rodila punčko. Moj user posted image  je tudi zagret za to ime in tudi meni je všeč, samo ne vem če je prav, da bi user posted image  tako poimenovala. Sva sicer omenla kolegici, da če bi mogoče bil Miha, pa je rekla, da nima načeloma nič proti, samo nikoli ne veš, mogoče bo pa še imela kdaj fantka pa bi mu dala tako ime.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
21.2.2008 8:43:14   
Arabela
Dobro jutro!

Tudi mi smo še v enem kosu.. po eni strani prav naporno, ampak te  4dni pa moramo še vzdržati...

Pozdrvčke..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.