|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
16.2.2008 23:51:33   
*medica*
pozdravljene..   
jest sem bla danes bolj lene sorte in nisem bla nič na sprehodu..po kosilu sem šla malo v vodoravni položaj ker sem se ful čudno počutila...nekaj se me loteva..malo me je včeraj napihalo ..po trgovinah povsod vroče za znoret pol pa prideš ven pa ful piha in me zj neki čudn grab..mal me trese pol mi je vroče ne vem..spila sem lekadol..ppa mi je zj mal bolš..
ena je spraševala glede torbe..no jest sem jo glih ene dva dni nazaj kupla od pegperega ker mam tud vozek ta..ni iste barve ampak paše vseen gor..
glede spehodov pa grem za eno urco pa še to mi je včas kr mal preveč ker me vse tišči pa otrdeva...
ena pa je spraševala glede spikanja v luliki..no ne ravno v luliki ampak mal viši gor me zna kr fajn zašpikat ko da bi mi en z iglam zbadal..no ene parkat me je pa tud v luliki nekaj čudno zaščemelo ko da bi nekaj blo not..user posted image user posted image ampak bebika mi je dones tako pribijala in dol tiščala da sem komaj kosilo nardila pa posodo pomila..tko me je vse špikalo..
nasy ti si me pa glede lulija kr nasmejalauser posted image user posted image ampak sem se tud jest spraševala kako bo to šlo ..mam občutek da je lažje pri punčkah..čeprav mam nečaka starga 6m in sem ga že previjala ni tako čudo ampak vseeno ..polulan si pa itak od obehuser posted image user posted image
podite pridne in božajete svoje bušije..user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
17.2.2008 6:46:34   
lucalu
Dobro jutro drage moje! Kako smo kaj danes? Mi smo kar dobro spali... celo malo dalj kot ponavadi. Vse je pod kontrolo, razen malo bolečih kosti. user posted image
Zdaj si gremo skuhat kavico in jo spit nazaj pod odejo... me je pa groza sprehoda, ker pri nas je zunaj -11°C user posted image user posted image user posted image
Pridne bodite, božajte bejbije in javljajte se!!!

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
17.2.2008 8:27:46   
eva78
Dobro jutro!

Jaz tudi že veselo pokonci, zdaj pa za 15 minut na mraz. Glede špikanja- to se pa meni dogaja že kar nekaj časa. Ne glih vsak dan- ampak imam občutek kot da bi me nekdo z nožem tam doli. Sem mislila, da mi to moj otroček dela- da morda kam pritisne. Največkrat se mi zgodi, ko se gibljem.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
17.2.2008 8:29:45   
max81
dobro jutro tudi z moje strani...tudi pri nas je hladno, pa bi mogla it v trgovino, da bomo imeli kej za kosilouser posted image ..jest sem danes spala tako slabo kot že dolgo ne.najprej sem se matrala da sem zaspala, pol sem se zbudila, ker je moj tko smrčal, da sm mogla it spat k tamali v sobo.....tam je blo pa še slabše, ker je blo vroče in suh zrak..joj sploh ne vem kako mala lahko spi user posted image ....tko da sem pa zdej čist hinuser posted image  in bi šla kr nazaj spat.....upam, da bo mala kmalu zmatranauser posted image

počutje je ok, sam obiski wc-ja so se povečaliuser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
17.2.2008 9:53:01   
Katy13
Dobro jutro!

Pri meni je bilo anes spanje vredu. user posted image

Sedaj se bova počasi z user posted image  spravila in šla do trgovine po neke malenkosti. Zunaj sije sonček, vendr imam občutek, da je ful mrzlo.

Se tipkamo še kasneje.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
17.2.2008 10:22:15   
Zofy
Dobro jutro!
Jaz sem pa danes spala kot polh, do 9.30 user posted image . Zdaj pa si kavico kuham medtem, ko vas berem, potem pa grem na sprehodek, ko je tak lep sonček zunaj. Ziher je ful mrzlo, ampak burje pa prav gotovo ni te v Ljuser posted image . Potem pa bom še malo pospravila po stanovanju in spekla muffine za user posted image , ker se jutri vrne. Ga že prav pogrešam...

Špika pa tudi mene občasno in že nekaj časa in sem to rekla svoji G, ker sem mislila, da to pomeni, da se odpiram. Pa je rekla,d a je MV še zaprt in zelo dolg (4,1 cm), tako da to očitno ni odpiranje. Me pa zadnje čase tu pa tam krč zgrabi v medeniciuser posted image . Po moje zato, ker imauser posted image glavo tako nizko in pritiska na kak živec.

Uživajte lep nedeljski dan!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
17.2.2008 10:24:41   
Dinki
Pred leti sem za sestro skrbela in se mi zdi, da bi morda bolj znala s punčko. Ampak, saj tudi pri fantku ti pač vse povejo, a ne? Mislim tko, kakšne zdravstvene reči, z lulčkom in to. Tega se bojim (pa ne se smejat)

user posted image  ja malce drugače je pa res. Jaz sem vedela, da bo user posted image  že prej, pa sem si v MŠ že zapisovala stvari, ki se tičejo samo za nego fantka (pri previjanju, pa kako je z njihovo kožico ipd.) ma bomo že... user posted image .

Azzurra..glede špikanja....tudi mene kdaj špikne in ne vem točno kaj bi bilo to. Zaenkrat ta bolečina ni tako močna, da bi se z njo obremenjevala. Čestitam ti za lepe mere tvojega user posted image  user posted image ...glede na diabetes, si res super skoz prišla. Bo imel podobne mere kot jaz ko sem se rodila user posted image . Sem imela obseg glace 36, težka pa 3860 g.  

Jaz sem pri sebi opazila, da se je moje dete obrnilo in sicer prej je imel male organe na desno stran, sedaj pa jih ima na levi, pa ne vem kdaj je izpeljal ta obrat user posted image . Jaz samo upam, da ostane obrnjen na glavo.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
17.2.2008 10:50:56   
avak

Jutro.
Nekatere prijateljice so pile malinov čaj, učinki so bili pa različni. Tudi športale so ob koncu nosečnosti, da bi pospešile prihod novega člana, pa ni bilo kakšnega hudega napredka. Kar se pa tiče drugega ali tretjega LAŽJEGA poroda, v to niti ne verjamem. Pomoje je pri vsakem porodu drugače, čeprov je pa logično, da naj bi šlo drugič lažje. No, prijatelca je drugič rojevala kar precej dolgo... A boste rodile po čisto naravni poti, ali bo katera vzela epiduralno?
Kaj boste počele danes? JAz bi šla ven, ko je tak lep sonček, samo ne bi pa rada zmrznila :).
A boste ve kaj imele baby shower? Meni prijatelce naslednji teden prirejajo zabavo. JAh no, prov huda žurka ne bo.
Lep dan vsem

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
17.2.2008 10:55:36   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: avak
A boste ve kaj imele baby shower? Meni prijatelce naslednji teden prirejajo zabavo. JAh no, prov huda žurka ne bo.

A to se dela pri nas? jaz sem vidla to samo v filmih, nisem vedla, da je taka navada tudi pri nas. Ampak tudi če je, jaz ne bom nič delala, ker se mi ne da prav nič več. V službi bom malo počastila (spekla nekaj peciva) in povabila najbližje sodelavke na kavico in to je to.
S prijateljicami pa sem itak skozi v kontaktu, tako da ne bom delala nič posebnega. Je bila dovolj dekliščina 2,5 leti nazajuser posted image .

Kar se pa tiče obveščanja, pa bom tudi jaz mojega prosila, da vam javi. Upam, da mu bo uspelo, ker bo po moje itak čisto zmeden in mačkastuser posted image .

(odgovor članu avak)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
17.2.2008 10:58:03   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Dobro jutro!
Jaz sem pa danes spala kot polh, do 9.30 user posted image . Zdaj pa si kavico kuham medtem, ko vas berem, potem pa grem na sprehodek, ko je tak lep sonček zunaj.

Zofy, se ti pridružuje še en polhec, sem ob enaki uri vstala kot ti user posted image . Sem pozajtrkovala, sedaj pa isto pijem kavico in vas berem. Tudi sprehod pride danes na vrsto, ampak po kosilu, da sonček še malo segreje ozračje. Na kosilo greva pa k "tastu in tašči" na govejo juhico user posted image , ki jo tast zares naredi najboljšo user posted image .

No, hotela sem vam povedat, da sem včerja z mojim prvič izvajala masažo presredka in ko sva izvajala masažo tako kot piše na navodilih, postane ta masaša zelo boleča user posted image ...res tko neprijetna, da so men kar solze začele tečt. Piše pa, da je to bolečina oz. glomazenje, ki je enako kot pri porodu user posted image  in takrat sem se zavedla, da kaj nas čaka?! mama mija.....pa gre kle sam za dva prsta, kaj pa ko bo šlo za glavico z obsegom več kot 30 cm?????user posted image user posted image  jao, jao...no, zdej ni več povratne poti, to nas vse čaka in čao. No, toliko da veste, da ni masaža čist nič erotično prijazna če jo izvajaš tako kot piše v navodilih.

Uživajte današnjo nedeljo!!!!!

Čakajoča, upam, da ste še v enem delu...javi se kaj.....

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
17.2.2008 11:04:26   
Dinki

Lep dan vsem

Tudi jaz tega ne bom prirejala. Sem na začetku user posted image  še nekaj razmišljala o tem, pa se mi sedaj sploh ne bi več dalo, ker ponavadi potegne to ful dela še za nas, ki to prirejamo. Drugače pa Avak smo marčevke v večini za naravni porod, torej brez EA...smo že nekajkrat o tem pisale pa je bila taka odločitev v večini, edino če se ni sedaj že kaj spremenilo user posted image

(odgovor članu avak)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
17.2.2008 11:07:38   
rebeca
Pozdravljene marčevke!

Oglašam se vam po dolgem času, tokrat doma z mojo malo Tajo v naročju.

Rodila sem v (35.tednu) 2.2.2008  Tajo veliko 46 cm in težko 2015g.

18.1.2008 sem bila sprejeta v bolnico zaradi hude preeklamsije, ekipa je bila pripravljena v roku 24. ur sprožit porod, ker pa se je stanje umirilo sem iz dneva v dan preležala v bolnici in čakala, čakala.........

1.2.2008 so se odločili da mi počasi sprožijo porod in dali svečko. Drugo jutro sem bila odprta 3 cm in začela krvavet v roku 2.30h je naša mala Taja prijokala na svet.

Domov pa smo prišle 13.2.2007. Zdej pa moremo pridno papat in se redit.

L.p.
Rebeka

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
17.2.2008 11:12:30   
ursi84
Ja rebeca ČESTITKE, za malo Tajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
17.2.2008 11:14:28   
Zofy
Čestitke Rebeca tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
17.2.2008 11:15:08   
Dinki
Rebeca, joj sem se čisto naježila ko sem prebrala tvoj post....

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo malo princesko!!!!!!! No, pa imamo še eno mamico "marčevko" user posted image user posted image user posted image

Upam, da se je stanje sedaj umirilo in da sta obe OK.
Vsekakor vama želim vse lepo, da se bosta lepo crkljali doma in da bo Taja lepo pridobivala na teži user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
17.2.2008 11:18:53   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08: 
user posted image Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ribnica, user posted image , (OT:115, +13 kg)

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2. user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image  

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted image ,user posted image  
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 101 cm, +7 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice,user posted image   - Nejc user posted image , ( OT:119 cm, +15 kg)

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)
user posted image anlu 3.user posted image , user posted image - Bine user posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 110 cm, + 23 kg)

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted image ,Ljubljana,  user posted image
user posted image Vitaena, ?user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image Petrca123, 1.user posted image ,27 let, Ljubljana, user posted image - Tian user posted image (OT:?, +15 kg)

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje,user posted image   , (OT: 101 cm, +13 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor,  user posted image
user posted image lencyka, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana,  user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image , (OT:??, +6,5 kg)
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let,  user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 7 kg)
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image Pingvinčica , 2. user posted image , 25 let, Celje,  user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)
user posted image Joži79?user posted image , user posted image
user posted image Kabija, ?user posted image , Celje, user posted image

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana,  user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2. user posted image ,Maribor, user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image
user posted image štručka
, 2user posted image . , user posted image
user posted image majchika , 1. user posted image , 30 let, Celje, user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image
user posted image DIANA5 , 3. user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image
user posted image Anay, 2.user posted image , user posted image , (OT:?, +10 kg)

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , user posted image - Maks ali Filip  user posted image
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 99 cm, +9 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, + kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 103 cm, +11 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  
user posted image Sanca, ?user posted image , user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +11,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 97 cm, + 12 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 107 cm, +11,5 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)
user posted image pomlad08 ?user posted image , user posted image

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image florc
, 1.user posted image , 26 let, Kranj,user posted image   , (OT:94 cm, + 9kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:109, +11 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, Slovenj Gradec, user posted image , (OT:??, +13 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:101 cm, +11kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 104 cm, +10 kg) 
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted image , Murska Sobota, user posted image
user posted image KRISSY, ?user posted image , Kranj, user posted image
user posted image jasnicko, ?user posted image , Šempeter pri Novi Gorici, user posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:98 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image

92 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 26
user posted image : 22

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MARČEVKE - MARČEVCI 2008:

user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 min user posted image Kristjan
user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ?? user posted image user posted image Luka in Miha
user posted image rebeca (PDP 4.3.2008) rodila 02.02.2008 ob ?? user posted image Tajo (2015 g; 46 cm)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
17.2.2008 11:22:50   
lucalu
rebeca čestitke user posted image user posted image user posted image  za malo Tajo!!! Zdaj pa čimveč cartanja, pa itak, da bo vse vredu!!!
user posted image

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
17.2.2008 11:31:06   
ursi84
Dober dan še iz moje strani...ne nisem do sedaj spala user posted image user posted image ...meso za kosilo se že veselo peče...moj pa spi, k je bil v nočni (še samo danes in za 3 leta mu ni potrebno več delat nočnih user posted image user posted image user posted image )
Pri nas nič kaj konkretnega novega...zbadanje v nožnici in trd trebuh se nadaljuje...vsake toliko že ureng zagrabi spodaj tak krč, ki nakaj časa drži in popusti user posted image user posted image ampak nič kaj konkretnega...do roka imam samo še
14 DNI user posted image user posted image user posted image . V sredo pa imam pregled, da vidimo koliko smo težki in veliko...

Morm pa vam zaupat, da je moja sodelavka v 5,5 mesecu rodila punčko težko 550 guser posted image user posted image . z njima je sedaj zaenkrat vse v najlepšem redu... Ji je pa začela plodovnica odtekat...bila sprejeta v Lj, kjer so poskušali še malo podaljšati nosečnostv...vendar se je user posted image odločila, da želi spoznati mamico in ati veliko, veliko prehitro.

Grem skuhat kosilo do konca in se tipkamo proti večeru, ko gre moj v službo, saj imam samo takrat prost računalnik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
17.2.2008 12:02:01   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

No, hotela sem vam povedat, da sem včerja z mojim prvič izvajala masažo presredka in ko sva izvajala masažo tako kot piše na navodilih, postane ta masaša zelo boleča user posted image ...res tko neprijetna, da so men kar solze začele tečt. Piše pa, da je to bolečina oz. glomazenje, ki je enako kot pri porodu user posted image  in takrat sem se zavedla, da kaj nas čaka?! mama mija.....pa gre kle sam za dva prsta, kaj pa ko bo šlo za glavico z obsegom več kot 30 cm?????user posted image user posted image  jao, jao...no, zdej ni več povratne poti, to nas vse čaka in čao. No, toliko da veste, da ni masaža čist nič erotično prijazna če jo izvajaš tako kot piše v navodilih.

Tudi sama sem imela namen, da bi jo včeraj začela izvajat, vendar je user posted image  hitro zaspal. ker je bil na
user posted image . Bova pa poskusila danes. Se pa strinjam, da sedaj ni več poti nazaj.
user posted image  bodo prišli in pika.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
17.2.2008 12:04:53   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Lep dan vsem

Tudi jaz tega ne bom prirejala. Sem na začetku user posted image  še nekaj razmišljala o tem, pa se mi sedaj sploh ne bi več dalo, ker ponavadi potegne to ful dela še za nas, ki to prirejamo. Drugače pa Avak smo marčevke v večini za naravni porod, torej brez EA...smo že nekajkrat o tem pisale pa je bila taka odločitev v večini, edino če se ni sedaj že kaj spremenilo user posted image

Tudi jaz ne bom imela baby shower, pri nas to ni v navadi. Pri nas je navada, da ko rodiš, potem očka organizira zabavo oziroma pripravi kaj za prigriznit in za popit. To pripravi za sorodnike in za prijatelje.

Dinki - mogoče se bomo pa sedaj premislile glede EA, ko bomo začele izvajat to masažo presredka. Sama sem se sicer odločila, da bom podpisala in se kasneje v porodnišnici odločila ali potrebujem ali ne.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
17.2.2008 12:08:48   
Katy13
Rebeca user posted image ti za rojstvo hčerkice, pa čeprav je bilo prehitro. Glavno je, da je vse vredu, sedaj pa le pridno
user posted image , da bosta pridobile kilograme. Ti pa moram zaupati, da je tudi nama z user posted image  všeč ime Taja.  

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
17.2.2008 12:16:51   
Katy13
Aja , pa glede obveščanja. Sicer imam še čas, vendar bom user posted image  naročila, da se vsede za
user posted image  in vam napiše sporočilo.
Mu bom prej vse pokazala, da bo vas našel in da ne bi slučajno delal kaj podobnegauser posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
17.2.2008 12:33:11   
eva78
Rebeca, iskrene čestitke za Tajo!!!user posted image user posted image  

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
17.2.2008 14:25:33   
jagoga
Rebeca, čestitke ob tem zelo lepem dogodku. Želim vama čim hitejše okrevanje in da bi vama vse steklo lepo.
Kje pa si rodila?

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
17.2.2008 14:32:22   
jagoga
Jaz sem tudi včeraj začela z masažo presredka, ampak nisem tako zavzeta kot Dinky, sem si samo z oljem namazala in malo pomasirala.
Dinky, jaz se pa spominjam  od prve nosečnosti, ko sem šla čez rok, pa mi je na enem od pregledu v P ginekologinja izvajala masažo materničnega vratu (kar pospešuje  porod), pa me je tudi zelo bolelo, pa sem si rekla takrat, že to boli, pa traja samo eno minuto, kako bom pa porod preživela. Ampak teh bolečin ne moreš primerjat. Bolečino pri porodu moraš vzeti kot tvojo najboljšo prijateljico, ki ti želi samo dobro in se prepustiti.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.