janet
|
Dober dan!!!! No res ni šla nobena v rim. Saj se nam še ne mudi tko. Moje spanje s presledki kot zmeraj do pol petih 3x na wc-ju, pol pa sem bedela do pol osmih, nato pa zaspala do pol enajstih. Tako da zdaj sma naspana. Imamo pa zopet ful lep sončen dan zunaj, upam da ko rodimo, da bomo tud imele lepe dneve za sprehode s svojimi . No danes je prišla nova, oz. zadnja odločba za bolniško, pa so mi jo podaljšali do 10.03.08, js pa nastopim porodno 28.02.08, js sploh ne vem a nimajo pregleda nad tem!?!?!? Urši- glede imena, js bi tud dala tako kot sem mislila od vsega začetka, razen če bi blo v ožjem sorodstvu, saj pa tko ne veš ali boš do starih let taka prijateljica kot sedaj, pa tudi če boš, saj je vedela. Če ti je ime všeč- go for it!!!! Gaya- ja a tečaj pišem, saj sploh nisem vedela kk napišem, ja treninge ma pri SK Fužinar, sam sma letos začele, tk da jo ima Majči, sem ful zadovoljna, čeprav se mi je prvo zdelo drago, sam kolikor ur in stvari imajo sploh ni drago, pa še rekreira se, če bi bla doma bi bla tk zaj čez tako suho zimo kr za rač. al pa televizijo, pa tud midva mava čas zase- še zaenkrat- pa tud če grema sam na kavico, lahk odklopiš pa veš da je v dobrih rokah, pa da se ima lepo. Mal me sam skrbi kak bo pol ko bo še baby, zarad vožnje na trening, ker moj je vsak drug teden popoldan v službi, jo pa vozim iz Prevalj v Ravne, no bomo že bom pol o tem razmišljala. Bo že spet klobasa, raj zaključim, se še javim. Lepo izkoristite ta čudovit dan!!!!!!!
|