marita
|
jutro, nisem uspela še za nazaj prebrat, tolk da se vam javim. Torej, včeraj sem imela kontrolo cukra, javit sem se mogla 90 min po kosilu, sem dala kri in vodo. Pol ko so prišli rezultati, sem šla do zdravnice. Izvid je bil super 5,5 in me je zelooo pohvalila. Je rekla, da je vse ok, da mi ni več treba tako zelo paziti na hrano, pač malo naj se držim diete, lahko pa se pregrešim, da imam itak samo rahlo netoleranco na glukozo. Da se naslednjič vidiva 6 do 8 tednov po porodu. Skratka super. Blazno sem vesela. Pol sem šla v svojo P., ker sem imela ctg. Tam so me prklopli za pol ure. G. je rekel, da je vse mirno, da se še nič ne dogaja, da je otročku ok notr in da bom verjetno če kaj ne preseneti šla čez rok par dni. In da naj te zadnje dneve kar v miru uživam. Je bil ful prijazen, tako da sem odšla domov prov pomirjena. Moram pa povedat, da ko sem čakala na ctg, se je ravno ena družinica odpravljala domov iz P. z novorojenčkom. In veste kako je bla mamica upedena: frizura u nulo spedenana, make up, lep dvodelni kostim (suknjič lepo teliran in krilo do kolen), bela bluza, črne mrežaste nogavice in črni čevlji s peto. Sem ful debelo gledala. Gospa je bila res taka kot bi šla na modno revijo, ne pa domov iz P. Vsaka ji čast. Jaz sem šla v prvo ven tako kot sem šla notr, se pravi v noserčniških cunjah, pa bolj počas sem hodila, zarad šivov, pa neudobno mi je bilo ker sem v mrežastih gatkah imela zažokana 2 vložka vir 80. He, he, he...očitno sem bolj kmečke sorte. Zvečer sem šla pa na pol pice in tortico. Sem mogla grešit. No danes pa spet lepo jem pravilno prehrano. Imam pa danes pregled pri svoji g., pa javim kasneje kako bo šlo. Lp
|