|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
19.2.2008 20:23:09   
Azzurra
Si, presto vado a Roma user posted image  Anche se preferirei andare a visitare Roma per davvero anziche' a Bolnica Izola, ma vabbe'...prima o poi...user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
19.2.2008 22:00:10   
Lona76
No pa da se še jaz javim!
Čestitke vsem za preglede in fine mere.
Danes  ponoči smo spali  že bolje. Sinu sem dala samo enkrat zdravilo, potem se je pa full prešvical tako da sem ga sredi noči preoblačila, je pa fino to, da je bil danes cel dan brez vročine user posted image user posted image user posted image . Mi ga je prišla tašča malo popaziti, da sem šla jaz lahko po nakupih. Sem vse kupila kar smo še potrebovali edino modrček za dojenje sem si brihta kupila premajhnega. Sem že mamici dala nalogo, da jih gre jutri zamenjati. Dručgače pa za user posted image malo perem, moram pa jutri začeti tudi likati. Res se nam usem že bliža rok. Joj ene imate samo še en teden! Upam, da bom jutri lahko že kaj več naredila (likala), ker sedaj ko je mali doma sem polno okupirana. Je pa še malo sitkan saj se bliža polna luna pa še zdrav ni popolnoma. Za vsako stvar joka in rabi full pozornosti.
Jaz imam pregled v petek in mi bojo tudi delali CTG. Moja G mi ga je v 1. nosečnosti delala vsak teden zadnji mesec mi je pa tudi vsak drugi pregled delala UZ da je videla če je v redu plodovnica, vsak drugi pregled pa mi je pretipala MV. Verjetno bo tudi sedaj tako. Upam, da se ni v 4 letih veliko spremenilo.
Lepo se imejte in pridno čvekajte. Grem še perilo iz sušilca zložiti potem pa spat. Danes mali že spi v svoji postelji (kadar je bolan spi pri nama) in upam, da bom kaj bolje spala.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
19.2.2008 22:29:47   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13
Sem opazila, da sem si prislužila še tretjo zvezdico. user posted image user posted image user posted image  Sem pa res prava čvekica.

Bravo čvekicauser posted image user posted image . Jaz se še nisem do 3 zvezdic prebila. 2 dobiš, ko imaš 100 postov, 3 pa šele, ko jih imaš 500. A za 4 moraš 1000 postov načvekatuser posted image ? Ma sej bomo imele še 12 mesecev časa za čvekanje, a ne? Upam, da bojo naši user posted image pridni in nam dopuščali toliko časa user posted image .

Lahko noč pa (kot vedno) čim manj obiskov wcja vam želimuser posted image !

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
19.2.2008 22:33:25   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Res se nam usem že bliža rok. Joj ene imate samo še en teden!

A resuser posted image To bo pa ap cap...

Lona76, me veseli, da je tvoj sinek bolje. Upam, da ti jutri uspe vse zlikat, jaz pa bom jutri torbo za v P oprala user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
19.2.2008 23:36:11   
Nasy
Na hitro se vam oglasim še pred spanjem. Vsem čestitke za uspešne pregledeuser posted image user posted image user posted image Danes sva imela izlet na primorsko, sva mogla ene zadeve uredit, pa nisva hotela preko kakšnih posrednikov. Bil je lep dan, prav za pohajatuser posted image potem sva se še pri naših malo ustavila, mama mi je napovedala, da bo v petek nona-k je polna lunauser posted image jaz pa pravim, da ne še. No, bomo videli. Počutim se OK, vsake toliko me malo preplavi kot nekakšen val, da moram malo predihat, pa ne znam razložit tega občutka, hitro mine. Noge pa otekajo, ni kaj. Mi je danes sestrična rekla, da je ona imela zadnji mesec nosečnosti noge k hlode, da ni mogla ničesar sploh obut. No, pri meni tako hudo ni, čevlje še obujem.

Mirno nočko vam želim! 

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
20.2.2008 5:43:24   
lucalu
Dobro jutro drage moje! Kaj bo dobrega? Mi smo danes spet dobro spali (po vzorcu: vsaki drugi dan... user posted image ), celo brez obiskov WC-ja (ali pa se jih ne spomnim user posted image ).
Vse je pod kontrolo, brez bolečin (no ja, razen običajnih)... Upam, da se tudi ostale počutite vredu!
Mi si gremo zdaj skuhat kavico, potem pa na streznitveni jutranji sprehod (mislim, da je spet -6°C).
Pridne bodite, božajte bejbije in javljajte se!!!

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
20.2.2008 5:43:46   
lucalu

Joži79 in Lucalu, kaj pa če se user posted image  ne premika ravnao takrat, potem pa ne moreš pritiskati gumbkauser posted image  Drugače pa hvala za pojasnillo, bom povedala anslednji teden, če je bilo potrebno pritiskat gumbek, ali je pa bo tako kot pri Janet.

Če se ne premika, pomeni, da spi... potem ponavadi počakajo, da se zbudi... meni pa ga je zadnjič zbudila kar sestra... user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
20.2.2008 5:44:05   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

Js mam pregled šele naslednji torek in prvi CTG tudi naslednji teden ampak se bova v torek zmenle kateri dan.
Men moja G še ni nič merla MV... Kdaj ti to zmerijo?
Prej je  Čakajoča napisala, da ima razdaljo fundusa 38cm. Kaj je to fundus???

MV meni pogleda na vsakem pregledu... Razdalja S/F, pa je razdalja od sramne kosti do konca maternice... tako nekako user posted image  Skratka, to ti G s šiviljskim metrom zmeri kako velika je tvoja maternica.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
20.2.2008 7:19:51   
marita
jutro,

nisem uspela še za nazaj prebrat, tolk da se vam javim.

Torej, včeraj sem imela kontrolo cukra, javit sem se mogla 90 min po kosilu, sem dala kri in vodo. Pol ko so prišli rezultati, sem šla do zdravnice. Izvid je bil super 5,5 in me je zelooo pohvalila. Je rekla, da je vse ok, da mi ni več treba tako zelo paziti na hrano, pač malo naj se držim diete, lahko pa se pregrešim, da imam itak samo rahlo netoleranco na glukozo. Da se naslednjič vidiva 6 do 8 tednov po porodu. Skratka super.user posted image user posted image user posted image  Blazno sem vesela.

Pol sem šla v svojo P., ker sem imela ctg. Tam so me prklopli za pol ure. G. je rekel, da je vse mirno, da se še nič ne dogaja, da je otročku ok notr in da bom verjetno če kaj ne preseneti šla čez rok par dni. In da naj te zadnje dneve kar v miru uživam. Je bil ful prijazen, tako da sem odšla domov prov pomirjena.

Moram pa povedat, da ko sem čakala na ctg, se je ravno ena družinica odpravljala domov iz P. z novorojenčkom. In veste kako je bla mamica upedena: frizura u nulo spedenana, make up, lep dvodelni kostim (suknjič lepo teliran in krilo do kolen), bela bluza, črne mrežaste nogavice in črni čevlji s peto. Sem ful debelo gledala. Gospa je bila res taka kot bi šla na modno revijo, ne pa domov iz P. Vsaka ji čast. Jaz sem šla v prvo ven tako kot sem šla notr, se pravi v noserčniških cunjah, pa bolj počas sem hodila, zarad šivov, pa neudobno mi je bilo ker sem v mrežastih gatkah imela zažokana 2 vložka vir 80.user posted image  He, he, he...očitno sem bolj kmečke sorte.

Zvečer sem šla pa na pol pice in tortico.user posted image  Sem mogla grešit. No danes pa spet lepo jem pravilno prehrano.

Imam pa danes pregled pri svoji g., pa javim kasneje kako bo šlo.

Lp

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
20.2.2008 7:43:26   
lucalu
marita user posted image user posted image user posted image  čestitke za super rezultate glede diabetesa... pa za dober CTG!!!
Si pa taka kot jaz... ko grem od kontrole za ND (kjer so rezultati vedno vredu), se moram obvezno s čim pregrešit! user posted image  To se sama počastim za uspeh!
Pa kar se tiče odhoda iz porodnišnice, sem zgleda, tudi jaz bolj kmečke sorte... Ravno tako sem rekla, da bom šla kar v nosečniških cotah domov, ali pa v trenerki - vse za udobje user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
20.2.2008 7:58:34   
Zofy
Dobro jutro! Še jaz, da se javim preden odrinem v službo. Danes sem spet švoh spala, ker je user posted image smrčal, pa tudi sanje sem imela neke čudne, ampak ni hudega, bom že šla ob 1h za 1 urco zalegnit.

Sem ravno user posted image končala za user posted image , ker je imel RD, tako da danes pričakujemo obiske in upam, da je torta uspela. Pekla sem torto črni gozdiček, mnjam.

Lep dan vsem in marita: čestitke za uspešen pregleduser posted image .
Btw: jaz se za odhod iz P res ne mislim štimat. Zvezda bo itak user posted image , ona pa bo uštimana v lepe cartkaste roza oblekiceuser posted image .

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
20.2.2008 8:23:20   
Špela100
Ojla čvekice...toliko pišete in klepetate, da vas komaj dohajam  v branju, kaj šele v debatiranju.
Jaz sem imela včeraj pregled, glavica je že kar nizko, moram zdržati še dva tedna, dugače pa drug teden že prvi ctg.

Zdaj bo šlo pa zares...user posted image user posted image user posted image Še malo in bomo vse dobile svoje dojenčke.user posted image user posted image user posted image

Imejte se, uživajte, počivajte...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
20.2.2008 8:35:12   
perp
dobro jutro.

Pri nas je bilo spanje ok, le z 3kratnim obiskom WC-ja. Ampak bo. Ja zdej ne vem točno Nasy po mojem koledarju piše polna luna jutri, tko da se punce pripravite na akcijo. Čeprav imam jaz rok čez 1. mesec, ne smem zanemariti vpliva polne lune name (se mi zdi, da je kar velik), sem mojmu naročila naj bo jutri v sredinskem štartu.

Čestitke vsem za preglede user posted image user posted image user posted image .

ja tudi jaz mislim iti domov iz P v čist običnih cunjah. Zvezda dneva bo itak naša mala dojenčica.

Plani za danes: malo kolesarjenja in telovadbe, umitje las, kuhanje kosila, abdominalna dekompresija in počitek. Moram reči, da odkar sem na dopustu, čist nič ne počivam. Razen zvečer.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
20.2.2008 9:17:37   
lucalu
Špela100 user posted image user posted image user posted image  čestitke za uspešen pregled!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
20.2.2008 9:32:59   
Dinki
Dobro jutro user posted image ,

jaz sem šele dobro vstala user posted image , tko da bom šla sedaj pozajtrkovat in si skuhat kavico. Zjutraj najprej spijem 2dcl Donata na tešče pa moram rečt, da mi je fajn, ker imam s tem urejeno prebavo pa še ne grabijo me več krči (da potrkam)...

Azzurra....pojma nimam kaj si napisala, poznam samo besedi Rim in bolnica Izola. Upam, da nisi že tam user posted image

Lona76...super za malčka, da je bolje. Ti prav privoščim, da začneš malo uživat zdej ko si končno doma.

Nasy, a se ti zavedaš, da imaš samo še 7 dni do PDPja????' joj, joj, joj....kje je naša Arabela? tudi ona ima samo še par dni. Upam, da se nam še kaj javi preden gre.
Marita, čestitke za uspešen pregled user posted image ...tale glede mamice iz P je pa dobra. Ja kam je bla pa namenjena?? No ja, sem vesela, da nisem edina bolj kmečke sorte user posted image

Zofy, upam, da ti danes mine dan brez krčev user posted image , v nasprotnem primeru vsekakor pokliči G. Črni gozdiček....mmmmm.....dober tek! pa lepo praznujte! user posted image
špela100, tudi tebi čestitke za uspešen pregled user posted image

......Mislim, da bo zaenkrat zadosti user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
20.2.2008 10:49:32   
Dinki
Ja, marčevke, kje pa ste danes vse? Nobeni ni do čvekanja....

No, mene je ravnokar klical sodelavec iz službe, mi je povedal, da so dobili še eno punco namesto mene, torej sta sedaj dve, ki bosta opravljali moje delo....sem vesela, da je tko, naj jim zadeva zalaufa, da bodo meni dali potem kakšno novo stvar za delat. Jaz trenutno čakam na mojo mami, da pride k meni, jo moram iti pobrati na končno postajo, ker je brez izpita za avto user posted image ....kolk bi nam zdej prav prišlo, da bi bila bolj mobilna, sploh pol ko bom rodila....no sej, jo bo pa zmeri kdo pobral.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
20.2.2008 11:24:25   
eva78
Danes je pa res mirno tu gori. user posted image  Me res zanima,kaj nam je hotela sporočiti Azzurra. Jaz nimam pojma italijansko. Po moje,da je že odšla v Rim oz. v porodnišnico Izola. Ali je ktera od tu Primorka oz. razume italijansko?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
20.2.2008 11:26:39   
marita
jaz sem iz pregleda od g. Vse ok, na koncu pa mi reče: no midve se več ne vidiva, če se kaj začne dogajat, kar v P.

Halooo...sem bla čist zbegana, kako nimam več nobenga pregleda. Pa prav: ja no, sej ste čist na koncu. Mam v dobrem še en ctg, sama se odločim kdaj grem, pač enkrat do roka, pa če se mi bo kaj zdelo sumljivo.

Drugače imam 3.3. amnioskopio. Najprej mi je hotla dat datum 29.2., pa sem rekla da neeee, k je tak glup datum. (v prvo sem rodila po amnioskopiji, so me direkt iz tega pregleda poslali rodit). Je rekla ja mate prov. Pol je hotla dat 26.2., sem rekla, da se mi zdi mal prekmal, k ta pregled lahko boli, če nisi nč odprt. Prav prov, pol pa 3.3., sam ne vem če bo otroček tolk časa notr še čepel. He he, he. Je rekla, če čem prej rodit, naj hodim, če kasneje, pa počivam. Je pa glavica že precej dol.

Bomo videli, kako bo, samo sem se šele zdaj začela zavedat, da je to to in da gre zares. Pa ne vem al naj bom srečna al ne, k sem kr zbegana zdj ko je tik pred zdajci.

Aja, pa rekla je, ko se bo začelo, nč preveč čakat, kr kuj it v P. k sem v prvo rodila v 1,5 h. To bo še pestro.user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
20.2.2008 11:38:53   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: eva78

Me res zanima,kaj nam je hotela sporočiti Azzurra. Jaz nimam pojma italijansko. Po moje,da je že odšla v Rim oz. v porodnišnico Izola. Ali je ktera od tu Primorka oz. razume italijansko?

Azzurra je napisala, da bo šla kmalu v Rim in da bi šla raje res v Rim kot v porodnišnico Izola, ampak kaj pa more, prej ali slej bo šla... user posted image

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
20.2.2008 11:42:15   
Zofy
Marita, čestitke za pregled user posted image . Še malo, pa greš tudi ti v Rim.

Kaj pa je to amnioskopija? A bomo vse to mele? Sem sama nad sabo presenečena, da tega ne vem user posted image .

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
20.2.2008 11:47:01   
mergetka
Lep pozdrav, vse user posted image !

Najprej user posted image user posted image za preglede, Špela in Marita! Jaz ga mam jutri in KOOOMI čakam...po skor enem mesecu.

Glede prihoda iz P, pa sem tud jaz bolj za kaj komotnega. Včeraj sem si dala v torbo zraven svari za user posted image še svoje spodnje perilo,  puli in eno majčko, ki ima M gor za najinega user posted image Matica. Hlače bom mela pa kr tiste, s katerimi bom prišla (če mi ne bo  kje voda po njih stekla user posted image ).

Ja , kje si Arabela? Kolk dni maš še čist točno?

Lucalu, sem čist fascinirana, ko vidim te rane ure (zlate ure?), ko se že zbudiš in sploh kdaj se že sprehajaš. Jaz sem takrat ravno sredi spanja.
Pol ti sploh ne boš mela problemov, če se bo user posted image hitro zbujal...

Lp vsem čakajočim user posted image !

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
20.2.2008 11:48:03   
Katy13
Pozdravljene!

Da ne boste mislile, da sem spala do sedaj. user posted image  Nisem. Je pa res, da dopoldan nimam ravno časa pisat, ker je user posted image  in sva takrat skupaj, ker je popoldan on v službi. Sva šla že na sprehod. Sva šla do matičnega urada, da bi se pozanimala glede stalnega prebivališča in dokumentov.

IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Joži79 in Lucalu, kaj pa če se user posted image  ne premika ravnao takrat, potem pa ne moreš pritiskati gumbkauser posted image  Drugače pa hvala za pojasnillo, bom povedala anslednji teden, če je bilo potrebno pritiskat gumbek, ali je pa bo tako kot pri Janet.

Če se ne premika, pomeni, da spi... potem ponavadi počakajo, da se zbudi... meni pa ga je zadnjič zbudila kar sestra... user posted image

Torej, če želijo narediti CTG, morajo user posted image  zbudit. Nisem vedla.

Marita - čestitke za uspešen pregled in držim pesti, da bo tako tudi danes. Sem ravno prebrala tvoj naslednji post in ti bom kar čestitala še za ta uspešen pregled. Je ap res, da se kar približujejo roki in vse tako hitro mine. Po takšnih stvareh se šele zavedaš, kako blizu smo že. 

Še ena se javlja, ki je očitno bolj kmečka. Tudi jaz se ne mislim ne vem kako rihtat za iz porodnišnice. Mojemu bom rekla, da mi naj prinese nosečniška oblačila. Tako kot ste rekle, ta dan je od user posted image  in ne od nas.

Špela100 - tudi tebi česttike za uspešen pregled.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
20.2.2008 11:50:12   
Katy13
Nič, grem še malo prevajat članke, potem si bom naredila kosilo, potem pa an sprehod. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
20.2.2008 11:52:31   
*medica*
dobro jutro vsem skupaj..

najprej hvala vsem za čestitke glede pregleda..ja korenjak pa je to moje dete.user posted image user posted image ..zofy sem se tud jest ustrašla mal glede kil..pa je G rekla da je to samo okvirno da gre za razliko v 10% ampak vseeno se bo otrok rodil čez tri kile..pa sem vprašala da ne bo slučajno kej več paridobil da ne bo na koncu okol 5kg pa je rekla da pa ne..ker drage moje naša tamlada je rodila tamalga 5,150 in velikega 56..za obseg glave pa se ne spomnim..tko da se nekakko tolažim da samo če je pod 4kg bom vseeno lahko rodilauser posted image user posted image ker midva z dragim sva bla oba mal čez tri kile..tko da bomo kmal vidl kaj bo ..

dinki ...si se pa le spravla prat..user posted image user posted image user posted image a ni fajn..kr mal te stisne pr srčku  k so tko male cotike pa posteljninca..user posted image

sem bla pa jest učer tud mal razočarana..sem dala teti da mi porob zaveso ker je bla predolga za otroško sobo..so pa taki medvedki gor pa račke pa metulčki..prav lušna zavesica..in ko mi prinese zavesico..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi jo je pa prekratko odrezala ...namesto 1.70 je šla ona 1.55...prav na jok mi je šlo ..no dala sem jo gor pride nekako 10 cm nad oknsko polico..no zaenkat nej bo gor..samo sem ji pa rekla da upam da mi posteljince ne bo zaj..  ker sem tud to dala da mi sešije..no upam da je ne bo..

vsem ostalim puncam čestitke za fajn preglede..da vas ne naštevam ker bom kako zih falila..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
20.2.2008 11:59:09   
*BellaLuna*
Pri nas pa na CTG-ju nič ne pritiskaš. Merijo samo plodove srčne utripe in popadke. Sicer pa bi jaz lahko kar naprej stiskala, ker je bil itak ful nemiren - verjetno mu je bilo čudno, ker je poslušal svoj lasten utrip.

Joži79 meni so tudi na nuhalni postavili sum na pregrado ali pa sedlasto maternico. Pa imam tudi za sabo že ss. Ampak kot kaže je vse ok ali pa ne vpliva. Tako da take prognoze vzemi malo z rezervo. Ti pa vsekakor želim, da bi se dojenček obrnil.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.