|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
18.2.2008 13:01:00   
Petra1111
nf-kateri test si pa imela?
Jaz imam občutek, da odkar imam zmanjšano dozo na 1/2 tablete na dan, da sploh ne odreagiram. Razmišljam, da bi si res povečala dozo,ker 1.mesec sem odreagirala, imela pa sem 2 tbl/dan. Štunfek-kje pa si dobila dodatne tablete?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 501
18.2.2008 13:10:44   
nf
Petra raje ne povečuj doze na lastno pest. Lahko pride do marsikatere komplikacije, ki si je sigurno ne želiš. Jaz bi na tvojem mestu raje zatežila ginekologu, da naj te pregleda v času ovulacije - magar samoplačniško. Hmmm test? Mislim, da sem ga nabavila v sanolaborju in pakunga je taka oranžna, ne vem, kako se mu reče. Sicer pa itak vsakič drugega nabavim, ne vem kako mi rata, da sem tako nelojalna user posted image

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 502
18.2.2008 15:15:16   
janney
nf dobrodošla nazaj, čeprav vem da bi mogoče raje še malo podaljšala bivanje v Rimu no upam da sta pritihotapila rimljančkauser posted image user posted image user posted image  al pa dva -kar je pri K čisto možno user posted image user posted image

Jaz sem v obdobju ovulacije me je včeraj špikalo zategovalo na levi danes me na desni tako da mamo samo akcijo te dni kar je superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Štunfek halo kje si kaj malo nam poročaj kako s tabo?

Petra 1111 jaz prejšni mesec nisem nič čutila ovulacije pa sem bila na UZ pa sem imela dva folikla (12 dan ciklusa 17mm) tako da ne vem, če nisi sigurna raje resnično prosi za še en UZ pri G oz nasvet! Lahko da ta mesec nisi drug mesec pa lahko imaš zaradi povečenja doze smo na pol tabletke hiperstimulacijo. Moj nasvet posvetuj se z G.  

Pike dobrodošla. Za Dabroston ne vem ker ne poznam-kaj piše v navodilu? Če bosta po zadnji tabletki raje res vsak drugi dan user posted image  bo vse ok, pričakuj pa O nekje 7 dni od zadnje tabletke takrat sta lahko še posebej pridna! 

no Punčike moje se še čujemo

papa

Janney

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 503
18.2.2008 15:16:05   
lučka 25
Ojla punce!

mene nekaj zanima. Sej mi je kaer malo nerodno, ker to sprašujem, samo je že 1 leto od kar sem na zadnje jedla K. Namreč v petek popoldan sem začela krvaveti, ampak samo ko sem šla na WC je bil papir kar dosti krvav, na vložku pa je bila le majhna pikica. V soboto pa je iz mene lilo kot pri norcih. A naj zdaj za 1. dan štejem petek ali soboto. Lepoooo prosiiiim, če mi kakšna odgovori, ker bi bila rada bolj sigurna, ali naj 1. tableto vzamem v torek (jutri) ali v sredo.

pike, imam pa tudi jaz predpisano dozo 2 tableti 5- 9 dne. Se pa tudi jaz sprašujem ali naj vzamem eno tableto zjutraj in eno zvečer, ali kar obe naenkrat, ker nekatere res pravijo, da bolj deluje.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 504
18.2.2008 15:27:43   
stunfek
lučka 25, jaz bi štela kot prvi dan takrat, ko si se obrisala in je bil kar fajn krvav papir.
tabletke pa po mojem je vseeno kako jih jemlješ. jaz osebno bi jih vzela skupaj.

ej, janney, jaz sem ok. Saj veš, zdaj se bo do prvega pregleda vleklo kot sto hudičov :) pregled imam 10.3. :) Uf, kje je še to, ampak vem da bo hitro minilo. :)

punce, rabim družbo na seznamu...gremo kolegice :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 505
18.2.2008 15:50:25   
neela
ojla punce,
nf - welcome back! Tudi jaz upam, da si ob fontanci mislila tudi na nas, zvečer pa na user posted image ! Štunfek je že dokaz, da fontana deluje...

Petra - tudi jaz ne bi na tvojem mestu povečevala doze. Nekje sem zasledila, da Reš celo raje priporoča manjšo dozo - češ, da so včasih še bolj učinkovite... Kakorkoli, K je še vedno hormon, in s tem se - po mojem mnenju - ni za igrat.

Štunfek - boš vidla, da se bodo dnevi hitro obrnili in bo tik tak 10.3.. Ampak nam še nekaj prej obljubi - da ne boš na nas kar pozabila!!!

Lučka25 - jaz jemljem 1 tbl zjutraj in eno zvečer. Sem vprašala G, kako naj jih jemljem, pa je rekel, da je čisto vseeno. Ene punce vzamejo obe tbl zvečer - češ, da jih manj 'zvija'. To je pač odločitev posameznice in mislim, da ne vpliva na rast foliklov.

Jaz sedaj laufam na predavanja... se beremo zvečer!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 506
18.2.2008 15:53:35   
nf
Stunfek, nobenega pozdrava meni user posted image  Sej sej! user posted image
Janney hvala hvala. A tebe je tudi včeraj zategovalo, mene tudi, ulala lahko da bova skupaj čepeli v porodni user posted image  user posted image  A to sta vidva z možem na slikci? Čigava je pa štručka?
Hmm lučka, jaz imam skoraj vedno iste pomisleke glede prvega dneva M. Jaz vedno štejem za prvi dan šele takrat, ko se res ulije. Sepravi sobota v tvojem primeru.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 507
18.2.2008 15:54:55   
nf
Neela user posted image  A punce sem vas pogrešala! user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 508
18.2.2008 16:14:57   
lučka 25
Punce, hvala za odgovore! Zlate ste. user posted image user posted image user posted image  

Stunfek, jaz že hitim in te lovim, da se ti pridružim na seznamu. Pa kar dren je na tekaški progi, ker nas je toliko, ti vse sledimo. user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 509
18.2.2008 16:15:34   
snežinka7
Punce a je kaj narobe, da sem jaz vzela nekje ob 15 uri tableti, sem čisto pozabila da bi morala zvečer ali zjutraj. Ja pa še nekaj naj jutri tudi vzamem ob taki uri kot danes, baje da bi jih moral jemati ali zvečer ali pa zjutraj ne pa enkrat tako drugič pa spet drugače. VSaj meni je tako rekel ginekolog.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 510
18.2.2008 16:18:39   
lučka 25
snežinka, najbolje je če jih vzameš zjutraj ali zvečer. Še bolj pomembno pa je, da jih vzameš ob isti uri. Kaj pa sedaj narediti, v naslednjih dneh pa ne vem. Mogoče ne bo nič narobe, če jih vstale 4 dni jemlješ zjutraj al pa zvečer.

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 511
18.2.2008 16:33:07   
nf
Snežinka, fora je samo v tem, da če jo vzameš čez dan, je večja verjetnost, da boš opazila kak stranski učinek, recmo slabost ali težave z vidom al kaj vse že piše tam v navodilih. Če nimaš nobenih težav pri jemanju, je glih vseeno kdaj jih jemlješ. Je pa res, da je bolje, da vsak dan približno ob isti uri. Mislm, če ti bo danes kej slabo, potem jutri seveda raje zvečer vzami.

Veste kaj se pa jaz sprašujem. Tiste dni ko papcamo klomifen, ali se lahko spije kak kozarček alkohola ali mora bit striktna abstinenca? user posted image  A veste, kot recimo pri Ospenu, k ne smeš alkohola, ker uničiš učinek zdravila, or so I was told user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 512
18.2.2008 16:39:34   
snežinka7
Hvala bom raje jutri vzela zvečer, ja za alkohol pa nevem kako je. Samo mislim, da kakšen kozarček ne bi nič škodoval.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 513
18.2.2008 17:51:13   
pike
Pozdravljene
tole glede alkohola tudi mene zanima. Saj ne da bi mi alkohol na veliko dišal a v naši družini je trenutno čas, ko je veliko rojstnih dnevov in me zanima, če je kozarček vina ali piva dovoljen ob jemanju Klomifena ali Dabrostona.
Jaz sem se glede jemanja tabletk odločila da svojega G jutri še povprašam, če lahko obe tabletki skupaj vzamem in vam bom poročala. Drugače pa upam, da tudi nam mine ta čas. Ko samo pomislim, da bom morala ene tablete najprej verjetno 10 dni jest pol pa še K se mi tudi čas prekleto vleče, pol pa še ne veš, če bo sploh kaj koristilo.... Pa kaj hočemo tudi to moramo prestati če hočemo bit mamice.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 514
18.2.2008 18:01:03   
snežinka7
lahko vzameš obe tableti naenkrat vsaj meni je G tako rekel, samo potem moraš vse dni jemati isto

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 515
18.2.2008 18:49:21   
METULJ1
eno vprašanje.

Včeraj sem pojedla 5. tabletko K (1.cikel). Zaenkrat nisem zaznala nobenih posebnih znakov, razen tega, da mam dons nolj napihnjen trebuh. Pa zadnjičl me je kr skoz neki špikal po jajčnikih. Zdej pa ne vem a je mela tud kakšna od vas po jemanju K napihnjen trebuh. Me mal skrbi, sicer me nč ne boli, sam trebuh je pa tak k bi bla v 3. al pa 4. mescu.

O naj bi nastopila nekje v enemu tednu, tko, da bomo mogl bit zlo pridni, da se končno kej prime.

Že vnaprej hvala za odgovor.

Pozdravčki

Neposredna povezava do sporočila: 516
18.2.2008 19:03:53   
Fargesia
Metulj,jst sem mam vedno ob klomifenu napihnjen trebuh...pa sploh ga ne morem notr potisnt...user posted image

Lučka, jst bi štela petek za prvi dan. Jst sem zdej zmer jedla tableto zvečer, da je manj stranskih učinkov.

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 517
18.2.2008 19:16:07   
METULJ1
maša82 - jaz ga tut ne morem nč notr stisnt. A kej veš, a naj bi bil to kakšn dobr znakuser posted image (da dobr reagiram) in da se folikli večajo in množijo. Mogoče so mal butasta vprašanja, sam sem na K 1. in še ne vem čist točn, kako stvari potekajo.

Pozdravčki

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 518
18.2.2008 20:51:43   
neela
nf - tud tebi en velik italijanski abbraccio user posted image nazaj... user posted image ...kaj vse sta si uspela pogledat??? Sta se še kje drugje na poti ustavila al sta direkt šibala za Rim in nazaj?

metulj - tudi sama imam približne občutke v trebuhu, predvsem v času O. 'Trebušček' pa kar non stop vlečem notr, ne glede na ciklus, kr tako za vsak slučaj....user posted image user posted image user posted image ...'treniram' trebušne mišice...user posted image user posted image user posted image

Kako pa je sedaj z našim seznamom Maša - po zadnjem spisku bi morala andre3a že zdavnaj delat test...halo???? user posted image user posted image user posted image ....andre3aaaaaaaaa..user posted image ....kaj že 'zalivaš, user posted image ? In to brez nas?!?!?!?!?!?!user posted image

Za svetovanje glede alkohola pa nisem glih ta pravi naslov, ker že itak ne pijem alkohola. Moje skromno mnenje pa je, da kakšen kozarček (pa ne 1/2 litrski user posted image ) rdečega vinčka ne škodi, kajne?

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 519
18.2.2008 21:28:56   
stunfek
ojla punce....sorry nf, sem te se vedno imela v mislih pred fontanco tko da si me presenetila, k si ze nazaj...hehehe. Si zmetala kovancke noter? user posted image Pa bojazen, da bi vas pozabila je cisto odvec...enkrat v klubu klomifenk - vedno klomifenka user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 520
18.2.2008 21:34:08   
trinity22
and3ea kaj je zdaj s testomuser posted image  hitro poročaj

Tudi jaz bi že počasi lahko razmišljala o testu ... V soboto sem imela že čistopravi migrenski predmenstrualni glavobo, potem pa ni bilo čisto nič od tečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , danes je že 29 dan od moje zadnjeuser posted image , drugače pa sem imela cikle pred Klomifenom na 36 dni, zdaj pa ne vem kdaj se bo prikazala in niti ne kdaj naj delam test ... No vsaj do nedelje bom počakala in če je prej ne bo delam test v ponedeljek, ker trenutno nimam čisto nobenega znaka.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 521
18.2.2008 21:35:17   
trinity22
nf - dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čeprav bii ti verjetno prijal še kakšen dan

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 522
18.2.2008 21:58:56   
Fargesia
Neela, andrea, ni nič sporočila, oziroma še ni prišla M...ne vem pa če je test delala.

Metulj, ja pomoje je to dobro glede foliklov. A te G nič ne spremlja?!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 523
18.2.2008 22:21:29   
METULJ1
maša82 - G mi je zenkrat samo predpisala K (po 1 tabletko od 3-8 dan ciklusa). K mi je dala sam za dva mesca. Rekla mi je samo to, da če bi mela kakšne bolečine naj jo pokličem. Druzga pa nč. Sem pa že zasledila, da hodjo punce na UZ kazat, kako folikli napredujejo. Men tega ni rekla. A bi znal bit to kej narobe?

Pozdravčki

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 524
19.2.2008 7:28:39   
janney
Dobro jutro punce!

Joj kako sovražim G ki vas ne spremljajo, a je res tok težko spremljati vsaj prvi ciklus sem jezna user posted image user posted image user posted image
Punce če imate možnost zatežite al pa pejte na smoplačniški UZ da boste vsaj vedle če reagirate,
Včeraj sem se kar zmrazila ko sem na Svetu slišala kako ene zdravnica računa svoje storitve če nisi naročen bi jo tok ..........................KAM GRE NAŠE ZDRAVSTVO.

No ena kavica za dobro user posted image user posted image user posted image jutro  

Mene so bolečinice že malo popustile tako, sam hudiča sej ne vem al takrat ko boli full raste in je tik pred pokom al boli takrat ko že poči in potuje hmmmmmmmm je kakšni to kaj bolj jasno?

glede jemanja K kateri dan je tisti pravi oz kako določimo tisti pravi začetek user posted image  sem jaz mnenja da itak se začetek K lahko predpiše v razmaku od 3 do 5 dne in po besedah dr. Reša je bolje če se ga začne jemeti prej meni ga je hotel predpisati 3 dan vendar ker sem morala iti 3 dan na krvne preiskave se je odločil da ga bom začela jemati na 4 dan, tako da jaz mislim da ne bo panike če ga vzameš 4 al pa 5 dan ciklusa če ne moreš točno določiti začetek user posted image .   

lep dan punčike moje

Janney

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?