zirafa76
|
pozdravcek od nas.... Smo imeli prav lustno vreme, ful toplo...smo bile cel dan zunaj... Baje da v SLO ni nekako lepo...no, posiljam jaz KENGURUJCKI....mi imamo Baby Bjorn..smo dobili za darilo, sama ga verjetno ne bi kupila, ampak sem probala dat Izabelo not,..ne vem no, je bolj na tesn, kaj bo pri 12kg Ampak dokler ne drzi cisto sama glavo, jo ne dam noter oz.ko bo bolj ze sedela... HRANA...Izabela sicer ima ze 4 mesece, pa tako lepo je po zlicki-zdravila-, samo se vseeno mislim pocakat, vsaj do 5 meseca, najkasneje 6.se imam mleko, pa naj uziva.. PLANICE..jaz prisegam na P.Active...najboljse, trenutno upor.New Born, ker sem dobila, ampak 3midi..so vredu, mal velike se no...Grem pa ravno jutri v nabavo planic na avstrijsko stran...najbolj ugodne... No, ko smo pri shopingu...Jaz sem danes nasla bljiznico do Shoping centra, kjer imajo Next, MotherCare in slucajno nasla ugoden kompletek, pa jaknico ter body in jopico... Moj je bil brez besed...beri.. ..In vse je bilo v akciji, ko me je vprasal... Sem obljubila, da se poboljsam.. Drugace pa ji moram kupovat velikosti od 6-9 mesecev , ker je taka dolga...po meni ...da ji bo vsaj nekaj casa prav, ker drugace ima lahko glih 2 tedna...toliko denarja pa spet nimamo... pa se moj ima RD, v soboto, pa sem mu kupila telefon, pa en CD in DVD..mislim, da je vredu, dodala se bom sponko za kravato, ker jih skoz nosi....pa je dost.... drugace pa ima neke nove prijeme..ko jo dojim, se me drzi kot klop za modrc, za roke... in vceraj sem sla ven zvecer, je moj rekel, da se je tretjic jokal v zivljenju..Izabela je tako jokala in kricala, da ni vedel kaj naredit..pol je od same ihte zaspala po 3 urah ..sem prisla domov in ko mi je razlagal, mi je bilo tak hudo...zabica moja ne more brez mene...no, pol se pa zbudi in mene zagleda, no bolj cuje, potekne bradavico..kot da si je oddahnala, me zgrabi in zaspi....res, mene res skrbi, da ne bo mogla bit brez mene upam, da se bo to umiril.... drugace pa se mi obraca za 360 stopinj, ce jo polozim na sofo..prav pazim sedaj, pa kr dviguje se..prava faca... no, pa slini se fuuulllll pa tisi roke v usta, da bruha vcasih... ja, UPAM DA STE UZIVALE NA SRECANJU pa cakamo slikce papa