|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
20.2.2008 18:22:17   
zirafa76
pozdravcek od nas....user posted image user posted image

Smo imeli prav lustno vreme, ful toplo...smo bile cel dan zunaj...user posted image Baje da v SLO ni nekako lepo...no, posiljam jazuser posted image user posted image

KENGURUJCKI....mi imamo Baby Bjorn..smo dobili za darilo, sama ga verjetno ne bi kupila, ampak sem probala dat Izabelo not,..ne vem no, je bolj na tesn, kaj bo pri 12kguser posted image user posted image Ampak dokler ne drzi cisto sama glavo, jo ne dam noter oz.ko bo bolj ze sedela...

HRANA...Izabela sicer ima ze 4 mesece, pa tako lepo je po zlicki-zdravila-, samo se vseeno mislim pocakat, vsaj do 5 meseca, najkasneje 6.se imam mleko, pa naj uziva..user posted image

PLANICE..jaz prisegam na P.Active...najboljse, trenutno upor.New Born, ker sem dobila, ampak 3midi..so vredu, mal velike se no...Grem pa ravno jutri v nabavo planic na avstrijsko stran...najbolj ugodne...

No, ko smo pri shopingu...Jaz sem danes nasla bljiznico do Shoping centra, kjer imajo Next, MotherCare in slucajnouser posted image user posted image nasla ugoden kompletek, pa jaknico ter body in jopico...user posted image Moj je bil brez besed...beri..user posted image ..In vse je bilo v akciji, ko me je vprasal...user posted image user posted image Sem obljubila, da se poboljsam..user posted image

Drugace pa ji moram kupovat velikosti od 6-9 mesecevuser posted image , ker je taka dolga...po meniuser posted image ...da ji bo vsaj nekaj casa prav, ker drugace ima lahko glih 2 tedna...toliko denarja pa spet nimamo...

pa se moj ima RD, v soboto, pa sem mu kupila telefon, pa en CD in DVD..mislim, da je vredu, dodala se bom sponko za kravato, ker jih skoz nosi....pa je dost....

drugace pa ima neke nove prijeme..ko jo dojim, se me drzi kot klop za modrc, za roke...user posted image in vceraj sem sla ven zvecer, je moj rekel, da se je tretjic jokal v zivljenju..Izabela je tako jokala in kricala, da ni vedel kaj naredit..pol je od same ihte zaspala po 3 urahuser posted image ..sem prisla domov in ko mi je razlagal, mi je bilo tak hudo...zabica moja ne more brez mene...no, pol se pa zbudi in mene zagleda, no bolj cuje, potekne bradavico..kot da si je oddahnala, me zgrabi in zaspi....res, mene res skrbi, da ne bo mogla bit brez meneuser posted image upam, da se bo to umiril....
drugace pa se mi obraca za 360 stopinj, ce jo polozim na sofo..prav pazim sedaj, pa kr dviguje se..prava faca...

no, pa slini se fuuulllll pa tisi roke v usta, da bruha vcasih...user posted image

ja, UPAM DA STE UZIVALE NA SRECANJUuser posted image user posted image pa cakamo slikceuser posted image user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
20.2.2008 18:33:42   
Oranža
Hojla,

Martin vse naj naj naj...user posted image user posted image
Ja srečanje je uspelo, sam slikale se pa nismouser posted image  smo tolk čvekale da smo čist pozableuser posted image user posted image user posted image . V glavnem jst sem čist navdušena nad vsemi. Vse ste ful fajn in sem vesela da smo se spoznaliuser posted image user posted image user posted image .
Mamuška sicer se pa strinjam s tabo - kengurujčki in podobno sranje niso glih najboljš sam kakšna urca  - 3 na mesec jih pa ne more uničituser posted image

Ninočka in a ti veš da tale naša Tanayya skoz neki jamra da jo kile bašejo pa tko...sem pa gledala slike me je pa skor kap, sej jo nikjer nič ni ona bi pa še kakšno dol dala...ne ne Tanayya tkole si čist fejstuser posted image user posted image user posted image
Nč, morm šibat ker tamal neki čivkauser posted image
Aja Dajica upam da bo pomagalouser posted image . držte se......
Se beremo....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
20.2.2008 18:37:37   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Srecanje danes - mene verjetno ne bo, sem narobe Grusko prebrala, ker sem zmenjena naslednji teden z RRjevkami. Mogoce pa uletim, samo ni mi jasno, kam se boste(bomo) dale v santani, ko ni nic placa, pa vednoje zasedeno. Jst dtam se 1x nisme mogla it na kavo, ker ni blo nikol nic fraj...Pa v Santani mi majo drugac najboljse kave user posted image user posted image Aja, ce pridem, bom prisla s kolegico.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ninočka, tole pa nič ne drži..... Si bila pridna in si prišla, nas je blo 6 mamic pa 6 vozičkov, pa še moja Pika, pa smo se mele kam dat user posted image user posted image user posted image ..... Sem pol ure prej čakala tam, da sem mizo rezervirala user posted image user posted image  ......Pa tud s kolegico nisi prišla.... Edino kar je res je to: DA IMAJO V SANTANI NAJBOLJŠO KAVO user posted image user posted image user posted image

Slikale se nismo, čeprav je prišla mimo ena gospa in nas vprašala, če nas je že kdo slikal, da smo prav luštne user posted image ......

Vanja in NanaLiza, vaju je bilo lepo spoznat, u bistvu tebe Vanja, NanoLizo pa spet videt (sva ugotovili, da se od nekje poznava in prišli do zaključka, da sva bili skupaj na faksu....)

Zdaj pa, da vam še to povem: če nisem s kavo polita, je pa kaj drugega, kadar se dobimo... user posted image  Sej ne vem a naj se smejim al naj me bo sram... A ve veste zakaj men danes ni delal mobi... Zato, ker bi danes, ko so mi zamenjal operaterja, mogla jaz sama zamenjat sim kartico (ki sem jo nosila s sabo v torbi), pa tega nism vedla, ker mi pač una na Tušu tega ni povedala, jaz sama pa pač nism vedla (kako naj pa to vem, če sem že 10 let na mobitelu z isto sim kartico....user posted image )..... U glavnem, ste ble zraven, ko sem z mojim govorila, pa je on petkrat klical na Tuš, pa spraševal zakaj me še niso priklopil... na koncu so ga pa le vprašali, če sem zamenjala sim kartico... Ja, ni kaj.... cel življenje se učimo... Me je pa prej klical en kolega, ki ma poznane na Tušu, pa je rekel, da sem baje prava "zvezda" danes na Tušu... pa naj se smejijo na moj račun, če se nimajo čemu drugemu....user posted image user posted image user posted image user posted image ..........

Se še oglasim......

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
20.2.2008 18:38:11   
Tanayya29
Super za srečanjeuser posted image user posted image user posted image .
Ninočkauser posted image ,no...hvala,je lepo slišatuser posted image .Joj,od kdaj pa ti res bereš,veš kdaj sem že tist pisala.
Vanja se strinjam,novemberke so res fajn babnceuser posted image user posted image user posted image ¨.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
20.2.2008 20:09:32   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Laubica-kako Donat, a da ga jaz spijem al ona user posted image
Dajica-meni je babica rekla da če bo kdaj tak problem naj Donat malo segrejem in mu par žličk dam za pit -zjutraj-probaj

TA PRVO DA NAPIŠEM PUNCE MOJI IZVIDI PO OPERACIJI NA MAT.VRATU SO VREDU
SUPER ZA IZVIDEuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
20.2.2008 20:49:21   
DEBELUŠKA30
Niste se slikal user posted image ?! Škooooda user posted image  ...

Vanja, Nicolina, dejta mi povedat kako naj shujšam  če mi pa prinesejo Trojanske krofe, le kako naj se mu človek odpove? Zgledal je pa takole.......

user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
20.2.2008 21:05:07   
Laubica
Debeluška -če verjameš ali ne meni so se kar sline pocedile-nesramnica ti user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 3157
20.2.2008 21:15:08   
scubadiver
Nana Liza in Vanja zelo sem vesela da smo se spoznali. Krasni sta user posted image . Upam, da se kmalu spet vidimo.

Gruška, ti pa si ena faca user posted image . No ja, sej vprašanje če bi se jaz spomnila da moram zamenjati SIM kartico user posted image . ME je pa tvoj še enkrat klical. Očitno se je kar navezal name user posted image

Mamuška a ležalnik da je tud tko škodljiv? Jaz imam pa Lano precej časa v ležalniku. Hm.. kaj naj jo pa potem dam? Na igralno podlogo in na tla? al pa na kavč da ne bo tko mrzlo?

ko sva zadnjič s Tanayyo šopingirali sem ugotovila da res rabi shujševalno. Ta packa debela si je morala kupit - pazi to - puloverček XS user posted image  medtem ko se jaz še v XL ne zbašem user posted image

Dajica a si ti klicala še enkrat pediatrinjo? meni se vseeno zdi da bi morala počasi Kaji dat svečko? Kaj pa vem no, sej bo revčko razneslo user posted image

Aja, tistim ki so ble na kavici sem se že pohvalila. Še za ostale: Lana je spala od 8h zvečer do 8.45 zjutraj v enem kosu brez budnice in hranjenja user posted image

Tečem gledat male vragce

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 3158
20.2.2008 21:34:07   
Dajica
Se kr nc kakanja.user posted image Sem ji dala danes se 1x laktozo in upam na kaj vec uspeha. Ji bom pa jutri zjutraj se sladkane kamilice ali pa Donat dala(hvala laubica pa tud tebi vanja, pa se ostalim, sej ne vem vec, katera je kaj reklauser posted image ). Nisem hotla danes vsega mesati, tko da jutri. Sej vec k pokakat se itaq ne bi mogla, pa vseeno.
Scuba-vceraj je moj klical v ZD, pa je rekla, da sej bo, pa delat vse to, kar ze pocnem.
Sej ena je celo rekla (a je bla sonchekuser posted image ), da tud po 14 dni ena puncka ni kakala, pa je bilo vse vredu.
Ah, sej tud volje nimam kej vec se napisat al pa odgovarjat, ko bi se vsaj to kakanje uredilo.user posted image user posted image

Lahko nocko vam zelim!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
20.2.2008 21:35:52   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Gruška, ti pa si ena faca user posted image . No ja, sej vprašanje če bi se jaz spomnila da moram zamenjati SIM kartico user posted image . ME je pa tvoj še enkrat klical. Očitno se je kar navezal name user posted image

Aja, a klical te je....  user posted image user posted image user posted image ..............user posted image user posted image user posted image
Ejga, zakaj me pa ti nisi spomnila, naj zamenjam kartico? Al pa Ninočka - ona je iz tega foha, pa ni nič omenila sim kartice ...user posted image user posted image ... Ja boh pomagej, takle mamo... Bom pa za drugič vedla.... user posted image

POTEPINKA - user posted image user posted image user posted image  - SUPER ZA IZVIDE user posted image user posted image user posted image

Zdaj je pa konc reklam, šibam gledat vragce...

Nočko!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3160
20.2.2008 21:45:41   
manca
uh, včeraj sploh nisem mogla sem gor pridt...sva šli s tamalo v posteljo ob pol sedmih se dojit in ne boste verjele, da se je dojila vsako uro do zjutraj...očitno je kriva polna luna, jaz sem bila pa kot kakšen zombiiii zjutraj.
Danes pa odkar sem jo dala spat je že trikrat jokala..upam da mi bo spala vsaj nekaj ur v enem kosu.

Mi pa male vragce snema mož, tako da si jih bom pogledala jutri.

Dajica, če sem prav zasledila ti dojiš kajne? Poješ morda vsak dan kakšno pomarančo oz. si narediš iz nje sok? To tudi pomaga za kakanje.

zdej grem pa spančkat, da vsaj malo nadoknadim za vsak slučajuser posted image

Nočkouser posted image

p.s.: BARIKA, oprosti, toda šele danes sem videla zs od tebe. Ti jutri pošljem vse kar si napisala.user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
20.2.2008 21:46:10   
gruška
Dajica, jaz sem bila, jaz sem rekla, da od sodelavke ni dva tedna kakala, pa so rekli naj se ne sekira, da ni to nič narobe, sploh če je otrok drugače zadovoljen in če nimaš občutka, da bi jo kaj bolelo in bi full jokala... Ti si naredila, kar si lahko, pomagaš ji, da bi kakala, pa probaj se ne sekirat zaradi tega ....

Zdaj pa:
user posted image   pa  user posted image   pa user posted image NOČKO!!!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
20.2.2008 21:49:57   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Zdaj je pa konc reklam, šibam gledat vragce...

Kakšne vragce pa to gledateuser posted image
Scuba men je tud blo fajn spoznat vse vas, pa upam da kmal kej ponovimo.user posted image
Nč zdej grem pa foreznike gledat pol pa spat.
Nočko!!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
20.2.2008 21:50:36   
gruška
Ej, Kanarka, vidim da si "gor", a sta se dobile z Blažko? Samo še par dni bo "pri vas"....

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
20.2.2008 21:52:19   
gruška
Ja, pismu, petkrat sm že rekla, da grem.... Vanja, na kanalu A je dokumentarna oddaja Mali vragci... mislim, da ime vse pove...user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
20.2.2008 21:58:52   
kanarka
Gruška...žal še ne! Včeraj so me čakali, ampak žal imam ravno v torkih in četrtkih terapije. Sva se zmenili, da mi en dan prej javijo in da ne bo niti torek niti četrtek. Te dni sem res sama sebe srečevala. Pa taka porodniškauser posted image  Se bomo že dobile. Menda oddidejo 25 al 26. Bom poročala.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
20.2.2008 22:03:22   
ninocka
Uh, jst sem zdej pri vasi vroci debati o kakanju otrok in tisti temi user posted image user posted image user posted image
Matr, to je bolj napeto k Kosmati Loncaric (Harry Potter) user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
20.2.2008 22:24:02   
jooly
potepinka... pa ja nisi podvomla - če nas je tok pesti zate držal, bo pa ja pomagal user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

No,danes se pa jaz sama s sabo pogovarjam tle goruser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa nč ne boli, a ne?! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

A ve veste zakaj men danes ni delal mobi... Zato, ker bi danes, ko so mi zamenjal operaterja, mogla jaz sama zamenjat sim kartico (ki sem jo nosila s sabo v torbi), pa tega nism vedla, ker mi pač una na Tušu tega ni povedala, jaz sama pa pač nism vedla (kako naj pa to vem, če sem že 10 let na mobitelu z isto sim kartico....user posted image

gruška, bolj potihem user posted image user posted image user posted image  user posted image
Vidm, da si si dans penečo kopel prvošla user posted image  Pa ventikvatromilabači pa to... user posted image user posted image user posted image

A ma kera od Tiny Love tisto podlogo "sončni vrt", kjer je menda nekih 17 aktivnosti in je itak oh in sploh user posted image  Sploh cena - okrog 70 € user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
20.2.2008 22:24:58   
nicolina
Ojla,
no jaz sem tud pogledala Male vragce, mi je ful dobra ta oddaja, bom še kakšen pameten nasvet pobrala. user posted image
Me veseli, da ste se danes lepo imele na srečanju, upam da se ga jaz tud enkrat udeležim in vas spoznam. user posted image
Joj Dajica, res se mi smili tvoja Kaja, pa dej res probaj jutri zjutraj z Donatom, sej zgubit nimaš kaj.
O, ti Debeluška nesramnica user posted image user posted image , tud men so se kar sline pocedile. Ti si ga kar privošči, sej jaz bi si ga tud, če bi ga mela. Jaz sem že itak danes grešila in user posted image  in to s saherco. Ne morem pomagat, če mi je cukr padu..user posted image

Naš je tud danes rabu, da je dolgo zaspal, je polna luna, ne? Upam, da bo noč mirna...

Lepo nočko vam želim... 

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
20.2.2008 22:30:35   
nicolina
Jooly, jaz sem tud že gledal to igralno podlogo in mi je ful všeč. user posted image
Ampak mi že imamo eno, ampak bi vseeno še tole imela.  Pa sem rekla mojmu, a mu je ne bi kupla, veš kolk aktivnosti ima, pa ful je dobra, lepa...? A veš kaj mi je rekel, da kdo jo bolj rabi, jaz al Tin ? user posted image  Sem rekla, ja Tin, seveda..
No, 70 EUR je kar dosti za teh par mesecev. 

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
20.2.2008 23:53:06   
mamuška
kanarka, ej jest si tako romantično slikco namalam: en fejst tip, pa ruzak na njem, pa ena srčkana bebica not, šetkanje po sipinah (valjda, tam s cizo ne moreš), pa sončni zahod, pa lušna mami zraven user posted image user posted image Kar stopim seuser posted image user posted image Sej ruzak ni sam za v planine....

Pripomočki a la ležalniki: ma sej ne ubije. Samo poglej sama otroka: kaj lahko počne v ležalniku? Mal pomaha z rokcam in to je to. N emore rotirat, ne more odrivat z nogicami, je fiksiran, nepremičen, gibanje mu onemogoča ozko "korito" in pas, s katerim je privezan. Tam not otrok ne more krepit nobenih vzrocev gibanja, ma kaj krepit, še razvit jih ne more. Kako naj se v ležalniku obrne s trebha na hrbet? Pa da ne boš mislila: med kosilom ga tudi jaz poknem tja not in privežem, ker hoče vedno nekoga videt, na laminatu mi ne more ležat, blazina pa ne gre ob mizo. je pač v ležalniku, 20 min na dan. Sicer pa daj na tla kovter, deko, puzzle, karkoli, da  bo bebici toplo in na prosto z njo. Otrok MORA imet možnost svobodnega neomejenega gibanja, če naj se zdravo razvija. Pri raznih igralnih centrih je zelo važno, da ima otroček igračke nekje v višini popka, da steguje k njim tako rokice kot nogice. Nikakor mu igračke ne smejo bingljat pred nosom in zgolj nad ročicami. Mal poglejte na to.

PAcke, ki strašite s krfoi in tortamiuser posted image user posted image user posted image Edian tolažba mi je, da kilaža vztrajno kopni. Počas, p aziher-

Ženske, jest mam en drug problem:user posted image user posted image Kje zaboga naj ujagam kopalke z F (ja, F!) košaro modrca??? Že kos em iskala D, so me gledal, ko da mam 3 nogeuser posted image . letos defintivno rabim F, pa še tam mi ob polnih dojkah pol ven visiuser posted image . Kaka ideja?user posted image

Dajica, držim pesti za eno veliko sr..., pardon, kakanje!!! Šibam v komo!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
21.2.2008 0:12:19   
ninocka
Uf, sem prebrala do 100ke, zdej grem pa spat. Matr, namest da bi brala Harryja (a ga kera bere, cist tko BTW vprasam? ), moram nas za nazaj, da sploh vemo cem tece debata user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
21.2.2008 8:05:31   
ninocka
Dobro jutro!!!
Grem tale nas roman naprej brat, spali smo OK, sem se spet mal naspalauser posted image user posted image . Ce se ne bi  ob 1h zbudil, k ga je napenjal in je prdkal, bi se zbudil sele ob 5ih. Pa ga je rafal zbudu, se je podojil in zaspal nazaj.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
21.2.2008 8:05:32   
scubadiver
Dobro jutro punce,

user posted image

Kava in rogljiček za zajtrK.
Mi smo imeli spet eno budnico, ampak je takoj zaspala nazaj, tako da ni panike.

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Pripomočki a la ležalniki: ma sej ne ubije. Samo poglej sama otroka: kaj lahko počne v ležalniku? Mal pomaha z rokcam in to je to. N emore rotirat, ne more odrivat z nogicami, je fiksiran, nepremičen, gibanje mu onemogoča ozko "korito" in pas, s katerim je privezan. Tam not otrok ne more krepit nobenih vzrocev gibanja, ma kaj krepit, še razvit jih ne more. Kako naj se v ležalniku obrne s trebha na hrbet? Pa da ne boš mislila: med kosilom ga tudi jaz poknem tja not in privežem, ker hoče vedno nekoga videt, na laminatu mi ne more ležat, blazina pa ne gre ob mizo. je pač v ležalniku, 20 min na dan. Sicer pa daj na tla kovter, deko, puzzle, karkoli, da  bo bebici toplo in na prosto z njo. Otrok MORA imet možnost svobodnega neomejenega gibanja, če naj se zdravo razvija. Pri raznih igralnih centrih je zelo važno, da ima otroček igračke nekje v višini popka, da steguje k njim tako rokice kot nogice. Nikakor mu igračke ne smejo bingljat pred nosom in zgolj nad ročicami. Mal poglejte na to.

Aha zato misliš da je škodljiv. Ker to sem ravno dva dni nazaj rekla mojemu da moramo kar čimprej sestaviti stajico, da bom dala otročička noter, zlezla k njej in se bova tam igrali. KEr sem ravvno to razmišljala, da tle se ne more obrnit, ne more se začet usedat oz. dvigovat... Najlepša hvala Mamuška za obrazložitev user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Uf, sem prebrala do 100ke, zdej grem pa spat. Matr, namest da bi brala Harryja (a ga kera bere, cist tko BTW vprasam? ), moram nas za nazaj, da sploh vemo cem tece debata user posted image user posted image user posted image

Jah kaj si pa tok časa zabušavala user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
21.2.2008 8:30:48   
Nana Liza
vb - joj sem brala, kaj so povedali za malo Tiano. Veliko user posted image in user posted image za Tiano! Zate pa user posted image . Sam da bo vse ok.
Drage mamice in vaši otročički - lepo da sem vas spoznala. Ste zelo prijetne in simpatične punce, otročki so pa itak po mamicah. user posted image Naš Tevž je še doma spal do 3-h popoldne, potem se je pa toliko naspal, da je bil do 20 zvečer buden, dokler ni zaspal. Ponoči se je zbudil s 3 budnicami in še spi.

Gruška - sam da bo danes zvonil!user posted image

S kavo ste me že prehitele, zato samo hvala. user posted image

Dajica - Upam, da danes pa bo kakanje! Si sploh ne predstavljam, kako je to. Pa še ob dojenju. Ali misliš, da kaj pomaga, sprememba tvoje prehrana? Več piješ, jogurti, aktimel... A ti imPaš uredu prebavo? Samo tko razmišljam. user posted image za Kajo!

Ležalnik - meni se tudi zdi, da je tako kot je napisala mamuška. Našo prvo smo imeli v ležalniku 3 mesece cel dan in se je obračala šele pri 5-6.tem mesecu. Sicer razvoj in vse je bil potem bp, tudi P je rekla, da to ni nič takega, splezala pri 8. mesecu, shodila z 11. meseci. Ampak tole na začetku je bilo pa kar pozno glede obračanja, če sem primerjala s sovrstniki. Sedaj imam Tevža na dan le po 2 uri. Razlog je v tem, da ga umaknem svoji nagajivi sestrici, če spi, ker mu non stop teži z dudo ali vpije na ušes in se ji ne da nič dopovedati.  Ma revež vsaj mir pred njo v ležalnniku za 2 uri.user posted image Čez dan mi večinoma leži na raztegljicvem kavču pod igračkami (lokom).

Kanarka izdelaj mu npr. črnobelo fotografijo z več fotkami od majhnega - na zadnjih pa tvoja nosečnosti in s hčerko. Ideja. Mal poglej še na med over forum.

Oddaja o vragcih je tudi meni ful všeč.

Potepinka - bravo za izvide!!!
NL.

Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?