|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
19.2.2008 19:45:26   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: gruška
- Jooly in ostale, kdaj se jutri dobimo in kje? V Cityju ob 12ih? Men bi to čist odgovarjalouser posted image , lohk pa da bom mal zamudila.

- Debeluška, loh dam tud Vanji, ti sam povej...Debeluška jst ti z veseljem vzamem samo ta teden ne bom pol nič več okol hodila, naslednji teden pa tud ne, ker so počitnice in bomo skoz kam hodili, po vsej verjetnosti na smučanje, če bo le vreme zdržalo. Tko da če nujno rabiš te zadeve nisem pravi naslovuser posted image . sorry

- Mamuška - jaz ti dam tud prav, tud slučajno nisi zaradi tega stroga mama, jaz tud mislim, da en red pa mora bit... bo pa zato (mogočeuser posted image ) drugič bolj pazljiv - boljš kazen, kot pa urgenca ...  na srečo se je dobro končalo...Mislim točno takouser posted image user posted image

No mi2 sva tud dons bla kr velik zunaj saj je bilo res toplo in lepo, popoldne sem pa šla k frizerjuuser posted image user posted image  tko da imama novo glavouser posted image  in grem lohk med ljudiuser posted image user posted image

A smo pol zmenjene jutri? Scuba a vidve tud prideta? Še katera? Tanayya?user posted image user posted image
Nč se gremo zrihtat za spat.
Se beremo...

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
19.2.2008 20:09:38   
Laubica
Vidim da se vse strinjate z Mamuškino vzgojo-prav ,samo jaz pa se ne user posted image ,kaj čmo -100 ljudi 100 čudiuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
19.2.2008 20:18:12   
DEBELUŠKA30
Vanja ni panike, če ne moreš!
Gruška, potem se pa midve zmeniva za en dan pred Hoferjem na Celovški, če denar rabiš, pa povej, pa ti ga pošljem po pošti, da ne boš zalagala! Ker nisem ziher za četrtek, rajši bi v ponedeljek (sem gledala reklamo, pa mi bolj ustreza ponedeljkova user posted image )!
Pa še eno vprašanje: Tiste, ki imate otroke v zibki, kdaj jih boste dale v posteljico?

Zdaj pa letim pod tuš user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
19.2.2008 20:28:46   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Mamuška, po moje pa nisi stroga mama (sam že zgledaš zajebano ) ...

Madonca, teli piščanci si pa dovolijo ..... Mamuška, dej jo mal za ušesa... a se tko govori s starejšimi ................

čiv čiv čiv, če je pa res no, moja dva sta tud zajebana, pa nama z bratom nič ne fali, pa še bedarije nama ne grejo po glavi (no njemu enmal, ko je fant, pa mu ne ratuje glih najboljš). Boljš malo strožja vzgoja, kot pa da otroku samo popuščaš, pa vse dovoliš, pol te pa na koncu v rit nabrcajo pa od doma naženejo (otroci starše)

Grem čivkat mojmu tavečmu piščancu (27 let je star, a je premlad???user posted image ),pa čakat na dr. hausa

lahko noč

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
19.2.2008 20:33:56   
DEBELUŠKA30
Zadnjič je ena spraševala za Tupperware valjar, no predstavljam eno od možnosti uporabe user posted image :

user posted image

Gruška a dobim kaj provizije za reklamo user posted image ?

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
19.2.2008 20:43:23   
Dajica
Pa se pozdrav od mene.

Kaja se vedno ni kakala, ze 8.dan, kljub laktozi vceraj, pa putrcku v riti, pa masaza danke, trebuscka, telovadbe z nogicami, potisk bebi palcke s hladilnim mazilom v ritko...user posted image ... ne vem, kaj bi se naredila...lahko samo se cakam, kdaj bo... Pa sva klicala v ZD in je sestra rekla, da je to velikokrat pri dojenckih, da tudi po 10 dni ne kakajo in da se crevesje navaja. Sej drugace se dobro pocuti, se smejcka, se igra, spi, ampak verjetno bi vseeno bilo bolje, ce bi kakala. Drzte pesti, da bo kmalu! user posted image

Spat jo dajem okoli 20 ure, +/- 30 minut do 1 ure. Cez dan pa je na zizi na 3 ure, vcasih na 4 ali pa tudi na 2,5. Kakor kdaj. Cez noc se pa se vedno 2x doji,pa potem takoj zaspi nazaj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
19.2.2008 20:47:11   
nicolina
Čer,
vidim da so zopet tu gor ene kokoške in piščančki user posted image user posted image , mal se hecam.
Ja, ja po moje ima tud mamuška prav, red mora bit.

Midva sva bla tud danes zelo dolgo zunaj, dve rundi po dve urce in je blo super. user posted image  Vendar pa opažam, da je vedno bolj nemiren v košari, saj zaspi za kakšne pol urce, pol začne pa kar nekaj tečkat, se mi zdi, da ga kar zanima, kaj se dogaja. user posted image  Sva ble z eno kolegico na kavi, ki ima 8-mesečno hčerko, in sem ga mogal dat pol ven, da sem ga držala v naročju, si je gospodič mal svet pogledal, pa še sošolko. user posted image

A vem povem eno štorijo?
Ker ja za vikend napovedano ful lepo vreme, skos do 15 stopinj, pa sem rekla mojemu, da bi blo fajn, če bi šli kam na izlet. Pa začne on komplicirat, da je Tin še majhen, pa kaj bi se nekam vozili daleč in bla bla bla... user posted image  Mu rečem, saj moje novembrke tud ful okrog hodijo. Pa on še kar svoje trdi.  No, in pol mu jaz rečem, da je "kmet" ( se opravičujem vsem kmetovalcem, ki so to res), sej ste me razumele, kaj sem hotla reč user posted image user posted image . In je zdej ful užaljen in oh in sploh. user posted image  In zdej se sploh noče z mano pogovarjat, matr so ti deci občutljivi. user posted image  Men je pa zdej to ratalo ful smešno... user posted image

Grem pod tuš...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
19.2.2008 20:51:21   
Laubica

In je zdej ful užaljen in oh in sploh. In zdej se sploh noče z mano pogovarjat, matr so ti deci občutljivi. Men je pa zdej to ratalo ful smešno...
user posted image user posted image user posted image ga boš mogla potolažituser posted image user posted image user posted image  

Dajica-boga tvoja pupa upam da bosta kmalu kakali-kaj pa DONAT?????????si poskusla

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
19.2.2008 21:06:19   
ajtak
Hej, danes smo meli priprave za krst in dopoldne sem se kostim nesla v cistilnico pa v lekarno sem sla po hladilno mazilo z olivnim oljem- ma Tjas full suho kozo in ga morm zdej 2× na dan mazat.

danes je bil ze boljse volje in bolj "normalen" tako da pricakujem, da bo jutr spet moj dobrovoljcek nazaj user posted image , ker od vcerajsnjega ceplenja je mal teckast.

vsem zelim lepo in lahko noc! Pa sibam Housa gledat!

Barika, js te ne bom nc kregala za japko, sej je tvoj otrok. Tud jaz bom verjetno kr kmal kaj poizkusla mu dat... sam se par tednov ne...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
19.2.2008 21:14:08   
Dajica
Laubica-kako Donat, a da ga jaz spijem al ona user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
19.2.2008 21:38:15   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Mamuška, po moje pa nisi stroga mama (sam že zgledaš zajebano ) ...

Madonca, teli piščanci si pa dovolijo ..... Mamuška, dej jo mal za ušesa... a se tko govori s starejšimi ................

čiv čiv čiv, če je pa res no, moja dva sta tud zajebana, pa nama z bratom nič ne fali, pa še bedarije nama ne grejo po glavi (no njemu enmal, ko je fant, pa mu ne ratuje glih najboljš). Boljš malo strožja vzgoja, kot pa da otroku samo popuščaš, pa vse dovoliš, pol te pa na koncu v rit nabrcajo pa od doma naženejo (otroci starše)

Da ne bo pomote, sm rekla naj te za ušesa samo zato, ker si rekla, da že zgleda zajuser posted image ... Ker drugače sem pa že napisala, da dam Mamuški čisto prav in ne vem kaj naj bi drugega naredila, kot ga kaznovala, če je pa otroku parkrat rekla, naj pazi, na koncu si je pa sam kamen na glavo vrgu... A naj mu zdaj reče bošček, pa mu skuha kakavček, pa prižge najljubšo risanko user posted image  ... Ja nekje pa morjo bit meje, a ne, da bo otrok vedu, da sam odgovarja za neposlušnost...? Saj je Laubica lepo napisala 100 ljudi 100 čudi, ampak v tem primeru se pač strinjam z Mamuško... Svoje otroke imam rada bolj kot vse na svetu in to vejo in čutijo in ker otrok ne tepem jih (kadar zaslužijo) kaznujem tako, da jim določeno stvar za določen čas prepovem... Pri nas pač to pali...

Debeluška - men še bolj paše v ponedeljek kot v četrtek user posted image  .... Sva na vezi ... Ni panike zarad denarja, mi boš v ponedeljek dala.... Provizija user posted image  ... bom še razmislila user posted image user posted image user posted image .....

Dajica - od sodelavke hčerkica tud po 2 tedna ni kakala (stara je 5 mesecev)... Ji je teta zrihtala, da jo je na Vrazov trg peljala na ene preglede, ker se je bala, da je kaj narobe... pa so ji povedali, da ni to čisto nič narobe, sploh, če je otrok dobre volje, zadovoljen in nasmejan... Verjamem pa, da si ti želiš, da bi se končno pokakala... Pri nas največ tri dni ne kaka, pa potem pomaga, če jo masiram... Na žalost ti drugega ne morem pomagat...

Nicolina - ti naloži Tina, pa pridta "nevesto" pogledat, pa bomo šli tukaj mal okol.... Ata naj pa doma mulo kuha user posted image .......

Za jutr u glavnem - jaz bom ob 12ih v Cityju - v Santani na kavi... Jooly, Scuba, Tannaya, Vanja...  imate moj mobi, Ninočka teb ga pa pošljem na ZS... Se slišimo in vidimo...

Nočko!!!!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
19.2.2008 21:49:43   
jooly

- Jooly in ostale, kdaj se jutri dobimo in kje? V Cityju ob 12ih?

Meni je ok. Ne me lovit na minute user posted image   Sanatana torej - se vidmo!

tintin... mislim, da bo vse ok. 35 tednov je kar lepa nosečnost. Mal bolj bo papcal, pa bo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Tiste, ki imate otroke v zibki, kdaj jih boste dale v posteljico?

Kim je bla v košku 2 meseca, potem je pa že z rokicama nabijala v rob, ko je ležala na hrbtu.

IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Kaja se vedno ni kakala, ze 8.dan,

user posted image  8 dni mene bi raznesl user posted image  Upam, da bo punca čimprej poštimala zadeve, ti si pomoje nardila vse, kar si lohk.

Ajmo na spavanje!!

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
19.2.2008 21:52:06   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: manca

Lahko ga pa še enkrat naredim, ampak pogoj je, da se oglasite pri meni domauser posted image ...torej Scuba, Tintin, Debeluška30, Tanayya29, Gruška in ostaleuser posted image

Ja Manca, ti samo povej kdaj in kam, jaz pa Jooly (ki bi šla na konc svetauser posted image ) prideva.... pa ostale tud najbrž........
Loh pa ti prideš jutri v Lj. na en čvek - ob 12ih v Cityja......

Ej, jaz pa Anit28 pogrešam - Tannaya a ti kaj veš kje je? A smo premal glasovale za njenga moža user posted image user posted image .........

Zdaj grem pa res spat... Še prej pa z mojim en slači remi user posted image  al pa dva.........

Nočko!!!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
19.2.2008 22:03:22   
potepinka
Čer
TA PRVO DA NAPIŠEM PUNCE MOJI IZVIDI PO OPERACIJI NA MAT.VRATU SO VREDU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SEM BILA TAKO VESELA KO SEM KLICALA  G DA SEM KAR CVILILA V TELEFON POTEM PA SOLZE OD SREČE  user posted image user posted image user posted image
To me je pa res ob živce spravljalo že celo nosečnost

No tudi midva sva bila zunaj 5 ur.Pa kaj je zdaj to da ga novemberski otroci sračkajo ponoči,naš tudi.Kar naprej bi jedel sva že bila lepo na 4 ure,zdaj pa kar na 3 ali pa ponoči 2,5.
Mi je P rekla da mu laho dam nočni obrok ob 23 hipp2,danes prvič probam pa poročam.

dajica-boga tvoja pupa upam da se čemprej porihta

barika-jaz bom tudi začela ko bo 4mesece z sokci,pa sadnimi kašicami,potem pa zelenjavnimi ampak bom čist počas uvajala.
Definitivno pa ta prvo uvedem rižolino od Hiip-a zvečer v flaško če ne bo spal.

Zdaj pa grem pod tuš:a veste kako se zdaj tuširam ko imam eno nogo povito,imamo bano si vrečko gor navežem pa nogo v zrak tiščim,mislim grozno zgleda user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res lahko noč

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
19.2.2008 22:23:02   
wing
Nicolina, facauser posted image user posted image user posted image , to je kot da bi sebe brala...Samo ko jaz mojemu rečem, da je kmet, on vztraja, da je vinogradnik..kar je razlika, hahaha...mi jo fajn zabriše nazaj.:)))))))))
Sicer pa tudi pri nas je tak, da bi jaz vedno kam šla, vedno za akcijo, mala itak isto ko jaz:))), ati pa vedno zmatran, večen zapečkar, moram občasno zagnat reden hura, da se zgane...Mislim...

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
19.2.2008 22:24:33   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

Čer
TA PRVO DA NAPIŠEM PUNCE MOJI IZVIDI PO OPERACIJI NA MAT.VRATU SO VREDU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SEM BILA TAKO VESELA KO SEM KLICALA  G DA SEM KAR CVILILA V TELEFON POTEM PA SOLZE OD SREČE  user posted image user posted image user posted image

Bravo Potepinkauser posted image user posted image user posted image .Samo da se je dobro izteklo.
Dajica - uboga Kaja, evo od Timona en user posted image user posted image . Poskusi še donat, lahko ji ga daš kakšno žličko al pa 2 pa še ti ga pij. Mogoče pa bo.

Ej, jaz pa Anit28 pogrešam - Tannaya a ti kaj veš kje je? A smo premal glasovale za njenga moža user posted image user posted image .........

Tud jst.

Nč, sm vas sma pozdravt pršla, grem v mižule. Jutr se pa vidmouser posted image user posted image Santana pravte, ok, bom našla.
Zdej pa res nočkouser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 3116
19.2.2008 22:29:13   
DEBELUŠKA30
Dajica, za tvojo Kajo pa močno močno stiskam pestke user posted image , to pa res mora biti hudo. Saj vem, da si že sto krat slišala, sam vseeno, a si sladke kamilice probala (tiste, ki so v cvetu, ne instant) in to zjutraj na tšč?
Jest bi kar stopila do zdravnika, ne glede, kaj sestra pravi. Men je za kolke sestra tud rekla, da ni treba na širok povijat, pa me je pol zdravnica ""napizdila", od kdaj pa sestra daje nasveteuser posted image , razmisli?!

Nicolina, prepisuješ user posted image ! Jest sem to mojmu rekla v nedeljo, pa je blo tud hudoooooooo....(razlog: isto kot pri tebi user posted image )
Gruška, važi, men tud bolj odgovarja ponedeljek, se še dogovoriva user posted image !
Potepinka, user posted image user posted image user posted image  za izvide!
Wing, hvala za tolažbo, sem mislila, da je sam pri nas tako...user posted image

Jest sem bla danes pri svoji zdravnici, kri se mi je izboljšala, še vedno ni čist v redu, ampak veliko bolje! Glede alergije na rokah, pa me je poslala ponovno na Dermo user posted image !

Pa lahko noč in
user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
19.2.2008 22:31:50   
scubadiver
Potepinka to je pa res fantastična novica. Ful ful ful sem vesela zate. Zdej pa še noht zrihtaš, potem pa upam da boš imela mir. Ampak tole je bolj važno. noht se bo že zacelil

user posted image  

Dajica držim pesti za Kajo, kakšnega nasveta pa ti žal ne morem dat, pri nas nimamo problemov. Ga Lana kr dobr sračka user posted image

Nicolina ti kr lepo svojega kmeta user posted image  prisili naj vaju kam pelje. Sej doma že vse pozna Je lepo it na kak izlet. Moj ma pa delovno soboto, tko da odpade. Upam, da bo v nedeljo tud še lepo, da gremo še mi kam na lepše.

Barika mi bomo tud začeli pri 4h mesecih in morm rečt da kar komaj čakam da ji bom lahko dala še kaj drugega kot aptamil. Ti kar poročaj kaj daješ martinu da bomo vedele s čim začet user posted image

Velja za jutri za Santano ob 12h. A to je tm bl pr Sparu a ne? Nasproti papirnice oz. tomas sporta?

Sem bla pa prej pri eni prijateljici na pivu in je ratala Lana tko sitna da je bla groza. Sva se morali po pol ure pobrat domov. Ne vem kaj ji je zadnje čase da tko sitka ko sva kje, doma je pa ful pridna.

Grem pančakt počasi

user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 19.2.2008 22:35:51 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 3118
19.2.2008 22:43:48   
Nana Liza
Hojla čveke!

Mogoče pa jutri še midva prideva v Santano.

Vas poiščem.user posted image

NL.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
19.2.2008 23:09:52   
scubadiver
OO super Nana Liza da te spoznamo. Upam, da prideta user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
19.2.2008 23:44:00   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

Čer

N

OOOOOOOOOOOO, megastično user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , to pa je novica dnevauser posted image user posted image Verjamem, da ti je padla skala od srca - in prav je tako. Cvili , pleši in uživaj!!!

O dedcih ne bom, moj na splošno zlat, vsake toliko pa bi ga človek za rit ugriznil, ko ga kaj prime. Verjetno bi tudi on mene, kadar mene tečnoba popade. Kwa morš, taki smo!

Eg, Gruška, saj veš uno - "kaj sem reva jz dožvela: jajce več od kure ve"user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ne resno jemat!!! Sama opažam, da imamo mame 35+ malce drugačna merila, meje, tolerance od tistih mlajših mamic, tam pri 20+. Sej če dobro pomisliš je vmes že cela generacija, a ne?  Mene različna mnenja in načini vzgoje ne motijo, dokler je le mularija vzgojena, ne pa prepuščena sama sebi. Jaz sem "mama iz užitka" in se ogromno posvečam svojima mulčkoma, tepem ne ( ta velik je točno 2 dobil na rit do danes), kar pa ne pomeni, da si pustim srat po glavi. Moje mnenje je, da mora otrok imet meje in jih pri 5 letih in nekaj čez tudi znat vsaj občasno spoštovat. Ne v vrtcu in ne v šoli ne bo nihče po 10 x ponavljal ukazov in prepovedi, tam gre "milom ili silom" in včasih je tako tudi prav.  Aja - zajuser posted image -  o ne, jaz a že neuser posted image user posted image user posted image ---user posted image user posted image user posted image

Grem spat, tudi naše otroke luna trka in nosi. Rižek smo uspešno uvedli, jutri štartamo z jabkom, ampak pri nas s kuhanim in olupljenim - preventivno.

Noooooooooooč!!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

Neposredna povezava do sporočila: 3121
20.2.2008 0:58:49   
kanarka
Ola na kratko.

Ker sem časovno totalno u kuser posted image u, mi prosim pomagajte, kakšnega kengurujčka kupiti mojmu za RD. Naročila bom svoji mami, da mi ga v SLo nabavi in pošlje sem. Tukaj bi bla spet cela zgodba, preden bi ga našla. Predvsem pa je pomembno, da je čisto iz zračnih materialov zaradi temperature in  ker oba ful švicata. Ima kakšna kakšno idejo?

Drugač pa je tamala ta teden postala nova oseba. Tako enostaven otrok, da bi jo takoj duplirala.

Šibam spat. Nočko.
Za nazaj bom pa juter brala.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
20.2.2008 8:47:35   
Tanayya29
Dobro jutro!
Ne morem verjet da sem prva!Pa babnce jaz sem že nazaj od pediatra!
Zato hitro eno kavico in vstat!!!Ajdeuser posted image

No,glede teže,je super napredoval,v 14 dneh je dobil 310g,in je rekla P.da je glih prov,glede na to,da ma tamal tist refluks in skoz polivauser posted image .No,rekla je,da naj mu dodam v alernovo neke riževe pahuljice(a mi lahko ena pove kaj je to?;pa kje kupim),ker ta allernova je full ko voda in zato še bolj poliva...

no,sedaj grem pa za nazaj prebrat!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
20.2.2008 9:06:07   
Tanayya29
Torej odgovori....
Potepinka ma kako lepa novica,bravo bravo bravo bravo!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Super,da je vse okej!
Manca hvala za povabilo,veš da pridemo na gorenjski konc!!!!!jupi!!!
Scuba smo bolje;Čeprav.....sj veš!Ah,bomo zmogli;
Nicolina jaz mu večkrat rečem,da je kmet,ma teli desci so nevr ending stori,kr neki jim dogaja.
Mamuška ma red je red,seveda,meni se tukaj pa res ne zdi nič spornega;
Pri nam v vrtcu je en otrok enmu vrgu kamen v glavo,in tisti,ki je kamen dobil v glavo,mi sploh ni prišel povedat,naenkrat pa ga zagledam,ves krvav je bil...mene je skorajda kap.Smo imeli potem učne ure s tistim fantkom.....kako bi pa blo,če bi si vsi vprek kamne metali v glavo..???plus to,da tisti fantek,ki je dobil kamen v glavo,ga je ponoči full glava bolela itd....in,to se mi je zgodilo,ko sem bila sama v vrtcu(popoldan na igrišču),vam povem,da celo noč nisem spala.In še eno nezgodo sem imela v svoji zgodovini.......kar delam v vrtcu....no,malo sem zašla s teme....
uglavnem red je red!user posted image Meje pa seveda morajo biti čist jasne otrokom,itak skoz preizkušajo do kje lahko!!!
Tin tin kako kolegica,je rodila?
Danes ob 12h pa ne pridem jaz,žal.Sicer avteka imam,ampak sva z tamalim povabljena v Kranj še h enemu 5 mesečniku od moža sodelavkeuser posted image user posted image .Sploh nisem vidla,da se mente za danes...
Ninočka kako je blo včer?

No,sedaj pa šibam po tiste pahuljice v merkator,da ne bo tamal polival.
verjetno sem kej pozabla odgovort.aja!!!!
debeluška naš je novalac NF oboževal,kaj bi dala da bi lahko to jedli nazajuser posted image user posted image user posted image ......
Pa še to,ja koža gre na boljš je rekla...tako,da bo 6.3 končno cepljen...aleluja.Ga je hotla že danes,pa se je odločla da počaka da dava skoz alergologa...aleluja!

Lep dan!

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 20.2.2008 9:07:47 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
20.2.2008 9:10:14   
barika
Dobro jutro, Martin časti user posted image za 3 mesece

Potepinka, super, da je vse ok!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja nič ga še ne mislim sračkat z gosto hrano, dala sem mu samo tak za probat, da vidim reakcijo, in je kr usta odpiraluser posted image user posted image

Grem, se alarm oglaša...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?