|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
19.2.2008 20:28:11   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: puri

Mogoče ste že imele to temo,.......ampak me vseeno zanima, če boste ve cepile svojeuser posted image proti rotavirusu?

smo imele pa nič hudega. JA, jaz bom dala cepiti, ker smo pri prvem spoznali kaj je huda oblika rota virusa. Še danes, pri 4-ih letih ima posledice. Od takrat namreč ne prenese laktoze (mlečnega sladkorja) in sedaj še jajc ter soje.

Mi ni prav nič do tega da grem še enkrat čez 14 dnevno drisko, pa dehidracijo, pa bolnišnico, pa....

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
19.2.2008 21:32:27   
ljubljana
Ljubljana a to je velikost skupine v jaslih? Ker skupina od Pine ima 19 otrok, lahko pa bi jih bilo 21.

Velikost skupine je odvisna od starosti otrok. 12-14 je za 1-3 leto stare homogena skupina. Potem je pa tudi do 21 otrok na skupinouser posted image . Verejtno je to standard za 1. jaslično. Saj v vrtcu šentvid je bilo tako.

Joj ste mi pa naredile lušte s polento. Verjetno sem samo jas tako usekanauser posted image , da jo imam rada. Pa si jo grem kar skuhat. ...

Evo je že na mizi, komaj čakam da se shladi. Se počutm kot kakšna planšarica. user posted image Samo še zvok mukajočih krav in zvoncev mi manjka.

Pa še čaj od Galexa sem si kupila, in ga bom spila upam da ne umrem od hudega.user posted image user posted image

Jaz sem pa danes podrla vse rekorde. Je bilo tako lepo toplo zunajuser posted image , da sva šli najprej s svakinjo na sprehod in sva se sprehajali od 10:00 - 13:00 (dravlje, koseze, PST in nazaj) potem sem pa odpešačila domov za Bežigrad in po srednjega sinčka v vrtec ter naprej peš v Tivoli in nazaj, doma smo bili do 17:30. No Jakob je vse veselo prespal. Zbujal se je samo za dojenje in je potem v vozičku spal naprej.

Zdaj se mi je pa že polenta shladila jo grem napast. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
19.2.2008 21:44:43   
ljubljana
Nalin se vam vsem iskreno zahvaljuje za vse lepe želje

user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
19.2.2008 22:01:43   
majra
Ljubljana, tebe je pa veselje brat. Se zmeraj nasmejem do solz user posted image
Kako sta Nalin in user posted image ? Je že kaj boljše?
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1529
19.2.2008 22:20:56   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Ljubljana, tebe je pa veselje brat. Se zmeraj nasmejem do solz user posted image
Kako sta Nalin in user posted image ? Je že kaj boljše?
user posted image user posted image user posted image

Se strinjam user posted image Mene tudi zanima, kako sta Nalin in Jonas? Lepo ju pozdravi!

sonček balonček ja mlekec imamo user posted image Smo samo 3 ali 4 večere malo dodali, tako da še ni sile. Na srečo...

Zdaj pa gremo pankat. Nočko vsem...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
19.2.2008 22:34:44   
katee
Da se še jaz malo oglasim.

Čez dan sem bila pri starših, pa sem bila s user posted image  in user posted image  na sprehodu. Ima user posted image novo žogico in sem ji jo morala skoz metgati in za njo teči. So me ljudje čudno gledal, ker sem voziček kar samega pustila.

Jaz sem polento jedla prve 3 tedne skoraj vsak dan, pa se mi je tako zamerila, da je ne morem več pogledati.

Hippov čaj za dojenje je pa meni ful dober, bi ga lahko skoz pila, od Galexa mi je pa user posted image .

Joj, govorite, da tako pozno jeste, jaz se pa raje vode napijem kakor da bi šla ob tej uri jest. Sem čudna?!

Včeraj sem malega pikca peljala v fitnes,. kjer sem prej delala. So ga vsi ful občudovali. Sem mu morala že takoj pokazati, kje se bo plazil ko bo malo zrastel. Še dobro, da imajo organizirano vadbo za malčke medtem ko mamice telovadijo. So me vadeči že zasliševali, kdaj pridem nazaj delat, me ful pogrešajo.

Sedaj si grem pa še eno terapijo za križ narest in nato v deželo sanj. Mali že pančka. Sem ugotovila, da mu pozna kopel ful odgovarja, ker ga tako uspava. Potem ga še malo podojim in spi kot polhec 4-5 ur.

Lepo in mirno noč vam želim!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
19.2.2008 22:52:32   
ljubljana
user posted image
Z malim Jonasom je kritično citiram Nalin SMS:
"Hvala vsem. Današnja noč bo težka, saj se borimo s težkim kašljem, ki Jonasa duši. Ravnokar je od utrujenosti zaspal. Že dva dni mu teža stoji, ker nima moči za dojenje. Če bo še zadnji test za viruse negativen, greva na pediatrijo kjer ga bodi imeli čez pulmologi. Meni se srce trga."

user posted image za Nalin in Jonasa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
19.2.2008 23:29:50   
klepetka
ojej boga nalin ,bogi Jonas.Upam in želim ,da bi bla noč čim lažja i n da se stanje popravi.Drži se ,nalinuser posted image user posted image user posted image user posted image

glede cepljenja rota;mi Lane verjetno tud ne bomo dali ,kljub skoraj že trdni odločitvi ZA

sani ,si le pokukala na RRuser posted image user posted image user posted image

ursalara , tudi mene čudi ,da ta tip  ,ki je zadel sedmico ,na veliko razglablja kaj bo z denarjem .Jaz bi bla ,če bi bla v njegovi koži,tiho ko rituser posted image .

pa š e  glede čaja za dojenje ;meni je pa hippov ful dober in okusen i nga ponavad i  spijem  več od priporočene dnevne doze.galexov mi pa ni ...(user posted image )

sem pa ugotovila ,da če vsako popoldne spijem kozarec piva ,da je mleka dovolj.samo se mi zdi da sva potem obe z Lano kar matastiuser posted image .Zato sem danes prešaltala na UNIuser posted image .

obrigit,naj tvopjemu hitro mine še tisti čas tam daleč  in naj se zdrav vrne domov.Pa lepe pozdrave tudi njemu.Vidve s Špelco se pa držita-pa saj bouser posted image

drugače pa nič novega ,do malo prej smo imeli obiske (pa od šeste ure zvečeruser posted image ).Zdajle sem pa malo slikce še urejala .Nekaj sem jih tudi dala v album ,če katera želi pogledat.Sem probala tukaj prilimat kakšno slikco aali  smajlija (iz tistega linka od ljubljane),pa ne znam ,ne gre user posted image .tako da se ne grem večuser posted image

nič ,gre m spat,pa se kaj jutri "slišimo"

lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1533
20.2.2008 6:52:51   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

user posted image
Z malim Jonasom je kritično citiram Nalin SMS:
"Hvala vsem. Današnja noč bo težka, saj se borimo s težkim kašljem, ki Jonasa duši. Ravnokar je od utrujenosti zaspal. Že dva dni mu teža stoji, ker nima moči za dojenje. Če bo še zadnji test za viruse negativen, greva na pediatrijo kjer ga bodi imeli čez pulmologi. Meni se srce trga."

user posted image za Nalin in Jonasa

Držimo pesti za Jonasa in Nalin. Tudi Pina jima pošilja eno user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1534
20.2.2008 6:58:13   
Lunca1
Jutro.

jaz imam Luka tudi v vozku na hrbtu, edino glavo ima pa vedno postrani.

Za rotavirus pa midva še razmišljava. Bom vprašala pediatrinjo za mnenje, ker je naša tavelika le v vrtcu in lahko hitro kaj prinese domov.

Klepetka Lana je tak cukr.user posted image

Tole vam pa sporoča naša bolnica

b  vcvvccfgfgdAASDSDFDFDGGHGJHJJKIIRZZTTTTTZTZTZUILL LLŽČ,KŠŠBVODHJDDGQEZZZZZUUUIUIIIJIJIJIJIII NNNNNNNNNNNNNBNFBVCFVVVFFFFFFVCCYYYYYYAQ   H

PA SESTRAM MORA TUD NEKAJ SPOROČIT,,,,,,,,m,mm,mm,hkkkk vk-vkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
JHNHHHHHHHHHHHHHHNHPINAPOztztttrwwaswgfm km,m,m,čšššđ.bkkkkkkkkk user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
20.2.2008 8:08:12   
ursalara
Nalin boga revcka drzim pesti da se stanje kmalu izboljsa.user posted image
Glede rota virusa sem se vedno ful v dvomihuser posted image ne vem se moram se malo s pediatrinjo pogovort.
Klepetka kliknes na smeskota ga pobarvas da rata moder pritisnes CTRL plus C ko pa ga vstavljas v besedilo pa pritisnes CTRL plus V,bo slo?

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
20.2.2008 8:29:16   
dašabina
Samo da vas na hitro pozdravim, Nalin držimo pesti in molimo za zdravje Jonasa.
Mi imamo še mozoljčke, ugotovili smo, da ne mara spati v spalnici, očitno mu je preveč mirno. Jutri imamo pregled, drugače pa zelo uživamo na soncu...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
20.2.2008 9:02:26   
nana35
ljubljana nisi edina!Saj imam tudi jaz rada polento!user posted image Čaj od Galexa pa meni ni najbolj grozen,sem že kaj hujšega poskusila,tako da bo šlo to pitje,verjemi! PRI MENI TI SMEŠKOTI NE DELUJEJO!!

katee,no okusi so različni,čaj od Hippa je pa meni user posted image ,od Galexa pa ne morem reči da mi je dober ker je tudi fuj,ampak bolj gre dol.

Zdaj pa sem čisto žalostna,res mi je hudo za Jonasa in Nalin,upam,da ne trpita preveč.Držim pesti in tople misli pošiljam k njima,da se vse lepo izteče,pa nekaj pikapolonic,ki morajo prinesti srečo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

klepetka,tudi jaz popijem kozarec piva na dan,pa ne Uni,ker mi ni dober,je ful grenki.Pa kaj če bova s Klemnom malo user posted image user posted image user posted image ,saj je jutri nov dan...user posted image
Sem pogledala slikice...zdaj pa počasi bo,kajne??Mislim Lana godna za mojega pikeca?Očke pa ima velike!Kot moj Klemen,saj pravim,da sta si usojena!user posted image

Še pridem danes,Klemen se javlja.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 1538
20.2.2008 10:15:54   
obrigit
Dobro jutro vsem skupaj.
Za nama je še ena prespana noč edino od 4 zjutraj bi se ona dojila vsako uro. Danes sem pa ugotovila zakaj, ker intenzivno vleče samo 10 min pol pa mamica zaspi in ona z njo user posted image  tako da je čez uro spet lačna.
JONASU IN NALIN pa pošiljam user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnje okrevanje.
Najin ati se zahvaljuje za vse pozdravčke jih je sam prečekiral.Je radoveden ko user posted image  kaj se tukaj dogaja user posted image .
Sedaj pa grema malo na sonček,sicer piha samo imam globoko košaro pa še plenico dam preko da ne pride do nje.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
20.2.2008 10:20:57   
TRIŠ
obright tudi tvojemu dragemu en vojaški pozdravček
user posted image .
Nalin pošiljam tiuser posted image za Jonasa da bi čim prej ozdravel in se vrneta domov.user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
20.2.2008 10:22:44   
mml
Dan,

včeraj smo šli na prvi šoping v BTC in ga je Matic z veseljem in užitkom prespal user posted image , jaz sem pa včeraj uspela potisnit kazalec na desni roki v vrelo vodo, ampak na srečo ni prehudo, saj lahko brez problemov tipkam in pritiskam na miško user posted image . Sicer smo pa danes opravili samostojni podvig...projekt pelajti Manco v varstvo user posted image  in je šlo brez večjih stresov in pretresov. Glavni pretres je bil,  da se je Manca po ne vem koliko časa odoločila, da se bo zbudila že ob 7 user posted image  in po tem je bila veselica do odhoda v varstvo, vmes je bilo treba še preoblečt Matica in ga nahranit, pa seveda servisirat Manco...še največji problem je bilo podiranje kupčka pri Maticu, sem bila površna in po tem se mu je kolcalo. No zdaj pa veselo spi v postelji. Zvečer sem mu dala Antiflat kapljice in je spla 5 ur v kosu user posted image .

cepljenje proti rotavirusom jaz bom Matica dala cepit, ker bo šla Manca septembrav vrtec in ne bi rada, da bi zbolel Matic, če bo slučajno Manca prinesla kakšno drisko iz vrtca

vrtec Matic bo verejtno leto in pol v privat varstvu, tako kot je tudi Manca, po tem bo šel pa v vrtec, meni se zdi, smiselno, da gredov vrtec tam nekej pri 3 letih, takrat že potrebujejo družbo in socializacijo, prej pa predvsem varstvo in nego

vožnja v vozičku jaz dam Matica ležat na hrbet in ni nobenih problemov, je pa res, da na srečo ne poliva - razen če se preveč naje 

čaji za dojenje jaz pijem Hipp ali Alette čaj za dojenje in sta mi kar znosna, poleg tega pa pijem še prekuhan sezam in zvečer kozarec Radlerja in zaenkrat ponudba malo presega povpraševanje user posted image

Nalin in Jonas upam, da je bila nocojšnja noč mirna in se stanje postopoma umirja user posted image user posted image user posted image

ljubljana to je bil pa že skoraj cel maroton, kar si včeraj prehodila user posted image , jaz se tudi sprehajam po PST, samo na drugem koncu LJ kot ti, samo nisem niti od daleč tako pridna...zaenkrat sva z Maticem zunaj kakšno uro, po tem imam pa jaz zadosti, ker me začne boelti medenica...no saj bo boljše

katee od katere starosti pa imajo v fitensu organizirano varstvo za otroke? Jaz sem pri Manci namreč spraševala po fitensih, če jo lahko priensem zraven v lupinici, med tem ko bi bila jaz na fitensu, pa so mi vljudno rekli, da to pa ne, ker bi motila ostale user posted image . Sicer nisem čisto prepričana, kako lahko 2 mesečni otrok, ki spi v lupinici moti ostale, ampak OK...pa še dopoldan sem nameravala hodi, ko pa res ni v fitnesih posebnega drena...

Nič grem malo lenarit, dokelr ne bo spet čas za mlečne zadeve user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
20.2.2008 10:32:16   
ljubljana
Triš vojaški pozdrav je pa tole se vidi, da nisi bila v vojski user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
20.2.2008 10:48:10   
Katrin
Oj, klepetulje user posted image

Da se malo javim: mi smo v redu, Anže še kar spi in spi in je pa spi ... Edino, nosek ima še kar poln, tako da gre fiziološka že meni na živce, kaj šele njemu user posted image

Prenesite Nalin res tople pozdrave, Jonasu pa objeme in poljube. Mislim na vaju in držim pesti user posted image user posted image user posted image

Uživajte na dolgih sprehodih in skupnih trenutkih user posted image

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

Neposredna povezava do sporočila: 1543
20.2.2008 10:49:10   
majra
 Pr nas spet user posted image piha, tak da ne moremo vn! Pa tak me vleče na sonce. Moram nekej pogruntat...

Lep dan vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1544
20.2.2008 11:11:14   
Alfabeta
Glede čaja za dojenje, pa ne me zdaj spljuvat prosim,.... Jaz ga od Hippa nisem probala, ampak če se ne motim, da sem na vzorcu videla, da vsebuje sladkor. jaz se ga namreč kot dodatek izogibam. Prvič me zapira kot user posted image , drugič pa ne gredo kg user posted image . Tako da raje spijem Galexovega, saj ga na hitro, pa še navadiš se okusa, pa je.

Tudi jaz držim pesti za Jonasa in Nalin.user posted image  user posted image

LP A.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
20.2.2008 11:23:52   
mala pikica
Z veseljem vas pridem pogledat sem, me tako nasmejite s temi smajliji user posted image

nalin in jonas ko bi vama lahko kako pomagali user posted image Jaz močno mislim na vaju in upam, da se stanje kmalu obrne na bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

klepetka kako luškani so tvoji otroci user posted image Jaz bi tudi imela tri, pa ne vem, če bo moj dragi za to user posted image Glede kopiranja slik... klikneš na sliko v albumu z desno miško, poiščeš kopiraj sliko, nato pa v odgovoru, ki ga pišeš spet klikneš desno miško in nato prilepi user posted image Ne obupat, saj bo šlo. Smo že marsikatero naučile user posted image

Vidim pa na marsikateri sliki Hoferjeve račkaste pleničke user posted image Smo jih vse pokupile.

Joj, piva pa se jaz zelo težko pritaknem user posted image Mleko pa je tako tako. Kateri dan ga je zelooo veliko, kateri dan pa zelooo malo. Pa nekako gre...

Pri nas tudi danes piha, pa gremo vseeno z Gašperjem ven. Ga imam v globoki košari, pa še pleničko dam prek.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
20.2.2008 12:47:41   
TRIŠ
ljubljana smeh do solz.Ja vidiš ,jaz nisem našla nobenega vojačka pri smajlijih,pa sem dala tega.Ko ga zdej pogledam......no pa važen je namenuser posted image .
Glede čajev za dojenje pijte 4 litre vode na dan al pa bebi čajček pa bo mleka za znoret.Jaz mam hippovga ampak ga sploh ne pijem ker mi je voda zakon.Pri meni mleko šprica kot kak vodnjak v parku.Sem pravauser posted image mlekarica.Jaz sem se danes tako zgodaj vstala vse pospravila in user posted image čufte oz.mesne kroglice za kosilo da bova šla z Žanom  lahko kmalu ven ,zdej pa piha kouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1547
20.2.2008 13:10:28   
urssyy
Nalin držim pesti zate in za Jonasa. Obrigit ti pa si tako blizu mene doma, da se morava kdaj dobiti na kavi.....pozdravi svojega v Afganistan.

Glede cepljenja proti rotavirusu je meni pediatrinja že v porodnišnici svetovala, da je dobro in se splača. Tako da jo bomo zagotovo cepili.

Zdaj pa greva z Vivien k sestri na obisk, sami v avtu. Me prav zanima kakšna bo pot do tja. Mirna ali pestra??user posted image user posted image  

Glede teže dojenčkov pa je meni pediater težil, da moja Vivi premalo poje, ima pa 4 kg ob 1 mesecu starosti.....meni je to čisto normalno in tudi velika je 54 cm, tako da se ne sekiram veliko. Bo verjetno bolj visoka in "šlankerca" po atiju.

Vse pošiljam user posted image .

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
20.2.2008 13:19:47   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Zdaj pa greva z Vivien k sestri na obisk, sami v avtu. Me prav zanima kakšna bo pot do tja. Mirna ali pestra??user posted image user posted image  

Sem prepričana, da bo uživala. Večinoma otročki pankajo med vožnjo. Lepo počasi in po levi user posted image Lepo uživajta! Pa pri nas se tudi lahko kdaj oglasita user posted image

Glede teže dojenčkov pa je meni pediater težil, da moja Vivi premalo poje, ima pa 4 kg ob 1 mesecu starosti.....meni je to čisto normalno in tudi velika je 54 cm, tako da se ne sekiram veliko. Bo verjetno bolj visoka in "šlankerca" po atiju.

Pa po mamici tudi user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
20.2.2008 13:29:12   
raja
oj,

danes je pa naša mala zelo pridna že skoraj celo dopoldne spi. Tako, da mi je uspelo že vse pospraviti pa še malo tule na RR preganjam prosti čas.

NALIN IN JONAS želim vama, da prideta čimprej domov. user posted image user posted image user posted image

Cepljenje za rotavirus, tudi mi se bomo cepili. Ta velik gre jeseni v vrtec pa že 2x smo tale virus podili iz našega stanovanja in ni bili ravno prijetno. Tako, da mislim, da imam dva dobra razloga zakaj se bomo cepili.

Klepetka luškani so tvoji otročki, pa Lana se mi zdi že tako velika. Upam, da bomo tudi mi prilezli do številke tri, čeprav v P niso bili preveč navdušeni nad tem, saj so rekli, da je moja maternica po 2 CR v zelo slabem stanju user posted image .

Mml tudi jaz sem spraševala po fitnesih kako je z vadbo in dojenčki, pa nikjer niso bili kaj preveč veseli, da bi ga prinesla s sabo. Sem pa sedaj odkrila čisto v bližini en fitnes, kjer imajo vadbo za mamice z dojenčki in sicer od 6 tedna po porodu dalje. Tako, da počasi se bomo šli tja malo razgibavati. 

Glede čaja za dojenje jaz pijem Hippovega in Alettejevega pa še to, ko se spomnim, da bi bilo dobro. Drugače pa na litre bebe čaja pa kakšen kozarec vode, pa je mlekca kakor kdaj, se mi zdi, da pri količini mleka najbolj pomaga počitek.

Zdaj se pa počasi naša budilka oglaša....

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?