mml
|
Dan, včeraj smo šli na prvi šoping v BTC in ga je Matic z veseljem in užitkom prespal , jaz sem pa včeraj uspela potisnit kazalec na desni roki v vrelo vodo, ampak na srečo ni prehudo, saj lahko brez problemov tipkam in pritiskam na miško . Sicer smo pa danes opravili samostojni podvig...projekt pelajti Manco v varstvo in je šlo brez večjih stresov in pretresov. Glavni pretres je bil, da se je Manca po ne vem koliko časa odoločila, da se bo zbudila že ob 7 in po tem je bila veselica do odhoda v varstvo, vmes je bilo treba še preoblečt Matica in ga nahranit, pa seveda servisirat Manco...še največji problem je bilo podiranje kupčka pri Maticu, sem bila površna in po tem se mu je kolcalo. No zdaj pa veselo spi v postelji. Zvečer sem mu dala Antiflat kapljice in je spla 5 ur v kosu . cepljenje proti rotavirusom jaz bom Matica dala cepit, ker bo šla Manca septembrav vrtec in ne bi rada, da bi zbolel Matic, če bo slučajno Manca prinesla kakšno drisko iz vrtca vrtec Matic bo verejtno leto in pol v privat varstvu, tako kot je tudi Manca, po tem bo šel pa v vrtec, meni se zdi, smiselno, da gredov vrtec tam nekej pri 3 letih, takrat že potrebujejo družbo in socializacijo, prej pa predvsem varstvo in nego vožnja v vozičku jaz dam Matica ležat na hrbet in ni nobenih problemov, je pa res, da na srečo ne poliva - razen če se preveč naje čaji za dojenje jaz pijem Hipp ali Alette čaj za dojenje in sta mi kar znosna, poleg tega pa pijem še prekuhan sezam in zvečer kozarec Radlerja in zaenkrat ponudba malo presega povpraševanje Nalin in Jonas upam, da je bila nocojšnja noč mirna in se stanje postopoma umirja ljubljana to je bil pa že skoraj cel maroton, kar si včeraj prehodila , jaz se tudi sprehajam po PST, samo na drugem koncu LJ kot ti, samo nisem niti od daleč tako pridna...zaenkrat sva z Maticem zunaj kakšno uro, po tem imam pa jaz zadosti, ker me začne boelti medenica...no saj bo boljše katee od katere starosti pa imajo v fitensu organizirano varstvo za otroke? Jaz sem pri Manci namreč spraševala po fitensih, če jo lahko priensem zraven v lupinici, med tem ko bi bila jaz na fitensu, pa so mi vljudno rekli, da to pa ne, ker bi motila ostale . Sicer nisem čisto prepričana, kako lahko 2 mesečni otrok, ki spi v lupinici moti ostale, ampak OK...pa še dopoldan sem nameravala hodi, ko pa res ni v fitnesih posebnega drena... Nič grem malo lenarit, dokelr ne bo spet čas za mlečne zadeve