Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 17.2.2008 20:33:30
|
|
|
|
MiRaNi
|
Dober večer. Mi smo se cel dan potepal, čeprav je blo fuuul mrzlo , Na koncu pristali pri mojih na kosilu in pri tašči na sladici .
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.2.2008 10:04:21
|
|
|
|
MiRaNi
|
Nič ne čvekate
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.2.2008 13:04:42
|
|
|
|
ljubljana
|
Mi smo boli pa včeraj na Bledu, smo šli na kremšnite in pogledat race in labode . Mali je vse prespal . Zbudil se je samo če je bil lačen .
< Sporočilo je popravil ljubljana -- 18.2.2008 13:11:31 >
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.2.2008 14:50:21
|
|
|
|
zalbi
|
Hej! Jst pa sem bla danes na predavanju za izpit iz splošnega upravnega postopka. Zdej pa se bom lotila kuhanja. Pa slabe volje sem ker sem dubla zavrnjen vrtec .
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.2.2008 15:02:24
|
|
|
|
ljubljana
|
kdaj bi morala pa zala začet z vrtcem? Predvidevam da aprila. Pokliči na vse lj vrtce in vprašaj če imajo kje prostor. Mi smo tako naredili, ker sem res nujno rabila vrtec. In je začel maja hodit v vrtec šentvid (so ravno takrat izredno odprli eno skupino), ko je bil star pa 3 leta smo pa v Vilo začel hodit.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.2.2008 15:26:33
|
|
|
|
oktoberka
|
Zalbi ojoj! Ful grozn zarad vrtca! Res, prekliči vse vrtce pa pol vpiš nekam, sej sam za prvo silo! Pol boš pa že septembra menjala. Sej so ti rekl da sept bi dubila, a ne? Kako je blo pa na predavanju? Kdaj se kej dobimo? So tok lepi dnevi da bi loh spet šle na kako kavico, kaj pravte? Šibam, morm korenček skuhat, ker se je Zarja zbudila! Lp
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.2.2008 19:53:56
|
|
|
|
lumpa6
|
[clovek.blog.siol.net] zanimivo sem zasledila da je umru Drnovšek, mislte da je res
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.2.2008 20:32:20
|
|
|
|
MiRaNi
|
Lumpa: Pomoje ni res. A ne bilo to povsod objavljeno? Zalbi: škoda za vrtec . Upam, da boš našla kje kako prosto mesto. Držim pesti. Eno vprašanje glede plenic: a je ful razlika med plenicami št. 3 (4-9kg) in št. 4 (7-18kg)? Meni je ta razpon pri št. 4 ful velik . Mislim, da ima Nika že čez 7kg ampak sem danes vseeno kupila št. 3.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.2.2008 20:46:58
|
|
|
|
zalbi
|
Hvala vsem za lepe besede - sm bla res slabe volje. oktoberka - ja na predavanju je blo še kr zanimiv, čeprav sem imela na trenutke občutek da sem iz drzuga planeta, ker se res ne spoznam na postopek in organe, izvršilne organe v državi, občini, ampak ok - malo za občutek. Grem pa v sredo spet - mam nek delavnico - pisanje odločbe. Ej - jutr sprehod, kavica... če je kira ZA - naj sporoči! ljubljana - glede na to da še nimam službe, ni pankie, ampak služba se lahko najde čez noč, potem bo panika - ja men se prodniška izteče 26. 3 - tako da nekje 15. marca bi že potrebovala vrtec. Bom pa res akcijo nardila in bom vse preklicala - jej. lumpa - vrtec Mladi rod je ravnkar odprl še eno skupino jasli - tako da sem upala, da bi dobila - pa sem danes zvedla da nisem bila uvrščena. MiRaNi - jst mislim da mi velike razlike - če ti te ne spustijo plenice oz. če ne premočij, pol so vredu - pa če jo nikjer ne režejo, žulijo. Ker meni se je v zadnjem času zgodilo da je parkrat Sari premočila plenica in je bila mokra - zato bom začela kupovat 4+, so od 9kg, ona pa jih že ima. Tako, zdej pa grem kr počivat, sm čist sesuta danes.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.2.2008 21:44:11
|
|
|
|
lumpa6
|
lumpa - vrtec Mladi rod je ravnkar odprl še eno skupino jasli - tako da sem upala, da bi dobila - pa sem danes zvedla da nisem bila uvrščena. jaz tut za tja kandidiram, a si dobila pismeno, pa za kdaj si kandidirala
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 18.2.2008 22:50:12
|
|
|
|
ljubljana
|
pa ta dva sta norca.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 19.2.2008 8:51:56
|
|
|
|
oktoberka
|
Ej - jutr sprehod, kavica... če je kira ZA - naj sporoči! Dons na žalost ne morem, ker se dobimo z oktoberkami, sem pa ZA jutri! Če še kateri ustreza...
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 19.2.2008 9:11:18
|
|
|
|
zalbi
|
ni panike oktoberka - ti se l fajn mej z oktoberkami in se fajn načvekaj. za jutr se nki menmo aprilk - sporočim - če bom lahko lumpa6 - jst sem zvedal januarja da bodo februarja odprl še eno skupino jasli - zato pa sem dala tja - drugače bi rada jaz dobila cicibana. Ne klicala sm - pa so mi povedal da ne - niso kao še uspeli pisno obvestiti.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 19.2.2008 9:50:23
|
|
|
|
scubadiver
|
Oktoberka če si še doma.. Ena punca na temi: dojenje in dodajanje podarja eno škatlo Aptamila AR: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2461506 Pri nas drugače nič kaj novega. Lana je še vedno ful pridna in je prespala 3 noči zapored do 7h zjutraj, danes pa se je spet zbudila ob pol štirih. Sem se kar malo razvadila, pa čeprav vem, da je budnica enkrat na noč še vedno super. So pa tko krasni dnevi, da se midve več al manj kar potepava.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 19.2.2008 21:35:47
|
|
|
|
MiRaNi
|
Evo me Danes sva bili na Zbiljskem jezeru in maksimalno izkoristili sonček . Nika je bla čist navdušeno nad labodi je hotla kr not skočt
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 19.2.2008 22:53:08
|
|
|
|
scubadiver
|
MiRaNi a si našla na Zbiljah kaj za sprehajat? Jaz sem bila zadnjič ko smo ble z novembrkami tam prav razočarana.. Nimaš kam it z vozičkom. No vsaj mi nismo skor nič našle. Sem pa šla danes na hipodrom in sem tam klepetala z eno mamico 5-tednov stare hčerkice. Sem jo hotela znovačit v KBM pa je rekal da samo bere forum in da se ne oglaša. Je bla ful simatična pa še odlučno idejo mi je dala. Je imela stol za kampirat in je čičala na sončku na hipodromu, punčka je pa lepo pančkala v vozičku. No če tole bereš se nam le kdaj javi za kakšno kavo. Sej kadar nismo sitne smo prav prijazne A je kaj novega z Nalin in Jonasom? Kar ne morem nehat mislit na njiju. Tko se mi smilita. Jonas ker so mora tako majhen že po bolnicah vlačit, nalin pa da mora vse to dajat čez
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 19.2.2008 23:07:21
|
|
|
|
scubadiver
|
Ojejejejej uboga Nalin in Jonas . Držita se, vama želim čim lažjo noč in vama pošiljam eno pika poko za srečo.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 19.2.2008 23:19:13
|
|
|
|
Magi*
|
čer mamice iz Bejži grada! se vam pridružim, če me vzamete. me je scubadiver povabila :-) kaj to berem, da je z Jonasom od Nalin nekaj narobe? držim pesti, da premagajo bolezen. sva bila z malim škratom na pediatriji, ko je imel komaj 14 dni. vem kako je tam in vem kako je hudo, ko je otroček bolan. sploh tako mali. aja, za tiste, ki me ne poznate: sem znana čveka Magi* in se tudi jaz sprehajam po Bejži gradu. mater, tole se bere kot bi se pridružila AA. bodi za nocoj dovolj. grem spat. lahko noč.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 19.2.2008 23:25:15
|
|
|
|
scubadiver
|
Magi* zelo lepo da si se nam pridružila . Čaki čaki, pa nisem tebe srečala danes na hipodromu a ne?? Upam da se nam pridružiš na kakšni kavi al pa sprehodu da spoznamo tole znano čveko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kdaj povedati?curlyKdaj ste povedale sorodnikom in prijateljem, da ste noseče?Takoj. (
19%)
Pri dveh mesecih. (
30%)
Po NS. (
36%)
Kasneje. (
15%)
Število vseh glasov: 267Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!