Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 7:39:05
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* čer mamice iz Bejži grada! se vam pridružim, če me vzamete. me je scubadiver povabila :-) kaj to berem, da je z Jonasom od Nalin nekaj narobe? držim pesti, da premagajo bolezen. sva bila z malim škratom na pediatriji, ko je imel komaj 14 dni. vem kako je tam in vem kako je hudo, ko je otroček bolan. sploh tako mali. aja, za tiste, ki me ne poznate: sem znana čveka Magi* in se tudi jaz sprehajam po Bejži gradu. mater, tole se bere kot bi se pridružila AA. bodi za nocoj dovolj. grem spat. lahko noč. dobrodošla http://rajigrad.myminicity.com/sec
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 8:34:45
|
|
|
|
MiRaNi
|
Magi: dobrodošla Nalin in Jonas. revček, prav smili se mi. Sploh si ne predstavljam kako težko je Nalin
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 10:22:53
|
|
|
|
Mbrina
|
Scubadiver zdravo in vse ostale tudi, no pa sem se skorajžla . Včeraj si na hipodromu govorila z mano - rdeč voziček in skupaj sva šli do vaše hiše. Danes očitno s sprehodom ne bo nič - vsaj dopoldan, ker že cel dan jokamo. Pojma nimam kaj jo zvija . Z veseljem se vam pridružim pri klepetu, seveda tudi na kakšnem srečanju in pa obvezno sprehod po hipodromu - seveda s stolčkom
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 11:43:56
|
|
|
|
MiRaNi
|
Mbrina: dobrodošla Scubadiver: Meni se zdi , da na Zbilju ni primerno za vozičke kar se sprehoda tiče. Jaz sem šla peš iz Medvod do Zbilj , tam spila kavo in šla spet peš nazaj. Zdaj pa šibamo ven.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 13:32:05
|
|
|
|
zalbi
|
dobrodošli obe novi čvekici! Ja jst spet iz Zbilja - fajn je tm na sončku sedet - res pa ni kaj zlo za sprehajat.... mi imamo kar redna srečanja tam - pa je fajn sedet pa čvekat....dans je začelo ful pihat...brrrr za Jonasa in Nalin... revček mali. A se kej dobim kmal na kaki kavi? Nč, jst letim na priprave za izpt.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 13:32:48
|
|
|
|
oktoberka
|
Magi welcome to the club! Upam da si čveka Scuba, hvala za tist mlek
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 13:34:41
|
|
|
|
oktoberka
|
Mbrina tud ti si dobrodošla!! Kdaj se dobimo? Ste za jutri?
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 13:36:47
|
|
|
|
Magi*
|
Scubadiver, kot vidiš se je že javila tista, ki si jo srečala. jaz voičkam bolj okoli štadiona:-) imam pa tudi rdeč voziček. se vam z veseljem kdaj pridružim, ker sem večinoma sama in mi je kar dolgčas, pa tudi zoprno, ker na WC ne morem. no, danes sva bila v posvetovalnici. pri dveh mesecih ima Taras 7kg in 62cm. kar OK, a ne? pa zdajle sva bila na ultra kratkem sprehodu, ker je ravno začelo svinjsko pihati. brrrrrrrrr. no, glavno, da je zaspal in pač zdaj nadaljuje svoj spanec notri, na toplem. mama pa takoj na net. ajoj.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 13:48:00
|
|
|
|
MiRaNi
|
Tudi mi2 sva se zelo hitro vrnili domov. Samo do dm-a in en kratek krog. Sem ji rokavičke gor dajala pa je tok zapihal, da se je voziček kar premaknil . Včeraj je bilo pa tako leeeepoooooo Posledica kratkega sprehoda je zelo tečen otrok grrr Obe novi članici: upam , da sta čvekici, ker nas velikokrat najdem na drugi strani
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 13:48:18
|
|
|
|
prolet
|
Čao bejbe, kako ste kaj na ta vetroven dan? Nalin in Jonas upam da bi čimprej minilo in da se bosta čimprej spet stiskala doma. Oktoberka drugače imam tudi jaz pol škatle Aptamila AR, če ga želiš sporoči. Zalbi kje pa delaš ta izpit? Mi smo imel na faksu eno profesorico iz Upravne fakultete in je bila zelo dobra. Poleg strokovne razlage je vedno še dodala njeno razlago s primeri- zdrava kmečka pamet . Mislim da je to edini izpit razen družinskega prava (delala 3krat na koncu hvala bogu dobila 9ko), ki ga imam osem. Nisem ravno tip za piflanje. A je bila katera izmed vas bila včeraj popoldne pri pediatru, ker ima hčerkica pikice po obrazu, ki srbijo? MBRINA PA MAGI DOBRODOŠLI!!!
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 14:32:28
|
|
|
|
MiRaNi
|
Magi: Nika je imela 7kg pri 6-ih mesecih bravo Taras Prolet: a tvoja hčerkica ima pikice?
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 15:14:13
|
|
|
|
oktoberka
|
Prolet, hvala za prijaznost, samo zdej nismo več na tem mleku. No, porabim ga še, pol pa začnemo z navadnim in gostiti z riževo kašico. Zarja je pa dons od 8h zjutri do zdele pojedla samo 80ml Ne vem kaj ji je. Sploh noče jest. Usta ful tišči skp! Mogoče jo pa že polna luna meče! Sem že čist napsihirana zarad tega!! Jutri je katera za kavico?
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 16:18:38
|
|
|
|
ljubljana
|
Ja jaz sem za. Magi: pri dveh mesecih ima Taras 7kg in 62cm. kar OK, a ne? Jakob je imeli pri 2 mesecih 5640g in bil velik 59,5 cm. Kdaj je pa rojen Taras? A ste šli 1500g na mesec gor
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 16:22:39
|
|
|
|
ljubljana
|
Oprosti ker toliko sprašujem, se mi zdi zelo veliko. Pravi korenjak.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 17:52:07
|
|
|
|
scubadiver
|
Mbrina dobrodošla Prav vesela sem da si se nam pridružila, da kdaj malo počvekamo in gremo na kakšen kafe in sončenje na Hipodromu s stolčki .
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 20:08:50
|
|
|
|
zalbi
|
prolet - marca grem na izpit iz splošnega upravnga postopka ali p domače ZUP, na Upravni akademiji, to je na Ministrstvu za javno upravo. Kaj pa si ti študirala - pravo?
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 20:37:43
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana Oprosti ker toliko sprašujem, se mi zdi zelo veliko. Pravi korenjak. ja, saj je veliko. rojen je decembra, 4350g. ga dojim in se tako lepo redi. saj je bila njegova sestrica tudi pri bolj krepkih, ampak daleč od tegale junaka.
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 21:51:54
|
|
|
|
prolet
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalbi prolet - marca grem na izpit iz splošnega upravnga postopka ali p domače ZUP, na Upravni akademiji, to je na Ministrstvu za javno upravo. Kaj pa si ti študirala - pravo? V bistvu še študiram, socialno delo. Nič ti ne zavidam, na faksu je v primerjavi z izpitom potem na pripravništvu ali pa tako kot ti delaš ta izpit mala malca. No ja sicer pa mene tudi še čaka to , če ne bom na zavodu Mirani: ne nima jih Lana ena mamica je bila s svojo hčerko in sva se zaklepetali. Jaz sem šla po vrečke za vodo. Danes nama je končno po enem tednu uspelo se polulat v vrečko tako da sem potem lahko nesla v laboratorij. Vsak drug dan sem bila v ZD in prosila za vrečke, včeraj me je sestra že malo čudno gledala.
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 20.2.2008 22:27:18
|
|
|
|
MiRaNi
|
Prolet: koliko je že stara Lana ? Jaz sem tudi dobila vrečke za vodo ampak še nisem odnesla v laboratorij, ker sem mislila, da moram to storiti pred naslednjim pregledom, se pravi ko bo stara 9m
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.2.2008 8:09:43
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro punce, najprej eno kavico in zajtrak da se zbudimo: Očitno bo zunaj spet en lep dan. Sem prav vesela. Zdele sem se spomnila ko je MiRaNi spraševala Prolet koliko je stara Lana. Kaj pa če naredimo me en seznamček otročičkov? Ker jaz tudi nekako sproti pozabim. Pa bi potem prosile Nalin ko pride nazaj in ko pride k sebi, da nam to pripopa na prvo stran? No samo predlog.. V smislu: Scubadiver - Lana - 28.11.2007 (3350g, 51cm) al pa kaj takega..
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.2.2008 8:45:52
|
|
|
|
Magi*
|
Scubadiver, a si bila slučajno včeraj pri P? no, pred nami je bila ena mamica s 3-mesece staro čerkico Lano. drugače pa želim tudi vam dobro jutro in lep dan!
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.2.2008 9:05:27
|
|
|
|
scubadiver
|
Ne Magi* to pa nisva bili midve z Lano. Samo Lana je zdej tko popularno ime da je groza. Če bi to vedela prej, bi dala naši pupi kako drugače ime. No čeprav, če sem jaz preživela, pa sva bili vedno v gruči ljudi vsaj dve z istim imenom, bo tudi Lana preživela
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.2.2008 9:09:17
|
|
|
|
prolet
|
Dobro jutro čveke! Mirani Lana bo 30ga, ki ga ni ta mesec stara 6 mesecev. Sestra mi je rekla, da moram nest v roku 10ih dni, toliko časa velja tist listek za vodo. Listka ne dobiš ker imajo vse v računalniku. Če ti je že poteklo se magar oglasi pri pediatrinji in naj dajo novega v računalnik, mislim da ne bi smel komplicirat. Res je lep dan, medve bova popoldne šli v center moram it v Mullerja po hrano pa robčke za rito- ta mesec nenormalno veliko kaka in to prave smrdeče bombe, se pozna gosta hrana. Uživajte na sprehodih s svojimi sončki pa lepo se smejte p.s.: sem za seznamček
|
|
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.2.2008 9:27:40
|
|
|
|
oktoberka
|
Ojla babe! Kaj je pol za danes? A če ni Rozmarinke, se pa nobena ne upa na kafe? Sej vas ne bom pojedla! Scuba hvala za kavico in rogljiček! Njami.. Sej če ma katera čas in voljo hodt v 4. nadstropje, loh pridete pa tud k men na kavico. Se mi vid da mi je na smrt dolgčas! Sporočte al pa pokličte! Lp
|
|
RE: Mamice iz bežigrada 21.2.2008 9:28:19
|
|
|
|
oktoberka
|
Aja, seznamčič je pa kul ideja!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?