limma
|
Jaz sem po dolgem času ponovno z vami "on line", mislim pa vsak dan na vas in vaše sončke Berem poste še od 15.2., res sem v zaostanku. Mi imamo še vedno kržče, čeprav so se Antiflat kapljice izkazale za boljše od koroških.. Dragi je prišel domov, bil dva dni še on ves bogi (zastrupitev s hrano) in jamral kot pač moški znajo, zdaj smo pa OK. Danes zjutraj je Nežo previl in mi naredil za 1 uro dela... pokakana je bila skoraj do vratu, 20 minut sem jo samo umivala Danes bo cel dan ponavljal vajo Ljubljana - super so tvoji smajčki.. sem kar dobre volje Res bomo doktorirale iz dojenja.. Prejšnji teden sem bila v takšni gužvi, da sem izpuščala sicer zelo obilne zajtrke in glej ga zlomka, Neža je tudi po 25 minutah jokala in jokala,..dokler nisem ugotovila, da je malo manj mleka in vleče v prazno in ji dala še drugo dojko... čisto sem bila in obupana.. Potem sem se pa v roke vzela in spet jem, jem, jem in pijem in je dobro. Tako, da vam vsem sporočam - krepčilen zajtrk je nujen za dobro dojenje. Se nama pa dva dni dogaja, da pije na eni strani 20, 25 minut (mleka je še dovolj, včasih malo panično preverjam) in potem kar naenkrat začne jokat.. probam ji dat še dojko, pa se malo cartlja, malo pije, malo me oblizuje, pa spet jok ...Se mi zdi, da jo že takoj po dojenju dajejo vetrovi, a je možno? Potem se spraviva podirat kupček, kar včasi traja 20 minut, včasih ga pa sploh ne podre Imate kak "čudežni" položaj za podiranje kupčka? mml - glede hranjenja ponoči na 4 ure in podnevi na 3 bi pa tudi mene zanimalo... Neža včasih proti večeru spi tudi 5 ur in jaz že komaj čakam, da se zbudi (meni je ne uspe zbudit, tudi, če jo previjem), da bi šli spat.. ponoči pa jok na 2 uri.. jaz se zbudim vsa "neumna", sploh ne vem, ali je že jedla, kje je Neža, kje sem jaz Nalin - držim pesti za Jonasa In tudi zate, da boš močna! Zdaj grem pa pristavit kosilo, potem pa pišem in berem dalje...
|