![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 23:24:17
|
|
|
|
tany83
|
Zdaj grem jaz... ... moram vecerjo dokoncat, pol pa bo ze moj dragi tukaj... lepo se imej, se tipkamo jutri... ... Lahko noc...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 23:26:46
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela njami...js sm nora na sir ko sva se danes z mojim malo objemala pa crkljala, me je vprašal kako se bova potem ko bom imela velik trebuh no, sej sm ga zastopla kaj ej mislu, sam ..ne,vem ko da bi neki slutu ej, da js neki vem pa on ne...majo moški tud verjetn kak šesti čut al ka sej bomo jutr vidl kaj bo g reku. sm že tko živčna ceu dan ko k sreč da sem bla lah tih... ... ja, ja moski kaj hoces... sej moj tud skoz sanja kako bo ko bova mela , zato pa mi je tud hudo pol k pride ... sam tko je... upam, da ti g potrdi ... ... drzim pesti... sam ce se je pokazal ja je... no zdaj pa res ... Lahko noc ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 18.2.2008 23:30:58
|
|
|
|
venezuela
|
hvala, nočko tudi tebi...se tipkamo jutri
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 10:56:26
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla čvekice, vidim da ni nobene tukaj tako da bom lahko imela spet samogovore , danes popoldne me ne bo ker grema z mojim n obisk k enim sorodnikom tako da nebo časa. Včeraj pa mi je internet crkno pa se nisem mogla več nič javit, je blo zgleda nekaj narobe, ker še danes ni delal zjutraj pa sem klicala pa so zdaj zrihtali. Sem pa bla pridna in sem vse prebrala sicer se mi zdi da mam zdaj oči na pecljih pa plenico bi tudi rabla ja madonca ste ble v petek vse čisto neke zmešane, očitno vas je valentin dobro naciljal s puščicami, še posebej ancico . Glede na to da pa pripravljate maratonsko pisanje upam da se še katera zdaj pojavi da bodo lahko zaspanke popoldne mele kaj za brat, ker drugače bom jaz do konc tedna rabla očala, če bom mogla tolko brat.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 11:17:16
|
|
|
|
sončnica24
|
Najboljša, še tebi moram čestitat za zvezdici, sem čisto pozabla . Zdaj pa lepo naprej do 5-ih. pa naj velja pregovor: Tudi počasi se daleč pride, samo da nam ne boš prej pobegnila kot boš do 5-ih prišla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 13:09:46
|
|
|
|
sončnica24
|
Nič no zgleda da nima noben časa tako da se jaz tudi počasi poslavljam pa se beremo spet jutri če pa bo po sreči pa tudi kakšno pametno rečemo. Pa pa lepo se mejte in kaj pametnega napišite
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 14:31:48
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro... kako ste kaj cvekice??? Jaz sem v redu... danes morem perilo oprat... ... no sem ze zacela, da bom imela vec casa popoldan za klepetat, aja, pa se lase si morem polikat... ancica, upam da se prikaze danes, ker te ze res pogresam... binica ti tud... no ti najbrz pridej jutri, ker si na seminarju a ne... saj tko si neki rekla ... ce je katera tu naj se javi, da kako recemo ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 14:52:28
|
|
|
|
venezuela
|
dan. sem ravno od G in ni nič Imam vnetje jajčnikov, dobila sm antibiotik in zato je baje test pokazal tko mi je g reku...kaj čmo, bo že... kaj pa ti kaj počneš tany?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:00:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela dan. sem ravno od G in ni nič Imam vnetje jajčnikov, dobila sm antibiotik in zato je baje test pokazal tko mi je g reku...kaj čmo, bo že... kaj pa ti kaj počneš tany? kako pa je to možno?a ni test lažno pozitiven,samo če ješ kake hormonske tablete od kdaj ti pa zamuja?a zdaj za ne pride v upoštev?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:05:44
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela dan. sem ravno od G in ni nič Imam vnetje jajčnikov, dobila sm antibiotik in zato je baje test pokazal tko mi je g reku...kaj čmo, bo že... kaj pa ti kaj počneš tany? ... joj, ne... ... sam a ni cudno, da ti pri vnetju jajcnika test pokaze .... jaz perilo perem.... ti kaj pocnes?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:09:39
|
|
|
|
spps
|
men je to tud čudno,a si imela uz?kaj pa če si kljub temu noseča?kaj če bi pa pisala pušenjaku za mnenje? ojla tany,a ti si pa pridna?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:12:29
|
|
|
|
venezuela
|
ja, reku je ko imaš vnetje jajčnikov tud test lahko pokaže. tko, da ne vem...sm pa jemala kotrac. tabletke sam jih že zaj 6mesecev ne. tko, da mislim da ni blo to krivo...lahko da je res test zahinavu. aja, pr moji sosedi se je isto nardil, mele vnetje test pa pozitivn...sam mi je vseen čudno to... mam čez 2 tedna pregled spet pa odvzem krvi, do takrat morm pa tiste tablete ponucat...bomo vidli kaj bo,je reku, da je še mogoč prezgodaj...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:15:16
|
|
|
|
tany83
|
Hm... a te je kaj bolelo kr mas vnetje??? spps, ja jaz sem pridna, morem bit ni druge... ne morem sam lenobe past tle doma.... in bogi mozek sam delat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:16:10
|
|
|
|
venezuela
|
saj ne razmišljam preveč...k sreči se mam dovolj za učit...mojmu pa tudi nism nič govorila, ker on bi biu še bl razočaran k jst... ma, bo že... js sem pa ravno špagete bolones nardila, tko da je kosil uštiman. mojga danes ne bo k meni, se mam za učit, tko da se po izpitu vidva.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:18:12
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela ja, reku je ko imaš vnetje jajčnikov tud test lahko pokaže. tko, da ne vem...sm pa jemala kotrac. tabletke sam jih že zaj 6mesecev ne. tko, da mislim da ni blo to krivo...lahko da je res test zahinavu. aja, pr moji sosedi se je isto nardil, mele vnetje test pa pozitivn...sam mi je vseen čudno to... mam čez 2 tedna pregled spet pa odvzem krvi, do takrat morm pa tiste tablete ponucat...bomo vidli kaj bo,je reku, da je še mogoč prezgodaj... na uz se plodek do 5tedna (mislim?) ne vidi. držim pesti da ni sam vnetje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:19:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Hm... a te je kaj bolelo kr mas vnetje??? spps, ja jaz sem pridna, morem bit ni druge... ne morem sam lenobe past tle doma.... in bogi mozek sam delat saj ti ni druge
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:21:52
|
|
|
|
venezuela
|
ja, špikal me je full kot bi mi neki po maternici skakal...uz jajčnikov mi je naredu, sam so bli full zatečeni zarad vnetja pa stene so še polne krvi, ko ni blo M. tko da je reku da se ne vidi dobro...js pa tud nism nč vidla, ker sem očala dol dala mam pa jajčnike tko zatečene, da ko se uležem se mi mal kr bunkice dve vidjo...sam mi ni jasn kje bi tako vnetje pokasirala, ker že celi zimo debele žabe nosim in sm skus dost oblečena...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:27:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela ja, špikal me je full kot bi mi neki po maternici skakal...uz jajčnikov mi je naredu, sam so bli full zatečeni zarad vnetja pa stene so še polne krvi, ko ni blo M. tko da je reku da se ne vidi dobro...js pa tud nism nč vidla, ker sem očala dol dala mam pa jajčnike tko zatečene, da ko se uležem se mi mal kr bunkice dve vidjo...sam mi ni jasn kje bi tako vnetje pokasirala, ker že celi zimo debele žabe nosim in sm skus dost oblečena... jaz sem imela vnetje sam levega jajčnika,pa ni bilo prijetno najslabš je bilo,ko sem sedela. jaz tud nisem mela vnetja od kakega prehlada,ampak so mi rekli,da je povsem verjetno,da je posledica stresa-mene so obdržali v bolnici,kjer sem dobivala dva različna antibiotika-ponavad je zdravljenje vnetja dvofazno.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:29:53
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: venezuela ja, reku je ko imaš vnetje jajčnikov tud test lahko pokaže. tko, da ne vem...sm pa jemala kotrac. tabletke sam jih že zaj 6mesecev ne. tko, da mislim da ni blo to krivo...lahko da je res test zahinavu. aja, pr moji sosedi se je isto nardil, mele vnetje test pa pozitivn...sam mi je vseen čudno to... mam čez 2 tedna pregled spet pa odvzem krvi, do takrat morm pa tiste tablete ponucat...bomo vidli kaj bo,je reku, da je še mogoč prezgodaj... na uz se plodek do 5tedna (mislim?) ne vidi. držim pesti da ni sam vnetje to pa itak...sm pozabla prej napisat, k sem čist raztrešena dans...ko sem dam pršla, se sploh nism spomnla, ka sva se z g menla, k sem mela takrat čist misli drugje... jst tud upam, da je kaj več... tablete mi pa tud ni dal neke pretirane, baje da so ok, pa še neke svečke za v nožnico... ko sem bla mlajša sem mela enkrat res hudo vnetje, da sem tulila od bolečin...in po tistem, ko mal zapiha me že ledvice bolijo, jajčniki ali mehur.tko da se morm ful pazit. tud poleti...obvezno po vsakem kopanju mokre kopalke dol pa preoblečt se...kr zoprn to ja... moja tašča je imela od vnetij zlepljene jajcevode, pa so ji mogl prepihavat, da je sploh lah zanosla...mene je tega najbl strah ko sam vete kak je to, ko si mlad pa neumn, pa ne poslušaš drugih...pol ti je pa čez čas žal...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:30:17
|
|
|
|
tany83
|
uf, joj... sprasujem, ce te boli ker mene me fuuul spika po jajcnikih, zato se boljim, da se tud neki dogaja tm noter kar ni lih dobro... zdaj ko to poslusam me pa se bolj vse boli ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:35:10
|
|
|
|
venezuela
|
spps kako je kaj v slov. konjicah? mate tud tko lep sonček pa toplo? je, res krasno vreme danes...že prov pomladno...a najlepše je pa meni za veliko noč, ko je vse polno tulipanov, narcis, drevje že cveti...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:38:05
|
|
|
|
_ancica_
|
Hojla punce moje...dobro jutro/dober dan vam zelim vsem skupaj!! Koncno sem nazaj ste se tako lepo naklepetale, da bom zdar rabla kako uro da bom vse za nazaj prebrala Res ste ble pridne!!! Jaz mam pa tok stvari za narest danes, pa se mi prav nic ne da... tany...si me pogresala a? sej sem jaz tud tebe in vse ostale spps...kako si? se kar nic novick al kako? sorry...nisem se nic za nazaj prebrala venezuela... to je pa cudno kar ti je G rekel...jst mislm, da mogoce si pa vseno samo da je bilo se prezgodaj, da bi se kaj vidlo, se posebaj ce imas vse zateceno tam spodaj..tako da...drzim pesti, ni se vse izgubljeno!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:38:39
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 uf, joj... sprasujem, ce te boli ker mene me fuuul spika po jajcnikih, zato se boljim, da se tud neki dogaja tm noter kar ni lih dobro... zdaj ko to poslusam me pa se bolj vse boli .... saj verjetno nimaš nič, kdaj bi pa mogla m priti? če si pa nekje na sredini je pa itak lahko O pa takrat tud špika, vsaj mene zmer full... jst sem mela kr gost bel izcedek iz nožnice par dni brez vonja, k ga ponavadi nimam... kaj pa imaš g doli? pa ga pokliči in mu povej, če te res ful boli. je vseen bolš preventiva...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:40:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela spps kako je kaj v slov. konjicah? mate tud tko lep sonček pa toplo? je, res krasno vreme danes...že prov pomladno...a najlepše je pa meni za veliko noč, ko je vse polno tulipanov, narcis, drevje že cveti... ja ,je pr nas tud lepo vreme,sam sonček se počasi poslavlja ,kak se začne skrivat postane kr fejst mrzlo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 15:42:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Hojla punce moje...dobro jutro/dober dan vam zelim vsem skupaj!! Koncno sem nazaj ste se tako lepo naklepetale, da bom zdar rabla kako uro da bom vse za nazaj prebrala Res ste ble pridne!!! Jaz mam pa tok stvari za narest danes, pa se mi prav nic ne da... tany...si me pogresala a? sej sem jaz tud tebe in vse ostale spps...kako si? se kar nic novick al kako? sorry...nisem se nic za nazaj prebrala venezuela... to je pa cudno kar ti je G rekel...jst mislm, da mogoce si pa vseno samo da je bilo se prezgodaj, da bi se kaj vidlo, se posebaj ce imas vse zateceno tam spodaj..tako da...drzim pesti, ni se vse izgubljeno! pr men nič novega me je dans zjutraj babji firbec premagal in sem delala test,vendar je bil negativen-ampak še ni....
|
izberi imepetra_1310Katero ime med spodnjimi ti je najbolj všeč?Kim (
16%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Hana (
27%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Zala (
38%)
Danaja (
9%)
Ida (
9%)
Število vseh glasov: 291Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!