|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
18.2.2008 23:24:17   
tany83
Zdaj grem jaz... user posted image ... moram vecerjo dokoncat, pol pa bo ze moj dragi user posted image  tukaj...
lepo se imej, se tipkamo jutri... user posted image user posted image user posted image ...

Lahko noc... user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
18.2.2008 23:26:46   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela

njami...js sm nora na siruser posted image  

ko sva se danes z mojim malo objemala pa crkljala, me je vprašal kako se bova potem ko bom imela velik trebuhuser posted image  no, sej sm ga zastopla kaj ej mislu, sam ..ne,vem ko da bi neki slutu ej, da js neki vem pa on ne...majo moški tud verjetn kak šesti čut al kauser posted image  sej bomo jutr vidl kaj bo g reku. sm že tko živčna ceu dan kouser posted image  k sreč da sem bla lah tih...

user posted image ... ja, ja moski kaj hoces... sej moj tud skoz sanja kako bo ko bova mela user posted image , zato pa mi je tud hudo pol k pride user posted image ... sam tko je...

upam, da ti g potrdi user posted image ... user posted image user posted image user posted image ... drzim pesti... sam ce se jeuser posted image  pokazal ja je...

no zdaj pa res user posted image ...

Lahko noc user posted image ...

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
18.2.2008 23:30:58   
venezuela
hvala, nočko tudi tebi...se tipkamo jutriuser posted image

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
19.2.2008 10:56:26   
sončnica24
Hojla čvekice, vidim da ni nobene tukaj tako da bom lahko imela spet samogovoreuser posted image , danes popoldne me ne bo ker grema z mojim n obisk k enim sorodnikom tako da nebo časa. Včeraj pa mi je internet crkno pa se nisem mogla več nič javit, je blo zgleda nekaj narobe, ker še danes ni delal zjutraj pa sem klicala pa so zdaj zrihtali.

Sem pa bla pridna in sem vse prebrala sicer se mi zdi da mam zdaj oči na pecljih pa plenico bi tudi rabla ja madonca ste ble v petek vse čisto neke zmešane, očitno vas je valentin dobro naciljal s puščicami, še posebej ancicouser posted image .

Glede na to da pa pripravljate maratonsko pisanje upam da se še katera zdaj pojavi da bodo lahko zaspanke popoldne mele kaj za brat, ker drugače bom jaz do konc tedna rabla očala, če bom mogla tolko brat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2879
19.2.2008 11:17:16   
sončnica24
Najboljša, še tebi moram čestitat za user posted image user posted image zvezdici, sem čisto pozabla user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa lepo naprej do 5-ih.user posted image pa naj velja pregovor: Tudi počasi se daleč pride, samo da nam ne boš prej pobegnila kot boš do 5-ih prišla

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
19.2.2008 13:09:46   
sončnica24
Nič no zgleda da nima noben časa tako da se jaz tudi počasi poslavljam pa se beremo spet jutri če pa bo po sreči pa tudi kakšno pametno rečemo.

Pa pa lepo se mejte in kaj pametnega napišiteuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2881
19.2.2008 14:31:48   
tany83
Dobro jutro...

kako ste kaj cvekice???

Jaz sem v redu... danes morem perilo oprat...user posted image ... no sem ze zacela, da bom imela vec casa popoldan za klepetat, aja, pa se lase si morem polikat...

ancica, upam da se prikaze danes, ker te ze res pogresam...

binica ti tud... no ti najbrz pridej jutri, ker si na seminarju a ne... saj tko si neki reklauser posted image ...

ce je katera tu naj se javi, da kako recemouser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 2882
19.2.2008 14:52:28   
venezuela
dan. sem ravno od G in ni ničuser posted image user posted image  Imam vnetje jajčnikov, dobila sm antibiotik in zato je baje test pokazaluser posted image user posted image  tko mi je g reku...kaj čmo, bo že...
kaj pa ti kaj počneš tany?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
19.2.2008 15:00:44   
spps

dan. sem ravno od G in ni ničuser posted image user posted image  Imam vnetje jajčnikov, dobila sm antibiotik in zato je baje test pokazaluser posted image user posted image  tko mi je g reku...kaj čmo, bo že...

user posted image user posted image user posted image user posted image kako pa je to možno?a ni test lažno pozitiven,samo če ješ kake hormonske tableteuser posted image
od kdaj ti pa zamuja?a zdaj za user posted image  ne pride v upoštev?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2884
19.2.2008 15:05:44   
tany83

user posted image ... joj, ne... user posted image user posted image user posted image ... sam a ni cudno, da ti pri vnetju jajcnika test pokaze user posted image ....

jaz perilo perem.... ti kaj pocnes?

Neposredna povezava do sporočila: 2885
19.2.2008 15:09:39   
spps
men je to tud čudno,a si imela uz?kaj pa če si kljub temu noseča?kaj če bi pa pisala pušenjaku za mnenje?

ojla tany,a ti si pa pridna?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
19.2.2008 15:12:29   
venezuela
ja, reku je  ko imaš vnetje  jajčnikov tud test lahkouser posted image pokaže. tko, da ne vem...sm pa jemala kotrac. tabletke sam jih že zaj 6mesecev ne. tko, da mislim da ni blo to krivo...lahko da je res test zahinavu. aja, pr moji sosedi se je isto nardil, mele vnetje test pa pozitivn...sam mi je vseen čudno to... mam čez 2 tedna pregled spet pa odvzem krvi, do takrat morm pa tiste tablete ponucat...bomo vidli kaj bo,je reku, da je še mogoč prezgodaj...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
19.2.2008 15:15:16   
tany83
Hm... a te je kaj bolelo kr mas vnetje???

spps, ja jaz sem pridna, morem bit ni druge... ne morem sam lenobe past tle doma.... in bogi mozek sam delat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2888
19.2.2008 15:16:10   
venezuela
saj ne razmišljam preveč...k sreči se mam dovolj za učit...mojmu pa tudi nism nič govorila, ker on bi biu še bl razočaran k jst...user posted image
ma, bo že...
js sem pa ravno špagete bolones nardila, tko da je kosil uštiman. mojga danes ne bo k meni, se mam za učit, tko da se po izpitu vidva.

Neposredna povezava do sporočila: 2889
19.2.2008 15:18:12   
spps

ja, reku je  ko imaš vnetje  jajčnikov tud test lahkouser posted image pokaže. tko, da ne vem...sm pa jemala kotrac. tabletke sam jih že zaj 6mesecev ne. tko, da mislim da ni blo to krivo...lahko da je res test zahinavu. aja, pr moji sosedi se je isto nardil, mele vnetje test pa pozitivn...sam mi je vseen čudno to... mam čez 2 tedna pregled spet pa odvzem krvi, do takrat morm pa tiste tablete ponucat...bomo vidli kaj bo,je reku, da je še mogoč prezgodaj...

na uz se plodek do 5tedna (mislim?) ne vidi.
držim pesti da ni sam vnetje

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2890
19.2.2008 15:19:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Hm... a te je kaj bolelo kr mas vnetje???

spps, ja jaz sem pridna, morem bit ni druge... ne morem sam lenobe past tle doma.... in bogi mozek sam delat user posted image user posted image user posted image

saj ti ni drugeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
19.2.2008 15:21:52   
venezuela
ja, špikal me je full kot bi mi neki po maternici skakal...uz jajčnikov mi je naredu, sam so bli full zatečeni zarad vnetja pa stene so še polne krvi, ko ni blo M. tko da je reku da se ne vidi dobro...js pa tud nism nč vidla, ker sem očala dol dalauser posted image

mam pa jajčnike tko zatečene, da ko se uležem se mi mal kr bunkice dve vidjo...sam mi ni jasn kje bi tako vnetje pokasirala, ker že celi zimo debele žabe nosim in sm skus dost oblečena...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2892
19.2.2008 15:27:37   
spps

ja, špikal me je full kot bi mi neki po maternici skakal...uz jajčnikov mi je naredu, sam so bli full zatečeni zarad vnetja pa stene so še polne krvi, ko ni blo M. tko da je reku da se ne vidi dobro...js pa tud nism nč vidla, ker sem očala dol dalauser posted image

mam pa jajčnike tko zatečene, da ko se uležem se mi mal kr bunkice dve vidjo...sam mi ni jasn kje bi tako vnetje pokasirala, ker že celi zimo debele žabe nosim in sm skus dost oblečena...user posted image

jaz sem imela vnetje sam levega jajčnika,pa ni bilo prijetnouser posted image najslabš je bilo,ko sem sedela.
jaz tud nisem mela vnetja od kakega prehlada,ampak so mi rekli,da je povsem verjetno,da je posledica stresa-mene so obdržali v bolnici,kjer sem dobivala dva različna antibiotika-ponavad je zdravljenje vnetja dvofazno.

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2893
19.2.2008 15:29:53   
venezuela
IZVIRNO SPOROČILO: spps

na uz se plodek do 5tedna (mislim?) ne vidi.
držim pesti da ni sam vnetje

to pa itak...sm pozabla prej napisat, k sem čist raztrešena dans...ko sem dam pršla, se sploh nism spomnla, ka sva se z g menla, k sem mela takrat čist misli drugje...user posted image
jst tud upam, da je kaj več...
tablete mi pa tud ni dal neke pretirane, baje da so ok, pa še neke svečke za v nožnico...
ko sem bla mlajša sem mela enkrat res hudo vnetje, da sem tulila od bolečin...in po tistem, ko mal zapiha me že ledvice bolijo, jajčniki ali mehur.tko da se morm ful pazit. tud poleti...obvezno po vsakem kopanju mokre kopalke dol pa preoblečt se...kr zoprn to ja...
moja tašča je imela od vnetij zlepljene jajcevode, pa so ji mogl prepihavat, da je sploh lah zanosla...mene je tega najbl strah kouser posted image
sam vete kak je to, ko si mlad pa neumn, pa ne poslušaš drugih...pol ti je pa čez čas žal...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
19.2.2008 15:30:17   
tany83
user posted image  uf, joj... sprasujem, ce te boli ker mene me fuuul spika po jajcnikih, zato se boljim, da se tud neki dogaja tm noter kar ni lih dobro...

zdaj ko to poslusam me pa se bolj vse boliuser posted image ....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
19.2.2008 15:35:10   
venezuela
spps kako je kaj v slov. konjicah? mate tud tko lep sonček pa toplo? je, res krasno vreme danes...že prov pomladno...a najlepše je pa meni za veliko noč, ko je vse polno tulipanov, narcis, drevje že cveti...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2896
19.2.2008 15:38:05   
_ancica_
Hojla punce moje...dobro jutro/dober dan vam zelim vsem skupaj!! user posted image Koncno sem nazaj user posted image user posted image user posted image ste se tako lepo naklepetale, da bom zdar rabla kako uro da bom vse za nazaj prebrala user posted image Res ste ble pridne!!!user posted image
Jaz mam pa tok stvari za narest danes, pa se mi prav nic ne da... user posted image

tany...si me pogresala a? sej sem jaz tud tebe in vse ostale user posted image user posted image
spps...kako si? se kar nic novick al kako? sorry...nisem se nic za nazaj prebrala user posted image
venezuela... to je pa cudno kar ti je G rekel...jst mislm, da mogoce si pa vseno user posted image samo da je bilo se prezgodaj, da bi se kaj vidlo, se posebaj ce imas vse zateceno tam spodaj..tako da...drzim pesti, ni se vse izgubljeno! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
19.2.2008 15:38:39   
venezuela
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image  uf, joj... sprasujem, ce te boli ker mene me fuuul spika po jajcnikih, zato se boljim, da se tud neki dogaja tm noter kar ni lih dobro...

zdaj ko to poslusam me pa se bolj vse boliuser posted image ....

saj verjetno nimaš nič, kdaj bi pa mogla m priti? če si pa nekje na sredini je pa itak lahko O pa takrat tud špika, vsaj mene zmer full...
jst sem mela kr gost bel izcedek iz nožnice par dni brez vonja, k ga ponavadi nimam...
kaj pa imaš g doli? pa ga pokliči in mu povej, če te res ful boli. je vseen bolš preventiva...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
19.2.2008 15:40:23   
spps

spps kako je kaj v slov. konjicah? mate tud tko lep sonček pa toplo? je, res krasno vreme danes...že prov pomladno...a najlepše je pa meni za veliko noč, ko je vse polno tulipanov, narcis, drevje že cveti...user posted image user posted image user posted image

ja ,je pr nas tud lepo vreme,sam sonček se počasi poslavljauser posted image user posted image user posted image ,kak se začne skrivat postane kr fejst mrzlo

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2899
19.2.2008 15:42:03   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

Hojla punce moje...dobro jutro/dober dan vam zelim vsem skupaj!! user posted image Koncno sem nazaj user posted image user posted image user posted image ste se tako lepo naklepetale, da bom zdar rabla kako uro da bom vse za nazaj prebrala user posted image Res ste ble pridne!!!user posted image
Jaz mam pa tok stvari za narest danes, pa se mi prav nic ne da... user posted image

tany...si me pogresala a? sej sem jaz tud tebe in vse ostale user posted image user posted image
spps...kako si? se kar nic novick al kako? sorry...nisem se nic za nazaj prebrala user posted image
venezuela... to je pa cudno kar ti je G rekel...jst mislm, da mogoce si pa vseno user posted image samo da je bilo se prezgodaj, da bi se kaj vidlo, se posebaj ce imas vse zateceno tam spodaj..tako da...drzim pesti, ni se vse izgubljeno! user posted image

pr men nič novegauser posted image user posted image user posted image me je dans zjutraj babji firbec premagal in sem delala test,vendar je bil negativen-ampak user posted image  še ni....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

izberi ime
petra_1310

Katero ime med spodnjimi ti je najbolj všeč?

Kim (16%)

Hana (27%)

Zala (38%)

Danaja (9%)

Ida (9%)

Število vseh glasov: 291

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!