|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
18.2.2008 21:47:37   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

spps... ti kar pejd ninat, ker vem da mas zjutraj za vstat, sej moj mozek bo upam, kmal doma... se ze najdem kaj za delat...

Lahko noc in sladke sanje user posted image user posted image user posted image

venezuela ojla beseda tece o vse.... user posted image user posted image

mam,kr bolj mirno vest,ko vidim,da se je venezuela pojavilauser posted image user posted image user posted image ,da ti tany ne boš samauser posted image user posted image user posted image ene najmanj dve strani morta napisat preden gresta vstran od računalnikauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
18.2.2008 21:51:43   
tany83
spps, ne vem ce nama rata, ker jaz bom tud kmal odpujskala stran od compa.. user posted image ...

no, ja bomo vidli....user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
18.2.2008 21:52:04   
venezuela
js bi pa za pomoč prosila! sošolka mi je poslala ene zapiske v wordu pa se mi sploh nočejo odpretuser posted image  njej se vse odpira, in drugim sošolkam, men pa javlja, da je neka napaka...user posted image pa da nej odprem s pomočjo v officu..kak čudn...user posted image

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
18.2.2008 21:54:15   
tany83
user posted image ... hm... nevem, provaj v kakem drugem programu odpret... nisem jaz lih nek fuuul strokovnjak za racunalnik...

bdw... ti venezuela si dobila moj mail?user posted image

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
18.2.2008 21:54:58   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela

js bi pa za pomoč prosila! sošolka mi je poslala ene zapiske v wordu pa se mi sploh nočejo odpretuser posted image  njej se vse odpira, in drugim sošolkam, men pa javlja, da je neka napaka...user posted image pa da nej odprem s pomočjo v officu..kak čudn...user posted image

nimam pojma za kaj ti noče odpret?tako,da ti na žalost ne morem pomagatuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2855
18.2.2008 21:57:29   
spps

spps, ne vem ce nama rata, ker jaz bom tud kmal odpujskala stran od compa.. user posted image ...

no, ja bomo vidli....user posted image

user posted image user posted image user posted image sej ni panike-lepo se imejta,se tipkamo jutr,bom bolj proti večeru prišla,ker drugač ne naredim čist ničuser posted image user posted image user posted image user posted image ,če takoj zalaufam comp,ni nič koristi od meneuser posted image user posted image user posted image -kar se pospravljanje tiče,pa tud z malo morma kak sprehod zarezat če le ne bo fejst pihalo.
nočko obema!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
18.2.2008 21:57:58   
venezuela
ja, havala sm..user posted image  kak mata lušksno stanovanje!user posted image  mi je zlo všeč balkon, pa tko zlo svetlo je...
sem zasledila, da imaš sobno kolo...jst tudi, sam ga tko mal gonim...user posted image si včas zrav kak film naštimam pol pa film rata napet pa ne morm več gonit peciklauser posted image

kakšno pa je kaj vreme dans pri tebi?se boš šla kaj kopat?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
18.2.2008 21:59:28   
venezuela
nočko potočko tu teb!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2858
18.2.2008 22:02:51   
venezuela
kaj ste vse pobegnileuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2859
18.2.2008 22:03:28   
tany83
Ja, je svetlo ja, ker ma kar velik oken, tist balkon gleda na morje in je iz dnevne ven, ker pa ni nobenih pregrad je itak pol vse lepo svetlo... pol pa je se en balkon v najini spalnici, sam vcasih moti, ker je presvetlo pa se spat ne da....

ja, ja sobno kolo, jaz ga gonim ene 10 min, pol pa se mi ne da vec... ga mam pa v sobi za goste, tko da lahk ven skoz kno gledam...user posted image ... sam ponavadi je odzuni vse bolj zanimivo kot kolo...user posted image

soncek sije tukaj... na plazo bom sla, sam se sam mal sprehodit, ker sva prejsen ponedeljek bla na eni ekskurziji (tiste slike v albumu), pa smo tud na plazi bli tko, da me ne mika it se kopat zdaj....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2860
18.2.2008 22:04:53   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image sej ni panike-lepo se imejta,se tipkamo jutr,bom bolj proti večeru prišla,ker drugač ne naredim čist ničuser posted image user posted image user posted image user posted image ,če takoj zalaufam comp,ni nič koristi od meneuser posted image user posted image user posted image -kar se pospravljanje tiče,pa tud z malo morma kak sprehod zarezat če le ne bo fejst pihalo.
nočko obema!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noc... sladke sanje user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
18.2.2008 22:06:28   
venezuela
jst bolj pozno hodim za comp ko moj zaspi...pol mam pa mir pa me ne meče doluser posted image  sm pa drugač tud bl nočna ptica, najraje in največ si zapomnem, ko se ponoči učim...zjutraj je pri meni tema,šele popoldan bl k sebi pridm...me zanima kaj bo ko bo treba v službo...ceu halouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2862
18.2.2008 22:11:55   
venezuela
soncek sije tukaj... na plazo bom sla, sam se sam mal sprehodit, ker sva prejsen ponedeljek bla na eni ekskurziji (tiste slike v albumu), pa smo tud na plazi bli tko, da me ne mika it se kopat zdaj....

joj, že en tedn se nisi kopala, pa te ne mika...user posted image  js bi pa vse dala, da bi se loh namočila, sploh kadar je vroče, kar zacvrčalo bi....user posted image
sej  verjamem, da ni tko mamljivo, ko vidiš morje vsak dan čez balkon, samo se pa paše shladit, ne?

a si vidla mojo slikco, če si šla kaj na gmail?oz, sory, sej je ne moraš prej ti morm povabilo za talk poslat. ti pošljem?

kako pa sta kaj vidva? a ma on družino(starše brate...) v puerto plati? kako se pa kaj s taščo razumeš?

Neposredna povezava do sporočila: 2863
18.2.2008 22:12:00   
tany83
user posted image ... saj jaz sem tud rada dolgo pooci bla pokonc, sam zdaj ne vec... sem spremenila navade odkar z mojim user posted image  ziviva skupaj, on gre rad bolj zgodi spat, po pa itak moram jaz tud z njim user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2864
18.2.2008 22:15:06   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela
joj, že en tedn se nisi kopala, pa te ne mika...user posted image  js bi pa vse dala, da bi se loh namočila, sploh kadar je vroče, kar zacvrčalo bi....user posted image
sej  verjamem, da ni tko mamljivo, ko vidiš morje vsak dan čez balkon, samo se pa paše shladit, ne?

a si vidla mojo slikco, če si šla kaj na gmail?oz, sory, sej je ne moraš prej ti morm povabilo za talk poslat. ti pošljem?

kako pa sta kaj vidva? a ma on družino(starše brate...) v puerto plati? kako se pa kaj s taščo razumeš?

ne, me ne mika, ker mam skoz na dosegu roke, pol pa si recem, ah bom ze sla....user posted image

lahko mi posljes na g mail ja vabilo....

on ma mamo v puerto plati, se lepo razumem z njo... eno sestro ma tud tukaj, ki ima user posted image  starega 11 mesecev.... drugace ma pa oceta in polbaratje, sestre v Santo Dominugu (glavno mesto), ker sta mama in tata locena...

Neposredna povezava do sporočila: 2865
18.2.2008 22:20:16   
venezuela
super, potem greš kdaj tudi dopoldan , ko si sama , jih pogledat? je lažje, če ima še on sorodnike iz istga kraja...tudi midva sva gledala, ko sva iskala parcelo za hiško, da bo vsaj en od poznanih zravn...tko bom mela taščo 50km zravn...user posted image

kako to ve kopirate, da se izpiše v okencu izvirno sporočilo?sm na novo, pa mi ni jasno najbl...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
18.2.2008 22:21:58   
venezuela
sm se zmotila, tašča bo 50 m zravn...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2867
18.2.2008 22:23:39   
tany83
priisnes tipko kopiraj pol pa pises pod oklepaj Quote.... provi...

Neposredna povezava do sporočila: 2868
18.2.2008 22:33:15   
venezuela
hvala...sm se znajdla...
tany zanima me ktere vrste sadja se da vse dol dobit...mnogo izbire, ne? pa verjetn mate tud banan več vrst in bl okusne kot so pri nas...user posted image

kakšne so pa kaj cene hrane? je dovolj drago za njihov standard, ker je verjetn nižji ko v slo..

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
18.2.2008 22:41:27   
tany83
ja tle je sadja veliko in bolj okusno kot nase...

banan je vec vrst, so pa tak k se jih kuha, cvre itd....

cene hran, so nizje kot pr nas, meni je vse fuuul poceni, za tiste k majo nizke place pa vrjento niti ne tko, sam ni tle da bi trpeli lakoto, mislim, da vsak k dela, si lahko hrano provosci....

Neposredna povezava do sporočila: 2870
18.2.2008 22:50:28   
venezuela

cene hran, so nizje kot pr nas, meni je vse fuuul poceni, za tiste k majo nizke place pa vrjento niti ne tko, sam ni tle da bi trpeli lakoto, mislim, da vsak k dela, si lahko hrano provosci....

pri nas pa žal ni več tko..tisti z minimalcem komaj shajajouser posted image res žalostno...
kako je pa kaj s kozmetiko? verjetno ne uporabljaš isto kot v slo..kaj je kaj na voljo...
sm mojmu dans omenla da bi šla sm na dopust, pa je za, je reku naj mal pogledam...v kterm letnem času bi pa blo najbolj primern it? midva bi bla rada v hotelu, pa kašne so pa kej cene? al se bol kak hostl splača...kako si pa ti šla prvič dol, organiziran z agencijo al kr tko...nisva šla še nikamor, pa se men vaš kraj zlo dopade..
sm pa tud mojmu slikce pokazala s tvojga albuma pa je takoj vprašu kje so kakšne črnke, pa kake so kej babe...jaj, ti dedciuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
18.2.2008 22:59:11   
tany83
Kozmetika je ista, ameriske fore bolj...

ja pravijo, da je najboljs sem pridet, ko je pr vas zima, drugace je pa tle zmer lepo....

jaz sem prvic sla v hotel prek agencije, sem kupla cel aranzma pr Komoasu in to je blo to.... cene pa odvisno... tm od 800e naprej... nevem tocno ker ze dolgo ne gledam, ponavadi sam letalske karte spremljam, mal po internetu pobrskaj, se pa splaca allinclusiv varjanto...

me je moj user posted image , da pride bolj kasno, ker ma se en sestanek in da je lacen, tko da morem neki skuhat... na pa je sel moj sprehod po plaziuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2872
18.2.2008 23:09:06   
venezuela

ja pravijo, da je najboljs sem pridet, ko je pr vas zima, drugace je pa tle zmer lepo....

user posted image user posted image ker verjetn najbolj paše, se mal it v tople kraje pogret...

oh, škoda no...kje pa tvoj dela? js sm tko lašna tud ratala, pa je ura pri nas že 11večer. ma nč, si bom vseen en jogurt z gozdnimi sadeži vzela..user posted image  ma sej to ni tko kalorično, a ne?

kaj boš pa ti dobrga za svojga dragiga skuhala? moj ima najraje pasulj s klobasouser posted image  probaj, mogoče mu bo pa všeč...meni je dobr pasulj sam brez klobase...user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
18.2.2008 23:13:49   
tany83
Moj je predstavnik VIP turisticne agencije.... s turisti delauser posted image ...

jogurt itak lahko jes, to nima nic...user posted image

kuhala bom pire krompir, pa meso s sirom povrhu, pa se mal grske solate zdraven...

pasuljuser posted image pa ne, ga ne maram, pa tud mojmu ne bi bil vsec, nisva midva za tako hrano....

Neposredna povezava do sporočila: 2874
18.2.2008 23:23:12   
venezuela
njami...js sm nora na siruser posted image  

ko sva se danes z mojim malo objemala pa crkljala, me je vprašal kako se bova potem ko bom imela velik trebuhuser posted image  no, sej sm ga zastopla kaj ej mislu, sam ..ne,vem ko da bi neki slutu ej, da js neki vem pa on ne...majo moški tud verjetn kak šesti čut al kauser posted image  sej bomo jutr vidl kaj bo g reku. sm že tko živčna ceu dan kouser posted image  k sreč da sem bla lah tih...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.