|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
17.2.2008 22:30:29   
LuNa73
jst sem tu...jst sem tu.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
17.2.2008 22:31:18   
polaris
Jeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
17.2.2008 22:34:01   
LuNa73
Ajde na brzinco ena debata...pol pa morem made in horizontala. Drgač bo zjutri kriza user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
17.2.2008 22:36:49   
ledenka
jaz se tut se tu klatim user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
17.2.2008 22:37:15   
polaris
user posted image user posted image user posted image horizontala? Kaj je že to? Sem ga včeraj mal preterala in prišla domov šele ob šestih, ob 12 pa so me zbudili in sem mogla nazaj user posted image , zdaj pa sem tolk hin, da še zaspat ne morem, na testu za Ajsiko pa vidim kar dve kravi, pa še bik plava zadaj user posted image

Kako si kaj LuNči moja?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
17.2.2008 22:38:39   
ledenka
hm, po tem testu sem pod stresom user posted image  kaj to pomeni? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
17.2.2008 22:39:30   
LuNa73
Ka sta mrknili spat al kaj.... te pa grem še jaz... vidve pa poslušita tole. Lepe sanje! nočka

ahaaaaaaaaaaaaa sej sta še tu. Sem presenetljivo dobro. Pa ne vem kak to. Mogoč pomlad.... user posted image  Ti pa se začni mal pazit... hudiča, že jst pretiravam s to službo, ampak ti pa..... me prekašaš user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 17.2.2008 22:41:46 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
17.2.2008 22:39:59   
ledenka
ce bi vol plaval, bi blo res cudno user posted image  ampak bik je pa ok user posted image  pa ne pretiravaj no! vsaj 8 ur spanja si privosci, a smo se za to borili? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
17.2.2008 22:40:23   
polaris
Da moraš pridno počivat, nič delat, dosti user posted image in imet vedno čas za nas user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
17.2.2008 22:40:36   
ledenka
kdo je mrknu? jaz ne, sem se kar tule user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
17.2.2008 22:42:06   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Da moraš pridno počivat, nič delat, dosti user posted image in imet vedno čas za nas user posted image

cas mam, delam nic, razen da tipkam, pocivat grem cez kake pol urce, glede slonckanja pa sama tega ne morem user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
17.2.2008 22:42:34   
polaris
LuNči, a to si tud z naftalina potegnila? Super, daj najdi nam še kakšno zimzeleno, pa ne še pobegnit, sva z Ajsiko že obe tukaj

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
17.2.2008 22:44:10   
ledenka
pa se ena kicasta
user posted image

na zdravje!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
17.2.2008 22:45:17   
ledenka
luncika, pomlad pa sonce vplivata pozitivno user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
17.2.2008 22:46:02   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

cas mam, delam nic, razen da tipkam, pocivat grem cez kake pol urce, glede slonckanja pa sama tega ne morem user posted image

A nimaš dobrih sosedskih odnosov? Al pa vsaj kakega serviserja marel?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
17.2.2008 22:47:00   
polaris
mal je res kičasta, ampak paše pa vseen user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
17.2.2008 22:48:00   
ledenka
hm, sosedje... nope, ni greha vrednih tu okoli user posted image  ma kaki serviser marel, dimnikarja rabim user posted image  so itak crni, pa se ne vidi, kaki so v resnici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
17.2.2008 22:48:16   
LuNa73
o boh pomagi... ajsi, tole pa je tri mač no.... kič od kiča pri kiču s kičem....  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
17.2.2008 22:50:17   
polaris
Sorry, šele zdaj sem vidla, da si popravila sporočilo. Ja pomlad je res v luftu, sam kaj ko pa je tak mraz zunaj.

Prekašam? Pa saj veš da sem grebator, da hočem bit prva user posted image . Me veseli8, da si OK

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
17.2.2008 22:50:53   
ledenka
sam se seksi maser manjka k tejle slikci *smajlikiseslini* user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
17.2.2008 22:52:03   
LuNa73
tale je bla tud nekdaj popularna.... so jo tolk vrtel, da se mi je prskutla... pa sem se zadnič spet spomnla na njo... pa mi je zdej o.k user posted image .

Čuj ajsi, sej sem ti pa rekla... zobozdravnik! boš imela celo življenje najlepši nasmeh user posted image user posted image user posted image  aja, pa kakega mladega.... user posted image , da se bo splačal smejat user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
17.2.2008 22:52:18   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

hm, sosedje... nope, ni greha vrednih tu okoli user posted image  ma kaki serviser marel, dimnikarja rabim user posted image  so itak crni, pa se ne vidi, kaki so v resnici user posted image user posted image user posted image

Pol pa bo spet babica kriva, če bo junior mal na schwarz potegnu user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
17.2.2008 22:52:29   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

user posted image

jeeee, tole slikco si moram dat pa v profil user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
17.2.2008 22:54:28   
ledenka
a ne, crn bo, ce ga bomo v temi delal user posted image  vprasi lunco user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
17.2.2008 22:55:45   
ledenka
no, smajlija mi noce skopirat v podpis user posted image  tud prav!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.