![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 18:36:49
|
|
|
|
tany83
|
.... ja super, ce se ta prijateljica preseli... pol ti ne bo vec tako dolgcas, pa se kam boste lahko sle skupaj.... ja, se zmer mi kislina nagaja ... pijem fuuul vode, pa mogoce bo slo... ocitno mi je kava skodovala, je ne bi smela pit... kdove... Boga babica, ce je tko osmaljena pol jo kar poklici... jaz sem mojo v nedeljo, ko je mela roj. dan, je bila fuuul vesela...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 18:59:46
|
|
|
|
_ancica_
|
sem jo poklicala, je bla ful vesela. Staremu atu je pa bilo ime Valentin, tako da bi bil vceraj njegov dan. Ja res je boga, zato sem ji obljubla da jo bom bolj pogosto klicala, da ji ne bo tako dolgcas. Na sreco bo kmalu pomlad, pa bo tudi vreme lepse, tako da se ne bo pocutla tako samo.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 19:14:28
|
|
|
|
binica
|
Ojla lepotičke, sem že tu po službi sem šla po lano k mami, pa sem kr tam neki pojedla, sedaj pa sem za računalnikom in knjigami, da se lotim učenja. ha, dobro sem začela - sem se na rr priklopila lana pa je sedaj pri sosedi, tako da se lepo igra. mojga pa še ni domov. po moje je užaljen še od včeraj, ker sem tko fajn zahinavla kaj čmo, se zgodi!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 19:16:01
|
|
|
|
_ancica_
|
binica...bo pa drugic boljse
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 19:28:47
|
|
|
|
tany83
|
ojla... jaz sem tud nazaj tle... danes ni moj dan... kar neki vmes mal zaspim .... ... res nevem kaj mi je... se je ze dan zacel .. sem bla jezna na mojga ... ker je pusto celo noc hladilnik odprt... nevem kako mu to uspe... joj .. ko sm zjutraj prsla v kuhinjo in hocem odpret hladilnik ugotovim, da vrata niso prav zaprta.... in seveda je blo vse mokro... joj, joj, ta moj moz.... pa se nevem kdaj danes pride domov, so ga ze ob 6ih zjutraj kilcali, da je umrl en klient tukaj... zdaj ma pa kup obveznosti .... nc, zdaj si bom spet eno solato nardila.... pa se perilo morem it pobrat, ker je suho pomoje...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 19:32:23
|
|
|
|
_ancica_
|
joj ta tvoj mozek si mu cist glavo zmesala vceraj jaz bom tud danes solatko jedla. Zdaj se grempa stusirat pa malo pospravit po stanovanju. Nisem se cisto nic nardila. Se postle nisem postlala, kaj sele posoda in ostalo. Pravzaprav sem se vedno v splani srajci
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 19:37:41
|
|
|
|
tany83
|
ja, ti povem, da ... glavo zmesala ja... ma katero ... jaz sem pa ze kar neki nardila.. ma danes mi gre vse nekam pocasi... sm utrujena ko 100 ... je blo prevec vceraj....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 19:43:10
|
|
|
|
_ancica_
|
ja tany...zgleda da bosta vidva kmal rabla mal pocitka, da bos lahko normalno funkcionirala cez dan jaz sem tud danes bolj lena in se mi prav nic ne da. Razmisljam da bi sla celo malo ven, dokler je se dokaj lepo vreme, potem bom pa pospravljala ko pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 19:44:13
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja, ti povem, da ... glavo zmesala ja... ma katero ... ja zgleda da kr obe
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 19:55:29
|
|
|
|
tany83
|
ja si bo treba mal dopusta vzet in manj telovadit ... haha... ja, jaz bi tud sla ven mal na sprehod, ma ce grem, se scvrem, k je tko mocno sonce in toplo ko v peklu... se moram en dan na plazo odpravt....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 19:56:24
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja, ti povem, da ... glavo zmesala ja... ma katero ... ja zgleda da kr obe
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 19:57:55
|
|
|
|
_ancica_
|
kopalke gor, pa eno brisacko zraven, pa na plazo!!! Ce je pa prevec soncka, pa pod eno palmico, pa bo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 20:00:04
|
|
|
|
tany83
|
... bom sla res ja en dan... pa se hmmmm.... en ananasov sok, za potesit zejo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 20:00:31
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja, ti povem, da ... glavo zmesala ja... ma katero ... ja zgleda da kr obe zdej se grem pa res stusirat...govorim o tem ze celo uro, pa se nic
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 20:01:12
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... bom sla res ja en dan... pa se hmmmm.... en ananasov sok, za potesit zejo... ja sem lih hotla rect, da ne bos ananasovga soka pozabla vzet
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 20:01:28
|
|
|
|
tany83
|
... pojdi ja... jaz grem pa pohrustat mojo solato....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 20:02:33
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... bom sla res ja en dan... pa se hmmmm.... en ananasov sok, za potesit zejo... ja sem lih hotla rect, da ne bos ananasovga soka pozabla vzet ga bom raj tam kupla, da bo prijetno hladen with ice...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 20:35:36
|
|
|
|
_ancica_
|
sem se ze stusirala, pa posteljo sem koncno postlala, zdaj pa je na vrsti kuhinja. Se preden se je lotim, bom pa se kaj malega pojedla, verjetno kar solatko kot ti Se mi zdi da je nekdo zvonil spodaj ko sem bila v kopalnici mogoce je tasca hotla malo na obisk prit...ups...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 20:47:27
|
|
|
|
_ancica_
|
spet mi tale RR neki nagaja
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 20:49:02
|
|
|
|
tany83
|
haha ... bo tasca mislila, da mas ljubimca ... jaz sem pohrustala mojo solato, sem jedla neki podobnega kot grsko... njami... zdej sm OK... sam mam obcutek, da se mi bo zelodec hmal zacel nazaj oglasat ... jaz moram tud ti dve posodi od solate pomit... pol pa bi bil cas, da se grem tusirat tud jaz...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 20:49:55
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spet mi tale RR neki nagaja prevec klepetas.... provaj se izpisat in ponovno vpisat....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 20:50:07
|
|
|
|
binica
|
ma meni tudi rr nagaja. mi skoz za vse piše, da so odsotni, tako da sploh ne vem katera je gor in katera ne. ancica, a potem odpade izlet? škoda. jaz sem še vedno v bojni pripravljenosti za učenje, medtem ko lana in moj dragi gledata nodija. a poznate to risanko? dejta mi nekaj povedat. a vedve tam imata avto za se malo pomikat naokrog?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 20:53:35
|
|
|
|
tany83
|
binica ti ne nagaja RR... jaz mam status odsotna.. zato me ne pokaze gor... sem pa tle drugace... sem v ilegali ... poznam ja risanko nodi... jaz nimam avta, ker mava z dragim sam enga in tega on vzame, da gre delat... bova mogla se engega zame kupit, da bom lahko letala okol... drugace je pa taksi tukaj, ce bi hotela kam... sam meni se sami ponavadi neda... pa se prevec toplo je da bi sred dneva letala okol... ponavadi, pocakam na mojega da pride domov in pol greva skupaj...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:07:09
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
No, dober večer . Zopet sm v službi.Zaenkrat so zadeve tule umirjene, ker pa bomo čez noč sprejemni, se nikoli ne ve..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 21:07:32
|
|
|
|
binica
|
aha, zakaj pa imaš status odsotna? a te CIA išče al kaj?? pismo s kom imam jaz opravka, me je kar strah, da bom še kam vpletena
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.