![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:21:04
|
|
|
|
_ancica_
|
zdej bo treba pa spet nov zmenek planirat ...upam, da vama kmalu rata
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:23:49
|
|
|
|
tany83
|
binica jaz upam, da vam prihodnjic uspe.... .. joj, take priprave pol pa zaspis.... bo treba kako kavo vec popit.... ancica... jaz zdej bos mela vec moznosti za oploditev ... hahah
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:24:02
|
|
|
|
binica
|
ja, definitivno če ne drugo, sva se pa na večerjici imela super. res paše it vsake toliko sam malo ven, saj se lahko ful v miru naklepetaš, pa to. da ne govorimo o dobrotah, ki sva jih jedla. se je danes takoj poznalo na tehtnici
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:26:41
|
|
|
|
tany83
|
... jaz sem se tud najedla vceraj... se dobro, da sem za kosilo sam solato... a ves, da midva tud vcer nisva nc spila... niti 1ga kozarca vina... prav cudno... pr vecerji sva pila pepsi... ...sploh pomislila nisva... fuuul zanimivo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:26:42
|
|
|
|
_ancica_
|
no evo, je bla pa vsaj vecerja fenomenalna
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:27:05
|
|
|
|
binica
|
sedaj se pa počasi selim iz službe proti domu, tako da smo še popoldan malo na vezi. upam, da nam ancica ne boš tačas pobegnila v montreal - oziroma, če si želiš it, ti želim, da greš. matr sem zakomplicirala tany ti si pa pejd lase zlikat tačas, da boš zvečer spet prava čau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:28:27
|
|
|
|
_ancica_
|
sem se ravno spomnila, da imava midva kmalu prvo obletnico poroke se dober mesec (no mesec pa pol, ker je 30. marca ). Bo tudi treba kaj splanirat za ta dan!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:30:09
|
|
|
|
_ancica_
|
bom poklicala tasco in jo vprasala ce si je ze premislila...pri njih nikol ne ves kaj te caka...enkrat recejo to, drugic tisto Je treba bit na vse pripravljen.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:37:55
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... jaz sem se tud najedla vceraj... se dobro, da sem za kosilo sam solato... a ves, da midva tud vcer nisva nc spila... niti 1ga kozarca vina... prav cudno... pr vecerji sva pila pepsi... ...sploh pomislila nisva... fuuul zanimivo ja sej zato pa tud ni blo nic od striptiza ne z moje in ne stvoje strani
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:40:59
|
|
|
|
tany83
|
Binica fajn se mej... in oglasi se se kaj popoldan... las pa si danes ne bom likala, so se v redu.... pa tud ne da se mi... danes se mi nic ne da... se dobro da sem ze oprala in obesla perilo... se kuhala nevem ce bom kaj.... ja anicica bo treba manj jest drugic, da bo striptiz uspel...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:43:05
|
|
|
|
_ancica_
|
hahaha...manj hrane in vec alkohola, potem bo pa se res kaj ratal
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:44:24
|
|
|
|
_ancica_
|
ja binica,oglasi se se kaj kasneje...tudi ce gremo v Montreal, gremo sele okoli 4ih popoldan, se pravi 10ih zvecer pri vas
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:44:42
|
|
|
|
tany83
|
... ja saj res... no glede na to, da sem jaz lih pr dnevih O me ni motilo, da nisva nc spila... ... drugic ko bom nacrtovala kak tak podvig bo pa treba res raj kaj manj pojest in kaj vec spit
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 16:57:42
|
|
|
|
_ancica_
|
ja, ce ne prej pa za naslednje valentinovo... zdaj imava celo leto za priprave. Ima da uspe!!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 17:01:29
|
|
|
|
tany83
|
... ja ali pa lahko za obletnico poroke... ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 17:04:26
|
|
|
|
_ancica_
|
uf ja...ta bo pa kmalu!!! se pravi da bo kar treba zacet s pripravami
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 17:06:49
|
|
|
|
tany83
|
ja, pol se pa kar zacni pripravljat... midva jo mava 26. 4.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 17:22:43
|
|
|
|
_ancica_
|
evo, sem lih zajtrk pojedla...zdaj grem pa se malo pomarancnega soka spit. Zadnje case mi ful pase jest cornflakes z rozinami, potem pa se kozarcek soka
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 17:26:21
|
|
|
|
tany83
|
... jaz sem en koz kruha in tud pomarancen sok, naraven... sam mam tolk kisline, da mi ni pasal.. zdaj mam vse u ustih... nevem s kom si okus popravit...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 17:52:23
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Hojla, bejbe. Kako ste? Vidim, da z striptizi ni blo nič?:....Jaz imam pavzo, da grem potem večerjo delat.Sem šla prej k mojmu mehaniku, k mi je popravljal avto.Štrihal, ker sem ga počla v betonsko škarpo... Delal bom carbonaro špagete , k jih imamo vsi radi, pa imam ravno eno dobro slanino..njam. Kaj počenjate? Jaz imam še dones nočno, pa se mi že kar meša.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 18:07:05
|
|
|
|
_ancica_
|
evo, jst sm se pa s tasco pogovarjala po telefonu, pa je rekla da res ne bo nic z montrealom ta vikend...sranje jah nc, bomo sli pa drug mesec oz naslednji podaljsan vikend ko bo.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 18:10:59
|
|
|
|
_ancica_
|
NAJBOLJSA...ja tele nocne so te cist...se ze v skarpe zaletavas, upam da ni blo hudo!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 18:16:01
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ evo, jst sm se pa s tasco pogovarjala po telefonu, pa je rekla da res ne bo nic z montrealom ta vikend...sranje jah nc, bomo sli pa drug mesec oz naslednji podaljsan vikend ko bo. ah na... pol pa drug vikend... zdaj pa izkoristi priloznost in daj veliko , da se bo kaka prijela in, da ustvarita eno lepo ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 18:22:53
|
|
|
|
_ancica_
|
pomoje da bom kr cakal do marca oz dokler sneg ne skopni. Sem se pa z eno prjatlco pogovarjala (tisto iz montreala). Se bo preselila v Toronto. Je ze dobila sluzbo tukaj, zacne pa cez dva tedna se mi zdi, tako da bo kmalu tukaj. Sem ful vesela, da bom mela vsaj eno prijateljico tukaj. Pa kak teden bo verjetno pri nama, dokler si ne najde stanovanja. tany...mas se probleme s kislino? mogoce bi kak kreker pomagal, kaj pa vem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.2.2008 18:25:53
|
|
|
|
_ancica_
|
zdaj grem pa se mal staro mamo poklicat. sem ji obljubila, da jo bom vecrta poklicala, zdaj ko je revica sama ostala v hisi se mi ful smili. Pa je na tako osamlejen kraju, tako da niti v trgovino ne more, ker je predalec, avta pa ne vozi, tako da je ful tezo. Sem ji rekla, zakaj ne bi sla k teti (hceri) vsaj za nekaj casa, da ne bo sama, pa kr noce.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.