|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
14.2.2008 19:47:45   
binica
Evo mene soncica, pa si me dobila user posted image user posted image  sam sem mogla prej prečekirat kaj vse ste načvekale. No, dobila sva se pred restavracijo, kjer me je čakal s šopkom rožic in nato vsa bila kako urco pa pol na kosilu. Njami, škampe sva maznila!! Mmmm, ful so bli dobri!!

Sedaj pa sem pri moji mami, sem prišla po Lano.

Kaj pa ti delaš sončica - razen tega, da se mastiš s čokolado?

Pa ti Tany se že pripravljaš na randi??

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
14.2.2008 19:51:29   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... super sta se mela pol...user posted image user posted image user posted image ....

jaz jem solato zdaj, pol si moram lase polikat se enkrat, da bojo ravni in lepi... mama pa se za mal pospravit po stanovanju...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
14.2.2008 19:53:03   
sončnica24
Ma ne jem čokolade mi ne pašeuser posted image enrkat za čudno pa saj non stop pa je tudi ne moremuser posted image .

Trenutno pa ležim na postelji pišem poste po RR in msn-ju pa vmes še malce tv gledam pa muziko poslušam, sem multifunkcionalna

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
14.2.2008 19:54:00   
binica
Tany a si ne poškuduješ las, ko si jih skoz likaš?

Neposredna povezava do sporočila: 2454
14.2.2008 19:54:44   
sončnica24
To stran moramo zdaj napolnit predno odidtemo da bomo meli 100 strani. Jupi za nasuser posted image user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
14.2.2008 19:56:44   
binica
ja, dejmo dejmo dejmo

Neposredna povezava do sporočila: 2456
14.2.2008 19:58:38   
binica
jaz bom sedaj zaprla ta računalnik in se selim domov, da dam lano spat. upam, da ne bom tačas ravno STOTKO izgubila!

punce dejte mal manj čvekat za kakih 20 minut, da do doma prišibam

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
14.2.2008 19:59:17   
sončnica24
Samo moramo neko pametno temo najtuser posted image , da ne bomo na prazno kokodakaleuser posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
14.2.2008 20:08:19   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: binica

jaz bom sedaj zaprla ta računalnik in se selim domov, da dam lano spat. upam, da ne bom tačas ravno STOTKO izgubila!

punce dejte mal manj čvekat za kakih 20 minut, da do doma prišibam

Mogoče še celo uspe ker tany je kosilo pa lase si gre likat pa jaz ne bom imela samogovorov pa bo moče ratalo, samo hitro se javi ko prideš domov, ker če tačas ancica pride al pa še katera druga potem ne morem nič obljubituser posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
14.2.2008 20:09:21   
tany83
No bom jaz probala kaj dolgega napisat, da ti ne bo dolgcas, ko domov prides user posted image .... no, saj tud ancica bo kmal doma pomoje...user posted image

jaz sem solato pojedla, bla je odlicna...

las si ne likam prav vsak dan, ponavadi samo ko jih umijem... ko pa je posebna priloznost si jih se mal polikam, da so lepse... do sedaj niso nc unicene, mam pa fuuul dober likalnik user posted image ..

zdaj moram po kuhinji popucat, posodo sem pomila, pole pa se pomijem tla in tadrugo kopalnico popucat, eno sem ze... tko, da mam se velik dela...

najpomembneje pa je da se se tukaj oglasam.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2460
14.2.2008 20:18:56   
sončnica24
Ja tolko le glej da si tu pa tam malce pavze zameš in se še kaj na nas spomniš, pa saj če bi samo delala potem bi bla zvečer preveč utrujena pa bi bil user posted image razočaran.

Mene še ni moj nič klical še ne vem kako je kaj za jutri no saj če ne prej čez 2 uri bom že vedla kako bo delal, čeprav se še kaj malo veselim jutrišnjega dne upam samo da se ne bo user posted image vlila, ker tamponov nimam rada pa ponavadi me prvi dan vse boli, naj malce zamuja če se slučajno no nobena user posted image ujelauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
14.2.2008 20:20:15   
tany83
Soncnica user posted image user posted image user posted image  CESTITAM si me prehitela pri postih... ti odpiscam, ker si mi pesem zrihtala.... fuuul hvala... ze poslusam... res mi je dobra....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
14.2.2008 20:22:36   
tany83
joj... upam, da se ti res tecka ne ulije... mene tud prvi dan boli... tamponov tud ne maram revec, se posebaj prvi dan ne.... drzim pesti, da se ne prikaze user posted image  in, da ugledas user posted image user posted image ... upajmo, da se je ja ujela kaka user posted image ....

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
14.2.2008 20:34:46   
sončnica24
Potem je uspelo, no prehitela sem te samo ne za dolgo, ker sem drug teden dopoldne tukaj pa nisem še nobene našla. Pa ti si že tako prava rekorderka jaz sem do 1000 posta rabla skoraj eno leto tebi pa je to uspelo v enem mescu tako da sem brez beseduser posted image .

Ancica pa je očitno nekje na poti zmrznila user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
14.2.2008 20:40:35   
tany83
user posted image ja jaz sem res klepetulja, saj anicica pa tud.. saj ce ne bi vas nasala, tam na uni temi M ne pricakujemo, bi mela se vedno sam eno zvezdico....

mene je pa zacelo prav fajn v jajcnikih zbadat... sem misila, da ne bo nc z mojo O.. no zdaj upam, pa da je to to... user posted image user posted image user posted image  in, da se je kaka user posted image od zjutraj prijela.. za vsak slucaj najboljs da se zvecer user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 2465
14.2.2008 20:45:11   
sončnica24
Zvečer morata tako ali tako vajo ponovit potem bo bolj ziher, mene sicer ni pri O nič pikalo me pa je prej nekaj zapikalo pa hrbtenica me boli samo to je verjetno od tega ker full dostikrat ko tukaj kaj pišem ležim, ker mam prenostnika pa nimam mize v sobiuser posted image smo eno tako omaro kjer se ena polica ven potegne samo je full težko sedet potem pa sem raje v tako pol ležečem položaju ponavadi sploh tako zvečer

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
14.2.2008 20:57:10   
tany83
user posted image ... saj bova ponovila vajo to sigurno....user posted image ...

zdej sm skor koncala moje pospravljanje, sam se tla pomnijem po kuhinji in jedilnici in pole grem likat lase... pol pa bo... sem ze utrujena, tko da moram pohitet, da bom pol mela cas, da si se mal oddahnem...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2467
14.2.2008 20:59:17   
sončnica24
Ja saj pri vas je že tudi 4 ura ne? Potem boš rez mogla začet počasi počivat če ne boš čisto adijo ko bo tvoj prišouser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
14.2.2008 21:20:23   
sončnica24
In potem vse tiho je bilo. Binica se je očitno izgubila nekje na poti ali pa mala pikica noče spat, tany pa si očitno veselo lase likauser posted image .

Javite se še malo moje ure boto počasi prišle k koncu

Neposredna povezava do sporočila: 2469
14.2.2008 21:29:52   
NAJBOLJŠA
Sončnica, pa dejva medve kako rač.
Jaz sem ravno v službo prišla.Naredila sem obhod, sedaj imam pa mal lufta.
Kaj pa ve počenjate?

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 2470
14.2.2008 21:31:22   
_ancica_
drage moje klepetulje, sem ze nazaj!!!! user posted image
Moja tasca ni sla z mano, je bla samo malo na obisku, potem je pa sla ona domov, jst pa lepo v trgovino, pa potem se v lekarno. Hlace in nogavice imam cist premocene...joj, sploh ne skidajo snega s plocnikov in potem si lahko predstavljate kako je cez par dni, ko je vse neki raztopljen, pa polno luz takih ogromnih k nimas druge kot pa da vanje stopis, potem pa se ful umazan sneg, cist rjav, pa se avti k mimo peljejo te veselo pospricajo v pozdrav, tako da sem prav hepi da sem domov prisla. Sem si pa kupla dva user posted image testka. Sta se mi zdela kar poceni, tko mogoce za marca al pa kej kasneje. Evo, zdej sem se pa nacvekala za nazaj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2471
14.2.2008 21:31:52   
sončnica24
Oh potem tebe nočna čaka lepo noč ti želim, jaz se bom verjetno počasi odpravila spat oz. mojega čakat še moram it pod tuš potem pa lepo v toplo postlo sem si jo zdaj segrela, upam samo da moj hitro pride ker mi nekaj oči skupaj lezejo pa zeha se miuser posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
14.2.2008 21:33:09   
sončnica24
Toliko še tukaj zdaj počakam ker bomo zgleda počasi na 100 strni potem pa grem res ajat. Hitro nekaj pisat da skočimo na drugo stran

Neposredna povezava do sporočila: 2473
14.2.2008 21:36:47   
sončnica24
Ja kaj bom zdaj mogla met samogovore ali ste se ustrašle te 100-ke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2474
14.2.2008 21:36:53   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Sončnica, pa dejva medve kako rač.
Jaz sem ravno v službo prišla.Naredila sem obhod, sedaj imam pa mal lufta.
Kaj pa ve počenjate?

hojla NAJBOLJSA user posted image ...kaksno sluzbo pa imas ce smem vprasat?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.