![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 19:47:45
|
|
|
|
binica
|
Evo mene soncica, pa si me dobila sam sem mogla prej prečekirat kaj vse ste načvekale. No, dobila sva se pred restavracijo, kjer me je čakal s šopkom rožic in nato vsa bila kako urco pa pol na kosilu. Njami, škampe sva maznila!! Mmmm, ful so bli dobri!! Sedaj pa sem pri moji mami, sem prišla po Lano. Kaj pa ti delaš sončica - razen tega, da se mastiš s čokolado? Pa ti Tany se že pripravljaš na randi??
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 19:51:29
|
|
|
|
tany83
|
... super sta se mela pol... .... jaz jem solato zdaj, pol si moram lase polikat se enkrat, da bojo ravni in lepi... mama pa se za mal pospravit po stanovanju...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 19:53:03
|
|
|
|
sončnica24
|
Ma ne jem čokolade mi ne paše enrkat za čudno pa saj non stop pa je tudi ne morem . Trenutno pa ležim na postelji pišem poste po RR in msn-ju pa vmes še malce tv gledam pa muziko poslušam, sem multifunkcionalna
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 19:54:00
|
|
|
|
binica
|
Tany a si ne poškuduješ las, ko si jih skoz likaš?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 19:54:44
|
|
|
|
sončnica24
|
To stran moramo zdaj napolnit predno odidtemo da bomo meli 100 strani. Jupi za nas
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 19:56:44
|
|
|
|
binica
|
ja, dejmo dejmo dejmo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 19:58:38
|
|
|
|
binica
|
jaz bom sedaj zaprla ta računalnik in se selim domov, da dam lano spat. upam, da ne bom tačas ravno STOTKO izgubila! punce dejte mal manj čvekat za kakih 20 minut, da do doma prišibam
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 19:59:17
|
|
|
|
sončnica24
|
Samo moramo neko pametno temo najt , da ne bomo na prazno kokodakale
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 20:08:19
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica jaz bom sedaj zaprla ta računalnik in se selim domov, da dam lano spat. upam, da ne bom tačas ravno STOTKO izgubila! punce dejte mal manj čvekat za kakih 20 minut, da do doma prišibam Mogoče še celo uspe ker tany je kosilo pa lase si gre likat pa jaz ne bom imela samogovorov pa bo moče ratalo, samo hitro se javi ko prideš domov, ker če tačas ancica pride al pa še katera druga potem ne morem nič obljubit
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 20:09:21
|
|
|
|
tany83
|
No bom jaz probala kaj dolgega napisat, da ti ne bo dolgcas, ko domov prides .... no, saj tud ancica bo kmal doma pomoje... jaz sem solato pojedla, bla je odlicna... las si ne likam prav vsak dan, ponavadi samo ko jih umijem... ko pa je posebna priloznost si jih se mal polikam, da so lepse... do sedaj niso nc unicene, mam pa fuuul dober likalnik .. zdaj moram po kuhinji popucat, posodo sem pomila, pole pa se pomijem tla in tadrugo kopalnico popucat, eno sem ze... tko, da mam se velik dela... najpomembneje pa je da se se tukaj oglasam....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 20:18:56
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja tolko le glej da si tu pa tam malce pavze zameš in se še kaj na nas spomniš, pa saj če bi samo delala potem bi bla zvečer preveč utrujena pa bi bil razočaran. Mene še ni moj nič klical še ne vem kako je kaj za jutri no saj če ne prej čez 2 uri bom že vedla kako bo delal, čeprav se še kaj malo veselim jutrišnjega dne upam samo da se ne bo vlila, ker tamponov nimam rada pa ponavadi me prvi dan vse boli, naj malce zamuja če se slučajno no nobena ujela
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 20:20:15
|
|
|
|
tany83
|
Soncnica CESTITAM si me prehitela pri postih... ti odpiscam, ker si mi pesem zrihtala.... fuuul hvala... ze poslusam... res mi je dobra....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 20:22:36
|
|
|
|
tany83
|
joj... upam, da se ti res tecka ne ulije... mene tud prvi dan boli... tamponov tud ne maram revec, se posebaj prvi dan ne.... drzim pesti, da se ne prikaze in, da ugledas ... upajmo, da se je ja ujela kaka ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 20:34:46
|
|
|
|
sončnica24
|
Potem je uspelo, no prehitela sem te samo ne za dolgo, ker sem drug teden dopoldne tukaj pa nisem še nobene našla. Pa ti si že tako prava rekorderka jaz sem do 1000 posta rabla skoraj eno leto tebi pa je to uspelo v enem mescu tako da sem brez besed . Ancica pa je očitno nekje na poti zmrznila
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 20:40:35
|
|
|
|
tany83
|
ja jaz sem res klepetulja, saj anicica pa tud.. saj ce ne bi vas nasala, tam na uni temi M ne pricakujemo, bi mela se vedno sam eno zvezdico.... mene je pa zacelo prav fajn v jajcnikih zbadat... sem misila, da ne bo nc z mojo O.. no zdaj upam, pa da je to to... in, da se je kaka od zjutraj prijela.. za vsak slucaj najboljs da se zvecer ... ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 20:45:11
|
|
|
|
sončnica24
|
Zvečer morata tako ali tako vajo ponovit potem bo bolj ziher, mene sicer ni pri O nič pikalo me pa je prej nekaj zapikalo pa hrbtenica me boli samo to je verjetno od tega ker full dostikrat ko tukaj kaj pišem ležim, ker mam prenostnika pa nimam mize v sobi smo eno tako omaro kjer se ena polica ven potegne samo je full težko sedet potem pa sem raje v tako pol ležečem položaju ponavadi sploh tako zvečer
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 20:57:10
|
|
|
|
tany83
|
... saj bova ponovila vajo to sigurno.... ... zdej sm skor koncala moje pospravljanje, sam se tla pomnijem po kuhinji in jedilnici in pole grem likat lase... pol pa bo... sem ze utrujena, tko da moram pohitet, da bom pol mela cas, da si se mal oddahnem...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 20:59:17
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja saj pri vas je že tudi 4 ura ne? Potem boš rez mogla začet počasi počivat če ne boš čisto adijo ko bo tvoj prišo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:20:23
|
|
|
|
sončnica24
|
In potem vse tiho je bilo. Binica se je očitno izgubila nekje na poti ali pa mala pikica noče spat, tany pa si očitno veselo lase lika . Javite se še malo moje ure boto počasi prišle k koncu
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:29:52
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Sončnica, pa dejva medve kako rač. Jaz sem ravno v službo prišla.Naredila sem obhod, sedaj imam pa mal lufta. Kaj pa ve počenjate?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:31:22
|
|
|
|
_ancica_
|
drage moje klepetulje, sem ze nazaj!!!! Moja tasca ni sla z mano, je bla samo malo na obisku, potem je pa sla ona domov, jst pa lepo v trgovino, pa potem se v lekarno. Hlace in nogavice imam cist premocene...joj, sploh ne skidajo snega s plocnikov in potem si lahko predstavljate kako je cez par dni, ko je vse neki raztopljen, pa polno luz takih ogromnih k nimas druge kot pa da vanje stopis, potem pa se ful umazan sneg, cist rjav, pa se avti k mimo peljejo te veselo pospricajo v pozdrav, tako da sem prav hepi da sem domov prisla. Sem si pa kupla dva testka. Sta se mi zdela kar poceni, tko mogoce za marca al pa kej kasneje. Evo, zdej sem se pa nacvekala za nazaj.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:31:52
|
|
|
|
sončnica24
|
Oh potem tebe nočna čaka lepo noč ti želim, jaz se bom verjetno počasi odpravila spat oz. mojega čakat še moram it pod tuš potem pa lepo v toplo postlo sem si jo zdaj segrela, upam samo da moj hitro pride ker mi nekaj oči skupaj lezejo pa zeha se mi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:33:09
|
|
|
|
sončnica24
|
Toliko še tukaj zdaj počakam ker bomo zgleda počasi na 100 strni potem pa grem res ajat. Hitro nekaj pisat da skočimo na drugo stran
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:36:47
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja kaj bom zdaj mogla met samogovore ali ste se ustrašle te 100-ke
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 21:36:53
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Sončnica, pa dejva medve kako rač. Jaz sem ravno v službo prišla.Naredila sem obhod, sedaj imam pa mal lufta. Kaj pa ve počenjate? hojla NAJBOLJSA ...kaksno sluzbo pa imas ce smem vprasat?
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.