nana09
|
SinskaT, prej sem pozabila dodati še komentar na kolcanje. Ementaler . Jaz tudi čutim večkrat na dan kolcanje. Ker nisem vedela, če je to normalno sem vprašala mojega G. Rekel je, da se kolcanje pojavi, ko se preveč napije plodovnice, ki pa jo kasneje polula. Torej, ocenjuje, da rada papca . Pravi, da bi bilo lahko kaj narobe le, če bi jo cel dan neprestano kolcalo, če pa večkrat na dan pa je vse SpeliG - glede bolniške, sem jaz že od tretega meseca naprej v bolniški. Za zadnji mesec pa mislim, da ti G lahko brez skrbi predpiše bolniško, preko komisije gredo le bolniške nad 30 dni, do 30 dni bolniško pa lahko odredi tvoj osebni zdravnik - za primer nosečnosti na podlagi mnenja oz. predloga tvojega G. Zaradi spremenjene zakonodaje se bolniške podaljšujejo na cca. 30 dni. Moji kolegici je sedaj predpisala G za dva meseca, me preav zanima, če ji bo odobreno za 2 ali tudi samo za 1 mesec. Meni je G predpisal do konca in si moram kljub temu mesečno podaljševati, pa še sedaj me nekaj zezajo in kličejo na zagovor . Mislim, da je odvisno predvsem od zdravnika v ZZZS v tvoji občini, ki izdaja in odobri bolniško. Violica_23, čestitke za dobre rezultate pregleda . sedaj pa sem jaz že ful nestrpna koliko bo ocena teže moje . Ve imate tako različne teže. darja33, ah, mislim, da ti ne bo dolgčas. Sedaj več ne. Meni je prve tri tedne pasalo, potem pa se je vleklo, sedaj pa se spet dogaja...gnezdenje pa to...za hrano skoraj ni časa, moram prav na uro gledati, da grem kuhati, sicer sploh nisem lačna in kar ozabim, da bi mogla kaj jesti od vseh skrbi. Čas neverjetno hitro mine, čeprav zadnje čase pogosto jamram, da se mi zdi da je ta april vedno bolj oddaljen...se mi zdi da februar traja že 50 dni.... Boš pa tudi doma aktivna, ker kot pravim to gnezdenje ti daje dela...uf Me je moj lubi peljal na porcijo Omega-3 (beri lososa) in krožnik železa (beri motovilec), za konec pa še pana cota (tiste, ki imate probleme s sladkorjem tega ne berite) mmmm, je bilo slastno. Pa orhidejo sem dobila za mojo okensko polico v kuhinji...sedaj pa je res že polna, a mi orhideje v kuhinji tako lepo uspevajo, da bi si kar polico podaljšala . res je, da je ta praznik komercialna fora, pa sej so vsi prazniki, a je prav fino pokazati in dobiti malo pozornosti do najdražjih...Ste že videle današnji Hofer katalog...zajčki, jajčke...!!! Velika noč!!!! Smo že tako blizu?!?! Joj, sem se pa res razpisala, sedaj pa šibam na kavč... Sandrin, upam da bo vse dobro in da si odšla v P na pregled. Javi kako si. Lahko noč !
|