|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
14.2.2008 8:55:30   
pikica030407
Dobro jutro, za vse ena topla  user posted image

Kaa- po mojem so vsi vozicki dobri, odvisno kak z njim ravnas.

Lep dan vsem skupaj
user posted image

Jaz pa grem sedaj pect torto.

lepo bodite
papa

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 201
14.2.2008 9:02:34   
NiLe
Dobro jutro ... kako krasen dan je danes ...

Scorpio, hvala za kavico in prikupna medvedka.

Nana, ja tile bodiji v Leclercu so res zelooo majhni in ko sva s Ketrin gledali, se je raje odločila za velikost 6 mesecev. Jaz imam kar nekaj izkušenj z oblačilci iz Leclerca in imajo res majhne št., zato vzamem vedno večjo št.

Ketrin, ej, ni kaj ... sem prav uživala v shopingu. Še dobro, da sva se srečali in sem se raje osredotočila na tvoj nakup .... če bi bila sama, bi zihr še kaj kupila, kar ne rabim user posted image user posted image user posted image Mene takile shopingi vedno zanesejo user posted image

Trnuljčica, joj tile delodajalci so pa res pojave. Upam, da zadevo rešiš kot je treba. Mene so tudi klicali iz službe, ker sem hotela pred nastopom porodniške koristiti nekaj lanskega in letošnjega dopusta (da mi ne propade) in so mi rekli, da če bi lahko bila tako dobra, da bi raje imela bolniško do konca in da mi s papirjem zagotovijo, da mi letošnji dopust ne bo propadel. Očitno bi jim z mojim dopustom nakopala finančne stroške.

Sinska; a ti si tolk oropala Leclerc user posted image user posted image Sej se hecam ... če bi bila jaz prvič noseča, me noben ne bi mogel ustaviti user posted image . Aja, pa super otroški kotiček si zrihtala user posted image user posted image user posted image

Darja; ti imaš pa pravo korenjakinjo. Bravo!

Joj, punce, kaj se mi je pa včeraj zgodilo. Ko sem šla čez cesto (sem tekla pred prehodom, ker bi drugače čakala) in tik pred pločnikom tako zgrmela, da me danes  vse boli  user posted image . Še dobro, da se nisem udarila v trebuh, samo sesedla sem se ... pa srečo sem imela, da tisti trenutek ni pripičil kakšen avto. Jao, sem štorasta user posted image

Grem zajtrkovat ... pa user posted image me je ravno presenetil s povabilom, da grem z njim v Celje (mora iti službeno za 2 urci) in bom  šla malo po  tistem shoping centru, kjer je CA in spet kaj lepega našla za user posted image .

Lepo preživite današnji dan ... saj je tak kot vsi drugi, ampak vsi tako potencirajo tele srčke in ljubezen ... da nehote notri padeš user posted image

Tole je pa za vse vas ,drage aprilčice!

user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Kaa)
Neposredna povezava do sporočila: 202
14.2.2008 9:05:43   
kekec in mojca
Dobro jutro,

Kaa, kolikor vem, so PP vozički precej kvalitetni. Ta model UNO je naslednjik Venezie, ki je bila tudi zelo dobra. Imela jo je *Bubi*, kontaktiraj jo privat, pa ti bo povedala vse o tem vozičku.

Vendar se mi zdi stari model boljši od tega, to pa zato, ker so se pri Veneziji lahko vrtela tudi zadnja kolesa, kadar si ročaj obrnil v drugo smer. Slabost tega modela je bila pa ta, da ga ravno po večjem pesku nisi najlepše peljal...

Ta novi model ima velika zadnja kolesa, ki so fiksna, ampak ker so tako velika, je primeren tudi za bolj neprijetne terene (veliki kamni, pesek...). Ne vem pa, kako je z amortizerji na novem. Sama sem imela podoben voziček, samo od precej slabše firme in sem se samo enkrat z njim zapeljala na Pohorje... hudo!!! Otročka je tako rukalo, da je jokal noter in sem ga morala dvignit ven. Moj voziček je bil zelo trd... primeren samo za ravne terene (beri asfalt)... Zato ti priporočam, da ga pred nakupom dobro pregledaš...

Trnuljčica, a da te tvoj delodalajec zna tako izsiljevat? Šit, no! Upam, da se bo vse izteklo dobro! Včeraj mi kar ni bilo za it, ko smo pa tako fajn klepetali. Daj, pridruži se nam, Štajerkam, na kakšni petkovi večerni zabavi - poglej tukaj. Vedno smo vesele nove družbe (sploh zato, ker boš najbrž tudi poleti kdaj pa kdaj z nami vozičkala! user posted image )

Včeraj mi je bila MŠ ful dobra. Dobili smo pupe in nam je fizioterapevtka pokazala handling z otrokom. user posted image Vse smo tudi sami probali, ne pa tako kot v MB porodnišnici, ko nam je MŠ predavanje na temo nega otroka odpaldo... user posted image Res sem navdušena, zdaj ne bom rabla na Štorklji posebej plačevat  tečajev za handling. user posted image Pupo sem potisnila tudi atiju v roke, da malo vidi, kako težko je držati otroka na tak način... Mu je bilo ful smešno, doma mi je rekel, da se je popolnoma odvadil cartat dojenčke. Ampak, roko na srce, ni mu bilo videt.

(odgovor članu Kaa)
Neposredna povezava do sporočila: 203
14.2.2008 9:06:02   
sky77
Jutro

Naša spalnica je v razsulu. Sem včeraj spraznila omare, razstavila posteljico,... Sem hotela vse sama, ker kdo bo pa čakal na moške. Sem se šele ob 3 malo umirila, pa še to samo zato ker mi je začel trebuh otrdevat. Je potem svak včeraj stene že namazal z emulzijo za plesen, pa danes in jutri še enkrat potem pa še pobarva in smo fertik.

Sem šla včeraj potem tudi jaz v leclerc in nakupila nekaj drobnarij. V bistvu mi zdaj manjkajo samo še pleničke in še kakšen kompletek in smo ready. Sem imela pa s sabo mami in če sem gledala med roza cunje je bilo takoj "a punčka bo" in nasmešek do ušes. Če sem pa pogledala med modre cunje pa komentar "a še en fant bo". Mislim a je tako težko verjet da ne vem kaj bomo imeli user posted image

Kaa glede vozička - če ti je všeč ga vzemi. Konec koncev ga boš ti vozila naokoli in ne prijateljice. Jaz pri nakupu vozička sploh nisem gledala na to kaj si mislijo drugi. Meni je bil všeč in kar je najpomembnejše moj ni imel nobenih komentarjev za proti in sva ga kupila. Imamo pa trikolesnik jane slalom, letnik 2006 in mi je zakon. Sem šla včeraj vprašat v Pikapolonico kako je z buggy boardom in me je skoraj kap. Cena 60 eur za tisti kos plastike s kolesci na katerem bo Rok stal ko bomo šli na sprehod.

velikost oblekic - ma ja res izgledajo majhne, ampak to je zato ker si težko predstavljamo kako majčkeni so dojenčki. Tiste 3,5 kilce in cca 53 cm. Sem že jaz pozabila kako to izgleda, pa ni dolgo kar smo imeli Roka. Glede števila pa - ne pretiravat.  Itak hitro prerastejo. Jaz sem v prvo premišljevala tako - 1 body na dan za vsak dan v tednu, isto za majičke in žabice. In se mi je super izšlo, ker res nisem prala vsak druga dan.

Zdaj pa veselo na delo.

(odgovor članu Kaa)
Neposredna povezava do sporočila: 204
14.2.2008 9:39:45   
Tejcha
Kaa glede vozička - če ti je všeč ga vzemi. Konec koncev ga boš ti vozila naokoli in ne prijateljice. Jaz pri nakupu vozička sploh nisem gledala na to kaj si mislijo drugi. Meni je bil všeč in kar je najpomembnejše moj ni imel nobenih komentarjev za proti in sva ga kupila. Imamo pa trikolesnik jane slalom, letnik 2006 in mi je zakon. Sem šla včeraj vprašat v Pikapolonico kako je z buggy boardom in me je skoraj kap. Cena 60 eur za tisti kos plastike s kolesci na katerem bo Rok stal ko bomo šli na sprehod.

S tem se pa popolnoma strinjam... In še enak voziček imamo, pa ga ne dam za nobeno ceno. Sky, a si gledla samo od Jane buggyje? Zadnjič sem namreč na  netu iskala še kakšno drugo varianto, pa sem našla, mislim, da na Amazon, ene, ki imajo še kao eno poličko za sedet, pa ne vem, kako je s kompatibilnostjo z Jane. V planu sem (no, sva, pa saj so na koncu tako vse  odločitve moje...) najprej imela buggypod, a glede na to, da je sedež takšen kot je, odpade. Če bo "veliki mali" zaspan, mu tud tist 90° naklon ne bo nč nucal... A zadaj je za stat dovolj prostora glede na obliko ročaja? Kje se pa mali drži?
Ostalim se opravičujem za tale "vskok", a sem trenutno pri reševanju enakega problema.

AAA... sm skor pozabla. V Hoferju imajo termometre za merit v ušesku za 14,99... pa mu čist nč ne fali  in smo končno prišli do njega po "normalni ceni". Se mi je zdelo prej običajnih 50+ malo too much...

Sem pa včeraj očitno malo pretiravala in se mi je zvečer zdelo, da mi bo spodaj nekaj ven padlo. Tak da... zdej bom pa res izpregla. In današnje jutro se tega še čist lepo držim - prestavljam se iz enega konca na drugega in opazujem, kako iz stanovanja postaja situacija podobna razdejanju po padcu kakšne bombe... 

Lepega valentinčka!

Čau

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 205
14.2.2008 10:04:14   
Kaa
HVALA za odgovore!

Imate prav - gledala bova kateri nama je všeč...in mislim, da ga bo dragi šel kar kupit..je ful navdušen nad njim..tako, da bomo za valentinovo podarili tudi naši user posted image  svoje novo vozilo user posted image

Vidim, da ste že vse pridne pri nabavljanju..midva sva čakala do zadnjega, zdaj pa res šus po trgovinah v SLO in AUT. Me je bilo kar strah kako in kaj - zdaj sem že ful na izi in vse nakupe spremlja smeh, ni več nervoze. Juhu!

Imam pa to srečo, da je kolegica pred 4 meseci rodila in mi lahko iz prve roke pove kaj je pametno nabavit in kaj je brezveze.

Tak, zdaj šibam še nekaj malega delat, potem pa malicaaaaaa..sem že pošteno lačna. user posted image

Preživite lep valentinov dan in pokažite partnerjem, da jih imate zeloooooo rade! user posted image

LP

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 206
14.2.2008 10:24:06   
Ketrin
Dober dan!
Jooooj, kak lep dan!!!! Pa še valentinovo je.... user posted image  Jaz sem danes že zgodaj zjutraj dobila darilce od možeka: spucano šipo na avtu in gor napisano LJUBIM TE.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Take pozornosti me čist iz tira spravjo..... Tko da sem prišla čist blažena v laboratorij, kjer sem še zadnjič dala kri in vodo... Pa vsi so toook prijazni. Je rekla sestra, k me vedno špikne, da skoz tok lepo zgledam.....in da je pravi užitev videt take nosečke... No, pol sem šla pa še k najboljšemu sosedu in kupila krofe srčke za sodelavce...in spet vsi veseli.... Joj, prav lep dan je! user posted image
Zdej pa še mal podelam, ob 12 še zadnjič MŠ in upam, da dobimo diplomeuser posted image  Potem pa na telovadbo, potem pa kosilo kuhat in možeka počakat, popapcat in hitr mal ven na sončka.... user posted image

V glavenm se mi dons čist dogaja....user posted image

Kaa, jaz še nobenga nisem slišala, da bi reku da so PP vozički slabi....Vsi jih hvalijo.... So tko k Chicco k so že 100 let na tržišču z vozički in po moje slabi ne morejo bit... No, mi imamo PP Skate in ga grem konec meseca iskat....user posted image

Punce, lep dan pa polno lupčkov za vse!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Kaa)
Neposredna povezava do sporočila: 207
14.2.2008 10:40:07   
tasyo
Videim da ste danes bolj ali manj vse čist naspidirane... Pa saj je prav. Je tko lep dan, sonček vabi ven... Ker mi danes ni treba kuhat, bom tudi sama mrknila malo na zrak, preden grem v MŠ, Zdej se je že kar lepo segrelo.

NiLe, joj, tole pa res ni blo luštno! Pazi nase... Ampak da te potolažim, jaz sem včeraj padla na hodniku doma, ko sem poskušala pospravit eno odejo v omaro. Me je vrglo na hrbet, sploh nisem dojela, kdaj... In potem se nisem mogla pobrat - in sem ugotovila, da se je treba najprej obrnit na kolena, pa pol hop na noge, ker sem sicer kot tisti ptiči, ki se gungajo nad vodo, pa se nikol ne potopijo... Ja, težišče se je spremenilo, pa čeprav se mi zdi, da me trebušček še sploh ne ovira.

Kekec in mojca, prav lepo je slišat, da ti je v MŠ tako všeč - in da se očka tko fajn obnese user posted image . Ja to je verjetno kot vožnja s kolesom - ko enkrat obvladaš...

NiLe, ti pa uživaj v šopingu!!!!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 208
14.2.2008 10:50:35   
sinskaT
Čaw čvekice!

Prelepo jutro, ane? Ko sem se zbudila, sem v vozičku (je že doma user posted image ) našla pisemce in velko čokolado user posted image . Naš bodoči očka nas je presenetil s kartami za gledališče - ravno pred kakšnim tednom sem jamrala, da letos nisva še bila, zime bo pa kmal konc in potem nekaj časa ne bo prilike in eto frajerja kako se je izprsil user posted image . Pa drugače me tole valentinovo prav nič ne gane, ponavadi imava midva en drug dan za "najin" dan...želim pa vsem, da bi ga vseeno preživele lepo v družbi svojih najdražjih.

Ketrin - ful dobra poteza tvojega dragega! Si moram zapomnit za kak drug dan - bravo z naše dedce user posted image !

No, da se vam zahvalim, ko ste tako lepo sprejele naš otroški kotiček - upam, da ga bomo uporabljali vsaj kak mesec, če bo selitev seveda...bom imela pa še enkrat priliko ustvarjat, pa mogoče malo drugačen stil user posted image , tamaučku ne bi bilo nič jasno user posted image user posted image user posted image .

Hja Nana09 slikca bušija je pa kar že nekaj tednov stara, zdaj sem ponosna lastnica veliko večjega kot pa je na sliki, bom ob priliki spet kaj gor limala.

Bodiji - sem vzela 2 za 3mesece (res majhno zgleda!) in 2 za 6mesecev, se mi zdijo pa kar preveliki za začetek. No morda pa tudi ne, če nas preseneti malo večji user posted image . So pa vsi na preklop. Še ene 5 jih kupim mogoče kar v Tosami, kkšne take bi čist enostavne in bele. Kaj je bolje tiste na trakce ali na gumbke? V vsakem primeru se bom probala izognit zadevam, ki jih je treba vleč čez glavo.

Tejcha - tudi jaz sem včeraj bila preveč v muvingu in me je zvečer kar malo neprijetno zategoval, zgleda da je res minil čas "cvetoče" nosečnosti in prihaja čas, ko bo treba dat malo v ler ali pa vsaj v prvo.

Glede padcev - res bo treba še bolj bit pozoren in pazit, žal nismo več tak okretne srnice kot še pred kakšnim mesecem dvema...čuvajte se!

Eto bambinu se spet kolca, a se vašim tudi. Meni se zdi da kar večkrat na dan začutim ta enakomiren tuk-tuk-tuk - verjetno je to to al kaj. Pa ponavadi mine čez kakšno minuto dve.

Lepo se mejte bušike user posted image !

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Kaa)
Neposredna povezava do sporočila: 209
14.2.2008 12:09:30   
NaTaŠa*
Pozdravljene user posted image na tale lep sončen dan ki pa je kot naročen za zaljubljence
No evo pa je napočil tudi moj dan za pregled, hvala bogu ker že komaj čakam.
Prav lepo je brati kako so vas vaši najdražji že prav lepo razveselil. Sploh pa tista da je bila šipa od avta spucana in da je gor pisal ljubim te me je res pogrela, upam da bo pri nas tudi kaj takega. Ker jaz pravim da ni vse v darilu ki ti ga kupi, lohka je čist navadna stvar oz. dejanje pa te spravi v jok, no, sploh pa men k sm res jokica in me vsaka stvar hitr zadane pa so to lohka solze sreče ali pa žalosti.
No jaz sem že zgodaj zjutraj klicala babico in ji čestitala roj. dan tako da sem bila prva.

No zdaj pa grem kuhat pa pol počas na pregled. Če bom mela kaj časa se še vmes mal oglasim drgač pa poročam pol zvečer. Če čisto po pravici povem me je kar malo strah it na tale pregled. Po tem k pišete tela slabe novice sploh ne bi šla. Ampak grem mogoče pa sploh ne bo nobene slabe noveice pri meni.

Aja, no zvečer je user posted image prišel prej in izvedel depilacijo tako da se jaz sama nisem matrala. Mi je pa pasal ker tud s prstom nisem mignila ker je vse on naredu user posted image .

No lep sončen dan še naprej se ša kaj oglasim.

Pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 210
14.2.2008 12:12:09   
Roberta69
Jaz sem pa že čisto utrujena, pa šele poldne je user posted image . Danes sem se zbudila že ob 5-ih!!! No zato sem tudi že veliko naredila (a ne dovolj) popoldne pa še 3,5 ure MŠ - o, joj.

Sem bila na pregledu pri G pa žal nisem nič izvedela o teži ali čem podobnem. Naredila mi je UZ (mi ga vedno), tko da sem mojega pikeca vsaj na hitro videla. Izmerila mi je edino S/F (a vam to tudi naredi kar z navadnim metrom user posted image - se mi je zdelo tako približno, da ne bi bilo nič drugače, če bi si kar sama). Baje je vse v redu user posted image user posted image user posted image .

user posted image Vsem, ki ste danes v user posted image pa želim veliko stiskanja, lubčkov in bombomčkov oz. tistega, kar vas bo razveselilo. user posted image Jaz osebno glih nisem za te stvari...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 211
14.2.2008 13:12:58   
Sandrin
Jezna sem kot pajek. Plačujem vsa zavarovanja in kaj vem še vse do G pa ne morem, ker je na dopustu. Ma naj bo na dobustu, saj si ga zasluži, lahko pa bi organizirali kako zamenjavo.
v porodnišnici pa sem dobila odgovor, da tak izcedek ni nič nenavadnega, in naj pridem  če dobim krče ali pa krvavitev.

Sploh ne vem kaj naj. user posted image user posted image
Je želatinast, lepljiv roza oz. rjav izcedek res nekaj normalnega v 30. tednu? Sem preveč panična???
Edina misel, ki me osrečuje je ta, da naš user posted image  še pridno brca, kar pomeni, da se ima še dobro.

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 212
14.2.2008 13:21:30   
kekec in mojca
Sandrin, a si se predstavla, ko si klicala v P? Če ne, raje pojdi kar tja in jim pojamraj, naj te pregledajo... Ne bodo vedeli, kdo si. Nima smisla, da kličeš v porodnišnico, ker se bodo tako potrudli, da te čimprej odpravijo z linije. 

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 213
14.2.2008 13:26:19   
Sandrin
Ja, predstavila sem se, pa tudi G dela v tej porodnišnici...

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 214
14.2.2008 14:23:31   
trnuljčica
Sandrin, saj se ne bodo spomnili tvojega imena in priimka tudi če se odločiš in greš v porodnišnico. Pa še druga sestra bo verjetno.
Ne vem kaj naj ti rečem glede izcedka. A je bilo to enkratno izcejanje ali ti se še dogaja? Je brez vonja?

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 215
14.2.2008 14:35:38   
NaTaŠa*
Sandrin so pa res smešn u tej porodnišnici. Mislim da je najbolj da kar greš ke da te pogledajo. Tko kukr je že trnuljčica napisala mislim da se sploh ne bojo spomnli tvojega imena pa mislim da je že druga izmena, tako da kar pot pod noge. Kera porodnišnica je to?
Evo pršu je čas da grem počas na pregled.

Punce uživajte kasneje poročam.

Pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 216
14.2.2008 15:09:03   
nana09
Hvala za nasvete glede bodijev, sem starše že poslala, da grejo kupiti bodije eno št. večje. Upam le, da jih bosta še dobila. Sem pa danes končno nabavila ta albumček in kolegica je šla v AU in mi bo kupila prevlekico z baldehinom. V Toys'R US imajo tako lepe...torej je tudi naš user posted image  dobil nekaj za valentinovo user posted image user posted image

Joj, NiLe to pa res ni bilo prijetno. Še mene je kar zabolelo, ko sem brala tvoj in Tasyin post. Tasyo tudi tvoj padec je moral biti boleč, sem se  pa tako nasmejala, ko sem brala tisto o ptičih, res je za dvigovanje sedaj že potrebno premisliti katera tehnika bo najprimernejša user posted image

Vidim, da vas je že vse dragi presenetil zjutraj. Moj ni ravno jutranji, tako da še pričakujem kaj....tudi jaz mu še nisem dala darilca, ker sem dopoldan skakala po mestu in kupila še neko malenkost. Sem včeraj dobila odločbo za bolniško in so mi sedaj podaljšali le do 19.2., 14.3. pa grem na porodniško....a ima katera še takšen primer? Zato sem danes urejala papirje, bila pri svojem G, da je napisal ponovno mnenje itd. Jaz res ne vem kako si to predstavljajo, celo nosečnost si v bolniški, potem pa naj bi tri tedne pred porodniško šel delati???? user posted image  Malo me jezi, vednar je G rekel, da v nobenem primeru in če jim kaj ne bo jasno naj povedo in jim odgovoril, če sami lahko sploh presojajo o moji bolniški. Še moj G je bil jezen... Ti user posted image , izgleda da imamo vse neke zaplete, ene z bolniškimi, druge z delodajalci...Malo še pa se jih rešimo za kakšno leto ali več user posted image

Sandrin, jaz mislim da nisi nič preveč panična. V porodnišnici se ti je po telefonu javila sigurno sestra in iz izkušenj ti povem, da je njim vse normalno. Na tvojem mestu bi šla kar tja in zahtevala, da ti da odgovore in te pogleda zdravnik. Noben zdravnik ti ne bi upal po telefonu dajati takšnih navodil, do sedaj mi je še vsak zdravnik po telefonu rekel, da mi ne more povedati ali je kaj narobe ali ne, če me ne pregleda. Tudi moja kolegica je krvavela in šla v MB v porodnišnico (nič ni klicala), sicer je morala prespati tam, vendar ji je baje počila le majhna žilica in ni bilo nič hudega, nikoli pa ne veš... Že zato, da boš ti pomirjena se pojdi pokazati.

Lepo bodite, jaz pa še počakam na svojega lubija, je rekel, da me danes pelje ven...še ne vem kam, sem pa zelo radovedna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 217
14.2.2008 15:16:20   
simvir
Ojla!

Vidim, da ste vse naspidirane. Saj je prav tako, ko je tak lep sonček in še precej toplo je zunaj. Mi 3-je smo bili prej že na sprehodu in je prav pasalo. sicer sem imela trebuh skoraj ves čas trd, ampak sedaj je pa že bolje.

Lepo od vaših najdražjih, da so se vas spomnili presenetiti. Nama ta dan ne pomeni kaj dosti - po kosilu smo se posladkali s pralineji.

user posted image  vsem za uspešne nakupe. Upam, da niste Leclerca že celega izropale, ker jaz imam tudi še namen iti tja, samo ne vem kdaj, morda kar jutri, da res ne bo vsega zmanjkalo.
Ja bodiji v Leclercu (pa tudi Šparu...) so precej manjši kot pa npr. v HM-u - govorim za enake številke. Glede števila pa tudi ne pretiravajte, jaz sem pri prvem ogromno stvari dobila, predvsem kompletkov št. 62 in 68, tako da je mali kakšno stvar oblekel samo enkrat ali dvakrat.

Sandrin če te skrbi ti svetujem, da se kar odpraviš v porodnišnico, sploh če izcedek traja že nekaj dni. Upam, da bo vse okuser posted image

Ketrin super za oddano diplomo in upam da ti je ne bo več potrebno popravljati.

Sky tudi mi živimo v starejši hiški (sicer popolnoma prenovljeni) in tudi moj možek je danes premazal nekaj vogalov z nečim proti plesniuser posted image .  To se nam pojavi ponavadi enkrat na leto, pradvem spomladi, ker pozimi verjetno premalo luftamo. Je pa veliko bolje od kar imamo fasado.

Imejte se še naprej lepouser posted image

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 218
14.2.2008 15:23:16   
barby78
Alo punce!

Vidim,da ste vse dobro razpoložene,kako pa ne,ko je danes dan ljubezni user posted image user posted image user posted image .

Kaa,glede PP vozička-jaz sem pri prvem imela 2 PP-ja.Najprej Venezio.pol pa Pliko P3 in sem bila z obema zadovoljna.Sploh Plikota sem uporabljala res dolgo,saj se je tamali še pri 5-ih letih na morju vozil v njem.Pa nasploh se mi zdijo vzdržljivi vozički.No,to je moje mnenje.Tud zdaj smo kupili PP Top Modularni sistem.In upam da nam bo tudi ta tako dobro služil,kot prejšnja 2.

Tejcha,me zanima kdaj si kupila ta termometer?Jaz sem ga včeraj iskala v eni izmed njihovih trgovin,pa so rekli,da je že vse šlo.grem zdajle še v drug Hoffer pogledat.

Uživajte
se čujemo,PA-PA

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 219
14.2.2008 16:23:35   
sirenetta
Sandrin,

če še nisi rešila, poskusi takole: zvečer (enkrat po osmi uri), ko več ne dela noben G niti tvoj splošni zdravnik, greš k dežurnemu splošnemu zdravniku (v splošnem zdravstvenemu domu), poveš, da si noseča in da krvaviš. Dežurni zdravnik te tako ne bo mogel ginekološko pregledati in edino, kar bo lahko naredil (oz. je njegova dolžnost narediti) je to, da ti da napotnico za v bolnišnico/porodnišnico.
Ko prideš z napotnico dežurnega zdravnika tja pa te po zakonu ne smejo sestre zavrniti (pa ne glede na to ali se te spomnejo ali ne) in pripada ti pregled pri ginekologu, ki je dežuren tam v bolnišnici.

Pri izcedku gre lahko za karkoli in na pamet (kot so že ostale povedale) ni možno dajat diagnoze.

Meni se je zgodilo podobno v 18. tednu in je bila procedura taka, kot sem jo opisala zgoraj. Ugotovili so (z ultrazvokom), da je šlo za odstopanje ovojev od maternice (2cmx1cm) in tam vmes se je zbirala rjavkasta krvava tekočina, ki mi je potem iztekala. Na bolniški sem bila 3 tedne, počivala, se ne naprezala, mirovala (ni bilo strogo ležanje) dokler se to ni zacelilo. (V 18. tednu bi lahko bilo nevarno, če bi šlo to naprej in bi mi
iztekla plodovna tekočina. Je pa takrat rekel G, da se običajo no lepo zaceli in da ni nobene panike (čeprav mene je panika takrat).
No, na srečo se je vse lepo izšlo in mali se ima fajn in pridno brca, zdaj sem tudi jaz že skoraj v 30.tednu...)

Lahko je to, lahko je izcedek zaradi bakterije (kar je treba zdravit z antibiotikom, ki ni škodljiv za otroka, bakterija pa lahko škodi otroku), lahko je kaka druga malenkost npr. popokana žilica, ampak dokler te G ne pregleda, ni možno vedet, za kaj gre. V nekaterih primerih tudi ne ugotovijo, zakaj nosečkica krvavi in če je vse ostalo ok (če izključijo vse ostale vzroke) ostane opazovanje.

Je pa res (so mi kolegice povedale), da se rado zgodi, da pride do kakih krvavitev med nosečnostjo (da ni to tako poredko) - vendar to ne pomeni, da ni potreben pregled.

A ja, če pa nimate dežurnega zdravnika v zdr. domu in je dežurni samo v bolnišnici, pa pojdi tja (kot so ti svetovale tudi ostale) in sestri povej, da FULL krvaviš in sestra ne bo mogla skozi oblačila razbrati ali je res ali ne. Boš že potem G pojanila, da tako hudo spet ne krvaviš, ampak, da si se samo ustašila in se ti je zdelo full hudo. Saj G ne bo zameril in ve, da se nam enim zdi kapljica krvi kot en liter krvi, drugim pa spet liter krvi pomeni samo praskico :)

Javi, kako je šlo! Pa srečno pri ukvarjanju s smotanimi sestrami (včasih je res težko se čez njih se prebit do enega zdravnika).

Vsem srečkam nosečkam en lep srečen valentinov dan&večer poln ljubezni
user posted image

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 220
14.2.2008 17:29:20   
NaTaŠa*
Poročilo s pregleda!

Pri nas je vse v najboljšem redu (strah je biu odveč). Naša user posted image je že obrnjena na glavo in upam da tako tudi ostane do konca. Teža je 2600g vse ostalo je BP, poslušala sm srčk, čeprav ga doma skoraj vsak večer ampak je G hotu slišat kako dela tako da se nisem branla. Za vsak slučaj sem ga prašala če se na UZ vidi če je bog ne daj popkovina ovita okoli vratu, tako da je še to preveru in je reku da je zraven glave in da se naša user posted image igra z njo user posted image . Naslednji pregled pa imam že čez 2 tedna. Tako da za seznam 28.2. mislim pa da bo spet UZ razen če ne bo še kaj drugega zraven naredu.

Lep večer zaljubljenih!

Pa-pa

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 221
14.2.2008 17:52:15   
SpeliG
Violica23 čestitke za uspešen pregled, imate tudi že kar krepko deklico, tako je treba!

Sandrin, upam da se vse izteče kot je treba in user posted image  lepo počaka do aprila.

Tiste, ki ste na bolniški, na koliko časa pa vam podaljšujejo? Sama sem namreč že kar naveličana, mi doma zmanjkuje energije, po tistem ko delam vsak dan po devet ur. Ne gre več in razmišljam, da bi počasi zaključila.

Mimogrede, sem malo pregledala slikce z vašimi bušiji in so prav fletni, prav hitro bo to mimo in ne bomo več nosečke ampak mamice.

Danes je bil sploh en tak lep dan, glih za ptičke ženit, ha ha.
Sej je nekaj na tem, da je valentinovo komercialna zadeva, kljub vsemu bi bila žalostna (beri tečna) če se ne bi mož spomnil name s kakšno pozorno gesto.
Lepo se crkljajte še naprej na ta zaljubljeni dan!!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 222
14.2.2008 18:55:50   
darja33
Lep pozdrav iz Celja

Kr po šihtu sva šla mal na spehod, pol pa na kosilce. Zdele se pa spravljam kaj delat za računalnikom, pa mi ne rata.

Termometrov je zmankalo v Celju že v ponedeljek dopoldan. Jaz sem dobila predzadnjega.

Violica vidim da imaš tudi ti punčko težke kategorije. Meni bi  po izračunu teže 18 dni prej prišla na svet. Bomo videli....

Delam še 2 tedna potem pa 14 dni dopusta in začetek porodniške. Juuuuhuu. Komaj čakam, včasih me je pa mal strah kaj bom počela cel dan. Mi bo dolgčas???? Bom samo jedla???

V službi sem še zelo aktivna, ampak popoldan mi pa vse dol pade. Samo jem in čičam...

Za Valentinovo mi je pa moj kupil eno lončnico in mala je dobla majhno vrtnico. Mi je blo ful lepo...

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 223
14.2.2008 19:59:33   
sky77
Ojla

Danes pa je en naspidiran dan. Se komaj dohajam Še dobro da sem imela masažo, da sem se ujela user posted image

Me pa mali danes že cel dan brca. Mi bo kar čez trebuh ven zlezel. Trebuh je pa itak že ful velik. Sem kot balon, pa še 2 meseca imam do konca. Jao meni. Se vidi da ima že 2 kili ker je vedno manj prostora za muvanje.

Tejcha ja gledala sem prav od jane buggyje. Za ostale se mi zdi, da so večinoma taki, da se dajo pripet samo na vozičke ki imajo zadaj tisto kovino navpično. Baje se sicer da dokupit še neke adapterčke za vozičke ki imajo to narejeno postrani, ampak mislim da to ni ravno poceni. No sej že cela zadeva ni poceni. Ne vem pa kako to izgleda na jane vozičku, ker prav buggyja za slalom niso imeli. Baje dobijo v kratkem

Zdaj pa šibam dalje. Je treba Roka v pižamo spravit. Misija nemogoče ?

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 224
14.2.2008 21:17:46   
nana09
SinskaT, prej sem pozabila dodati še komentar na kolcanje. Ementaler user posted image . Jaz tudi čutim večkrat na dan kolcanje. Ker nisem vedela, če je to normalno sem vprašala mojega G. Rekel je, da se kolcanje pojavi, ko se user posted image  preveč napije plodovnice, ki pa jo kasneje polula. Torej, ocenjuje, da rada papca user posted image . Pravi, da bi bilo lahko kaj narobe le, če bi jo cel dan neprestano kolcalo, če pa večkrat na dan pa je vse user posted image  

SpeliG - glede bolniške, sem jaz že od tretega meseca naprej v bolniški. Za zadnji mesec pa mislim, da ti G lahko brez skrbi predpiše bolniško, preko komisije gredo le bolniške nad 30 dni, do 30 dni bolniško pa lahko odredi tvoj osebni zdravnik - za primer nosečnosti na podlagi mnenja oz. predloga tvojega G. Zaradi spremenjene zakonodaje se bolniške podaljšujejo na cca. 30 dni. Moji kolegici je sedaj predpisala G za dva meseca, me preav zanima, če ji bo odobreno za 2 ali tudi samo za 1 mesec. Meni je G predpisal do konca in si moram kljub temu mesečno podaljševati, pa še sedaj me nekaj zezajo in kličejo na zagovor user posted image . Mislim, da je odvisno predvsem od zdravnika v ZZZS v tvoji občini, ki izdaja in odobri bolniško.

Violica_23, čestitke za dobre rezultate pregleda user posted image . sedaj pa sem jaz že ful nestrpna koliko bo ocena teže moje user posted image . Ve imate tako različne teže.

darja33, ah, mislim, da ti ne bo dolgčas. Sedaj več ne. Meni je prve tri tedne pasalo, potem pa se je vleklo, sedaj pa se spet dogaja...gnezdenje pa to...za hrano skoraj ni časa, moram prav na uro gledati, da grem kuhati, sicer sploh nisem lačna in kar ozabim, da bi mogla kaj jesti od vseh skrbi. Čas neverjetno hitro mine, čeprav zadnje čase pogosto jamram, da se mi zdi da je ta april vedno bolj oddaljen...se mi zdi da februar traja že 50 dni....user posted image user posted image  Boš pa tudi doma aktivna, ker kot pravim to gnezdenje ti daje dela...uf user posted image   user posted image

Me je moj lubi peljal na porcijo Omega-3 (beri lososa) in krožnik železa (beri motovilec), za konec pa še pana cota (tiste, ki imate probleme s sladkorjem tega ne berite) user posted image user posted image user posted image  mmmm, je bilo slastno. Pa orhidejo sem dobila za mojo okensko polico v kuhinji...sedaj pa je res že polna, a mi orhideje v kuhinji tako lepo uspevajo, da bi si kar polico podaljšala user posted image . res je, da je ta praznik komercialna fora, pa sej so vsi prazniki, a je prav fino pokazati in dobiti malo pozornosti do najdražjih...Ste že videle današnji Hofer katalog...zajčki, jajčke...!!! Velika noč!!!! Smo že tako blizu?!?! user posted image user posted image user posted image

Joj, sem se pa res razpisala, sedaj pa šibam na kavč...

Sandrin, upam da bo vse dobro in da si odšla v P na pregled. Javi kako si. user posted image

Lahko noč user posted image !

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?