lepa posadka
|
Dobro jutro nosečke! Na hitro vas pozdravim, preden grem dalje delat... Te dneve je bilo veliko veselja, veliko sonca, veliko dela...no, pa vmes sem izgubila en zob...tako sems edaj kot Sapramiška, ki vpije: moj vob, moj vob... No, saj sem ga že 10 let dajala ven...tokrat pa ni bilo več pomoči. Je pa sedaj sitno, ker me kar boli. No, pa če ne bo hujšega, bom brez enega kočnika tudi rpeživela še nekaj časa. Oa bolje sedaj, kot pa čez kak mesec. Moram se pohvalit, da je sedežna kar uspela...danes samo še ponetam stole in bo kar u'redu spet za nekaj časa. Danes je pri hiši še ena gospa, ki mi rpide pomagat pospravljat...tako, da bo jutri že vse v najlepšem redu...in možgane na pašo...do marca...potem pa začnem tudi sama brskat po škatlah...joj, jih moram najprej od svakinje domov dobit... Mah, ne bo nič novega...je pa vedno dovolj robe, ker se te škatle selijo med svakinjami že par let...tako res ne znam povedat koliko pajackov in bodijev. Jaz vem, da sem vedno preprala vse, potem pa sem kupila en nov kompletek za iz porodnišnice...potem pa sem sproti šla kaj kupit...odvisno od spola deteta...pa ne boste verjele kako luštno je 14 dni po porodu zapustit hišo in it sam za eno uro v šoping :-)))))) Moje nosečke...v skrbeh sem za Tosjo...nazadnje se je javila s slabimi novicami...upam, da je ni nič an forum bolj zaradi lepega vremena... Javi se! Pa Katka...a kdo kaj ve? Upam, da so še na varnem otročki in tudi Katka. SpeliG - jaz sem tudi delala do prejšnjega tedna...pa mi je sicer G že večkrat predlagal, da ostanem doma, ker sem imela uboge noge...pa sem mislila, da nekaj pomeni, če se potrudim in predam delo novemu...no, končno sem ugotovila, da novega še nekaj časa ne bo in ni vredno se matrat. G je bil vesel, ko sem povedala, da bom ostala doma...in ni mi žal. Sedaj živim kot človek :-) Lažje delam...imam več energije za otroke ob popoldnevih...in ne boš verjela...če ne delam čez dan preveč...tudi lažje spim?! Darja33 - doma ti ne more bit dolgčas za Božjo voljo...boš pa šla ven...saj se pomlad bliža. Pa možgani se bodo spočili...ne skrbi...našla si boš dela, pa psoteljo boš grela... Oh, jaz teh bojazni nikoli nisem imela, pa sem tudi bolj energičen tip in mi samo lenarjenje ni pisano na kožo. Čeporav si ga sedaj zelo želim. IKEA - a bi šla katera drug teden - mene mika, da bi šla po par detajlov...pa oba z možem greva težko, ker ne moreva prit pravočasno, da bi šla po otroke...sami pa se mi tudi ne da. Šla bi čez CE, pa lahko tam katero poberem... Govorite tudi o teži dojenčkov...meni G ni nikoli povedal teh mer, ker je rekel, da je to tako zelo nesigurno. Določi se na podlagi dveh dimenzij, ki sta itak grobi meri...na kvadrat nesigurna je pa teža... Meni je sicer v 33t pokazalo težo 2050g... Dokler je vse približno v mejah, se nimate kaj sekirat, ne bat, da bodo premajhni ali preveliki. Toliko za enkrat. Tasyo...jaz nisem nikoli pila kavice...samo po tehle tvojih postih, bi mi kar prijala. Sem se navadila sicer v tej nosečnosti, da si en kapučino privoščim...pa ravno tako zaleže :-) Fejst bodite.
|