|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
14.2.2008 21:26:16   
scorpiogirl
Dober večer, punce user posted image

jst pa sama doma user posted image moj user posted image tko al tko zmer popoldne dela, danes sem imela pa še servis za avto (pa so šli spet evrčki), tko da se sploh še nisva vidla ... jst sicer ne dam velik na te komercialne praznike, sam se je pa tko fajn pocrkljat user posted image tko da ga dons sigurno počakam, k pride domov user posted image ne dam nič na darila, so pa kakšni lepi sms-ji zame že čist user posted image s tem me je pa danes že pocrkljal user posted image jst sem mu pa kupila še parček ribic za v najin akvarij user posted image imava že cel živalski vrt doma user posted image

lep večer pa veliko uživanja vsem user posted image

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 226
14.2.2008 21:28:40   
barby78
Tosja,sem že zadnjič pozabila-za seznam-naslednji GP imam 3.3.

LP

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 227
14.2.2008 21:56:14   
kekec in mojca
Ženske, take težave imam s tem e-paketom... za crknit. Bom kar sem skopirala post na nosečnosti, ker sem res jezna...

Da boste bolje razumele, o čem vam pišem in na kaj vas opozarjam pri odločitvi za ta paket, lahko kliknete tukaj.

Danes sem od CSD prejela odločbo, da sem upravičena do e-paketa za novorojenčka. Odločbe niti nisem dobro prebrala, ker me je zanimala samo šifra s katero lahko oddaš naročilo, nato pa takoj šla naročat izdelke.

Porabla sem skoraj dve uri, čeprav sem sprva zelo dobro vedela, kaj želim in katere izdelke želim. Ampak glej vrabca... zneslo mi je točno 259,00 €, zato naročila sploh ni hotelo oddati naprej.

Nekaj sem morala vreči iz košarice, v mojem primeru so to bile plenice, ki so za dojenčka res uporabne in vzeti dve igrači, ki imata EDINI v paketu takšno ceno, da pride končni znesek lahko do centa natančno: didaktično žogo za 3,26 € in 4 plastične ribice za znesek 8,01 €.

Dejansko te prisilijo v to, da ta dva izdelka vzameš, ker brez njiju ne moreš oddati naročila. Ne vem, meni je to res tako čudno...

Za piko na i pa na koncu itak ni sprejelo naročila, ker moja koda še ni aktivirana in bo šele v 8 dneh po prejetju njihove odločbe. (Ampak tukaj je pa šlo za mojo napako, ker nisem dobro prebrala odločbe.)

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 228
14.2.2008 22:15:02   
NaTaŠa*
Pozdravljene čvekice

Evo po zelo dobrem pregledu sem tudi jaz danes prišla domov z vrečko baby centra, in sicer sem šla kupit dve flaške ( 1x 260ml in 1x 150ml) od tommee tippee, previjalna podloga, pol je pa user posted image dav zraven še 2x čaj od komarčka (zase seveda) ker pravi da mu je res dober, in pa zame blazinice za prsa da ne bom vsa mokra od mleka.
Tako da so se pri nas tudi že začeli nakupi. Za kompletek je pa reku user posted image da bo šel on sam iskat in da s tem kompletkom bo naša pupa prišla ven iz porodnišnice.

No tako lep preostanek večera!

Pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 229
14.2.2008 22:57:32   
NaTaŠa*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.02.

- tasyo - GP+UZ
- SpeliG - GP

19.02.

- zokica - GP+UZ

20.02.

-
nana09 - UZ

21.02.

- Calena GP+UZ
- Tejcha - GP

25.02.

- lepa posadka - GP

26.02.

- simvir - GP + CTG
- Barb77 - GP + UZ

27.02.

- sasy20 - GP
- Sky77 - GP

28.02.

- violica_23 - UZ

29.02.

- Nile  - GP
- trnuljčica - GP

02.03

- u04111976 - GP+UZ

03.03.

- barby78 - GP

04.03

- Jo@n - diabetolog

06.03.

- pikica030407 - GP
- Ketrin - GP

07.03.

- big mamma -  CTG

10.03.

- scorpiogirl - GP

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 230
14.2.2008 22:58:51   
NaTaŠa*
Upam da tosja ne bo huda če sem namest nje naredila seznam?
Mam glih cajt pa se mal poigravam.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 231
14.2.2008 23:12:49   
NaTaŠa*

A P R I L Č I C E   2 0 0  

PDP 27.03.

Naša črtica koraka:      NS      KR

PDP 01.04.

Lepa posadka:   NM

NJINJA

PDP 02.04. 

modrookica (25 let): MF  Luka  LJ

PDP 03.04.

majazmaja

matejka...

PDP 04.04.

pizamca (32 let)

Verita

violica_23 (24 let): MF Jesenice

PDP 05.04.

tejč29 (29 let):   Izola

temistokleja (30 let)

Tanja555 (29 let)

PDP 06.04.

aisha (23 let): CE

PDP 07.04.

Klarisa28

jazabel (29 let):   KR

PDP 08.04.

misa79

Majček 28 (28 let): MF

PDP 09.04.

maja24-2 (27 let):   Lara  MF  Lan  LJ

big mamma (33 let):   MF LJ

PDP 10.04.

simvir (27 let):   MF   LJ

tosja: MF

sončnica14

Barb77 (30 let):   MF   LJ

petty82: MF Luka LJ

PDP 11.04.

srečna miška: 

malamaja (27 let):   LJ

nana09 (29 let): MF CE

PDP 12.04.

Katja271 (28 let): MF   NM

tana13:

nisika  

barby78:   NS

PDP 13.04.

kekec in mojca:   SG

ppika 

PDP  14.04. 

sky77 (30 let):  Rok  LJ

Calena:   MF

Ketrin (28 let): LJ

u04111976:   MF   CE

5erca04: MF   MB

Jelcy: MF   

sasy20 (27 let): MF   LJ

NiLe (35 let):   MF   LJ

PDP 15.04.

Tejcha (24 let): Tilen   MF Maša

Skabi:

resnično srečna (35 let):   MF   LJ

PDP 16.04.

ruki:

tinka011

PDP 17.04.

Krista28:   MF

JABOLKO3:          MF   

PDP 18.04.

JuR_ChIkA

SpelliG (27 let): MF

mišeka: NS

darja33: MF      CE

Roberta69: MF

PDP 19.04.

bondi

bela vrtnica (29 let): MF  Zara  CE

Mamacebela

zvončica30

Lubici (25 let): MF   LJ

aprilska34:   MF MB

PDP 20.04.

matejchykam (21 let):   MF

tasyo (29 let): MF

gregica74 (33 let): PO

najč

cebelca27 (27 let): Izola

Kaa (29 let): Feldbach, Ptuj

PDP 21.04.

malamalinca (33 let):    MF   LJ

shoo (32 let):    MF   CE

PDP 22.04.

tipriga (29 let):

leni5 (28 let):    Izola

maxi133 (24 let)

Katka28:   MF

Jo@n (32 let): MF   LJ

PDP 24.04.

T*i*A*r*A*

zolika: MF   MB

scorpiogirl (27 let): MF      KR

minicca (29 let): 

PDP 25.04.

moon:  

Srčekgirll (24 let): PO

sinskaT (26 let): PO

aprill

MARUŠKA28 (28 let): MF

trnuljčica (30 let):
MF MB

PDP 26.04.

zokica (23 let): MF

KatyMM:

Sandrin (25 let):    LJ

PDP 27.04.

Maja_p: MF

PDP 28.04.

Leiah

PDP 29.04.

malecka24: MF   PO

pikica030407: MF   

???  PDP  ???

nikica18

eminak

avak

Tako je do sedaj prijavljenih:
92 srečk

Z NAMI ZAČELA  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka**    

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal .

Uživajte, božajte bušije in bodite  

PDP - število

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 3
12.04. 4
13.04. 2
14.04. 8
15.04. 3
16.04. 2
17.04. 2
18.04. 5
19.04. 6

20.04. 6
21.04. 2
22.04. 5
23.04.
24.04. 4
25.04. 6
26.04. 3
27.04. 1
28.04. 1
29.04. 2
30.04.

??? 2  ???
PDP

14.04., 19.04., 20.04. in 25.04.2008 vodijo!!!

18. in 22.04. 2008
      ...gužva v porodnišnicah!

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 14.2.2008 23:13:32 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 232
14.2.2008 23:50:48   
sirenetta
Violica, a lahko tudi mene dodaš prosim na seznam: PDP 25.04., v Izoli bo pa naš mali privakal na svet. Naslednji GP imam 6.3.

Hvala in lep pozdravček vsem aprilčicam.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 233
15.2.2008 7:43:13   
malamalinca
Živjo, aprilčice moje!
Prebiram, kako nakupujete micene stvari za pikico in sem vam kar malo fouš, sajvem kakšen užitek je šoping pred porodom.Pri meni ta užitek, žal, odpade, saj imam že vse ( dva otroka ).
Sem prebrala, da imate težave z e-paketom, ne vem v čem je problem, če presežeš znesek, pač doplačaš...Ampak,najbrž živimo še v prakambriju kar se tega tiče in zadeva očitno ni tehnično izpeljiva.No ja...

Pri nas malo bolje, zdravstveno stanje se mi je izboljšalo, sem pa sedaj na 4 urni bolniški in vam povem, da je to pa kar fajn in se bo dal takole zdržat kar do porodniške.
Bili smo na krajših počitnicah v Kranjski Gori (5 dni) in tokrat, ko ne morem smučat (in pa tudi moj možek ne-zaradi kolena), je bilo vreme seveda super, krasen sonček, toplo, skratka ni da ni.
Ta velik (11 let) je imel privat ure smučanja in moram rečt, da karva k en ta velik user posted image user posted image user posted image , tamal dvoinpolleten pa je bil nad smučanjem zelo navdušen, je bil toook smešen, ko je krčil kolenčka in se nagibal naprej.Ni mu pa bilo jasno, zakaj on ne sme na sedežnico-saj že znam smučat, je rekel.user posted image user posted image user posted image
No, smo se potem raje malo bolj sankali, da je pozabil na krivico, ki se mu je dogajala s tem, da on ni smel na štirisedo.

Tosja oz.Violica, za seznam : imam že 34 let (že od novembra dalje) in naslednji GP 18.12.2008.

LP vsem in lep sončen dan vam želim

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 234
15.2.2008 7:56:23   
tasyo
Dobro jutro!

Ja kje se pa vse skrivate danes... Mogoče vas bo kavica spravila na noge - evo user posted image ;

Vijolica, super za tako lep pregled. Pa vaša mala je tudi kar konkretna punca! Mater, upam da je naša vseeno mal bolj drobižkasta - sicer pa bom izvedela v ponedeljek. Komaj čakam!!!!

Včerajšnji dan je potem minil neverjetno hitro. Sem mislila, da bom šla po MŠ še mal po trgovinah, pa mogoče z lubijem zvečer ven jest, pa sem bila takooo utrujena, da sem si želela samo kavča. In potem sem se doma nabasala s čipsom, toplim sendvičem - zraven spila skoraj liter vode, na koncu pa se čudila, kako za vraga ne morem spat. No, okoli enih sem potem le zaspala, ampak sem se prememtavala in zbujala na eno do dve uri, tako da sem kar vesela, da je jutro. Izgleda, da bo bolj turoben dan, pa vseeno.

Me je pa možek včeraj presenetil z ušesnim termometrom za našo princesko, kar Braunovega je kupil, ker ga je dobil za 27 evrov. Sem ga bila bolj vesela kot vsake rožice! Sicer pa midva na valentinovo ne dava kaj dosti...

Sandrin, upam da ti je uspelo pridet do G - čeprav se mi zdi nedopustno, da te že po telefonu kdo tako odpika... Pa nadomestni G bi moral bit! Upam da je vse okuser posted image user posted image , pričakujem novičke.

Kekec in mojca - verjamem, da si bila jezna zaradi paketa. Sem zadnjič sama malo poskušala sestavit in ugotovila, da bi bilo treba vzet kar nekaj stvari, ki mi niso všeč oz. se mi zdijo nepotrebne... Pa tako al tko sem se že prej odločila za denar, tako da sem se samo igrala. Ne vem, zakaj tako komplicirajo. Meni bi se zdelo fino, če bi si bodoče mamice sestavile paketek in bi par centov ostalo - razumem, zakaj komplicirajo, da ne more bit več kot da država in ne dovolijo doplačila, samo da pa komplicirajo zaradi ostanka, pa je meni čist nelogično. Sicer pa ne razumem veliko stvari, ki jih naša država počne, tako da sploh ne vem, zakaj sem presenečena.

Tosja, kje si???? Javi se, kako napreduješ in kakšno je počutje. Pa zajček in spoli so izginili iz seznama, čeprav se je Vijolica potrudila, da boš imela sama malo manj dela....user posted image

Scorpio, upam da si dočakala svojega dragega in sta se potem lepo pocrkljala...

No, če sem še hotela kaj pripomnit, sem že pozabila - saj veste, kako je, tako da mi ne zamerit. Zdej grem pa nekaj malega pojest. Ne morem verjet, da sem celo lačna....

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 235
15.2.2008 8:43:07   
pikica030407
Dobro jutro punce, za vse user posted image  da vas prebudi user posted image .

Mene zanima tiste ki ste iz okolice mb a ste ze zacele obiskovat MŠ?
Z mojim sma se odlocla, da boma sla v marcu oz. samo on na par predavanj, ker jaz mam priznano v sklopu sole, pa se en problem ker sem jaz na bolnisi do porodniske in bo moral it sam. Kak pa ste se prijavile v MŠ v mariborki porodnisnici?

lep dan

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 236
15.2.2008 8:56:10   
tasyo
Pikica, jaz hodim v MŠ kljub temu, da sem na bolniški, pa nihče nič ne komplicira. V bistvu nas je velika večina, ki hodimo, na bolniški. Če nimaš predpisanega strogega mirovanja, potem ne vem, zakaj bi bil to problem.

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 237
15.2.2008 9:17:44   
barby78
Jutro aprilčice!

počasi bomo že začele odštevati dneve.Jaz sem jih že začela user posted image

Violica_23,pridna si,da pomagaš Tosji pri urejanju seznamov.Kje pa je sploh je?

Tosjaaaaa,javi seeeeeee!

Malamalinca,ti si verjetno mislila na naslednji GP.18.2 in ne 18.12,a ne? To bi bilo pa skor malce pozno user posted image user posted image .Ja saj vem,hormončki! Saj sem jaz ista.

Tasyo,kje pa je tvoj user posted image  dobil tako poceni ta temometer? Ker Braunovi ponavadi pridejo okoli 50€.

Pikica,tudi midva greva šele marca v MŠ.pa je rekla,da je dosti,če prideva vsaj na 1.Ker sem na Bolniški in toliko,da user posted image  dobi potrdilo.

Uživajte
se čujemo,PA-PA

Pa prijetno preživite vikend.Upam,da se bo pokazalo kaj sončka!

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 238
15.2.2008 9:20:38   
lepa posadka
Dobro jutro nosečke!

Na hitro vas pozdravim, preden grem dalje delat...

Te dneve je bilo veliko veselja, veliko sonca, veliko dela...no, pa vmes sem izgubila en zob...tako sems edaj kot Sapramiška, ki vpije: moj vob, moj vob... No, saj sem ga že 10 let dajala ven...tokrat pa ni bilo več pomoči. Je pa sedaj sitno, ker me kar boli. No, pa če ne bo hujšega, bom brez enega kočnika tudi rpeživela še nekaj časa. Oa bolje sedaj, kot pa čez kak mesec.

Moram se pohvalit, da je sedežna kar uspela...danes samo še ponetam stole in bo kar u'redu spet za nekaj časa. Danes je pri hiši še ena gospa, ki mi rpide pomagat pospravljat...tako,  da bo jutri že vse v najlepšem redu...in možgane na pašo...do marca...potem pa začnem tudi sama brskat po škatlah...joj, jih moram najprej od svakinje domov dobit... Mah, ne bo nič novega...je pa vedno dovolj robe, ker se te škatle selijo med svakinjami že par let...tako res ne znam povedat koliko pajackov in bodijev. Jaz vem, da sem vedno preprala vse, potem pa sem kupila en nov kompletek za iz porodnišnice...potem pa sem sproti šla kaj kupit...odvisno od spola deteta...pa ne boste verjele kako luštno je 14 dni po porodu zapustit hišo in it sam za eno uro v šoping :-))))))

Moje nosečke...v skrbeh sem za Tosjo...nazadnje se je javila s slabimi novicami...upam, da je ni nič an forum bolj zaradi lepega vremena... Javi se!

Pa Katka...a kdo kaj ve? Upam, da so še na varnem otročki in tudi Katka.

SpeliG - jaz sem tudi delala do prejšnjega tedna...pa mi je sicer G že večkrat predlagal, da ostanem doma, ker sem imela uboge noge...pa sem mislila, da nekaj pomeni, če se potrudim in predam delo novemu...no, končno sem ugotovila, da novega še nekaj časa ne bo in ni vredno se matrat. G je bil vesel, ko sem povedala, da bom ostala doma...in ni mi žal. Sedaj živim kot človek :-) Lažje delam...imam več energije za otroke ob popoldnevih...in ne boš verjela...če ne delam čez dan preveč...tudi lažje spim?!
Darja33 - doma ti ne more bit dolgčas za Božjo voljo...boš pa šla ven...saj se pomlad bliža. Pa možgani se bodo spočili...ne skrbi...našla si boš dela, pa psoteljo boš grela... Oh, jaz teh bojazni nikoli nisem imela, pa sem tudi bolj energičen tip in mi samo lenarjenje ni pisano na kožo. Čeporav si ga sedaj zelo želim.

IKEA - a bi šla katera drug teden - mene mika, da bi šla po par detajlov...pa oba z možem greva težko, ker ne moreva prit pravočasno, da bi šla po otroke...sami pa se mi tudi ne da. Šla bi čez CE, pa lahko tam katero poberem...

Govorite tudi o teži dojenčkov...meni G ni nikoli povedal teh mer, ker je rekel, da je to tako zelo nesigurno. Določi se na podlagi dveh dimenzij, ki sta itak grobi meri...na kvadrat nesigurna je pa teža... Meni je sicer v 33t pokazalo težo 2050g... Dokler je vse približno v mejah, se nimate kaj sekirat, ne bat, da bodo premajhni ali preveliki.

Toliko za enkrat.
Tasyo...jaz nisem nikoli pila kavice...samo po tehle tvojih postih, bi mi kar prijala. Sem se navadila sicer v tej nosečnosti, da si en kapučino privoščim...pa ravno tako zaleže :-)

Fejst bodite.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 239
15.2.2008 9:38:53   
NaTaŠa*

A P R I L Č I C E   2 0 0  

PDP 27.03.

Naša črtica koraka:      NS      KR

PDP 01.04.

Lepa posadka:   NM

NJINJA

PDP 02.04. 

modrookica (25 let): MF  Luka  LJ

PDP 03.04.

majazmaja

matejka...

PDP 04.04.

pizamca (32 let)

Verita

violica_23 (24 let): MF Jesenice

PDP 05.04.

tejč29 (29 let):   Izola

temistokleja (30 let)

Tanja555 (29 let)

PDP 06.04.

aisha (23 let): CE

PDP 07.04.

Klarisa28

jazabel (29 let):   KR

PDP 08.04.

misa79

Majček 28 (28 let): MF

PDP 09.04.

maja24-2 (27 let):   Lara  MF  Lan  LJ

big mamma (33 let):   MF LJ

PDP 10.04.

simvir (27 let):   MF   LJ

tosja: MF

sončnica14

Barb77 (30 let):   MF   LJ

petty82: MF Luka LJ

PDP 11.04.

srečna miška: 

malamaja (27 let):   LJ

nana09 (29 let): MF CE

PDP 12.04.

Katja271 (28 let): MF   NM

tana13:

nisika  

barby78:   NS

PDP 13.04.

kekec in mojca:   SG

ppika 

PDP  14.04. 

sky77 (30 let):  Rok  LJ

Calena:   MF

Ketrin (28 let): LJ

u04111976:   MF   CE

5erca04: MF   MB

Jelcy: MF   

sasy20 (27 let): MF   LJ

NiLe (35 let):   MF   LJ

PDP 15.04.

Tejcha (24 let): Tilen   MF Maša

Skabi:

resnično srečna (35 let):   MF   LJ

PDP 16.04.

ruki:

tinka011

PDP 17.04.

Krista28:   MF

JABOLKO3:          MF   

PDP 18.04.

JuR_ChIkA

SpelliG (27 let): MF

mišeka: NS

darja33: MF      CE

Roberta69: MF

PDP 19.04.

bondi

bela vrtnica (29 let): MF  Zara  CE

Mamacebela

zvončica30

Lubici (25 let): MF   LJ

aprilska34:   MF MB

PDP 20.04.

matejchykam (21 let):   MF

tasyo (29 let): MF

gregica74 (33 let): PO

najč

cebelca27 (27 let): Izola

Kaa (29 let): Feldbach, Ptuj

PDP 21.04.

malamalinca (34 let):    MF   LJ

shoo (32 let):    MF   CE

PDP 22.04.

tipriga (29 let):

leni5 (28 let):    Izola

maxi133 (24 let)

Katka28:   MF

Jo@n (32 let): MF   LJ

PDP 24.04.

T*i*A*r*A*

zolika: MF   MB

scorpiogirl (27 let): MF      KR

minicca (29 let): 

PDP 25.04.

moon:  

Srčekgirll (24 let): PO

sinskaT (26 let): PO

aprill

MARUŠKA28 (28 let): MF

trnuljčica (30 let):
MF MB

Sirenetta: Izola

PDP 26.04.

zokica (23 let): MF

KatyMM:

Sandrin (25 let):    LJ

PDP 27.04.

Maja_p: MF

PDP 28.04.

Leiah

PDP 29.04.

malecka24: MF   PO

pikica030407: MF   

???  PDP  ???

nikica18

eminak

avak

Tako je do sedaj prijavljenih:
92 srečk

Z NAMI ZAČELA  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca, vebo, tejka**    

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
MF - morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal .

Uživajte, božajte bušije in bodite  

PDP - število

01.04. 2
02.04. 1
03.04. 2
04.04. 3
05.04. 3
06.04. 1
07.04. 2
08.04. 2
09.04. 2
10.04. 5
11.04. 3
12.04. 4
13.04. 2
14.04. 8
15.04. 3
16.04. 2
17.04. 2
18.04. 5
19.04. 6

20.04. 6
21.04. 2
22.04. 5
23.04.
24.04. 4
25.04. 7 
26.04. 3
27.04. 1
28.04. 1
29.04. 2
30.04.

??? 2  ???
PDP

14.04., 19.04., 20.04. in 25.04.2008 vodijo!!!

18. in 22.04. 2008
      ...gužva v porodnišnicah!

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 240
15.2.2008 9:41:11   
NaTaŠa*

18.02.

- tasyo - GP+UZ
- SpeliG - GP
- malamalinica - GP

19.02.

- zokica - GP+UZ

20.02.

-
nana09 - UZ

21.02.

- Calena GP+UZ
- Tejcha - GP

25.02.

- lepa posadka - GP

26.02.

- simvir - GP + CTG
- Barb77 - GP + UZ

27.02.

- sasy20 - GP
- Sky77 - GP

28.02.

- violica_23 - UZ

29.02.

- Nile  - GP
- trnuljčica - GP

02.03

- u04111976 - GP+UZ

03.03.

- barby78 - GP

04.03

- Jo@n - diabetolog

06.03.

- pikica030407 - GP
- Ketrin - GP
- Sirenetta - GP

07.03.

- big mamma -  CTG

10.03.

- scorpiogirl - GP

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 241
15.2.2008 9:42:45   
NaTaŠa*
malamalinica- mislim da si hotla napisat da imaš GP 18.2. Če ne pa povej da popravim.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 242
15.2.2008 9:46:11   
NaTaŠa*
Pozdravljene punce!

Ja naša tosja je mela s temi seznami res velik dela, ampak ji moram mal pomagat da ne bo mela preveč dela k se vrne. Upam pa da je vse uredu z njo in njenim user posted image .
Katka se tudi nič ne oglasi kako so. Upam da še v enem kosu čakajjo april.

No toliko za zdaj. Ker je kava že v želodcu je čas še za zajtrk. Se pol še kaj oglasim.

Pa-pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 243
15.2.2008 9:51:23   
nana09
Se vam kdaj to zgodi, da napišete post, stisnete "potrdi" in vas vrže ven in ves post gre k user posted image . user posted image

Ok sedaj se ne bom toliko razpisala in bom na kratko obnovila svoje sporočilo...pa ponavadi kopiram, sedaj pa nisemuser posted image

Ja, Tasyo, tudi jaz sem se izgleda včeraj preveč najedla, nisem mogla spati in zgaga me je pekla...sem hodila piti Donat...ah, danes bom verjetno samo kakšno zelenjavno juhico naredila za kosilo...

Glede tega e-paketa sem se razpisala...v bistvu se meni zdi to butoasto, da ne moreš narediti, kot praviš ti Tasyo, da ti preostanek denarja pa izplačajo. Sicer pa ste kaj preverjale cene. Npr. na spletni strani soncek.com dobiš čisto isto prenosno postelico po isti ceni...tile na socialni pa se hvalijo kakp prodajajo po nabavnih cenah....user posted image  Dvomim, da bi trgovina na drobno prodajala po nabavnih cenah user posted image . Poleg tega, ko sestavljate paket si dobro poglejte, da so npr. iste kapice in inste majčke ponujene po različnih cenah, tako da morate npr. vzeti oba paketa majčk, sicer vam zaokrožitve ne gredo skupaj. Ful je zakomplicirano v glavnem. jaz sem bila sprva navdušena nad tem e-paketom, vendar so me določene stvari prepričale, da sem raje vzela denar. Pa bodijev sploh nič nimajo. Igrač pa tako ali tako dobijo veliko ob rojstvu...Zamisel e-paketa je sicer dobra, vendar jo bo treba izpopolnit.

Tudi jaz mislim na Tosjo...želim ji, da se vse izteče kot treba...

Aja, pa tiste, ki načrtujete pot v Avstrijo...kolegica mi je včeraj poročala, da je v H&M ful cotik nakupila in vse skupaj dala 12 EUR. Jaz sem mislila, da bo rekla na koncu vsaj 25 EUR, ker je res ogromno stvari naštela. Baje imajo veliko izbiro in cene vse okoli 1 EUR. Mene tako mika se zapeljati gor, pa si ne upam...

Upam, da se dan kaj izboljša. Po radiu sicer nekaj o snegu govorijo user posted image  A ste slišale? Na Lopati na avtocesti polnijo radar! Torej tiste, ki se še veliko vozite tam mimo, kar 130km/h, da ne bo kakšna nenačrtovana slikica nastala user posted image

lep dan vam želim

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 244
15.2.2008 10:36:35   
Ketrin
Daaaaan!
No, vidim da ste pridne in da ste vse OK...user posted image

Ne bom preveč komentirala, ker nimam ravno časa...pa vendar....

Lepa posadka mene malo muči tale IKEA, ampak nikakor se ne morem spravt... Mogoče bi pa šla s tabo... Naslednji teden si rekla?

Nana, mene je tudi že parkrat ven vrglo. Zoprno, ko imaš cel post napisan, stisneš potrdi in vse zgine.... user posted image

Simvir, sem že dobila odgovor mentorce...moram še eno anketo not vržt, pa mal fines, izjavo o avtorstvu, pa take zaključne zadeve.... user posted image user posted image user posted image  Čeprav kar dvomim, da bom imela zagovor s trebuhom...Neki mi govori drugače?! user posted image  Šesti čut? Sicer pa se prav nič ne sikiram....Itak je zdaj napisana in to je glavno...Kdaj bo pa zagovor, mi je pa čist vseeno...

No, včeraj smo zaključili z MŠ, dobili diplome...zdaj pa čakamo na praktičen del izpita. user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite,
papa

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 245
15.2.2008 10:56:00   
trnuljčica
Pozdravljene souser posted image ,
jaz sem pred pol urce prišla s sprehoda na katerega greva s  user posted image vsako jutro. Tako se mi je pila kavica, pa jo pristavim, ko voda zavre pa ugotovim, da mi je zmanjkalo kave.user posted image Če ne bi imela ementaler možganov bi jo kupila na poti , saj sva šla mimo Merkatorja.

Sicer po 11 uri pričakujem malarje, da popravijo eno steno. 4 mesece je 2-3 dni po zmrzali bila na enem mestu stena v dnevni sobi mokra, ker so slabo izolirali dimnik (novo stanovanje, vselila sva se junija, a ja pa nisva pod streho temveč na prvem nadstropju). Težila sva 1x tedensko 4 mesece . Nič. Ko sem pred 14 dnevi rekla kdaj bo, da ne bom prej rodila, so rekli samo ja, ja...Pred 10 dnevi, pa sem pisno odnesla pritožbo na podjetje s slikami (barva odstopila, omet...), notri pa zagroženo s tožbo preko odvetnika, če izolacija in malarija ne bo končana v roku 14 dni. Prišli so poravit izolacijo na strehi čez 30 min. Včeraj pa bi že barvali in strugali, vendar brez zaščite . So morali kar iti in danes z vsem potrebnim priti ponovno. Marsikaj se torej doseže samo zagroziti moraš. user posted image

Glede službe se bo kaže tudi uredilo. Sem klicala na pravno službo Zbornice in oni so moj problem dali na Svet zavoda za izobraževanje, ki je bil ravno včeraj. Pravnica me je nato klicala nazaj popoldne, ko se je seja končala. Rekla je, da so ugotovili, da gre za resen problem in v letni načrt za 2008, bodo vstavili notri še financiranje regresa med porodniško za vse specializante. Tako da bodo delodajalcem sedaj poleg plače, prevoza, in malice, ko delajo povrnili tudi stroške regresa med porodniško. Sem bila pač prvi primer od 300 v državi, da mi delodajalec , ker bi 600 evrov bruto moralo iti iz njegovega žepa ni hotel podaljšati pogodbe( razen če se regresu odpovem). Tako, da sedaj še samo sprejmejo letni načrt.user posted image Saj to bi bil res škandal, da ob takem pomankanju kadra jaz na zavodu.

Tako, da je včerajšnji dan bil super.

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 246
15.2.2008 11:02:39   
sasy20
Dan!

Jaz sem pa danes super spala user posted image  tako da se sedaj odlično počutim. Imam pa že dva dni naval na nutello in bi samo to jedla user posted image  . Danes ko se tako dobro počutim upam da bova uspela priti do Ariela in kupiti avtosedež Concord Ultimax ker imajo akcijo če imaš kartico....no meni jo je sestra posodila tako da upam da bova lahko kupila na njo. Če pa sama ne bom mogla bo pa moj šel čeprav pravi, da rajši vidi da grem zraven user posted image .

Tosja, Katka, Sandrin upam da je vse ok, pa eno user posted image  vam pošiljam da se težave rešijo. Pa javite se kaj.....
Midva sva kupila kar Braunov termometer.
Valetntinovo je minilo super umirjeno in cel dan sva se crklala. Jaz sem mu kupila bon za tajsko masažo, ker ga sedaj revčka ne morem sama zmasirati....on pa je meni kupil parfum.....user posted image

Tako user posted image lepo se imejte čeprav je danes nekaj oblačno-megleno....naj za vsa sije sonce

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 247
15.2.2008 11:05:28   
trnuljčica
Sasy, zaostajaš, jaz sem naval na nutelo imela že 14 dni nazaj.user posted image Me je že minilo.user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 248
15.2.2008 11:14:17   
modrookica
živjo punce!
Kako ste kaj? Mene se je lotil nek prehlad, tako da hodim po svetu kot ožeta cunja in že dva dni pijem lekadol s C vitaminom. Potem sem mela pa v sredo še GP kjer sem čakala 4 ure!!!!user posted image  čist se jim je sistem porušil - sem prišla domov tako uničena in s takimi bolečinami v križu, da sem mislila, da me bo konec.
Za seznamček - zdaj imam naslednji GP 27.2. in mi bojo naredili tudi CTG. In bom že kar v 36. tednu. Sej sploh ne morem verjet, da tako hitro teče čas.

Drugače pa mi je ful zanimivo brat vaše informacije o teži otročkov, ker so res tako različne, ampak vsaj približno lahko potem vidiš kam paše tvoj otroček. Moj razgrajaček je v 31. t. nosečnosti tehtal 1708g. Sem zadnjič spraševala mojo G če zdaj še kaj lahko ocenjujejo težo (ampak brezplačnih UZ na žalost ne bom več deležna), pa mi je rekla, da po tabelah, naj bi imel malček ob porodu (če bo ob roku) okoli 3500g.
Kako pa kaj vaša teža napreduje? Jst sm zaradi diete shujšala za tri kg in sem zdaj na +6, pa G mi je rekla, da si otroček vzame kolikor potrebuje tako da se mi ni treba sekirat če shujšam - tudi prav kajne? bo potem lažje tisto malenkost dol spravituser posted image .

Sirenetta - blazina Neli je kar se mene tiče, ravno prave trdote, ne delajo se nikakršne grudice in tudi potlači se ne tako hitro kot recimo kakšni navadni povštri, ima prevleko, ki jo lahko snameš dol in lepo opereš - jst sem z njo zelooooo zadovoljna, imam pa jo že kar nekaj časa - mislim, da sem jo kupila nekje v oktobru in res od takrat vsak dan spim na njej. Mislim, da ti ne bo žal če jo boš kupila. Pa tudi vredna je denarja, ki ga daš zanjo.

Danes sem dobila že odločbo iz CSD-ja. Neverjetno hitri so bili, saj sem šele v sredo oddala vse papirje. Tako da zdaj sem do 4.3. na bolniški, s 5.3. pa nastopim porodniško. JUPIIIuser posted image

Nič zdaj sem se pa spet razpisala, grem mal čaja pit in se cajtat pred tv. Aja pa dekico za malčka moram še dokončat.
Lepo se imejte in naj vam današnji oblaki ne pokvarijo dobre volje.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 249
15.2.2008 12:02:51   
Srčekgirll
Ojla!
Vidm, da ste že kr orng čvekale danes, lepo. Jst mam UZ 26.2., če me date na seznam, seveda. Drgač pa kako ste kaj, božate bušije? Jst ga, vsak danuser posted image Psebej je fajn k začne brcat pa ko buši kr "valovi"user posted image . Sedaj sva že počela razmišljat o imenu za user posted image . Prejšnjič k sm bla na UZ 3D, mi je G. rekla glede na zadnjo M naj bi mela rok 25.4., ampak glede na UZ pa okrog 30.4. Nazadnje se bo maja se rodiluser posted image (tko k jst) , sicer pa ni važno, sam da bo bikec tko k mamiuser posted image .  V glavnem, sam tolk da sm se nekomu "spovedala"user posted image . Uživajteuser posted image za vse.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?