NiLe
|
Ojla... danes se malce pozneje oglašam kot ponavadi, saj sem si zjutraj zastavila, da bom likala in tudi sem, potem pa sem bila takooo utrujena, da sem malo "polikala" kavč IZVIRNO SPOROČILO: tasyo NiLe, joj, tole pa res ni blo luštno! Pazi nase... Ampak da te potolažim, jaz sem včeraj padla na hodniku doma, ko sem poskušala pospravit eno odejo v omaro. Me je vrglo na hrbet, sploh nisem dojela, kdaj... In potem se nisem mogla pobrat - in sem ugotovila, da se je treba najprej obrnit na kolena, pa pol hop na noge, ker sem sicer kot tisti ptiči, ki se gungajo nad vodo, pa se nikol ne potopijo... Ja, težišče se je spremenilo, pa čeprav se mi zdi, da me trebušček še sploh ne ovira. Upam, da ni bilo hudo. Mene je včeraj tako roka bolela, da je premakniti nisem mogla. Ob tem komentarju - o ptičkih - sem se pa od srca nasmejala kot že dolgo ne ... fino si ponazorila naše okorno gibanje NiLe, ti pa uživaj v šopingu!!!! No, šoping v Celju je sicer odpadel, ker je moj moral na eno drugo lokacijo, zato sem šla sama v HM in Mullerja in spet malo zapravljala Lepa posadka; ful si pridna, da si dokončala sedežno Jaz sem zainteresirana za šoping v Ikei, pa Ketrin se je prijavila ... tako da se lahko zmenimo za drug teden (se mi2 s Ketrin zapeljeva do CE, potem pa gasa v A). Sasy; jaz sem imela nazadnje UZ pred tednom dni, pa še to 3D UZ in do konca ne bom imela več nobenega. V prejšnjih dveh nosečnostih mi nikoli niso povedali, koliko je težek, saj G na podlagi izmere simfize ugotovi ali plod raste ali zaostaja v rasti. To s kg je čisto odvisno, ene imajo težje, druge lažje otročke. Violica; tudi tvoja je že ful konkretna ... s tako kilažo se nekateri otroci rodijo s 40 tedni. Pa bravo, da si se postopila seznamov. Tosjaaa, javi se, da vemo, kako si in da je vse OK! Ketrin; super za diplomco ... kar se zagovora tiče, pa nikar ne skrbi ... bo že Aja, ker omenjate odločbe za bolniško. Zadnja odločba je bila 13.2., danes pa smo 15.2. Sedaj pa ne vem, ali naj pokličem osebno zdravnico (njej sem oddala predlog G pred 10 dnevi) ali kar na komisiji preverim, kje se je zataknilo. Pričakujem pa odločbo z datumom do nastopa PDP. Ne vem, ali sem hotela še kaj komentirat ... spomin pač Kaj boste danes kaj kuhale? Jaz bom naredila file osliča in krompir v pečici, zraven pa skledo motovilca z jajčkom in fižolom. Od včeraj pa je ostala še malinova pita, ki sem jo spekla s pomočjo moje triletnice.