|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
13.2.2008 12:01:46   
trnuljčica
A ja K&M, tudi jaz sem te na koncu izgubila iz vidnega polja. Ko pa je tolikooo nosečk.user posted image Jaz sem mislila, da gredo vseuser posted image , zlasti prvorodke v bolnico na MŠ. Saj veš, predstavitev porodnih sob.
Seveda obstaja verjetnostni račun, da se srečava v porodnišnici. Meni naj bi naredili carski, ki naj bi bil okoli 15.4. Bomo videli. To bodo odločili 4.3 v porodnišnici. Se vidimo zvečer.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 176
13.2.2008 12:38:37   
bela vrtnica
Halo user posted image !

Naj vam še jaz sporočim, kako je bilo v ponedeljek na pregledu.
Z user posted image  je vse ok. G je potrdila, da je punčka (smo videli lulo). Težka je 1600g. Žal še ni obrnena z glavico, je v medenični vstavi (upam, da se čim prej obrne). Nekaj ste že govorili o tem, da obstajajo neke vaje. A mi lahko prosim malo bolje razložite katere. Skratka naša Zara je že prava punca, smo videli laseke (ej ne moreš verjeti kaj vse se vidi na uz).

Z menoj je tudi vse ok. Celo kri se mi je popravila, tako da so tablete proti slabokrvnosti pomagale. Še samo drug teden sem v službi pol pa dopust in urejanje otroške sobice.

Punce, dajte mi povedat katere jogije ste kupovale. Midva sva dobila posteljico od sestre(veliko 140x70), vendar jogi bova pa kupila nov. Dajte mi kak nasvet kateri so dobri. Meni se ti novi modeli zdijo nekoliko premehki in pretenki (12cm). Kaj pravite? Prav tako me zanima kako je z velikostjo odejic in otroške prevleke. Katere velikosti se kupujejo. In ali ste videle kakšne lepe komplete (tako da je vse skupaj: obroba, odejica, povštrček, jogi rjuha, prevleke..).  Skratka vsak nasvet je dobrodošel.

Aja, še nekaj me zanima. Tiste, ki imate previjalno podlogo na pralnem stroju. Kakšne velikosti podloge ste kupile (ali so kaj podložene). Kajti jaz sem gledala tiste podložene v BC, vendar so samo v dveh barvah (bela in modra). Jaz pa bi rada imela v oranžni barvi, te pa imajo samo mehke in dimenzije 75x80 to pa gre nekoliko čez pralni stroj.

UŽivajte in hvala za nasvete!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 177
13.2.2008 13:22:18   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

... pol pa shoping v Leclercu user posted image user posted image user posted image

Sinska; za nakup vozička. Pa kakšno fotko daj v album. A si kupila Graco-ta?

He he..kar urno pot pod noge vse tiste, ki imate namen it v E. Leclerc, kajti SinskaT je spet privlekla tri velike vreče domov user posted image user posted image user posted image . Dozdeva se mi, da se me loteva sindrom gnezdenja in šopingiranja za user posted image - kar vse bi, pa vse je tok lepo...saj veste.

No, končno sem poslikala previjalni kotiček (seveda še brez deskice in previjalne blazine...sem mislila počakat na UZ, če bo videt user posted image user posted image , zdaj pa mi je tega dost user posted image in kupujem vse rumeno, pa bež, pa zeleno in oranžno...Torej slikca je v albumu, vozička pa ne bom limala gor, ker je High Trek - tukaj že 100 obdelan in predelan, pa mislim da je tudi Roberta že slikce gor limala.

Ne res punce, se kar splača mal zavit proti Rudniku Lj., zdaj imamo skor že vse za bambinota, pa še ugodne cene imajo.

Sandrin - user posted image user posted image user posted image !

Bi še kaj napisal, pokomentirala, pa mam cel kup "nove robe", ki jo moram pregledat in seveda ovrednotit nakup user posted image ...
lp

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 178
13.2.2008 13:23:08   
barby78
Ojla čveke!
Sem vas komi uspela prebrat user posted image .
Midva z user posted image  pa sva danes zrihtala vse papirje na CSD.Od porodniške,pa za enkratno pomoč,pa za očetovski dopust,pol sva šla še podpisat za očetovstvo,v glavnem zdaj smo rešeni user posted image .je pa res cela strela papirjev.se mi zdi,da 1. ni blo tolk.
Men se pa komi drug mesec začne MŠ.Upam,da bom takrat še v enem kosu user posted image .

Nič punce,uživajte v tem lepem sončnem dnevu.

Aja,pa hvala vsem za čestitke od včerajšnjega GP-ja user posted image user posted image user posted image

Kje je pa kaj naša žabica (no,zdaj ni več žabica) Tosja?nekam poredko se javlja zadnje čase! Tosja javi se!!!!

Se čujemo,PA-PA
user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 179
13.2.2008 13:28:12   
barby78
Sem pozabila povedat,da imajo res ugodne stvari za naše user posted image  v E.Leclerc-u.Tud mi se bomo verjetno v petek ali soboto odpravili mal v šoping.če mi ne bojo vse pobrale druge aprilčice user posted image .
Uživam,ko kupujem in izbiram za našo user posted image .No,pa to verjetno tak vse user posted image !

Čao!

P.S. Bom kasneje še probala mal slikic nalimat v album.Vas obvestim,ko mi bo ratalo user posted image

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 180
13.2.2008 13:51:00   
lepa posadka
Punce!

Čestitam za vse nakupe, dobre preglede, poštimane stvari... Res ste pridne.
Mene še vse čaka. Glede papirjev za CSD, tiste ki še čakate, se ne sekirajte...važno, da enkrat do konca marca oddate, saj prvo porodniško vas bo večina dobila šele sredi maja.

Jaz sem bila tudi kar pridna. Ponoči sem zaključila s sedežno...danes pa v glavnem še s stoli. Še nekaj malenkosti me čaka za popoldan. Jutri pa noge v luft na spim cel dopoldan :-))))

Sedaj pa hitim ven po otroke in potem malo naokrog po soncu.
Kakšen krasen dan je.

Imejte se lepo.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 181
13.2.2008 13:59:31   
NaTaŠa*
Pozdravljene čveke
Saj komaj dohajam kaj vse pišete. Uspela sem vse prebrat sam sem že pozabila kaj moram komentiratuser posted image .
Prav lepo je brat da že vse tako vneto nakupujete za user posted image , pri nas je še vse po starem, še nič. No danes sem se lotla mal prostor zrihtat kam bomo kaj dal da ne bom pol iskala prostor. Pol sam še nakupi in pa sestavljanje.

user posted image za vse nakupe in pa za vse dobre rezultate z GP.

Barby user posted image za MV. Upam da tako tudi ostane do aprila.

Uf k vas berem z vsemi temi problemi me je kar malo strah. Hvala bogu je pri nas še vse v najboljšem redu, vsem aprilčicam pa tudi želim da bi bilo vse v najboljšem redu in da vse skupaj počakamo na april.

Tosja oglasi se kaj.

Kaj pa katka? Nič ni sporočila ali je še 3 v 1?

Upam da sem zdaj najnujnejše pokomentirala, drgač pa drugič.

Albumi- jaz sem ga naročila pr Svetu knjige ( Dojenčkov album) tako da počasi urejam tudi to zadevico.

Aja pa v album sem dala slikico bušija tako da lahko pogledate.

Lep preostanek sončnega dne še naprej!

Pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 182
13.2.2008 14:10:48   
sinskaT
Lepa posadka si bila pa res pridna, me prav zanima kakšen bo končni izdelek user posted image .

Violica -sem pogledala bušija in je res lep user posted image .

Tosja se tudi ni še nič oglasila, upam da je vse ok.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 183
13.2.2008 14:12:50   
barby78
Violica_23,sem mogla hitro v albumček poškilit user posted image .Res lep trebušček.Pa nič strij user posted image .Jaz jih imam pa polno user posted image .

Lepa posadka,nekaj me zanima,ko si napisala,da bomo porodniško dobile sredi maja.Kaj pa aprila? a Takrat še nič ne dobimo,če marca nastopimo porodniško?Me je mal zaskrbelo,če bom brez dohodkov v aprilu (no,razen bolniške)?

LP

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 184
13.2.2008 14:16:21   
Roberta69
Pismo ste me pa čist narajacale s temle Leclercom... Ni user posted image , da ne bom šla tut jaz zvečer po faxu (čeprav že tko skor cel dan špricam - dons imam drugače kar 8 ur!!!, ker imam ful dela, ampak tistih pol urice user posted image bomo pa že preživeli). Sicer moj user posted image misli, da imava že vse in kao ful cunjic, pa sploh ni res - vsega skupaj se se je res v teh 7-ih mesecih nabralo za 3 velike vreče, ampak so velikosti od malega pa do enega leta, ker kupim samo tisto kar mi je res všeč in ker za svetlo modro ter kašne šekaste majčke prov nisem, si lahko predstavljate, da mi prov veliko ni všeč.

SinskaT, ful je luškana stena user posted image . Sem bila tudi jaz najprej zainteresirana za ovčke, zdaj ko sva kupila pa take barvne kombinacije, pa ne bodo pasale zraven, tko da bodo kakšni medvedki Pu ali pa živalski vrt v igri.

Violica_23, imaš pa že res konkreten buši. Sej mogoče ga imam tudi jaz že - ampak ga že dolgo nisem poslikala, pa sem si zadala, da ga bom ob vsakem napolnjenem tednu, če ne zaradi drugega, zaradi spomina - tko ga pa gledam samo skozi obleke in se mi zdi, da nič kaj posebnega ne raste user posted image , po drugi strani pa opažam, da slabše spim in me buši moti, torej se navsezadnje le dogajajo spremembe.

Majček28, sem ti pozabila rečt, da user posted image za tako konkretno pupo in da nič čudnega, da je orng babnica, ker imajo kao user posted image mamic, ki so bolj suhe, več hrane na razpolago, kot če je mamica bolj okrogla - se je tudi meni zdelo najprej čudno.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 185
13.2.2008 15:24:25   
trnuljčica
No ,ravnokar sem od delodajalca, ki mi je povedal, da mi je pripravljen podaljšato pogodbo o zaposlitvi, le če se z aneksom odpovem regresu,... Še dobro da nastopim porodniško 3 dni preden se mi pogodba izteče. Jutri bom klicala na našo Zbornico naj se oni s tem ukvarjajo, saj so me oni sem poslali. Danes me je vse minilo.

Sinska edino tvoja sobica z ovčkami me je malo spravila v dobro voljo. Mi tudi imamo vse v rumeno zeleno oranžni. Oz bomo imeli.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 186
13.2.2008 16:08:55   
Ketrin
Trnuljčica, kako če se odpoveš regresu???? Meni se pa zdi, da je regres obvezen za vse zaposlene.... Kolkr sem jaz seznanjena pripada vsakemu zaposlenemu...Aneks gor ali dol.... Kaj pravite punce???user posted image

Čestitke za vse nakupe, zdaj gre pa očitno zares... No, jaz sem bila tudi v Leclercu in tudi nekaj nakupila... Mal mi je pa NiLe pomagala.... Izkušena mamica, sej veste.... Kaj zares rabimo in kaj je brez veze....user posted image Tko da, še enkrat hvala NiLe!user posted image Moram pa rečt, da so zadeve res dosti znižane in se splača..... Sem pa doma pogledala: banjico imam pa dve previjalni podlogi tudi...tko da grem danes sam še po jogi in posteljico in mi smo redy.... Sam še prištimat mormo vse.... Kar pa bo spet trajalo en mesec, glede na to, da mi je malar sporoču, da do konca naslednjega tedna beljenja ne bouser posted image ... Če mi uspe dobit možeka bova kar sama prefarbala...user posted image

No, pa še da vas obvestim, da sem danes zjutraj oddala popravljeno diplomo...in zdaj čakam..... Mogoče ne bo nič več za popravljat??? user posted image

Bravo za vse preglede in dobre novice user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 187
13.2.2008 16:09:01   
darja33
Dan!

Tud js sem bla danes pri svoji G. Na UZ je naša punčka pokazala vse, pa še zmerili sva jo. Ima že 2.120 g!!!
Torej dobre 2 kile. Me je kr strah kak bo ven zlezla.... Aja, danes je bila pravilno obrjena, samo ima še veliko plodovnice, tako da še dela salte. Bomo videli kako bo čez 3 tedne.

Sicer je z mano vse OK in sem od veselja šla kar enmal v shopping. Zdej mam pa res dovolj do poroda.

Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 188
13.2.2008 18:38:52   
Jo@n
Darja33, čestitke za fejst pupo!
Glede na to, da si le 4 dni pred mano, a so ti ugotovil, da kaj prehiteva po teži? Naš je imel prejšnji torek (5.2.) 1600g in naj bi za 1 teden prehiteval v rasti user posted image

Lp Joan

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 189
13.2.2008 18:39:59   
NaTaŠa*
Oj

Darja vaša user posted image je pa že ornk velika. Pr men je bla u 29t težka 1800g, tako da lohka rečem da je tvoja res že velika punca.

Bravo za vse preglede.

Roberta mislim da imaš tudi ti že kar konkreten trebuh. Tudi jaz sem mislila da je moj prav majhen k sm ga pa slikala pa pogledala sliko sem pa videla je je res že velik, mislim velik primeren tednom ane.

No, jaz sem tudi že nazaj z MŠ in mi danes ni bilo všeč. Najprej pride ob 16h zobozdravnica in pravi da se opravičuje ker ne bo mogla nič povedat da ima gor še nekaj pacientov pol pa čakat do 17h, sam k sreč je bla ena kj je poznala psihologinjo in jo je šla iskat tako da je pršla pol ure prej, hvala bogu če ne bi mogl čakat do 17h. Ampak je bila res dolgočasna tema da sem ves čas sam zehala. No še 2x pol je pa itak fertik še tega mučenja in bom lohka še mal počivala preden grem rodit.

Drgač pa komaj čakam k mam jutr pregled oz. UZ in da bom spet videla našega malega sončka.

Lep večer se naprej! Se še kaj oglasim če bo kaj časa, ker sedaj pa sledi tuširanje in pa depilacija upam da bo user posted image čimprej doma in mi bo on naredu depilacijo da se ne bom jaz matrala, k sem s tem trebuhom že prav okorna in komaj kaj naredim spodaj. Včasih sama sebi pravim da je dobr da jo poznam in vem kako zgleda pa da sem jo že velikrat obrila, da vem že točno kako zgleda in da jo lohka obrijem miže user posted image .

Pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 190
13.2.2008 18:45:51   
malecka24
Vidim da treba leta napisat.Imam 25 let in G je rekel da vidi puncko,ampak nismo se sigurni.Tko da se javim ce pride do spremembe.Aja pa MF je sla ok.LP

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 191
13.2.2008 18:52:12   
tasyo
Uf, ste bile pridne danes! Čestitke za vse uspešne nakupe... Meni se zdi, da imam osnovne stvari pripravljene, bo pa treba še v akcijo za kozmetiko in kake malenkosti, na katere sem pozabila. Pa niti ne vem, koliko oblačil bi morala pripravit za našo malo... Koliko bodijev, koliko vrhnjih kompletkov? A bo po 5 dovolj? Sicer pa imam še čas, sigurno mi boste mamice znale pametno svetovat.

Odejica- naša je velika 80 x 120, pa sem posteljnino mal prilagodila in je pol ok. Glede na to, da je posteljica 60x120, bo dovolj veliko, kajne? Sicer pa ne vem, koliko se bo deklica odkrivala in ali bomo uporabljali spalno vrečo. Zaenkrat je nisem kupovala.

Darja, tvoja pupa pa je ena težkokategornica! Me prav zanima, koliko bo težka naša naslednji teden... Komaj čakam - pa res upam, da ji ni kaj zraslo...

No, Ketrin, si ves čas govorila, kako si v zaostanku, zdaj pa imaš že vse pripravljeno... Sicer pa tudi z barvanjem še ni treba tako hitet, je do aprila še mesec in pol! Sem mislila, da bom postajala vse bolj nervozna, zdaj pa se mi zdi, da je za vse še takooo veliko časa! Pa trebuh me še sploh ne ovira - še vedno je med manjšimi... Je pa res, da sem zelo hitro utrujena.
Aja, pa upam, da ti diplome res ne bo treba več popravljat in nas samo še obvestiš, kdaj imaš zagovor...

Sinska, vajin otroški kotiček mi je takooo všeč - nežen, prijeten. Lepo!

Vijolica, lep buši!

No, meni je babica priskočila na pomoč še pri likanju, tako da je bil dan ploden. Lepo sva se imeli, potem sem pa še nečaka crkljala, tako da sem kar utrujena. Zdaj pa čakam moža, da končno pride iz sližbe. Se mi zdi, da je tako utrujen, da je že kar malo tečen. Upam da ga do doma mine. Sicer pa ga bom malo pocartala, pa bo upam bolje. Zdaj grem pa gledat, kaj je novega ppo svetu. Pozdravček!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 192
13.2.2008 19:14:25   
Roberta69
Pa sem bila tudi jaz v Leclercu. Sicer me večina stvari ni glih pritegnila, se pa res splača nabavit rjuhice, dve v paketu samo 6 EUR user posted image (v Italiji sem dala pa za eno rjuho 10 EUR user posted image ) in take fine mehke so iz jersyja ter pranje barvnih na 60 in belih na 95. Sem prov zadovoljna, ker so vse barve: rumena, zelena in modra v istih odtenkih kot motiv na moji oblogi user posted image . Mogoče bom šla kar še po eno rundo, ker je tole res dober nakup!

user posted image Prijeten večer user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 193
13.2.2008 19:16:51   
pikica030407
Lep dober vecer punce user posted image
Ojla danes ste pa bile zelooo pridne user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa malo prej prisla iz leclerca spet domov prinesla bodyje za tamalo, zdaj pa jih imam ze prevec user posted image user posted image user posted image  gledla pa sem potem vozicek , ki je se ostal samo eden in se ta je bil razstavljen in povrh se nekaj poskodovan in ga nisem vzela, saj bom ze nasla vozicek.

aja vsem user posted image user posted image user posted image  za uspesne preglede, ki ste jih imele.

Lepo bodite
papa

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 194
13.2.2008 22:15:47   
Ketrin
Ja, Tasyo, zdaj smo pa naenkrat vse nakupili.... Sem klicala možeka in mu povedala da imamo zdaj vse nujne zadeve razen posteljice...Pa se je smejal in rekel, no vidiš v parih urah se vse uredi.... Seveda če ne kompliciraš...user posted image

Sem šla pa še nazaj v Leclerca popoldan in kupila kar novi jogi. Tega bom pa sestrični kar vrnila, k je kr ene dimenzije in je pol problem s posteljico in posteljninami.... Tko da sam še posteljica in Tosama nam manjka.... No, pa malenkosti kot so lučke, preproga, zavesa, košek...ampak to ni nič nujnega, ko bo kaj lepega v učke padlo bomo že kupili....

Me pa tudi zanima enako kot tebe Tasyo, kolk bodijev in kompletkov rabimo!?user posted image No, jaz imam bodijev dovolj, ne bom več kupovala, kompletek pa mogoče še kak...sicer bomo pa po rojstvu tudi lahko šle v kako trgovino, a ne? Tok hudo da se ne smeš premakniti res ne bo...upam...user posted image user posted image user posted image user posted image

No, grem forenzike gledat...Vsem ki imate jutri UZ in GP želim velik uživanja in prinesite dobre novice....user posted image

(odgovor članu pikica030407)
Neposredna povezava do sporočila: 195
13.2.2008 22:41:18   
minicca
Ola, punce, najprej vsem en velik user posted image .
Zelo ste pridne s čvekanjem, nakupovanjem, izpiti, kuhanjem, pripravami in službo. Jaz se moram brcnit v rit, ker rinem v službo in po tednu dela zbolim in spet pristanem v postelji. Prejšnji teden sem kašljala in hodila v službo, ta teden me je pa tako zvilo, da sem komaj sedaj malo vstala. Tele viroze so obup, ker si nimaš s čim pomagat. Bila sem pri svoji zdravnici, kri je malo slabša, na srečo nisem za antibiotik, sem se pa odločila, da me v službi letos več ne vidijouser posted image . Prejle sem bila prav depresivna, ker je mož včeraj cel večer bruhal, sineta trma daje in vse kar lahko storim je, da ga ignoriram, za drugega bebija pa nimam še nič pripravljeno. Saj imam že vse doma, tako da se mi tudi po trgovinah ne da hodit. Prvorodke, uživajte v nakupih!!!!
Tako, jutri imam pregled in strah me je na smrt, če je ta otroček sploh kaj zrasel, glede na to, da sem skoz nekaj bolna. Prvi je imel 2930g in tudi sedaj mi govorijo, kje imam trebuh. Pa moj G sploh ne posluša srčka in mi ne meri trebuha, tako da sploh ne vem, pri čem sem. Bom pa imela UZ in verjetno vaginalni pregled. Pa PDP imam tudi nekaj čudno določen, tako da mi ga bo verjetno malo popravil. Bomo videli.
Materinsko šolo so tudi prvič organizirali v našem ZD in prvič je šel samo mož, ker sem bila preveč slaba za kakršnekoli dejavnosti. Jutri imamo porod na spisku in mogoče bom šla zraven.
Se še kaj javim, sedaj bo lažje, ko sem malo umirila konje. Mislim na vse in lepo spite.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 196
14.2.2008 6:40:06   
scorpiogirl
Dobro jutro bejbe user posted image

en velik user posted image za vse ... je danes tak pocukran praznik user posted image
user posted image
pa bravo za vse nakupe user posted image user posted image user posted image men je tkole kar žal, ker imam že čisto dovolj cunjic za našega user posted image ... bi kar kaj šla kupit user posted image

tko, šibam v službo ... imejte danes en prav poseben dan user posted image ... če lahko, si vzemite čas za svoje user posted image pa se fejst pockrljajte user posted image

(odgovor članu minicca)
Neposredna povezava do sporočila: 197
14.2.2008 7:34:51   
nana09
Dobro jutro punce! Sem mislila, da bom jaz danes prva, pa vidim, da me je scorpiogirl prehitela user posted image

SinskaT sem pogledala slikico in imaš res lep trebušček. Jaz pa tako ven nosim, da moj lubi pravi, da je najina punca tako ali tako čist zunaj...kot sem že pisala, ko ležim je kot bi ležala zraven mene...v glavnem moj trebušček je zelo velik in se mi je že zelo spustil, vendar G pravi, da je to tako v drugi nosečnosti. Težko se je sprehajati, ker se moram kar precej nazaj držati, res pa je, da me pa križ prav nič ne boli...torej v vsem dobrem je nekaj slabega in obratno user posted image

Čestitke za nakupe user posted image ! Žal mi v CE nimamo E.leclerca, sta mi pa zadnjič prinesla starša katalog in sem jima označila, kaj mi naj kupita in sta včeraj zgodaj šla v nakupe pa vse naročeno sta dobila user posted image  Zanima me samo, mama je rekla, da so bodiji št. 60 zelo majhni, čeprav piše da so od 3 mesece naprej user posted image  Jaz sem ocenila, da  bom bodije s kratkimi rokavi rabila tam od 3 mesece naprej, samo če so majhne šteilke, bi mogoče bilo dobro zamenjati za št. večje. Katero številko bodijev ste ve vzele? Ja, slabost mojega naročila iz E.leclerca je, da paket prejmem šele v soboto user posted image  Pa že komaj čakam...user posted image  Sta v L.eclercu srečala eno nosečnico, ki jima je pomagala poiskati nekaj stvari in ima rok 10.aprila, je to katera od vas aprilčic user posted image ? Glede števila bodijev pa sem jaz veliko dobila od prijateljic in sorodnic, le kratkih rokavov mi manjka, zato sem vzela dva kompleta kar je 6 bodijev, pa mislim da bo dovolj. Moj možek mi zmeraj pravi, če bom že sedaj vse nakupila, bom potem žalostna, ko potem ne bom imela kaj user posted image

Ja glede albumčka, je Mali jaz razprodan in se ga ne da več dobiti, tako da bom verjetno naročila kar To sem jaz v BC. Vsem pa hvala za tako dobre komentarje! user posted image

Tudi jaz imam drug teden UZ in me prav zanima kako je veliko moje dete...predvidevam, da pridno raste glede na moj veliiiiik trebušček user posted image

Želim vam vsem lep valenitnov dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 198
14.2.2008 7:43:35   
tasyo
Dobro jutro tudi od mene!

Kavica že omamno diši - hvala scorpio. Ja, danes je res en tak pocukran dan, jaz pa ga bom polovico preživela v MŠ. Upam, da bo tko fajn kot prejšnji teden. Bom pa danes sama - možek namreč nikakor ne more pridet pravočasno iz službe. Je reku, da bova šal pa naslednji mesec samo to poslušat, pa da mi obljubi, da bo na vseh ostalih predavanjih... Je bil tako razočaran, verjetno še bolj kot jaz. Glih danes je namreč tema za očkate - kako lahko aktivno pomagamo pri porodu, tehnike masaže med porodom in podobno. No, sej mu bom zvečer vse poročala, pa tudi sprobal bo lahko user posted image ....

Upam da boste danes mamice kej več tu gor in boste odgovorile glede oblačil. Sicer vidim, da se v Leclerc ne bo več splačalo it, ker ste že včeraj vse izropale user posted image , ampak da vsaj vem, kaj dat na seznam, da morava še postorit.

Grem zajtrkovat, potem pa podrezat v službo, kaj rabijo toliko časa za izpolnit moje papirje za porodniško...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 199
14.2.2008 8:07:06   
Kaa
Dobro jutro punce!

Zdaj se vam pa že res dolgo nisem javila...imela sem noro gužvo!

Žal nisem uspela vsega prebrat, vam pa zagotavljam, da bom v prihodnje malo bolj ažurna pri teh zadevah user posted image

Hvala bogu, mislim, da danes zadnjič delam..popoldan imam namreč GP in upam, da me bo dal v bolniško..komaj že čakam. user posted image  user posted image  user posted image

Prejšnji teden smo končali z MŠ in je bilo super. Ogromno smo se naučili, izvedeli. Zadeva je ful fajn predvsem za prvorodke. 

Aja, da ne pozabim: ker še nisva kupila vozička me zanima ali vam je kaj znan od PP UNO??? Ga imajo v Pikapolonici v akciji in sma ga hodila gledat, pa se nama ne zdi slab.
Potem pa jaz pametnjakovič kličem kolegice (mamice) in jih sprašujem za mnenje, pa mi v veliki večini rečejo, da so PP vozički kvalitetni, se pa je našla ena, ki je rekla, da nekatere mamice nimajo najboljših izkušenj s tem vozičkom. Da so PP vozički majavi, nekavlitetni ipd. Kaj mislite ve?? user posted image

LP

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?