tasyo
|
Uf, ste bile pridne danes! Čestitke za vse uspešne nakupe... Meni se zdi, da imam osnovne stvari pripravljene, bo pa treba še v akcijo za kozmetiko in kake malenkosti, na katere sem pozabila. Pa niti ne vem, koliko oblačil bi morala pripravit za našo malo... Koliko bodijev, koliko vrhnjih kompletkov? A bo po 5 dovolj? Sicer pa imam še čas, sigurno mi boste mamice znale pametno svetovat. Odejica- naša je velika 80 x 120, pa sem posteljnino mal prilagodila in je pol ok. Glede na to, da je posteljica 60x120, bo dovolj veliko, kajne? Sicer pa ne vem, koliko se bo deklica odkrivala in ali bomo uporabljali spalno vrečo. Zaenkrat je nisem kupovala. Darja, tvoja pupa pa je ena težkokategornica! Me prav zanima, koliko bo težka naša naslednji teden... Komaj čakam - pa res upam, da ji ni kaj zraslo... No, Ketrin, si ves čas govorila, kako si v zaostanku, zdaj pa imaš že vse pripravljeno... Sicer pa tudi z barvanjem še ni treba tako hitet, je do aprila še mesec in pol! Sem mislila, da bom postajala vse bolj nervozna, zdaj pa se mi zdi, da je za vse še takooo veliko časa! Pa trebuh me še sploh ne ovira - še vedno je med manjšimi... Je pa res, da sem zelo hitro utrujena. Aja, pa upam, da ti diplome res ne bo treba več popravljat in nas samo še obvestiš, kdaj imaš zagovor... Sinska, vajin otroški kotiček mi je takooo všeč - nežen, prijeten. Lepo! Vijolica, lep buši! No, meni je babica priskočila na pomoč še pri likanju, tako da je bil dan ploden. Lepo sva se imeli, potem sem pa še nečaka crkljala, tako da sem kar utrujena. Zdaj pa čakam moža, da končno pride iz sližbe. Se mi zdi, da je tako utrujen, da je že kar malo tečen. Upam da ga do doma mine. Sicer pa ga bom malo pocartala, pa bo upam bolje. Zdaj grem pa gledat, kaj je novega ppo svetu. Pozdravček!
|