tasyo
|
Dobro jutro, drage moje! Evo, danes pa nisem prva - ampak kavico si pa vseeno zaslužite, jaz ne vem, kako bi funkcionirala brez nje... Včeraj sem si privoščila bolj čvekasto in pohajkovalno popoldne in sem posledično spala kot polhek, še za na WC nisem vstala! Sicer me je okol petih že tako tiščalo, da sem se komaj obrnila, ampak sem kar vstrajala in celo zadremala še za 1 uro... Neverjetno! Sandrin - takoj se pojdi pokazat G, če se še nisi šla!!!!!!! Ne igraj se... In če te spustijo nazaj domov, prosim javi, kako si... Punce, nekatere so pa res že začele strašit s temi svojimi problemi, dejte se no še malo umirit in počakajte vsaj do velike noči! Barby, zate sem pa fuuuul vesela, da se je stanje toliko izboljšalo. Ja, počitek in moč pozitivne volje. Bravo. Majček, vidva pa kar zaropotajta v Mercatorju. Ti naši trgovci! Sploh jih ne razumem. Meni bi bilo logično, če neko stvar naročiš - se pravi, da je ne rabijo skladiščiti in dobijo denar še preden plačajo - da bi ti dali nek popust, saj je to za njih idealna situacija, ne pa da te potem še nategujejo z dobavnim rokom in izgovori... Pa itak je pri nas vse tako drago... Ketrin, boš videla, kako hitro ti bodo minili tile trije tedni. Potem pa si tudi ti na vrsti, da dvigneš noge in začneš maksimalno uživati. Tosja, upam da se je tvoje razpoloženje kaj izboljšalo. Le javi se kej, pa izkašljaj, če je treba... Sinska - super za voziček! Srčekgirl - za fantka... Pa končno veste, pri čem ste. Sky, verjamem, da si bila slabe volje, ko ti G ni povedala nič, ampak na srečo imaš kmalu naslednji pregled, tako da boš popolnoma mirna. Če bi bilo kaj narobe, bi te pa tudi nadomestna opozorila... Lepa posadka - naj ti gre delo dobro od rok, pa ne pretiravaj... Albumi - midva sva dobila za darilo Moje prvo leto, meni je všeč. Napisana je tudi tako, kot da vse sprašuje in komentira otrok, na koncu pa ima še en del, ki je namenjen posebnim spominom, ki niso omenjeni v knjigici - za prve laske, pa odtise in podobno. Je pa res, da je še nisem nič izpolnila... Moram začet, saj vem. Nekaj strani bi moralo bit že polnih... Tako, zdaj grem zajtrkovat, potem poberem babico, da bo videla, kje bo njena pravnukica prve mesece, potem se pa še kaj javim, obljubim. Lepo se imejte in pejte na sonček! Zunaj je takooo lepo - trenutno sicer še zmrznjenao, pa vendar...
|