|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
12.2.2008 18:08:29   
Jo@n
Ojla punce!
Tudi jaz sem danes imela GP, vse je ok. Pritisk sem imela po navadi 140/80 in sem si ga morala meriti doma, sedaj pa sem naučila sestro, da ne navali takoj s tisto stvarjo okol roke, je pa VEDNO 120/70. user posted image  Voda je tudi BP (a ni smešno, non stop sem na WCju, ko je treba pa tisti mali lonček napolnit približno do polovice, pa ne gre in ne gre user posted image )

Hemoglobina mi ni merila, dobila sem še eno napotnico za pregled krvi za hepatitis, in potrdilo o PDP ter napotnici za rešilca in porodnišnico. Sedaj me pa čaka letanje do CSD in po službi... pa z bodočim očkom se morava dogovorit, da je otroček res najin user posted image user posted image . Ja, ni kaj, to smo pa koruzniki...

Naslednji GP - za statistiko imam (šele) 11.3. ko bom že uživala na predporodniškem dopustu user posted image . Sicer se mi je zdelo malo pozno, ampak baje je tako prav???

G ni kazala kakšnega navdušenja nad UZ, no po mojem komentiranju, da pa res ne vem, ali se je obrnil ali ne, me je pa le poslala na mizo in povedala, da je še vedno v medenični vstavi. Saj drugače je G zelo fajna, ampak vsak kdaj vstane z malo bolj levo nogo...

Toliko za danes, čutim, da se me nekaj loteva, pa grem raje kar pred TV.

PS: A še katero zebe na materinski v Po Lj? Midva sva v pon. prišla povsem zmrznjena venuser posted image ... Verjetno tudi tale prehlad izhaja od tam...

Lp Joan

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 151
12.2.2008 18:46:11   
barby78
Ojla punce!
Da še jaz poročam o mojem GP-ju.
V glavnem,sem ful srečna,ker se mi je MV iz 1,5 cm,potegnil na 2,5 cm.Je rekla moja G,da so to nebesa user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa pikici je zmerla obseg glave in trebuščka in baje vse ustreza tem tednom,razen teže-baje ima skor 2000 g in naj bi to bilo malo več za te tedne.
Glavno,da je vse OK.res sem srečna user posted image user posted image user posted image
se čujemo,PA-PA
user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 152
12.2.2008 19:07:45   
Ketrin
Čer!
Sem ravno hotla vprašat: kje je pa Sky, pa Joan, pa Krista, pa Jabolko.... No, pa sta se 2 javili....user posted image user posted image
Barby, super fina novica iz pregleda.... Bravooooo! Vidiš pomagajo slikice!user posted image user posted image

Sky, po moje tudi ni nič narobe, če bi imela kako vnetje bi ti sigurno povedala....Imaš pa kmalu spet pregled in boš takrat sigurno videla svojga user posted image !

Joan, dobro si to zrihtala s tem merjenjem pritiska...Jaz sem tudi vedno zadihana ko se obuvam in sezuvam za tehtanje...sicer je pritisk vedno ok, ampak vseeno....

Majček, upam, da zrihtata tole z Merkatorjem, drugač pa kr župana poklič....user posted image user posted image

Tosja, kako gre, kje si!!!??? Javi seeee!user posted image

Joj, ko bi le vedele kaj je s Katko....user posted image user posted image
Srčekgirl, super za fantiča!!!! Še malo pa bo v tvojem naročju....user posted image

K&M in Trnulčica, fino se mejta v MŠ pa ne preveč klepetat....user posted image

Sinska, oprosti, sej sem mislila Bebe, sam sem že pozabla...Ementalar....user posted image Takrat ko si mi rekla naj pogledam ga ni bilo....nisem pa vprašala če je slućajno za naročit....user posted image

Scorpio, super bi bilo če bi izglasovali teh 200 Eur, a?! Držim pesti...

Pa še glede knjigice: mi imamo To sem jaz.... Ful luškana knjiga, se vpisujejo podatki pred in med nosečnostjo in do 1 leta otroka...je pa tudi prostor za rokico in laske in tko...

Glede ulitve in EA: se pridružujem mnenju Scorpio - ne razmišljam o tem, bom raje potrpela....

No, mi imamo še 2x MŠ, mi že kar malo narobe hodi, ker mi zaserje cel dan. V službi in doma, ko je takole sredi dneva.... Tko da bo drug teden v službi bolj delaven, moram mal predajat stvari in dokončat par zadev.... Sem pa računala, da sem v službi sam še 3 tedne.... Uaaaau!!!user posted image

Punce, lep večer, pa pridne bodite....

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 153
12.2.2008 19:37:11   
SpeliG
Ko se že pogovarjate o albumčkih, jaz sem od sestre za darilo dobila To sem jaz, kamor že od začetka po malem vpisujem in je ful luštna, ker dojenček sprašuje in komentira.
Potem sem pa še od prijateljice dobila Dojenčkov album, ki pa je zaenkrat še prazen.

Glede pritiska imam jaz pri G. vedno previsokega, se je pa sestra navadila (kot je tut že ona od vas omenila), da mi ga zmeri dvakrat in je v drugo vedno normalen. Zaradi vsega tega sem si ga kupila in si ga doma začela merit, pa je zaenkrat v redu. Bomo videli kako bo, naslednji pregled imam 18. 2.

Vidim, da se že vse pridno šolate v MŠ, midva pa greva komaj v začetku marca, so naju tako naročili, pa itak so samo štiri predavanja.

Sploh ne morem verjet, da smo že tako daleč, kar nekaj odlašam s pranjem cotk, pa sploh ni nujno, da imam še dosti časa...
Previjalno bo naredil moj ati, da bo točno taka kot hočem, posteljico imava od mojih dveh malih nečakov, zibelko pa imam celo še tisto, v kateri sem spala jaz kot dojenček!
Seveda je na novo preurejena, ampak dejansko bo naša punčka spala v moji zibelki, sem kar nostalgična...
Kupovala jo ziher ne bi, če jo pa že imamo, jo bomo pa uporabili, sej itak zelo kratek čas spijo v zibkah.
Zdej sem spet bolj polna energije, mi je ta podaljšan vikend zelo pasal, sva hodila po izletih in spet sem videla morje!! (mi manjka od poletja)
Tudi jaz upam, da je vse OK s Katko in da bomo vse zdržale čim dlje,
pridne bodite!!

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 154
12.2.2008 20:07:35   
Jo@n
SinskaT, kako je bilo na UZ, sta izvedela kaj bo, al bo še vedno "kinder surprise"?

Lp Joan

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 155
12.2.2008 20:22:01   
darja33
K in M
ja Ocvirkova je baje res uspešna z akupunkturo in obračanjem ploda. Vendar dela bolj kot ne moxo, kar pomeni da te ne pika, pokaže ti pa točke, ki jih potem ti sama doma masiraš (ena je na zunanji strani mezinčka na nogi). In to je to. Torej za probat je, pikala te pa ne bo.

Sicer je pa meni predlagala tisto klasično metodo.... Zjutraj kot te še lulat, si podloži rit in se bodi tako čim dlje. Mehur pritiska na otroka in ga poriva v kontra smer. Če veš kje ima roke in noge se obrni še v tisto smer... Npr. moja ima hrbet desno, rokce in noge pa moli na levo stran. Torej moram ležati bolj v levo (in dvignjeno rit). Ni pa nič prijetno.

Sicer pa vidim, da ste se vrgle na albume. O tem še nisem nič razmišljala....

Aja, Js sem na UZ že trikrat tako lepo vidla punčko, da nič ne dvomim. Nimam pa vsega rozastga, ker mi je tudi bež in zeleno ter rumeno všeč...

Lp

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 156
12.2.2008 20:32:01   
sinskaT
Ojla,
čist utrujena sem se privlekla do računalnika...
najprej čakam pri G kar 2 ure, nazadnje sestra ugotovi, da mi je narobe zapisala uro, ker bi morala priti eno uro prej, pol me je pa komi nekje notr stisnila. Potlej je bla pa še G bolj brezvoljna (čist štekam -toliko folka in vsi so se bunili...), pa UZ so ji "ukradli" za starejše ateke, ki so ravno tisti čas imeli trebušni UZ. In je SinskaT zvisela. 
Pa ni panike, ker sem vesela, da je drugače vse v redu, od kg do pritiska, glukoze, urina, razdalja S/F, srtček smo poslušal je tko lepo delal tuf tuf. Vse super.
Naslednjič pa res UZ - zadnji, če bo po sreči. Torej - še vedno imamo kinder surprise user posted image .

Za info, če kateri pomagam prišparati kak dinarček:

Sva bla pa z mojim zdele še v šopingu za user posted image in sva v Emporiumu čist slučajno dobila ful ugodno (obroba+ pregrinjalo za 20€) in kvalitetno posteljnino, pa eno kapico za poleti user posted image . Sicer vse v rumeni barvi hihi.

Voziček bo pa kar rdeč, sva ga že rezervirala in dobila skor 50 € bonusa pri naslednjem nakupu v Turbo Limaču - imajo nek sistem zbiranja točk. Tko da Roberta, ne greva v Italy in ne bom mogla zamenjat tvoj del vozička. žal.

Uf...grem dat noge v luft, ve se pa fino mejte pa miren spanec želim, hm, moj že smrči v dnevni sobi grem mal pokontrolirat - naj mu bo saj je tudi on noseč in zato ful utrujen user posted image .

lp

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 157
12.2.2008 22:20:38   
Sandrin
user posted image user posted image user posted image
jaz pa imam sluzasto krvav izcedek. Ima še katera kaj podobnega???
Upam, da ni to že čep. Prezgodaj je še, da pride naš user posted image  na svet.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 158
13.2.2008 5:39:52   
kekec in mojca
Sandrin, a si se šla pokazat zdravnici????

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 159
13.2.2008 6:29:09   
scorpiogirl
Dobro jutro, bejbeuser posted image

Sandrin, pojdi se pokazat G user posted image user posted image user posted image
Sinska user posted image user posted image user posted image za nakup ... bo treba tole posteljnino it pogledat, če bojo še imeli, ko bova midva kje okrog user posted image
Barby, superca za dobre novičke user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej gremo pa počasi na šiht ... en lep dan pa veliiiiiiiiiik sončka vsem user posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 160
13.2.2008 7:35:30   
tasyo
Dobro jutro, drage moje!

Evo, danes pa nisem prva - ampak kavico si pa vseeno zaslužite, jaz ne vem, kako bi funkcionirala brez nje...user posted image
Včeraj sem si privoščila bolj čvekasto in pohajkovalno popoldne in sem posledično spala kot polhek, še za na WC nisem vstala! Sicer me je okol petih že tako tiščalo, da sem se komaj obrnila, ampak sem kar vstrajala in celo zadremala še za 1 uro... Neverjetno!

Sandrin - takoj se pojdi pokazat G, če se še nisi šla!!!!!!! Ne igraj se... In če te spustijo nazaj domov, prosim javi, kako si...

Punce, nekatere so pa res že začele strašit s temi svojimi problemi, dejte se no še malo umirit in počakajte vsaj do velike noči!

Barby, zate sem pa fuuuul vesela, da se je stanje toliko izboljšalo. Ja, počitek in moč pozitivne volje. Bravo.user posted image user posted image user posted image

Majček, vidva pa kar zaropotajta v Mercatorju. Ti naši trgovci! Sploh jih ne razumem. Meni bi bilo logično, če neko stvar naročiš - se pravi, da je ne rabijo skladiščiti in dobijo denar še preden plačajo - da bi ti dali nek popust, saj je to za njih idealna situacija, ne pa da te potem še nategujejo z dobavnim rokom in izgovori... Pa itak je pri nas vse tako drago...

Ketrin, boš videla, kako hitro ti bodo minili tile trije tedni. Potem pa si tudi ti na vrsti, da dvigneš noge in začneš maksimalno uživati.

Tosja, upam da se je tvoje razpoloženje kaj izboljšalo. Le javi se kej, pa izkašljaj, če je treba...

Sinska - super za voziček!
Srčekgirl - user posted image  za fantka... Pa končno veste, pri čem ste.

Sky, verjamem, da si bila slabe volje, ko ti G ni povedala nič, ampak na srečo imaš kmalu naslednji pregled, tako da boš popolnoma mirna. Če bi bilo kaj narobe, bi te pa tudi nadomestna opozorila...

Lepa posadka - naj ti gre delo dobro od rok, pa ne pretiravaj...

Albumi - midva sva dobila za darilo Moje prvo leto, meni je všeč. Napisana je tudi tako, kot da vse sprašuje in komentira otrok, na koncu pa ima še en del, ki je namenjen posebnim spominom, ki niso omenjeni v knjigici - za prve laske, pa odtise in podobno. Je pa res, da je še nisem nič izpolnila... Moram začet, saj vem.  Nekaj strani bi moralo bit že polnih...

Tako, zdaj grem zajtrkovat, potem poberem babico, da bo videla, kje bo njena pravnukica prve mesece, potem se pa še kaj javim, obljubim. Lepo se imejte in pejte na sonček! Zunaj je takooo lepo - trenutno sicer še zmrznjenao, pa vendar...

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 161
13.2.2008 8:12:31   
Tejcha
Jutro!

Punce, res  bi tile problemčki in akcije s skakanjem po porodnišnicah lahk počakali doV VN... a  ne???  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi zdi, da za vsak, ko me kje kaj špikne, samo o tem razmišljam, da  ste že v veliki meri v nizkem štartu, meni se pa še reeeees nikamor ne mudi.

Včeraj mi je uspelo opraviti z enim izpitom. Only 5 to go! In upam, da 3 pošlihtam v marcu, potem pa akcija za mentorjem diplome...

Glede spomina se tud  js pridružujem klubu ementalrk. Groza! Pa vsakdanje reči še nekak grejo, ko se pa spravim za knjigo, pa berem kot  tak lolek in čez 3 min sploh ne  vem več, kaj sm brala...pa sej bo bolje...

Album: meni je najbolj všeč To sem jaz. Pa z izpolnjevanjem res nisem bila pridna, že pri Tilnu ne. In mi manjka eno leto vpisovanja, kar pa bom ta teden poštimala. Tudi za tamalo bibo sem ga že nabavila in so prvi meseci prav tako v planu v bližnji prihodnosti. Tale naša kamerca je ena velika razvada. Vse, kar se je pomembnega dogajalo, imam na filmčkih, opremljenimi z datumi in sama sploh ne  vem več, kdaj se je kaj zgodilo in se moram res spravit zraven.

MŠ: midva tokrat špricava. Še ni dve leti od prejšnjih obiskov in mislim, da ne bi nič novega izvedla.

Gremo pa čez eno uro po papir, da je ati res ati, :). Ostale dokumentacije pa še nisem urejala, bom naslednji teden odnesla vse skupaj, ko imam GP (21.2.). Sem zadnjič  G nafehtala, če bi lahko še enkrat preverili, če  imamo res babnico in je bila za stvar, se že veselim!

Sobice: ob vaših akcijah sm še js postala čist zmešana in smo omaro za otroške  cote iz spalnice že prestavili v otroško, ki jo bomo kljub temu, da še to nekaj časa ni bil namen, ker je potrebno najprej popravit streho, za silo opremili in vanjo spravili igrače, ki so sedaj  najbolj množično sredstvo za spotikanje po celem stanovanju. Je pa tudi naša sobica z rumenimi stenami in bom kombinirala s prijaznimi barvami (oranžna, zelena, modra, vijolična.. ).

Zdej pa nas grem počasi spravit, da ne bo user posted image znorel zaradi čakanja.

Čim lepši dan! Pri nas je sicer še megleno, a upam, da se čimprej prikaže sonček.

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 162
13.2.2008 8:29:48   
malamalinca
Zdravo, trebušnikarce,
zdaj se nam pa že orng poznajo tile naši trebuščki, kajne?
Ne morem verjeti, da ste take čveke, da smo že na 2.delu.Še malo, pa pridejo naše pikice...

Bodite v user posted image user posted image user posted image

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu nana09)
Neposredna povezava do sporočila: 163
13.2.2008 8:53:16   
Roberta69
Dobro jutro user posted image

SinskaT, ni panike, sem vesela, da sta zase uredila in še da vama ne bo treba delati raznih km.

Ta UZ, o katerem se pogovarjate, v katerem tednu je?  A je kao zadnji (mogoče tisti plačljivi - sem enkrat neki na steni pri G zasledila, da se plača 16 EUR)?

Kovtrčki: sej je bilo že neki debate, pa sem pozabila... A ve ste kupile tistega, ki je npr. 120 x 80 in je kar za čez celo posteljo? Jaz imam pri tem kompletku takega, da je enih čudnih mer, in sicer 60 (širina jogija) x 100, na prevleki so pa potem od luknje za kovterček še prazni "kraki" in tisto kao zatlačiš za rešetke. Kako ga pa mislite pokrivat? Kolegica novorojenčka najprej pokrije z eno dekico, potem pa še čez s kovterčkom (po navodilu patronažne). Sej vem, da mal kompliciram, samo ne vem, ali naj dam šivilji narest prevlekico za 60 x 100, brez tistih krakov (ker, ko je majhen, se najbrž še ne odkriva user posted image ) in kasneje s kraki oz. kupim večji kovtrček. Mal mi pomagajte user posted image , ker nočem imet cel kup ene navlake.

A katera ve, kok kaj stanjeo od Odeje Škofja Loka rjuhice, sem brala na netu, da se perejo na 60 oz. bela celo na 95?

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 164
13.2.2008 9:31:23   
Krista28
Živjo punce

Sandrin, jaz bi vsaj poklicala G. potem pa da ona napotke za naprej.

Preberem vas še, za kaj več mi pa kar cajta zmankuje. Sobica za malega je pripravljena, v petek naj bi dobili še jogi za posteljo. Sva vzela kar dormeo z zgornjo prevleko, tko da zdaj je pa vse. Sicer je pa to tak majhen pajzl, da mi je šlo kar na jok, ko smo vse notr stlačili. Definitivno se moramo čim prej lotit širitve. Sam prej bodo še kologocije za zmenit se kako pa kaj bo prepisano. No, starši pravijo, da je itak vse zmenjeno, sam upam, da ne bo to dražje, kot če bi svojo hiško kupili. Ta je namreč zelo stara in je treba celo prenavljat.

Voziček bo pa kar rdeč, sva ga že rezervirala in dobila skor 50 € bonusa pri naslednjem nakupu v Turbo Limaču - imajo nek sistem zbiranja točk. Tko da Roberta, ne greva v Italy in ne bom mogla zamenjat tvoj del vozička. žal.

Kje pa je ta trgovinauser posted image

Danes grem pa na en orng sprehod v hrib. Itak so pri nas sami klanciuser posted image user posted image . Itak me skoz neki spodaj boli in zvečer padem sam dol. Včeraj sem ob 22h zaspala in spala ko top do 7h zjutraj. Čist sm bla koma. user posted image

Zdaj grem pa počasi likat, ker me cunje čakajo že ful dolg, pa se mi tud kar ne da.....hahah...zdej boste mislne kolk sm lena.....sej drgač sem bla vedno ful naspidirana, sam zadnje čase, mi  je pa kar dol padl....moram mirkat, da se ne navadimuser posted image

Kovtrček sem imela jaz tud tak majhen od začetka, z navadno prevleko (brez tistega za zatlačit), potem malo večjega (140*100)zdaj ima pa kar klasičnega velikega (130*200). Je fajn, ker se ne odkrije tolk hitro, ker v spalki pa noče več bit.

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 13.2.2008 9:39:46 >

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 165
13.2.2008 9:49:45   
NiLe
Jutro čvekice user posted image , danes pa je za mano že jutranji sprehod ... brrr, je bilo mrzlo ob 8h je bilo v LJ. -6 stopinj.
Sem bila na govorilnih urah v šoli ... drugače me ne bi mikalo ven user posted image user posted image

Sky, mislim, da sem te danes zjutraj videla v bližini šole. Najbrž si svojega user posted image peljala v vrtec?  Pa nikar se ne sekiraj glede pregleda, saj boš kmalu spet prišla na vrsto.

IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Ta UZ, o katerem se pogovarjate, v katerem tednu je?  A je kao zadnji (mogoče tisti plačljivi - sem enkrat neki na steni pri G zasledila, da se plača 16 EUR)?

To je pregled, ki ga po novem ZZZS ne krije več in se ga opravi v 32. tednu. Mislim pa, da je cena cca 60 EUR. Preverijo pa kako user posted image raste, pridobiva na teži ...

Kovtrčki: sej je bilo že neki debate, pa sem pozabila... A ve ste kupile tistega, ki je npr. 120 x 80 in je kar za čez celo posteljo? Jaz imam pri tem kompletku takega, da je enih čudnih mer, in sicer 60 (širina jogija) x 100, na prevleki so pa potem od luknje za kovterček še prazni "kraki" in tisto kao zatlačiš za rešetke. Kako ga pa mislite pokrivat? Kolegica novorojenčka najprej pokrije z eno dekico, potem pa še čez s kovterčkom (po navodilu patronažne). Sej vem, da mal kompliciram, samo ne vem, ali naj dam šivilji narest prevlekico za 60 x 100, brez tistih krakov (ker, ko je majhen, se najbrž še ne odkriva user posted image ) in kasneje s kraki oz. kupim večji kovtrček. Mal mi pomagajte user posted image , ker nočem imet cel kup ene navlake.

Jaz imam dva kompleta, kupljena pred 7 leti in takrat je bil noter kovtrček dimenzije 70x85.

A katera ve, kok kaj stanjeo od Odeje Škofja Loka rjuhice, sem brala na netu, da se perejo na 60 oz. bela celo na 95?

Za te rjuhce sicer ne vem, imajo pa v katalogu od Leclerca luštne barvne rjuhce oz. ena barvna+bela rjuhca - 100% bombaž, po ceni 5.99 EUR (aja, dim. 60x120). Jaz jih imam že par let in so super.

Sandrin, upam, da si se šla pokazat k G in da je vse OK.

Barby, no, tebi se je pa lepo obrestoval počitek. Pridna user posted image

Takole, moja jutranja naloga je opravljena user posted image , počasi moram še izpolniti papirje, da jih odnesem v službo potrdit in potem grem do zobarja user posted image - se malo pokazat, da me kaj ne preseneti ... pol pa shoping v Leclercu user posted image user posted image user posted image

Preživite lep dan in uživajte v sončku!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 166
13.2.2008 9:54:08   
u04111976
Ketrin - za papirje  za porodniško ni panike, ker je meni na CSD rekla, da naj še počakam na izplačilo 15.3. (zaradi povprečja) in potem takoj prinesem. Porodniško pa nastopim z 19.3., prvo izplačilo je pa itak šele v aprilu, tak da ni nobene panike, ma ona še dost časa da uredi do konca marca.

Danes gremo podpisovat očetovstvo, drug teden pa začnemo MŠ. Samo je ful butasto, ker je v Celju samo dopoldan - od torka do četrtke po štiri ure.

Katka je pa menda v LJ porodnišnici, kakor sem razumela iz njenega zadnjega posta. Mam pa slab občutek, da niso več v kompletu in da zaradi tega nima časa, da bi se nam javila. Katka javi se!!!!!!!!!! Nas skrbi!!!!!!!!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 167
13.2.2008 9:58:11   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Kje pa je ta trgovinauser posted image

Se bom kar "uštulila" in ti odgovorilauser posted image . V LJ. sta dve trgovini TL: eden je pod Emporiumom, eden pa v Mercatorju v Dravljah (zg. štuk). Sem pa danes slišala po radiu, da imajo v akciji vozičke.

Sinska; user posted image user posted image user posted image za nakup vozička. Pa kakšno fotko daj v album. A si kupila Graco-ta?

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 168
13.2.2008 10:12:52   
Roberta69
NiLe, thanx. Kdaj se pa v Leclercu začne akcija, si zadnjič neki omenjala (kaj pa bojo kej imeli)? Doma ne dobim reklam (imamo tisto nalepko user posted image - oči) pri user posted image sem pa tako malo in to še zvečer, ko me od računalnika že tako bolijo oči, da si žlim samo še temo.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 169
13.2.2008 10:15:01   
kekec in mojca
Hej, dobro jutro še enkrat. Prej me je zbudil moj user posted image in se mi je zdelo, da ne bom mogla več zaspat. Ampak se mi ni dalo čisto nič - niti prebrat RR-ja.

Trnuljčica, včeraj te potem, ko si sedla, nisem več našla. Potem si pa tudi hitro šla. No, mogoče bo danes kaj več časa za pogovor... Sem ti hotela rečt, da imaš PDP tri dni pred mojim rojstnim dnevom. Je pa še nekaj možnosti, da bova ležali skupaj v porodnišnici... user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 170
13.2.2008 10:24:09   
simvir
Čao punce!

Kako ste na ta sončen dan?

No jaz še vedno driskam in občasno me zvija po želodcu. Ima katera kakšen nasvet, kaj še pomaga? Saj drugače sem čist ok.

Sandrin če si doma, javi kakšno je stanje. Upam, da je vse ok.

A Katka naj bi bila pa v Lj. Upam, da se nam kaj javi, kako je.

user posted image  vsem za včerajšnje preglede, sploh Barby. Sky tebe pa čez 14 dni čaka nov pregled, tako da upam da takrat izveš kaj več.

Roberta kovterček, ki ga imamo mi je velik cca 70x115 od Odeje ŠL. Imeli pa smo ga vse dokler malega nismo preselili v veliko posteljo. Za rjuhice ne vem koliko stanejo (vem pa da ni bila zelo poceni), imam pa jaz eno njihovo in se je precej zmuckalauser posted image . Poleg te pa imam še dve iz Leclerca, ki pa sta malo tanjši, a ne tako zmuckani. Zdaj bom verjetno nekje še kupila eno novo.
Akcija pa se v Leclercu začne danes.

Glede papirjev za porodniško sem jaz spraševala na CSD, če lahko počakam še na izplačilo februarske plače (10.3.). Teta tam sicer ni bila precej navdušena, me je pa vprašala če se mi v povprečju dosti pozna in sem rekla da ja (lani februarja sem imela še prejšnjo porodniško, ki je bila iz drugega povprečja). Potem mi je rekla naj v službi prosim, če mi naredijo obračun kak dan prej. Bom videla kaj se bom zmenila tam.
Sem pa vesela, da je Urška napisala da bo lahko čakala februarsko plačo.

Neposredna povezava do sporočila: 171
13.2.2008 10:31:28   
sky77
Ojla

Jaz sem pa danes doma. Imam dopust, ker moram celo spalnico spraznit da mi jo bo svak pobelil. Zdaj ravno delam čistko v Rokovi omari in pospravljam cunjice ki so mu že premajhne. Popoldne bo pa potem moj še razstavil omare in akcija barvanja sten se lahko začne.

Roberta akcija v leclercu se začne danes. Če mi bo zneslo bom šla pogledat popoldne (ko bo moj v akciji z rastavljanjem omar user posted image ). Moramo Roku nabavit kahlico, pa še kakšna malenkost česa drugega najbrž tudi ne uide. Bo imel pa rutar tudi v kratkem akcijo, tako da bom najbrž tudi tja malo zavila.

NiLe čisto možno da si me videla, malo pred 8. Je bila pa danes pred šolo res nenormalna gužva in zdaj vsaj vem zakaj.

No moj UZ je bil včeraj čisto brezplačen. Vsaj nekaj, če že razen teže nisem izvedela ničesar drugega. Na koncu pa se je G še zmotila in mi v materinsko napisala 3 kile. No to bi bilo pa za 32 teden res malo prehudo. user posted image

Še vprašanje - ali imajo na csd-ju že tanove obrazce. Sem danes gledala po internetu pa so gor še vedno tastari. Ker se mi res ne da tja hodit, pa da potem dobim iste obrazce kot so na netu.

Krista joj ne mi govorit o prenavljanju starih hiš. Jama brez dna v katero mečeš denar. Ravno zaradi stare hiše moramo mi prebelit in zrihtat celo spalnico. Se je namreč čez zimo spet nabrala zidna plesen user posted image . Komaj čakam da končamo z urejanjem delavnice in da se lahko potem posvetimo gradnji svoje hiške

Zdaj pa šibam dalje.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 172
13.2.2008 10:40:59   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

NiLe, thanx. Kdaj se pa v Leclercu začne akcija, si zadnjič neki omenjala (kaj pa bojo kej imeli)? Doma ne dobim reklam (imamo tisto nalepko user posted image - oči) pri user posted image sem pa tako malo in to še zvečer, ko me od računalnika že tako bolijo oči, da si žlim samo še temo.

Akcija se začne danes in imajo vse kar potrebuješ za malčka: vozički, stajice, posteljnine, banjice, oblačila, stolčke za hranjenje, aventove flače, dude, kasete za koše za pleničke ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 173
13.2.2008 11:36:58   
trnuljčica
Punce ne prehitevajte s porodnišnicami. Sandrin sumim, da si pri ginekologu. Če te niso obdržali se javi. Za Katko mi je pa tako jasno, da se ne javi. Upam samo, da se drži.
Jo@n  s krvnim pritiskom je tako, da je zelo odvisno kako ti ga nekdo izmeri. Na enem pregledu , ko je bila druga, nova sestra, jo je skoraj infarkt, ko sem imela 140/86. Pa je manšeto  nastavila narobe, pa se je z mano vmes pogovarjala , pa skoraj skočit sem morala na stol , da ne omenim, da sem v ambulanto skoraj tekla, da ne zamudim( parkiranjeuser posted image ). Skratka merjenje je res zgledalo katastrofa ( vem o čem govorim). Pa sem ji kar sama rekla, da naj še enkrat zmeri ( se ni sama spomnila). Ko pa mi je drugič merila, me gre pa spraševat, če kaj otekam... user posted image Jaz pa mrtvo hladno tiho in čakam, da opravi. Nato ji odgovorim. Mislila pa sem si svoje. KP je bil 120/76. Sem se vgriznila v jezik, da ji nisem rekla, da bi bil čas, da obnovi vsaj teorijo merjenja KP, če že ne prakso. Ah, malo sem se morala spihat, sedaj grem pa dihat.user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 174
13.2.2008 11:40:40   
sasy20
Ojla!

Sedaj sem skoraj eno uro brala, da sem vse prebrala....čvekice user posted image

Barby user posted image res sem vesela, da se ti je stanje izboljšalo...super...čeprav mi ni jasno meni so v porodnišnici rekli da ni mogoče, da se ti MV podaljša user posted image  ja spet neke teorije, ki jih lahko ovržemo z dobro in pozitivno voljo se vse da a ne?
Ketrin le še malo in tudi ti boš zasluženo uživala in se pripravljala na prihod user posted image

Tosja upam da si že boljše volje in da je vse ok. user posted image  ko pa boš imela čas pa se le javi, da vidimo kako si.

Sinska user posted image  za rezervacijo vozička...še ena skrb manj...naslednič na UZ pa upam da izveste kaj ima vaš user posted image  med nogicami.

Sandrin user posted image  upam da si šla k G na pregled in da se nam boš javila kako je s tabo in malim user posted image . Držim pesti.

Sky ne se preveč sekirat zaradi G, ker včasih svojo slabo voljo na nas stresajo...ni kaj saj naslednič ko imaš pregled bo drugačen odnos.

Scorpiogirl naj ti današnji dan v službi hitro mine, da boš potem lahko še malo na sončku uživala.

Tejcha user posted image  za izpit....upam da ti uspe vse narest v marcu. Tudi jaz sem imela namen dokončati vse izpite in sem bila že prijavljena na izpite pa sem se mogla na žalost odjaviti zaradi strogega mirovanja. Ja nič za to važno da bo s pikcom vse ok. Ti pa le pogumno user posted image

Krista 28 user posted image  za sobico....

user posted image  za našo Katko

....sej sem imela še nakej v mislih pa mi je sedaj ušlo...luknje user posted image  v spominu....

Lepo se imejte

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?