|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
14.2.2008 14:21:24   
binica
Od kod pa prihajaš sončica?
Koliko si stara?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
14.2.2008 14:22:29   
sončnica24
Jaz sem z maribora, stare še trenutno 24. Ti pa si iz Izole ne? Leta so skrivnost?

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
14.2.2008 14:28:14   
sončnica24
Malo nižje doli je ena tema o pesmih pa zbirajo te ljubezenske pesmi za danes lahko kater katero doda si bom jaz potem lažje en skupek pesmi naredlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2353
14.2.2008 14:28:27   
binica
v bistvu nisem niti več iz izole, saj smo se preselili, ko se je lana rodila. ha, morem popravit svoj profil.
drugače pa živim sedaj v enem naselju blizu kopra.

leta pa nikakor niso skrivnost. 30. dokler smo mladi, se še lahko hvalimo z leti user posted image user posted image user posted image

kaj pa drugače počenjaš? delaš,študiraš?

Neposredna povezava do sporočila: 2354
14.2.2008 14:30:45   
tany83
ojla... dobro jutro, dober dan...

kako ste kaj drage moje klepetulje???

jaz sem super... tukaj je en lep socen dan... toplo... pocasi se zacenja poletje tukaj... se pravi, da bo vedno bolj vroce....

Soncnica vidim, da ti lepo uspeva s posti in me bos kmalu prehitela user posted image user posted image user posted image ... kar tako naprej... user posted image ....

binica lepo, da si se odlocila in bosta sla s tvojim mozekom na kosilce... user posted image ...

ancica ti se spis.. vceraj sem sla pol ker je moj prsel domov, pol sem pozabla, da spolh nisem rekla, da grem... no sorry, si pa mal samogovorev mela... user posted image ... vcasih pase se mal sam s sabo pogovarjat user posted image ...

drugace, kaj boste pocele danes???

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 2355
14.2.2008 14:33:38   
binica
ojla, dobro jutro user posted image !
pridna, da si že med nami. koliko je ura pri tebi? aha, 8.30. ha, jaz bi na tvojem mestu še spala user posted image

jaz sem svoje že napovedala -  se pravi, da se mi napoveduje romantičen popoldan, zvečer oziroma ponoči pa se vam še kaj pridružim.

pa ti? kako bosta kaj praznovala? sej po moje je to na vašem koncu še bolj skomercializirano - bo ancica vedla kaj več povedat...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
14.2.2008 14:38:11   
tany83
Ojla.. tle je u bistvu ze 9.30... ustala pa sem, ker sva si privoscila z mojim user posted image  eno lepo user posted image , se stusirala skupaj... pol pa ona na delo, jaz pa kuhat kavo in pred racunalnik... zvecer pa nevem, me caka presenecenje.... je reku moj da ob 7ih moram biti nastimana, da me pelje nekam oz. mi ni nic dolocenega povedal.... bo surprise... jaz pa kot sem ze povedala ga caka striptiz user posted image user posted image user posted image .

drugace pa tukaj ni nevemkako skomercializirano, saj videt ni... je bolj amerika vrjetno, nam bo ancica povedala kaj vec....

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
14.2.2008 14:42:58   
sončnica24
Jaz zdaj malce klepetam pa vmes še riž kuham pa radio poslušam tako da sem malu tu malo tam. No tany tako hitro te ne bom dohitela ker imaš kar lepo prednost tako da no pa saj bom pa ti vedno blizuuser posted image , samo moram nekoga za zjutraj najt da bo z mano klepetal, to je večji problemuser posted image .

Drugače pa je danes pri nas padal umetni sneg s pohorja sem blizu tam pa je blo zjutraj vse belo me je skoraj kap sem računala na sonce pa da bom zunaj perilo vesla zdaj pa se spet vse noter sušiuser posted image .

No pa saj bo počasi boljše vejretno no če ne prej julija pa avgustauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
14.2.2008 14:44:30   
binica
o svašta, kje so uni časi, ko sva midva vse to počela.
pismo, kaj sem stara al kaj???

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
14.2.2008 14:44:32   
sončnica24
Aja bincica tebi še moram dat odogovor. Ne študiram in ne delam sem na zavodu prijavljena trenutno. Sem pa doštudirala VI. stopnjo za poslovnega sekretarja, če pa bom še imela kdaj voljo pa dovolj evrčke pa bom še šla malce v šolo, se prav rada učimuser posted image , ampak zaenkrat je user posted image v planu pa seveda če bo kakšnem čudežu kje službo dobim potem tudi to.

Neposredna povezava do sporočila: 2360
14.2.2008 14:46:38   
tany83
pridna, jaz si bom zdaj zajtrk pocasi pripravila, da se mal okrepcam, po jutranji telovadbi user posted image ... pol pa moram se kaj naredit po stanovanju....

soncnica zdaj pa tvojo pesemo poslusam, na youtube, elton john user posted image ....

moram jaz tud preklopit na kak slovenski radijo danes, da bom mal ljubezenskih poslusala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2361
14.2.2008 14:48:18   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: binica

o svašta, kje so uni časi, ko sva midva vse to počela.
pismo, kaj sem stara al kaj???

ne stara nista... sam kot smo rekle vceraj user posted image  veliko spremeni... se je treba mal za nazaj spomnit in to obudit user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
14.2.2008 14:48:45   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro...
Kako?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
14.2.2008 14:50:04   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Dobro jutro...
Kako?

super lepo user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
14.2.2008 14:51:00   
sončnica24
Tany te zs čaka, ne vem če lahko linke sem gor lepim pa sem ti rajši kar zs poslalauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
14.2.2008 14:51:32   
binica
o sončica ke lepo...na pohorje imam vedno lepe spomine. smo bili za par dni za božič a apartmajih bolfenk in nam je blo takooo lepoooo. smo šli z enimi kolegi, pa tak lep sonček je bil...

po moje jo maja meseca spet upalimo na pohorje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
14.2.2008 14:54:59   
sončnica24
Najboljša lep dan tudi tebi.

Binica ja samo ne v kratkih hlačah in majicah vsaj na roglo ne. Mi smo enkrat šli ati v dolgi trenerki mi trije mama pa brat pa v kratkih majicah in hlačah pa smo se gori kar hitro obrnili ker je blo tako mrzlo da je blo kar groza je ati reko kaj pa ste se mi smejali domauser posted image

Zdaj pa bom jaz šla malo jest pa se vam potem spet pridružim ste danes tako fajn zgovorne je prav fajn da ura hitro mineuser posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
14.2.2008 15:00:02   
tany83
haha... mi je tud men poznano to, da se po pohorju ni za sprehajt v kratkem... sicer pa je moja zadnja smuka bila po zreskem pohoruju, al kako se rece... no zadnjic ko sem stala na smucek je bilo v zrecah in je blo zelo lepo... pol pa sem na trope preklopila in zdaj me sneg ne mika vec... ceprav bi se vcasih zapasalo mal spustit s smucmi.... drugace pa je poleti tud lepo tam okol...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2368
14.2.2008 15:08:03   
binica
ej tany, a je tvoj dragi že visel sneg?

vem, da je glupo vprašanje user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
14.2.2008 15:11:38   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: binica

ej tany, a je tvoj dragi že visel sneg?

vem, da je glupo vprašanje user posted image

haha... ga se ni videl... in si ga tud ne zeli... ker sva bla septembra na enem rancu tukaj v dominikanskih gorah, ki so najvisja tocka Karibov in je bilo tam okol 15 stopinj zjutraj in mojmu je blo fuuul mraz... je rekle, da odpade da bo on kdaj sel v slovenijo pozimi... jaz sem se pa sam smejala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
14.2.2008 15:23:19   
binica
o svašta, si misliš, da ga še  na smučke postaviš user posted image user posted image user posted image
ampak čudno, da si ne želi videt snega....

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
14.2.2008 15:25:20   
sončnica24
Ej tany ga moraš pod pretvezo v slovenijo spravit ko bo sneg boš vidla kako bo gledal. 

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
14.2.2008 15:29:23   
tany83
ah ja... ne bo nic iz tega... on ze ve kaj je sneg... moj je tak, da ga bolj tezko ven iz te dominikanske premaknes... jaz bi potovala kam drugam se, sam njemu se zal ne da... tko, da se v slovenijo se mu ne da...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2373
14.2.2008 15:31:44   
sončnica24
Saj mu bomo me fotke poslale kako je tukaj lepo pa da je lahk v enem dnevu pod zemljo pa na morju in v gorah pa še kje pa mu bo žal postalo da ni večkrat tu boš vidla samo moraš povedat kdaj te lahko začnemo zasipavati s slikamiuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
14.2.2008 15:36:39   
tany83
user posted image ... pol najboljs, da zacens... ker jaz ga s slikami in vsem materialom zapeljujem za skor 3 leta ma ni haska....user posted image ... bova midva prsla na obisk ko bo poletje.... jaz sem primorka in men sneg tud ni prevec vsec... ti k si mariborcanka si navajena... ma saj ves kako je primorec in sneg user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.