![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:21:24
|
|
|
|
binica
|
Od kod pa prihajaš sončica? Koliko si stara?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:22:29
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz sem z maribora, stare še trenutno 24. Ti pa si iz Izole ne? Leta so skrivnost?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:28:14
|
|
|
|
sončnica24
|
Malo nižje doli je ena tema o pesmih pa zbirajo te ljubezenske pesmi za danes lahko kater katero doda si bom jaz potem lažje en skupek pesmi naredla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:28:27
|
|
|
|
binica
|
v bistvu nisem niti več iz izole, saj smo se preselili, ko se je lana rodila. ha, morem popravit svoj profil. drugače pa živim sedaj v enem naselju blizu kopra. leta pa nikakor niso skrivnost. 30. dokler smo mladi, se še lahko hvalimo z leti kaj pa drugače počenjaš? delaš,študiraš?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:30:45
|
|
|
|
tany83
|
ojla... dobro jutro, dober dan... kako ste kaj drage moje klepetulje??? jaz sem super... tukaj je en lep socen dan... toplo... pocasi se zacenja poletje tukaj... se pravi, da bo vedno bolj vroce.... Soncnica vidim, da ti lepo uspeva s posti in me bos kmalu prehitela ... kar tako naprej... .... binica lepo, da si se odlocila in bosta sla s tvojim mozekom na kosilce... ... ancica ti se spis.. vceraj sem sla pol ker je moj prsel domov, pol sem pozabla, da spolh nisem rekla, da grem... no sorry, si pa mal samogovorev mela... ... vcasih pase se mal sam s sabo pogovarjat ... drugace, kaj boste pocele danes???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:33:38
|
|
|
|
binica
|
ojla, dobro jutro ! pridna, da si že med nami. koliko je ura pri tebi? aha, 8.30. ha, jaz bi na tvojem mestu še spala jaz sem svoje že napovedala - se pravi, da se mi napoveduje romantičen popoldan, zvečer oziroma ponoči pa se vam še kaj pridružim. pa ti? kako bosta kaj praznovala? sej po moje je to na vašem koncu še bolj skomercializirano - bo ancica vedla kaj več povedat...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:38:11
|
|
|
|
tany83
|
Ojla.. tle je u bistvu ze 9.30... ustala pa sem, ker sva si privoscila z mojim eno lepo , se stusirala skupaj... pol pa ona na delo, jaz pa kuhat kavo in pred racunalnik... zvecer pa nevem, me caka presenecenje.... je reku moj da ob 7ih moram biti nastimana, da me pelje nekam oz. mi ni nic dolocenega povedal.... bo surprise... jaz pa kot sem ze povedala ga caka striptiz . drugace pa tukaj ni nevemkako skomercializirano, saj videt ni... je bolj amerika vrjetno, nam bo ancica povedala kaj vec....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:42:58
|
|
|
|
sončnica24
|
Jaz zdaj malce klepetam pa vmes še riž kuham pa radio poslušam tako da sem malu tu malo tam. No tany tako hitro te ne bom dohitela ker imaš kar lepo prednost tako da no pa saj bom pa ti vedno blizu , samo moram nekoga za zjutraj najt da bo z mano klepetal, to je večji problem . Drugače pa je danes pri nas padal umetni sneg s pohorja sem blizu tam pa je blo zjutraj vse belo me je skoraj kap sem računala na sonce pa da bom zunaj perilo vesla zdaj pa se spet vse noter suši . No pa saj bo počasi boljše vejretno no če ne prej julija pa avgusta
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:44:30
|
|
|
|
binica
|
o svašta, kje so uni časi, ko sva midva vse to počela. pismo, kaj sem stara al kaj???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:44:32
|
|
|
|
sončnica24
|
Aja bincica tebi še moram dat odogovor. Ne študiram in ne delam sem na zavodu prijavljena trenutno. Sem pa doštudirala VI. stopnjo za poslovnega sekretarja, če pa bom še imela kdaj voljo pa dovolj evrčke pa bom še šla malce v šolo, se prav rada učim , ampak zaenkrat je v planu pa seveda če bo kakšnem čudežu kje službo dobim potem tudi to.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:46:38
|
|
|
|
tany83
|
pridna, jaz si bom zdaj zajtrk pocasi pripravila, da se mal okrepcam, po jutranji telovadbi ... pol pa moram se kaj naredit po stanovanju.... soncnica zdaj pa tvojo pesemo poslusam, na youtube, elton john .... moram jaz tud preklopit na kak slovenski radijo danes, da bom mal ljubezenskih poslusala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:48:18
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica o svašta, kje so uni časi, ko sva midva vse to počela. pismo, kaj sem stara al kaj??? ne stara nista... sam kot smo rekle vceraj veliko spremeni... se je treba mal za nazaj spomnit in to obudit ....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:48:45
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dobro jutro... Kako?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:50:04
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Dobro jutro... Kako? super lepo ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:51:00
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany te zs čaka, ne vem če lahko linke sem gor lepim pa sem ti rajši kar zs poslala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:51:32
|
|
|
|
binica
|
o sončica ke lepo...na pohorje imam vedno lepe spomine. smo bili za par dni za božič a apartmajih bolfenk in nam je blo takooo lepoooo. smo šli z enimi kolegi, pa tak lep sonček je bil... po moje jo maja meseca spet upalimo na pohorje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:54:59
|
|
|
|
sončnica24
|
Najboljša lep dan tudi tebi. Binica ja samo ne v kratkih hlačah in majicah vsaj na roglo ne. Mi smo enkrat šli ati v dolgi trenerki mi trije mama pa brat pa v kratkih majicah in hlačah pa smo se gori kar hitro obrnili ker je blo tako mrzlo da je blo kar groza je ati reko kaj pa ste se mi smejali doma Zdaj pa bom jaz šla malo jest pa se vam potem spet pridružim ste danes tako fajn zgovorne je prav fajn da ura hitro mine
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 15:00:02
|
|
|
|
tany83
|
haha... mi je tud men poznano to, da se po pohorju ni za sprehajt v kratkem... sicer pa je moja zadnja smuka bila po zreskem pohoruju, al kako se rece... no zadnjic ko sem stala na smucek je bilo v zrecah in je blo zelo lepo... pol pa sem na trope preklopila in zdaj me sneg ne mika vec... ceprav bi se vcasih zapasalo mal spustit s smucmi.... drugace pa je poleti tud lepo tam okol...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 15:08:03
|
|
|
|
binica
|
ej tany, a je tvoj dragi že visel sneg? vem, da je glupo vprašanje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 15:11:38
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica ej tany, a je tvoj dragi že visel sneg? vem, da je glupo vprašanje haha... ga se ni videl... in si ga tud ne zeli... ker sva bla septembra na enem rancu tukaj v dominikanskih gorah, ki so najvisja tocka Karibov in je bilo tam okol 15 stopinj zjutraj in mojmu je blo fuuul mraz... je rekle, da odpade da bo on kdaj sel v slovenijo pozimi... jaz sem se pa sam smejala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 15:23:19
|
|
|
|
binica
|
o svašta, si misliš, da ga še na smučke postaviš ampak čudno, da si ne želi videt snega....
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 15:25:20
|
|
|
|
sončnica24
|
Ej tany ga moraš pod pretvezo v slovenijo spravit ko bo sneg boš vidla kako bo gledal.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 15:29:23
|
|
|
|
tany83
|
ah ja... ne bo nic iz tega... on ze ve kaj je sneg... moj je tak, da ga bolj tezko ven iz te dominikanske premaknes... jaz bi potovala kam drugam se, sam njemu se zal ne da... tko, da se v slovenijo se mu ne da...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 15:31:44
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj mu bomo me fotke poslale kako je tukaj lepo pa da je lahk v enem dnevu pod zemljo pa na morju in v gorah pa še kje pa mu bo žal postalo da ni večkrat tu boš vidla samo moraš povedat kdaj te lahko začnemo zasipavati s slikami
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 15:36:39
|
|
|
|
tany83
|
... pol najboljs, da zacens... ker jaz ga s slikami in vsem materialom zapeljujem za skor 3 leta ma ni haska.... ... bova midva prsla na obisk ko bo poletje.... jaz sem primorka in men sneg tud ni prevec vsec... ti k si mariborcanka si navajena... ma saj ves kako je primorec in sneg
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.