|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
13.2.2008 21:17:07   
tany83
ja zdaj, ko mas cas razposlji vabila al pa naredi smerokaze do sem user posted image ... tko se mogoce najde katera... sej nas je kar neki na tej temi, sam nobena ni tko zgovorna kot me user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
13.2.2008 21:34:28   
sončnica24
Ja saj to je problem da se zjutraj nobena ne priklopi, bo teba malce začet iskat, no če pa ne pa saj samogovori še vedno ostanejo bom pa besedo za besedo pisala v vsak post posebejuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
13.2.2008 21:36:18   
sončnica24
Ko boš mela čas si preberi to razpravo, ne vem če ti napišeš da rum piješ te bodo prišle iskat in pojestuser posted image , ne moreš verjet no koliko časa imajo nekatere:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2429499

Neposredna povezava do sporočila: 2328
13.2.2008 21:45:50   
sončnica24
Nič čvekice moje jaz grem počasi spat še malo televizijo gledat pa mojega počakat potem pa spat, jutri je nov dan bo treba spet zjutraj kaj naredit da bo popoldne čas na RR-čvekat in visetuser posted image .

Lepo se mejte napišite še kaj in se jutri spet beremo

Pa pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2329
13.2.2008 21:52:31   
tany83
joj, zdaj ko jaz pridem pa ti gres... ce te ni za pojest user posted image ... user posted image ...

aja, uno temo sem brala od alkohola... sem hotela tud sama dat kometnar sam je brezveze... nevem zakaj je moderatorka odklenla temo.... jaz je ne bi... ker da se take na zanositvi pise pa too much.....

nc pol.. zdej bom jaz v vsak post svojo crko pisala, da si bom naprala stevilo postov...

se morem it se tusirat pol priletim se mal gor...

ancica je ocitno nekje po poti zmrznila user posted image ....

lepo se imej... sladke sanje in lahko noc user posted image

se tipkamo jutri... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2330
13.2.2008 21:57:55   
binica
Evo, sem se mogla prej na hitro odklopit, saj je prišel moj user posted image  domov skupaj z mojo pikico, pa da ne bi slučajno bral kako ga kritiziram tukaj po internetu user posted image . No, morda ga pa jutri le presenetim in uletim k njemu v Portorož in ga povabim na kosilo, mami bo pa itak čuvala Lano. Se bom pa to noč malo intenzivneje učila, pa bo.

Itak bosta tu Tany in Ancica, ki mi bosta delali družbo user posted image user posted image user posted image  

Kako je uspelo to likanje las?? Jaz bi si jih tudi najraje umila in zlikala, saj sem si ta vikend pustila kodre, ki so pa ponavadi lepi 3 dni, pol jih pa malo narazen dam z glavnikom in postanem kot čarovnica.

Morem malo skrajšat poste in večkrat pišem, sicer vas v tem življenju ne uspem ulovit user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
13.2.2008 22:03:12   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... tko ja binica preseneti tvojega dragega.....

jaz mam sreco, ce bi moj bral vse kar pisem user posted image ... se dobro da ne zna slovensko user posted image ...

likanje las je uspelo... zdej je super... jaz si skoz likam... ker kakor si rekla, ce si pustim kodre so v redu 2 dni, ma ko razceses so za en drek user posted image ... zgleda groznooo, zato si jaz raje likam... so lasje mehkejsi, pa se lepse mi je... ne maram da se mi vozlajo... tega res ne prenesem...

zdaj pa morem pod tus...  user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
13.2.2008 22:08:12   
binica
aha, pa ti nič ne teži, ker skoz za računalnikom sediš? al to počneš ko njega ni doma?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
13.2.2008 22:46:07   
binica
ma dej, se mi preveč spi.
se grem vrč na kavč in si nastavim kak film, da bom lažje zaspala.

lepo čvekajte naprej na drugem koncu sveta, pa smo kaj jutri na vezi

baj baj user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
13.2.2008 22:52:02   
tany83
za racunalnikom sem ko ga ni doma, ko dela... ker ko pride domov sem z njim.. se njemu posvecam... sicer mi pa ne bi tezil, ma ne bi bla tko fuuul, ker mi ni do tega, da bi bla za racunalnikom, ce se lahko pr njemu stiskam user posted image ...

no, lahko noc.... user posted image

se tipkamo jutri... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
13.2.2008 22:52:22   
_ancica_
evo me, sem ''ze'' nazaj user posted image user posted image za znoret je zuni, poln snega po plocnikih, da se sploh dodit ne da, dons k je pa se sonce je pa sneg ful zdrisast ratu in sem komi kam prsla user posted image sem sla tja mal do trgovinic, so mel eno razprodajo, pa sm si skor ene hlace kupla, ampak niso mel cifre taprave, sem hotla spravt ene nase, pa mi niso sle na rit...sranje!!!! user posted image
Zdej  bo pa treba pocas zacet kuhat, potem pa mal tv pogledat in pocakat na mojga user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
13.2.2008 22:54:29   
tany83
hahah... vem kako je to, ko ne mores hlac na rit spravit....

jaz sem lase likala, se stusirala, zdaj pa pocakam, da pride moj domov...

me je pa mami klicala, da je rezervirala karto za 18. maj, da pride na obisk user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
13.2.2008 22:59:22   
_ancica_
super tany...mojadva pa nc ne planirata obiska, ker cakata da jaz pridem, ampak to bo pomoje tam nekje v drugi polovici leta...uf je se dalec user posted image
Glede riti...mah ne vem, se mi zdi da je vsakic ko grem kaj probat vecja. user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
13.2.2008 23:04:02   
tany83
ja moja mami se je kar odlocla in rekla, da bo njen letni dopust obisk hcerke... midva pa nevem ce nama letos rata user posted image .... sva mela v planu, ma mislim, da ne bo slo... moj pred avgustom ne more... sam midva mava problem, lahko greva sam v poletnih mesecih v slovenijo, ker drugace bi mogla nabavljat zimsko garderobo....

ja, ja moja rit in trebuh se tud vecata, sam to zal ni posledica, da bi bla user posted image  ampak, ker prevec jem oz. zrem user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
13.2.2008 23:07:33   
_ancica_
ja sej ko bi ble vsaj srecke user posted image ane? user posted image user posted image user posted image
ja vidva bi pa res mogla nabavt celo zimsko garderobo za obisk slovenije konec leta user posted image ta je pa dobra! A je tvoj sploh ze mel na sebi kdaj bundo???  pa kapo n aglavi in sal. To more bit zoprn obcutek user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
13.2.2008 23:39:05   
_ancica_
ja nc...zgleda da je cas za moje samogovore user posted image   Prej ste se pogovarjale kaj dat nasim dragim za valentinovo jutri...jst sem za striptiz, je najbolj ucinkovit in se stane te nic user posted image sem pa kupla danes male cokoladne srcke, tako da bo jutri sladko user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
13.2.2008 23:55:16   
_ancica_
verjetno se ze vse veselo stiskate pri svojih. Lep vecer in lahko nocko vam zelim, pa se jutri spet tipkamo

cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
14.2.2008 13:29:54   
sončnica24
Kaj pa je te blo danes zjutraj? Ni nobena nič napisalauser posted image

Ja jaz sem že sama bogatejša za eno full lepo vrtnico od mojga jaz pa sem mu kupla milkine srčke, bom verjetno katerega še vstran doblauser posted image .

Tako danes pa je moja naloga prehitet tany ker verjetno bom jutri zjutraj malce več tukaj bo moj probal zjutraj it delat da ker se boma verjetno šla jutri kopat nekam sva se malce menla, komaj čakam upam da mu ne bodo v službi kaj zagnjavli da ne bo mogo smene menjat

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
14.2.2008 13:30:50   
sončnica24
Ojoj sem skoraj pozabla ena dobra kavica za tany in ancico pa če si še jo katera zaželi si jo lahko privošči.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2344
14.2.2008 13:56:43   
binica
Dobro sončica, kaj sedaj imaš ti samogovore al kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2345
14.2.2008 13:57:18   
sončnica24
Ja samogovore imam da mi uspe tany prehitetuser posted image  

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
14.2.2008 13:58:32   
binica
Aja, se morem pohvalit, da sem vas poslušala in sem danes dragega povabila na večerjo / kosilo, tako da sva ob petih zmenjena v Izoli user posted image user posted image user posted image .

Bom zvečer malo poročala in kaj, če bom seveda imela čas user posted image .

Učenje pa.... ponoči, ni druge

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
14.2.2008 14:01:00   
sončnica24
Super to pa je full full lepo da sta se tako zmenla boš vidla kako se bota lepo imela, zvečer pa si kar vzami čas za njega saj me bomo že potrpele do odgovora. Rajši ga na polno izkoristiuser posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
14.2.2008 14:09:16   
binica
ja, ampak striptiza pa NE, to odpade! user posted image user posted image user posted image

čisto vseh vaših neumnosti pa ne morem poslušat (no, za vsak slučaj sem si do tilta zdepilirala noge....kaj veš, kaj me prime user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2349
14.2.2008 14:16:20   
sončnica24
Ja saj maš prav nikoli ne veš kaj te zgrabiuser posted image ziher je ziher

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.