![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 21:17:07
|
|
|
|
tany83
|
ja zdaj, ko mas cas razposlji vabila al pa naredi smerokaze do sem ... tko se mogoce najde katera... sej nas je kar neki na tej temi, sam nobena ni tko zgovorna kot me
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 21:34:28
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja saj to je problem da se zjutraj nobena ne priklopi, bo teba malce začet iskat, no če pa ne pa saj samogovori še vedno ostanejo bom pa besedo za besedo pisala v vsak post posebej
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 21:36:18
|
|
|
|
sončnica24
|
Ko boš mela čas si preberi to razpravo, ne vem če ti napišeš da rum piješ te bodo prišle iskat in pojest , ne moreš verjet no koliko časa imajo nekatere: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2429499
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 21:45:50
|
|
|
|
sončnica24
|
Nič čvekice moje jaz grem počasi spat še malo televizijo gledat pa mojega počakat potem pa spat, jutri je nov dan bo treba spet zjutraj kaj naredit da bo popoldne čas na RR-čvekat in viset . Lepo se mejte napišite še kaj in se jutri spet beremo Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 21:52:31
|
|
|
|
tany83
|
joj, zdaj ko jaz pridem pa ti gres... ce te ni za pojest ... ... aja, uno temo sem brala od alkohola... sem hotela tud sama dat kometnar sam je brezveze... nevem zakaj je moderatorka odklenla temo.... jaz je ne bi... ker da se take na zanositvi pise pa too much..... nc pol.. zdej bom jaz v vsak post svojo crko pisala, da si bom naprala stevilo postov... se morem it se tusirat pol priletim se mal gor... ancica je ocitno nekje po poti zmrznila .... lepo se imej... sladke sanje in lahko noc se tipkamo jutri...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 21:57:55
|
|
|
|
binica
|
Evo, sem se mogla prej na hitro odklopit, saj je prišel moj domov skupaj z mojo pikico, pa da ne bi slučajno bral kako ga kritiziram tukaj po internetu . No, morda ga pa jutri le presenetim in uletim k njemu v Portorož in ga povabim na kosilo, mami bo pa itak čuvala Lano. Se bom pa to noč malo intenzivneje učila, pa bo. Itak bosta tu Tany in Ancica, ki mi bosta delali družbo Kako je uspelo to likanje las?? Jaz bi si jih tudi najraje umila in zlikala, saj sem si ta vikend pustila kodre, ki so pa ponavadi lepi 3 dni, pol jih pa malo narazen dam z glavnikom in postanem kot čarovnica. Morem malo skrajšat poste in večkrat pišem, sicer vas v tem življenju ne uspem ulovit
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 22:03:12
|
|
|
|
tany83
|
... tko ja binica preseneti tvojega dragega..... jaz mam sreco, ce bi moj bral vse kar pisem ... se dobro da ne zna slovensko ... likanje las je uspelo... zdej je super... jaz si skoz likam... ker kakor si rekla, ce si pustim kodre so v redu 2 dni, ma ko razceses so za en drek ... zgleda groznooo, zato si jaz raje likam... so lasje mehkejsi, pa se lepse mi je... ne maram da se mi vozlajo... tega res ne prenesem... zdaj pa morem pod tus...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 22:08:12
|
|
|
|
binica
|
aha, pa ti nič ne teži, ker skoz za računalnikom sediš? al to počneš ko njega ni doma?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 22:46:07
|
|
|
|
binica
|
ma dej, se mi preveč spi. se grem vrč na kavč in si nastavim kak film, da bom lažje zaspala. lepo čvekajte naprej na drugem koncu sveta, pa smo kaj jutri na vezi baj baj
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 22:52:02
|
|
|
|
tany83
|
za racunalnikom sem ko ga ni doma, ko dela... ker ko pride domov sem z njim.. se njemu posvecam... sicer mi pa ne bi tezil, ma ne bi bla tko fuuul, ker mi ni do tega, da bi bla za racunalnikom, ce se lahko pr njemu stiskam ... no, lahko noc.... se tipkamo jutri...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 22:52:22
|
|
|
|
_ancica_
|
evo me, sem ''ze'' nazaj za znoret je zuni, poln snega po plocnikih, da se sploh dodit ne da, dons k je pa se sonce je pa sneg ful zdrisast ratu in sem komi kam prsla sem sla tja mal do trgovinic, so mel eno razprodajo, pa sm si skor ene hlace kupla, ampak niso mel cifre taprave, sem hotla spravt ene nase, pa mi niso sle na rit...sranje!!!! Zdej bo pa treba pocas zacet kuhat, potem pa mal tv pogledat in pocakat na mojga
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 22:54:29
|
|
|
|
tany83
|
hahah... vem kako je to, ko ne mores hlac na rit spravit.... jaz sem lase likala, se stusirala, zdaj pa pocakam, da pride moj domov... me je pa mami klicala, da je rezervirala karto za 18. maj, da pride na obisk ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 22:59:22
|
|
|
|
_ancica_
|
super tany...mojadva pa nc ne planirata obiska, ker cakata da jaz pridem, ampak to bo pomoje tam nekje v drugi polovici leta...uf je se dalec Glede riti...mah ne vem, se mi zdi da je vsakic ko grem kaj probat vecja.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 23:04:02
|
|
|
|
tany83
|
ja moja mami se je kar odlocla in rekla, da bo njen letni dopust obisk hcerke... midva pa nevem ce nama letos rata .... sva mela v planu, ma mislim, da ne bo slo... moj pred avgustom ne more... sam midva mava problem, lahko greva sam v poletnih mesecih v slovenijo, ker drugace bi mogla nabavljat zimsko garderobo.... ja, ja moja rit in trebuh se tud vecata, sam to zal ni posledica, da bi bla ampak, ker prevec jem oz. zrem
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 23:07:33
|
|
|
|
_ancica_
|
ja sej ko bi ble vsaj srecke ane? ja vidva bi pa res mogla nabavt celo zimsko garderobo za obisk slovenije konec leta ta je pa dobra! A je tvoj sploh ze mel na sebi kdaj bundo??? pa kapo n aglavi in sal. To more bit zoprn obcutek
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 23:39:05
|
|
|
|
_ancica_
|
ja nc...zgleda da je cas za moje samogovore Prej ste se pogovarjale kaj dat nasim dragim za valentinovo jutri...jst sem za striptiz, je najbolj ucinkovit in se stane te nic sem pa kupla danes male cokoladne srcke, tako da bo jutri sladko
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 23:55:16
|
|
|
|
_ancica_
|
verjetno se ze vse veselo stiskate pri svojih. Lep vecer in lahko nocko vam zelim, pa se jutri spet tipkamo cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 13:29:54
|
|
|
|
sončnica24
|
Kaj pa je te blo danes zjutraj? Ni nobena nič napisala Ja jaz sem že sama bogatejša za eno full lepo vrtnico od mojga jaz pa sem mu kupla milkine srčke, bom verjetno katerega še vstran dobla . Tako danes pa je moja naloga prehitet tany ker verjetno bom jutri zjutraj malce več tukaj bo moj probal zjutraj it delat da ker se boma verjetno šla jutri kopat nekam sva se malce menla, komaj čakam upam da mu ne bodo v službi kaj zagnjavli da ne bo mogo smene menjat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 13:30:50
|
|
|
|
sončnica24
|
Ojoj sem skoraj pozabla ena dobra kavica za tany in ancico pa če si še jo katera zaželi si jo lahko privošči.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 13:56:43
|
|
|
|
binica
|
Dobro sončica, kaj sedaj imaš ti samogovore al kaj?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 13:57:18
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja samogovore imam da mi uspe tany prehitet
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 13:58:32
|
|
|
|
binica
|
Aja, se morem pohvalit, da sem vas poslušala in sem danes dragega povabila na večerjo / kosilo, tako da sva ob petih zmenjena v Izoli . Bom zvečer malo poročala in kaj, če bom seveda imela čas . Učenje pa.... ponoči, ni druge
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:01:00
|
|
|
|
sončnica24
|
Super to pa je full full lepo da sta se tako zmenla boš vidla kako se bota lepo imela, zvečer pa si kar vzami čas za njega saj me bomo že potrpele do odgovora. Rajši ga na polno izkoristi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:09:16
|
|
|
|
binica
|
ja, ampak striptiza pa NE, to odpade! čisto vseh vaših neumnosti pa ne morem poslušat (no, za vsak slučaj sem si do tilta zdepilirala noge....kaj veš, kaj me prime )
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 14:16:20
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja saj maš prav nikoli ne veš kaj te zgrabi ziher je ziher
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.