![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 16:30:15
|
|
|
|
sončnica24
|
Metuljčki ja se lahko zdaj počutiš tako kot ena 15 letnica ko gre na prvi zemenk , ni dober filing
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 16:33:10
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ja res je zal se ne da met otroka takoj ko si zelis in zal nimamo nobenega vpliva na to, kdaj bomo zanosile... tle je cist neki drugega vmes na kar nimam mi zal vpiva... jaz sem bila vceraj pr odvetnici ki mi papirje rihta in ima sincka ma ene 2 leti oz tm 1, 5 leto in je vprasala kdaj bova mela kakega ... kako lepo hcerkico za njenega sincka... se je mal pohecala... pol je rekle moj, da nja mene vprasa kdaj bo, jaz pa sem rekla, da mogoce on bolj ve... pol je pa rekel, fuul zalostno, da zal se ne da met ko si zelis in kako bi blo lepo, ce bi lahko rekel,zdaj ga bom naredil in bi ratal... se nikol ga nisem slisala in vidla, da bi tko zalostno rekel... sam kaj hocemo... nimas kaj... se ne da met velikega vpiva na to kdaj bo prisel ... ja tukaj nimas kaj, kot to da potrpezljivo cakas na svoj trenutek...slisi se zalostno, ampak tako je jst sem tud najprej mislila kako bom v prvo ali pa vsaj v dugo zanosila, sem bla tako zelo naivna kar se tega tice...zdaj pa vem, da ne gre kar tako. Enkrat bo ze...jst samo upam, da ni kaj narobe in ce je, da se da pozdravit oz pomagat z zdravnisko pomocjo...in da potem na kncu ne bo ze prepozno...tega me je pa najbolj strah.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 16:36:24
|
|
|
|
tany83
|
proc z negativnimi mislim.... en nasmesek in dan bo lepsi... ko bo hotel priti bo prisel... vse bomo enkrat in se bomo grele na Kubi, a ne ancica??? .. danes bomo imele vse en lep dan z nasimi ... ne prej druge kasnej... ... binici se ze priblizuje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 16:41:20
|
|
|
|
_ancica_
|
res je, crne misli na stran!!! Najboljse, da vse skupaj postanemo potem se pa dobimo na Kubi...a si predstavljas vse nas kako sedimo tam na plazi na lezalnikih pod slamnato marelo, vse lepo okrogle in brezskrbno srkamo ...hmmm...ananasov sok
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 16:44:57
|
|
|
|
tany83
|
haha ... to bi blo super ja... lezat na soncku in srkat anansov sok... saj drugace lahk k men pridete, je cist isto kot Kuba... oz. se mi zdi, da je Domnikanska republika se cenejsa od Kube...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 16:46:11
|
|
|
|
sončnica24
|
O kuba ja to pa bi blo lepo dobra ideja za sanjat danes ponoči . Res pa je vstran s slabimi mislimi pa pozitivno mislit pa bo vse ok boste vidle jaz sploh nič več ne računam čisto nič pa tudi zdaj nena natko nestrpno pričakujem če bo kaj ali ne, mi ti pogovori tukaj full koristijo. Pa lepo vas je met
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 16:49:22
|
|
|
|
tany83
|
res je... se dobro, da smo se nasle ... to je super res... smo same fajn babe tle... ... tud jaz vam vsem posiljam ... enkrat pa upam, da se tud v zivo spoznamo in kako kavico, caj al pa sok spijemo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 16:50:11
|
|
|
|
_ancica_
|
ja potem pa najboljse da kr k tebi pridemo tany...bo ceneje, nam ne bo treba placat hotela soncnica...men je tud fajn, ko se lahko tkole pogovarjamo skupaj..sem prav vesela
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 16:53:46
|
|
|
|
tany83
|
... haha... ja si predstavljas vse tle pr meni... se mojmu strga... saj ves kake so nosecnice... jim mal hormoni nagajajo....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 16:56:27
|
|
|
|
_ancica_
|
ja bogi tvoj...sicer pa lahko nase dragce posljemo kam drugam...na kak drug otok
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 16:59:15
|
|
|
|
_ancica_
|
se bosta najina lahko po spansko menila za ostale pa ne vem...anglesko najbrz
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 17:01:26
|
|
|
|
sončnica24
|
Angleško ja to moj še najbolj ve razen slovenščine, španko ne ve nič, ker je samo esmeraldo gledal potem pa nobene nadaljevanke več . Jaz pa sem se v čisto romantično dušo spremenila si te pesmi dol vlečem z neta, sem čisto zasanjana
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 17:02:47
|
|
|
|
tany83
|
ja, saj res... najina dva se lahko po spansko menita, midve pa po slovensko .. joj... sem se spomnila na pesem Dravski most, ki mi je bla najlepsa leta nazaj... jo iscem ma jo ne najdem... soncnica help... ti znas to iskat...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 17:09:26
|
|
|
|
sončnica24
|
Samo tany na žalost ne bo nič nikjer nič ne najde bom pa vprašala še koga pa če dobim ti pošljem brez skrbi, te bom imela v mislih
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 17:11:40
|
|
|
|
tany83
|
thx... sem jaz tud povosd iskala ma ne najdem ... ta pesem je bila meni fuul lepa... sem si jo skoz prepevala.... ... no ce najdes, mi pol na mail poslji... thx ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 17:15:02
|
|
|
|
sončnica24
|
Veš da ni problema dobiš kakor hitro jo dobim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 17:20:19
|
|
|
|
sončnica24
|
Pride moja tašča na obisk, moram it kavo kuhat pa upam da ne bota obe pobegnili. Binica pa verjetno že uživa na večerji s svojim dragim. Pridem hitro nazaj zdaj pa šibam kavo kuhat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 17:21:18
|
|
|
|
_ancica_
|
Punce, kaj boste kaj pocele danes? Jaz cakam na tasco, potem bova pa sle verjetno v trgovino, ker mi manjka par zadev. Pa se mi sploh ne da nikamo...ah bo ze
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 17:23:41
|
|
|
|
_ancica_
|
aha, vidim da soncnica tudi dobi tasco na obisk
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 17:26:58
|
|
|
|
tany83
|
soncnica.. dobro kavo skuhaj za tasco... ancica... jaz bom zdaj mal pospravila po kopalnici ter najino spalnico, pol se bom se mal lase polikala, da bodo popolni danes zvecer, si naresila eno fajn solato za jest... in se dobro da si me spomnila, morem mojmu napisat naj prnese par stvari domov ko pride.. .. drgac bom pa tle okol na RR strasila
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 17:29:45
|
|
|
|
_ancica_
|
jst bom pa se malo tukaj potem pa se grem stusirat in lase oprat, pa tasco pocakam, potem me pa spet ne bo nekaj casa...upam, da se se tipkamo kaj kasneje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 17:32:05
|
|
|
|
tany83
|
saj jaz sem skoz tle... sam vmes se malo pospravim , da ne sedim skoz... tko, da lahko kako debato hudo udarimo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 17:40:49
|
|
|
|
_ancica_
|
jst pa iscem tuki po internetu kakega ginekologa...ful bi rada sla na pregled, pa se neki se mi je pojavil na desni dojki...neka zatrdlina in me boli bi pa ful rada pocakala da se preselva in si tam najdem enga dobrega zdravnika.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 17:47:39
|
|
|
|
tany83
|
... ja pol ce se ti je to pojavilo pa pojdi... in sploh je dobro da gres... ne cakat, ker ponavadi je zelo slabo cakat.... se posebi ker delat na ... obisk ginekolga je pa itak kat nujen, na vako leto vsaj... jaz bom mogla tud kmal... sem bla poleti enkrat... julija tazadnje...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.2.2008 17:50:25
|
|
|
|
_ancica_
|
ja bom res mogla it kmal ampak bo treba najt ega fajn, da ne bom potem kr naprej menjala.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.