|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
14.2.2008 16:30:15   
sončnica24
Metuljčki ja se lahko zdaj počutiš tako kot ena 15 letnica ko gre na prvi zemenkuser posted image , ni dober filinguser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
14.2.2008 16:33:10   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ja res je zal se ne da met otroka takoj ko si zelis in zal nimamo nobenega vpliva na to, kdaj bomo zanosile... tle je cist neki drugega vmes na kar nimam mi zal vpiva...

jaz sem bila vceraj pr odvetnici ki mi papirje rihta in ima sincka ma ene 2 leti oz tm 1, 5 leto in je vprasala kdaj bova mela kakega user posted image ... kako lepo hcerkico za njenega sincka... se je mal pohecala... pol je rekle moj, da nja mene vprasa kdaj bo, jaz pa sem rekla, da mogoce on bolj ve... pol je pa rekel, fuul zalostno, da zal se ne da met ko si zelis in kako bi blo lepo, ce bi lahko rekel,zdaj ga bom naredil in bi ratal... se nikol ga nisem slisala in vidla, da bi tko zalostno rekel... sam kaj hocemo... nimas kaj... se ne da met velikega vpiva na to kdaj bo prisel user posted image ...

ja tukaj nimas kaj, kot to da potrpezljivo cakas na svoj trenutek...slisi se zalostno, ampak tako je user posted image jst sem tud najprej mislila kako bom v prvo ali pa vsaj v dugo zanosila, sem bla tako zelo naivna kar se tega tice...zdaj pa vem, da ne gre kar tako. Enkrat bo ze...jst samo upam, da ni kaj narobe in ce je, da se da pozdravit oz pomagat z zdravnisko pomocjo...in da potem na kncu ne bo ze prepozno...tega me je pa najbolj strah.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
14.2.2008 16:36:24   
tany83
proc z negativnimi mislim.... user posted image en nasmesek in dan bo lepsi... ko bo hotel user posted image  priti bo prisel... vse bomo enkrat user posted image  in se bomo grele na Kubi, a ne ancica??? user posted image user posted image user posted image ..

danes bomo imele vse en lep dan z nasimi user posted image ... ne prej druge kasnej... user posted image ...

binici se ze priblizuje user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
14.2.2008 16:41:20   
_ancica_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image res je, crne misli na stran!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najboljse, da vse skupaj postanemo user posted image potem se pa dobimo na Kubi...a si predstavljas vse nas kako sedimo tam na plazi na lezalnikih pod slamnato marelo, vse lepo okrogle in brezskrbno srkamo ...hmmm...ananasov sok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
14.2.2008 16:44:57   
tany83
haha user posted image user posted image user posted image ... to bi blo super ja... lezat na soncku in srkat anansov sok... saj drugace lahk k men pridete, je cist isto kot Kuba... oz. se mi zdi, da je Domnikanska republika se cenejsa od Kube... user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
14.2.2008 16:46:11   
sončnica24
O kuba ja to pa bi blo lepo dobra ideja za sanjat danes ponočiuser posted image . Res pa je vstran s slabimi mislimi pa pozitivno mislit pa bo vse ok boste vidle jaz sploh nič več ne računam čisto nič pa tudi zdaj nena natko nestrpno pričakujem če bo kaj ali ne, mi ti pogovori tukaj full koristijo.

Pa lepo vas je metuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
14.2.2008 16:49:22   
tany83
res je... se dobro, da smo se nasle user posted image user posted image user posted image ... to je super res... smo same fajn babe tle...user posted image user posted image user posted image ...

tud jaz vam vsem posiljam user posted image user posted image user posted image ...

enkrat pa upam, da se tud v zivo spoznamo in kako kavico, caj al pa sok spijemo user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
14.2.2008 16:50:11   
_ancica_
ja potem pa najboljse da kr k tebi pridemo tany...bo ceneje, nam ne bo treba placat hotela user posted image

soncnica...men je tud fajn, ko se lahko tkole pogovarjamo skupaj..sem prav vesela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2408
14.2.2008 16:53:46   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... haha... ja si predstavljas vse user posted image  tle pr meni... se mojmu strga... saj ves kake so nosecnice... jim mal hormoni nagajajo.... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
14.2.2008 16:56:27   
_ancica_
ja bogi tvoj...sicer pa lahko nase dragce posljemo kam drugam...na kak drug otok user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
14.2.2008 16:59:15   
_ancica_
se bosta najina lahko po spansko menila user posted image user posted image user posted image user posted image za ostale pa ne vem...anglesko najbrz user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
14.2.2008 17:01:26   
sončnica24
Angleško ja to moj še najbolj ve razen slovenščine, španko ne ve nič, ker je samo esmeraldo gledal potem pa nobene nadaljevanke večuser posted image .

Jaz pa sem se v čisto romantično dušo spremenila si te pesmi dol vlečem z neta, sem čisto zasanjanauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
14.2.2008 17:02:47   
tany83
ja, saj res... najina dva se lahko po spansko menita, midve pa po slovensko user posted image user posted image user posted image ..

joj... sem se spomnila na pesem Dravski most, ki mi je bla najlepsa leta nazaj... jo iscem ma jo ne najdem... soncnica help... ti znas to iskat...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
14.2.2008 17:09:26   
sončnica24
Samo tany na žalost ne bo nič nikjer nič ne najde bom pa vprašala še koga pa če dobim ti pošljem brez skrbi, te bom imela v mislih

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
14.2.2008 17:11:40   
tany83
thx... sem jaz tud povosd iskala ma ne najdem user posted image ... ta pesem je bila meni fuul lepa... sem si jo skoz prepevala.... user posted image ...

no ce najdes, mi pol na mail poslji... thx user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2415
14.2.2008 17:15:02   
sončnica24
Veš da ni problema dobiš kakor hitro jo dobimuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
14.2.2008 17:20:19   
sončnica24
Pride moja tašča na obisk, moram it kavo kuhat pa upam da ne bota obe pobegnili. Binica pa verjetno že uživa na večerji s svojim dragim.

Pridem hitro nazaj zdaj pa šibam kavo kuhat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2417
14.2.2008 17:21:18   
_ancica_
Punce, kaj boste kaj pocele danes? Jaz cakam na tasco, potem bova pa sle verjetno v trgovino, ker mi manjka par zadev. Pa se mi sploh ne da nikamo...ah bo ze user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2418
14.2.2008 17:23:41   
_ancica_
aha, vidim da soncnica tudi dobi tasco na obisk user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
14.2.2008 17:26:58   
tany83
soncnica.. dobro kavo skuhaj za tasco...user posted image

ancica... jaz bom zdaj mal pospravila po kopalnici ter najino spalnico, pol se bom se mal lase polikala, da bodo popolni danes zvecer, si naresila eno fajn solato za jest... in se dobro da si me spomnila, morem mojmu napisat naj prnese par stvari domov ko pride.. user posted image ..

drgac bom pa tle okol na RR strasila user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
14.2.2008 17:29:45   
_ancica_
jst bom pa se malo tukaj potem pa se grem stusirat in lase oprat, pa tasco pocakam, potem me pa spet ne bo nekaj casa...upam, da se se tipkamo kaj kasneje user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
14.2.2008 17:32:05   
tany83
saj jaz sem skoz tle... sam vmes se malo pospravim user posted image , da ne sedim skoz... tko, da lahko kako debato hudo udarimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
14.2.2008 17:40:49   
_ancica_
jst pa iscem tuki po internetu kakega ginekologa...ful bi rada sla na pregled, pa se neki se mi je pojavil na desni dojki...neka zatrdlina in me boli user posted image bi pa ful rada pocakala da se preselva in si tam najdem enga dobrega zdravnika.  

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
14.2.2008 17:47:39   
tany83
user posted image ... ja pol ce se ti je to pojavilo pa pojdi... in sploh je dobro da gres... ne cakat, ker ponavadi je zelo slabo cakat.... se posebi ker delat na user posted image ... obisk ginekolga je pa itak kat nujen, na vako leto vsaj... jaz bom mogla tud kmal... sem bla poleti enkrat... julija tazadnje...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
14.2.2008 17:50:25   
_ancica_
ja bom res mogla it kmal user posted image ampak bo treba najt ega fajn, da ne bom potem kr naprej menjala. 

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.