|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
13.2.2008 19:09:54   
tany83
soncnica  spola nisi falila ne... user posted image .. nic ne bo jezen, ce ne bom na abrahamu... vazno, da hcerkica uziva user posted image ...

ja binica jaz tud nevem kaj kupit... cokolatinov moj ne je prevec... ce jih kupim, jih bom sama pojedla user posted image ... kot je rekla soncnica najboljs je striptiz user posted image ...

ancica pazi, da ti tazadnja ne zmrzne... in pridi se kaj nazaj... kr dan se je sele zacel pri meni in tebi... cao cao...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
13.2.2008 19:12:33   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: binica

nič ne bo s striptizom, glede na to, da lana vztrajno spi na sredini najine zakonske postelje že vsaj eno leto. tu v dnevni ga pa ne bom izvajala, da me sosedi ne vidijo user posted image user posted image user posted image

zadnjič sva z dragim pridno user posted image , ko je začela lana kričat iz sobe: maaamaaaaa, kje siiiii, pridiiiii... uau, ful žurka...

au, ta pa je huda... a to me caka,ko bom mela user posted image ... uf user posted image

moj nevem, ce bi toleriral kej tazga.... po moje bo najina user posted image  spala v svoji sobi... al pa jo bo peljal kako noc k njegovi mami....

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
13.2.2008 19:14:01   
sončnica24
No binica midve s tany še lahko striptiz pleševa še nimava nikogar ki bi spal na sredini postleuser posted image . Drugače pa jaz sem za kakšno malenkost nič pretiranega ker se mi zdi da s tem samo trgovci služijo pa se mi zdi neke dragocenosti brezveze kupovat

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
13.2.2008 19:15:15   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

nič ne bo s striptizom, glede na to, da lana vztrajno spi na sredini najine zakonske postelje že vsaj eno leto. tu v dnevni ga pa ne bom izvajala, da me sosedi ne vidijo user posted image user posted image user posted image

zadnjič sva z dragim pridno user posted image , ko je začela lana kričat iz sobe: maaamaaaaa, kje siiiii, pridiiiii... uau, ful žurka...

au, ta pa je huda... a to me caka,ko bom mela user posted image ... uf user posted image

moj nevem, ce bi toleriral kej tazga.... po moje bo najina user posted image  spala v svoji sobi... al pa jo bo peljal kako noc k njegovi mami....

Tany hitro se v jezik vgirzni in to temo poglej: user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2441842

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
13.2.2008 19:22:51   
binica
aha, sem tudi jaz prečekirala. je res, kar pišejo nekatere. dokler jih nimaš, si ful pameten, pol pa,ko so enkrat tu, je vse drugače. sej vem, da ni prav, da spi med nama - ni dobro za naju - ampak ****t ga. sej bo mimo tudi to. pred kratkim sem ji vzela plenico, 3 tedne nazaj sem jo pripravila, da je vrgla dudo v školjko, pa jo bom tudi to, da gre v svojo sobo spat (ko bo mami seveda posteljo kupila user posted image  - sedaj je revčka nima).

ok, sem zašla iz teme. se pravi, da mi jutri ne preostane druzga kot striptiz. ampak imamo ene sosede v bloku, ki so baje svingerji, pa če me vidijo, sem v riti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
13.2.2008 19:24:33   
sončnica24
Saj moj tudi pravi da bo najn user posted image spal v svoji sobi, jedo bo vse od solate naprej, samo verjetno bo slika drugačna vsaj pri prvem ko se še vse na novo učiš pa ti marsikaj ni niti jasno, bomo vidli pa potem govorili neuser posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
13.2.2008 19:28:26   
binica

soncnica ti dam jaz dedka bos vidla.user posted image  . moj tata oz. pravilno slovensko moj oce ma isti dan ko ti roj, dan... in on ma 50 let....user posted image

binica hm.. julij je poletje tukaj... ponavadi velja, da se z julijem zacne obdobje orkanov, sam do sedaj ni blo se nobenega tukaj... tko, da to je to... ponavadi zajame bolj un del proti Santo Domingu... je pa fuuul toplo takrat, tam okol 40 stopnij zna bit...

U, ta bo pa prehuda. Sem razmišljala, da bi morda šli julija na dominikano, ko moj konča en projekt, pa bo prevroče za našo lano. Bom pa raje na našo zimo počakala. Ampak veš, da si me skoraj prepričala, da letimo raje na Puerto plato kot na Punta cano? Pa še pol ko take slikce vidim.... pa še eno fajn user posted image  bom lahko spoznala user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
13.2.2008 19:31:16   
tany83
se popolnoma strnijam binica... dokler jih nimas si pameten... soncnica sem ze vidla to temo....
vse kar sem hotela recit je to, da je vcasih kriza, ker po user posted image  zal nimata s partnerjem vec casa tolk zase,... in mene osebno je najbolj strah, da ne bi vec nasala case zase, zato hocem rect, da je veliko ce lahko otroka pri nekomu pustis in si vzames cas za partnerja, ker je to zelo pomembno, vsaj zame... ker jaz sem mnenja moras bit MATI sam tud ZENSKA... in otroci bodo enkrat sli, partner ti pa ostane za celo zivljenje.... nevem to je moje mnenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2308
13.2.2008 19:34:05   
tany83

soncnica ti dam jaz dedka bos vidla.user posted image  . moj tata oz. pravilno slovensko moj oce ma isti dan ko ti roj, dan... in on ma 50 let....user posted image

binica hm.. julij je poletje tukaj... ponavadi velja, da se z julijem zacne obdobje orkanov, sam do sedaj ni blo se nobenega tukaj... tko, da to je to... ponavadi zajame bolj un del proti Santo Domingu... je pa fuuul toplo takrat, tam okol 40 stopnij zna bit...

U, ta bo pa prehuda. Sem razmišljala, da bi morda šli julija na dominikano, ko moj konča en projekt, pa bo prevroče za našo lano. Bom pa raje na našo zimo počakala. Ampak veš, da si me skoraj prepričala, da letimo raje na Puerto plato kot na Punta cano? Pa še pol ko take slikce vidim.... pa še eno fajn user posted image  bom lahko spoznala user posted image

ja vsi pravijo, da je zima najboljsa za pridet sem... ce pa mene vprasas, jaz sem bla aprila in septembra najbolj pogosto, ko sem sem na obiske hodila in mi je blo zmer super....

ja pazi, ce se za Puerto Plato odlocis, da te ne bo user posted image  gor pa dol po plazi lovila... user posted image user posted image user posted image ... mogoce bo pa levinja, ze grivo spremenila do takrat user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
13.2.2008 19:34:18   
sončnica24
Pametno razmišljaš tany, saj otrok mora biti navajen tudi kje ostati najbolje je to začeti že ko je čisto mali ker potem je verjetno vedno težje ko se na nekoga navadi, ker nikoli ne veš kaj pride potem pa jok in stok če mora ostati eno uro pri babici.

Dobra pa je ta misel da parner ostane za vedno otrok pa odide ko je odraseluser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
13.2.2008 19:37:39   
binica
Se popolnoma strinjam s tabo. Veš, ko se je Lana rodila sem bila na začetku prav ljubosumna na njo, ker mi je dejansko vzela vso pozornost in imela sem občutek, da moj dragi posveča vso pozornost samo njej, medtem ko sem mu bila jaz prej v središču pozornosti. Saj sem mu to tudi povedala, pa je rekel, da ni res. Ampak dejansko - odkar nisva več sama - je na žalost premalo cajta za naju in čutim, da se premalo posvečava drug drugemu. In imam občutek, da oba dajeva vso ljubezen Lani, drug za drugega pa premalo narediva.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
13.2.2008 19:39:20   
sončnica24
Binica kaj pa če bi jo res en dan pustila pri kateri od mam pa si privoščla en dan za sebe, npr. bi se šla kam kopat ali pa sama doma ostala, škoda da se nisi prej javla bi lahko to za valentinovo naredla

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
13.2.2008 19:39:52   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Pametno razmišljaš tany, saj otrok mora biti navajen tudi kje ostati najbolje je to začeti že ko je čisto mali ker potem je verjetno vedno težje ko se na nekoga navadi, ker nikoli ne veš kaj pride potem pa jok in stok če mora ostati eno uro pri babici.

Dobra pa je ta misel da parner ostane za vedno otrok pa odide ko je odraseluser posted image

jaz gledam user posted image  od sestre od mojga... ma 11 mesecev in veckrat spi pri babici in spolh mu ni panike... je ze zelo samostojen... ko gresta na kako vecerjo on prespi tam al pa ko hoceta met vecer zase in to je super.... ker se mi zdi res pomembno, da delas in gradis na parterskem odnosu in se ne odtujis...

Neposredna povezava do sporočila: 2313
13.2.2008 19:42:44   
tany83

Se popolnoma strinjam s tabo. Veš, ko se je Lana rodila sem bila na začetku prav ljubosumna na njo, ker mi je dejansko vzela vso pozornost in imela sem občutek, da moj dragi posveča vso pozornost samo njej, medtem ko sem mu bila jaz prej v središču pozornosti. Saj sem mu to tudi povedala, pa je rekel, da ni res. Ampak dejansko - odkar nisva več sama - je na žalost premalo cajta za naju in čutim, da se premalo posvečava drug drugemu. In imam občutek, da oba dajeva vso ljubezen Lani, drug za drugega pa premalo narediva.

ja te razumem... po moje bi blo res dobro, da jo das kam v varstvo cez noc in se posvetita z dragim eden drugemo... ker tko vse v otroka dajat ni fajn za vajin odnos in se bosta prevec oddaljila... ko bosta starejsa in bodo otroci sli po svoje, pa se bosta dol vsedla in se ne bosta mela o cem pogovarjat... tko, da jaz vem da bi pustila otroka pr kaki babici cez noc.. in imela en lep vecer z mojim dragim...

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
13.2.2008 19:44:15   
binica
problem je v tem, da moja mala noče nikjer spat. sva jo zadnjič pustila pri moji mami spat in sva šla v gledališče, pa me je mami klicala ob 23.30 naj si jo pridem iskat, ker hoče mamo. tako da - propala investicija! noče in noče.

drugi problem je njegova služba. zjutraj gre od doma ob 6.30 in prihaja zvečer ful utrujen domov... dobro, to je itak od vedno in sem se tega že navadila, ampak res ni fajn, da si ne vzameva časa zase. spoh se ne spomnem kdaj sva bila sama na kaki večerjici....

ha, kaj pa, če bi jutri izkoristila to priliko popoldan?? sam pismo, kaj, ko se imam za učit...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
13.2.2008 19:50:15   
sončnica24
Poskusita si vsaj en dan do večera vzet čas za sebe mogoče čez vikend ko user posted image ne dela.  Boš vidla kako malo je potrebno za lep dan

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
13.2.2008 19:57:53   
tany83
binica zakon in partner je bolj pomemben od ucenja... vsaj en dan se mu mal posveti... al pa za vikend malo dajta nekam... ce noce bit zvecer pri babici, pol pa si nardita en lep romanticen dan... in se nardita eno lepo romanticno koslilo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2317
13.2.2008 20:06:54   
sončnica24
Tany sicer ne vem če te je že kdo vprašal ampa vseeno, kako dolgo je pri vas svetlo?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
13.2.2008 20:22:46   
tany83

Tany sicer ne vem če te je že kdo vprašal ampa vseeno, kako dolgo je pri vas svetlo?

user posted image ... tja do enih 6ih zvecer.... zjutraj pa se naredi dan tm okrog 7ih.. pride sonce pocasi ven..... niso nevem kako dolgi dnevi....

danes si pa ti tud v ilegali a...???

jaz bom sla si zdaj likat lase.... user posted image ...

pridem bolj pole nazaj, ce bo katera tu... cene pa se mejte lepo... in se tipkamo jutri user posted image user posted image user posted image

papa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2319
13.2.2008 20:26:20   
sončnica24
Ha ha se pridrožujem tebiuser posted image . No zdaj če ste mi vse odšle pa bom imela malce samogovorov da te prehitim, no če boš pa hitro nazaj pa bom še kakšno urico tukaj strašla potem pa počasi šla spat oz. mojega čakat da se še ene svečke znebimauser posted image

Lepo se zlikaj in se še kaj oglasi.

pa pauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
13.2.2008 20:27:44   
sončnica24

user posted image ... tja do enih 6ih zvecer.... zjutraj pa se naredi dan tm okrog 7ih.. pride sonce pocasi ven..... niso nevem kako dolgi dnevi....

pridem bolj pole nazaj, ce bo katera tu... cene pa se mejte lepo... in se tipkamo jutri user posted image user posted image user posted image

papa user posted image

Pa to glede dnevov to je verjetno zdaj ko je tukaj zima al je vedno tako? Ker pri nas je poleti do 9 svetlo še včasih dlje, če si že pozablauser posted image , je pri vas isto?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
13.2.2008 20:30:55   
tany83

papa user posted image

Pa to glede dnevov to je verjetno zdaj ko je tukaj zima al je vedno tako? Ker pri nas je poleti do 9 svetlo še včasih dlje, če si že pozablauser posted image , je pri vas isto?

ne, tle nikol ni tolk casa svetlo... je zmer priblizno enako.. se pa se zmer ja spomnim, da je pr nas tolk casa svetlo...

glede postov pa... ti me kar prehiti, ma ko bos ti spala, bom jaz mela samogovore in pol te bom spet prehitela... haha user posted image ....

sej bom prsla vmes mal pogledat, ko bom likala...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2322
13.2.2008 20:55:13   
sončnica24
Si pa zagrižena borka se zlahka ne pustiš hauser posted image , no saj če te ta teden prehitim, me boš drugi teden zagotovo spet prehitela. Moram najt eno zagrišeno klepetuljo ki bo zjutraj z mano klepetalauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
13.2.2008 21:01:16   
tany83
user posted image user posted image user posted image ... se ne dam brez boja jaz...

prva plast las je polikana, sem vmes mal sm skocla, da me ne prehitis....user posted image ...

zdaj pa moram nadeljevat.... jaz mam popoldan ponavadi ancico in smo ponavadi kar na istem nivoju... dve prave klepetulje... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2324
13.2.2008 21:03:32   
sončnica24
Ja saj vem da maš ancico moramo eno najt ki bo tudi dopoldne oz. zjutraj z nami klepetala da bosta imeli vidve kaj za prebirat popoldneuser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.