![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:09:54
|
|
|
|
tany83
|
soncnica spola nisi falila ne... .. nic ne bo jezen, ce ne bom na abrahamu... vazno, da hcerkica uziva ... ja binica jaz tud nevem kaj kupit... cokolatinov moj ne je prevec... ce jih kupim, jih bom sama pojedla ... kot je rekla soncnica najboljs je striptiz ... ancica pazi, da ti tazadnja ne zmrzne... in pridi se kaj nazaj... kr dan se je sele zacel pri meni in tebi... cao cao...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:12:33
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica nič ne bo s striptizom, glede na to, da lana vztrajno spi na sredini najine zakonske postelje že vsaj eno leto. tu v dnevni ga pa ne bom izvajala, da me sosedi ne vidijo zadnjič sva z dragim pridno , ko je začela lana kričat iz sobe: maaamaaaaa, kje siiiii, pridiiiii... uau, ful žurka... au, ta pa je huda... a to me caka,ko bom mela ... uf moj nevem, ce bi toleriral kej tazga.... po moje bo najina spala v svoji sobi... al pa jo bo peljal kako noc k njegovi mami....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:14:01
|
|
|
|
sončnica24
|
No binica midve s tany še lahko striptiz pleševa še nimava nikogar ki bi spal na sredini postle . Drugače pa jaz sem za kakšno malenkost nič pretiranega ker se mi zdi da s tem samo trgovci služijo pa se mi zdi neke dragocenosti brezveze kupovat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:15:15
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: binica nič ne bo s striptizom, glede na to, da lana vztrajno spi na sredini najine zakonske postelje že vsaj eno leto. tu v dnevni ga pa ne bom izvajala, da me sosedi ne vidijo zadnjič sva z dragim pridno , ko je začela lana kričat iz sobe: maaamaaaaa, kje siiiii, pridiiiii... uau, ful žurka... au, ta pa je huda... a to me caka,ko bom mela ... uf moj nevem, ce bi toleriral kej tazga.... po moje bo najina spala v svoji sobi... al pa jo bo peljal kako noc k njegovi mami.... Tany hitro se v jezik vgirzni in to temo poglej: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2441842
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:22:51
|
|
|
|
binica
|
aha, sem tudi jaz prečekirala. je res, kar pišejo nekatere. dokler jih nimaš, si ful pameten, pol pa,ko so enkrat tu, je vse drugače. sej vem, da ni prav, da spi med nama - ni dobro za naju - ampak ****t ga. sej bo mimo tudi to. pred kratkim sem ji vzela plenico, 3 tedne nazaj sem jo pripravila, da je vrgla dudo v školjko, pa jo bom tudi to, da gre v svojo sobo spat (ko bo mami seveda posteljo kupila - sedaj je revčka nima). ok, sem zašla iz teme. se pravi, da mi jutri ne preostane druzga kot striptiz. ampak imamo ene sosede v bloku, ki so baje svingerji, pa če me vidijo, sem v riti
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:24:33
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj moj tudi pravi da bo najn spal v svoji sobi, jedo bo vse od solate naprej, samo verjetno bo slika drugačna vsaj pri prvem ko se še vse na novo učiš pa ti marsikaj ni niti jasno, bomo vidli pa potem govorili ne
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:28:26
|
|
|
|
binica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 soncnica ti dam jaz dedka bos vidla. . moj tata oz. pravilno slovensko moj oce ma isti dan ko ti roj, dan... in on ma 50 let.... binica hm.. julij je poletje tukaj... ponavadi velja, da se z julijem zacne obdobje orkanov, sam do sedaj ni blo se nobenega tukaj... tko, da to je to... ponavadi zajame bolj un del proti Santo Domingu... je pa fuuul toplo takrat, tam okol 40 stopnij zna bit... U, ta bo pa prehuda. Sem razmišljala, da bi morda šli julija na dominikano, ko moj konča en projekt, pa bo prevroče za našo lano. Bom pa raje na našo zimo počakala. Ampak veš, da si me skoraj prepričala, da letimo raje na Puerto plato kot na Punta cano? Pa še pol ko take slikce vidim.... pa še eno fajn bom lahko spoznala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:31:16
|
|
|
|
tany83
|
se popolnoma strnijam binica... dokler jih nimas si pameten... soncnica sem ze vidla to temo.... vse kar sem hotela recit je to, da je vcasih kriza, ker po zal nimata s partnerjem vec casa tolk zase,... in mene osebno je najbolj strah, da ne bi vec nasala case zase, zato hocem rect, da je veliko ce lahko otroka pri nekomu pustis in si vzames cas za partnerja, ker je to zelo pomembno, vsaj zame... ker jaz sem mnenja moras bit MATI sam tud ZENSKA... in otroci bodo enkrat sli, partner ti pa ostane za celo zivljenje.... nevem to je moje mnenje...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:34:05
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica IZVIRNO SPOROČILO: tany83 soncnica ti dam jaz dedka bos vidla. . moj tata oz. pravilno slovensko moj oce ma isti dan ko ti roj, dan... in on ma 50 let.... binica hm.. julij je poletje tukaj... ponavadi velja, da se z julijem zacne obdobje orkanov, sam do sedaj ni blo se nobenega tukaj... tko, da to je to... ponavadi zajame bolj un del proti Santo Domingu... je pa fuuul toplo takrat, tam okol 40 stopnij zna bit... U, ta bo pa prehuda. Sem razmišljala, da bi morda šli julija na dominikano, ko moj konča en projekt, pa bo prevroče za našo lano. Bom pa raje na našo zimo počakala. Ampak veš, da si me skoraj prepričala, da letimo raje na Puerto plato kot na Punta cano? Pa še pol ko take slikce vidim.... pa še eno fajn bom lahko spoznala ja vsi pravijo, da je zima najboljsa za pridet sem... ce pa mene vprasas, jaz sem bla aprila in septembra najbolj pogosto, ko sem sem na obiske hodila in mi je blo zmer super.... ja pazi, ce se za Puerto Plato odlocis, da te ne bo gor pa dol po plazi lovila... ... mogoce bo pa levinja, ze grivo spremenila do takrat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:34:18
|
|
|
|
sončnica24
|
Pametno razmišljaš tany, saj otrok mora biti navajen tudi kje ostati najbolje je to začeti že ko je čisto mali ker potem je verjetno vedno težje ko se na nekoga navadi, ker nikoli ne veš kaj pride potem pa jok in stok če mora ostati eno uro pri babici. Dobra pa je ta misel da parner ostane za vedno otrok pa odide ko je odrasel
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:37:39
|
|
|
|
binica
|
Se popolnoma strinjam s tabo. Veš, ko se je Lana rodila sem bila na začetku prav ljubosumna na njo, ker mi je dejansko vzela vso pozornost in imela sem občutek, da moj dragi posveča vso pozornost samo njej, medtem ko sem mu bila jaz prej v središču pozornosti. Saj sem mu to tudi povedala, pa je rekel, da ni res. Ampak dejansko - odkar nisva več sama - je na žalost premalo cajta za naju in čutim, da se premalo posvečava drug drugemu. In imam občutek, da oba dajeva vso ljubezen Lani, drug za drugega pa premalo narediva.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:39:20
|
|
|
|
sončnica24
|
Binica kaj pa če bi jo res en dan pustila pri kateri od mam pa si privoščla en dan za sebe, npr. bi se šla kam kopat ali pa sama doma ostala, škoda da se nisi prej javla bi lahko to za valentinovo naredla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:39:52
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Pametno razmišljaš tany, saj otrok mora biti navajen tudi kje ostati najbolje je to začeti že ko je čisto mali ker potem je verjetno vedno težje ko se na nekoga navadi, ker nikoli ne veš kaj pride potem pa jok in stok če mora ostati eno uro pri babici. Dobra pa je ta misel da parner ostane za vedno otrok pa odide ko je odrasel jaz gledam od sestre od mojga... ma 11 mesecev in veckrat spi pri babici in spolh mu ni panike... je ze zelo samostojen... ko gresta na kako vecerjo on prespi tam al pa ko hoceta met vecer zase in to je super.... ker se mi zdi res pomembno, da delas in gradis na parterskem odnosu in se ne odtujis...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:42:44
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: binica Se popolnoma strinjam s tabo. Veš, ko se je Lana rodila sem bila na začetku prav ljubosumna na njo, ker mi je dejansko vzela vso pozornost in imela sem občutek, da moj dragi posveča vso pozornost samo njej, medtem ko sem mu bila jaz prej v središču pozornosti. Saj sem mu to tudi povedala, pa je rekel, da ni res. Ampak dejansko - odkar nisva več sama - je na žalost premalo cajta za naju in čutim, da se premalo posvečava drug drugemu. In imam občutek, da oba dajeva vso ljubezen Lani, drug za drugega pa premalo narediva. ja te razumem... po moje bi blo res dobro, da jo das kam v varstvo cez noc in se posvetita z dragim eden drugemo... ker tko vse v otroka dajat ni fajn za vajin odnos in se bosta prevec oddaljila... ko bosta starejsa in bodo otroci sli po svoje, pa se bosta dol vsedla in se ne bosta mela o cem pogovarjat... tko, da jaz vem da bi pustila otroka pr kaki babici cez noc.. in imela en lep vecer z mojim dragim...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:44:15
|
|
|
|
binica
|
problem je v tem, da moja mala noče nikjer spat. sva jo zadnjič pustila pri moji mami spat in sva šla v gledališče, pa me je mami klicala ob 23.30 naj si jo pridem iskat, ker hoče mamo. tako da - propala investicija! noče in noče. drugi problem je njegova služba. zjutraj gre od doma ob 6.30 in prihaja zvečer ful utrujen domov... dobro, to je itak od vedno in sem se tega že navadila, ampak res ni fajn, da si ne vzameva časa zase. spoh se ne spomnem kdaj sva bila sama na kaki večerjici.... ha, kaj pa, če bi jutri izkoristila to priliko popoldan?? sam pismo, kaj, ko se imam za učit...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:50:15
|
|
|
|
sončnica24
|
Poskusita si vsaj en dan do večera vzet čas za sebe mogoče čez vikend ko ne dela. Boš vidla kako malo je potrebno za lep dan
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 19:57:53
|
|
|
|
tany83
|
binica zakon in partner je bolj pomemben od ucenja... vsaj en dan se mu mal posveti... al pa za vikend malo dajta nekam... ce noce bit zvecer pri babici, pol pa si nardita en lep romanticen dan... in se nardita eno lepo romanticno koslilo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 20:06:54
|
|
|
|
sončnica24
|
Tany sicer ne vem če te je že kdo vprašal ampa vseeno, kako dolgo je pri vas svetlo?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 20:22:46
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tany sicer ne vem če te je že kdo vprašal ampa vseeno, kako dolgo je pri vas svetlo? ... tja do enih 6ih zvecer.... zjutraj pa se naredi dan tm okrog 7ih.. pride sonce pocasi ven..... niso nevem kako dolgi dnevi.... danes si pa ti tud v ilegali a...??? jaz bom sla si zdaj likat lase.... ... pridem bolj pole nazaj, ce bo katera tu... cene pa se mejte lepo... in se tipkamo jutri papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 20:26:20
|
|
|
|
sončnica24
|
Ha ha se pridrožujem tebi . No zdaj če ste mi vse odšle pa bom imela malce samogovorov da te prehitim, no če boš pa hitro nazaj pa bom še kakšno urico tukaj strašla potem pa počasi šla spat oz. mojega čakat da se še ene svečke znebima Lepo se zlikaj in se še kaj oglasi. pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 20:27:44
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tany sicer ne vem če te je že kdo vprašal ampa vseeno, kako dolgo je pri vas svetlo? ... tja do enih 6ih zvecer.... zjutraj pa se naredi dan tm okrog 7ih.. pride sonce pocasi ven..... niso nevem kako dolgi dnevi.... danes si pa ti tud v ilegali a...??? jaz bom sla si zdaj likat lase.... ... pridem bolj pole nazaj, ce bo katera tu... cene pa se mejte lepo... in se tipkamo jutri papa Pa to glede dnevov to je verjetno zdaj ko je tukaj zima al je vedno tako? Ker pri nas je poleti do 9 svetlo še včasih dlje, če si že pozabla , je pri vas isto?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 20:30:55
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Tany sicer ne vem če te je že kdo vprašal ampa vseeno, kako dolgo je pri vas svetlo? ... tja do enih 6ih zvecer.... zjutraj pa se naredi dan tm okrog 7ih.. pride sonce pocasi ven..... niso nevem kako dolgi dnevi.... danes si pa ti tud v ilegali a...??? jaz bom sla si zdaj likat lase.... ... pridem bolj pole nazaj, ce bo katera tu... cene pa se mejte lepo... in se tipkamo jutri papa Pa to glede dnevov to je verjetno zdaj ko je tukaj zima al je vedno tako? Ker pri nas je poleti do 9 svetlo še včasih dlje, če si že pozabla , je pri vas isto? ne, tle nikol ni tolk casa svetlo... je zmer priblizno enako.. se pa se zmer ja spomnim, da je pr nas tolk casa svetlo... glede postov pa... ti me kar prehiti, ma ko bos ti spala, bom jaz mela samogovore in pol te bom spet prehitela... haha .... sej bom prsla vmes mal pogledat, ko bom likala...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 20:55:13
|
|
|
|
sončnica24
|
Si pa zagrižena borka se zlahka ne pustiš ha , no saj če te ta teden prehitim, me boš drugi teden zagotovo spet prehitela. Moram najt eno zagrišeno klepetuljo ki bo zjutraj z mano klepetala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 21:01:16
|
|
|
|
tany83
|
... se ne dam brez boja jaz... prva plast las je polikana, sem vmes mal sm skocla, da me ne prehitis.... ... zdaj pa moram nadeljevat.... jaz mam popoldan ponavadi ancico in smo ponavadi kar na istem nivoju... dve prave klepetulje...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 13.2.2008 21:03:32
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja saj vem da maš ancico moramo eno najt ki bo tudi dopoldne oz. zjutraj z nami klepetala da bosta imeli vidve kaj za prebirat popoldne .
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.