Dajica
|
barika-kruta je bla tista slikica o obglavljenju, ampak nej ti bo, ker si glih ti. Ampak mi 3-je pa se vseeno gremo jutr na morje, ti pa neeeee! laubica-gremo samo za en dan, od jutra pa proti veceru nazaj in to na slo. obalo. Komaj ze cakam... sprehajanje ob obali, vdihavanje svezega morskega zraka, vetric v laseh, kosilo s pogledom na morje, soncek, ki bo nezno bozal s svojimi zarki moj obraz, moj dragi z menoj na eni strani, pa hcerkica na drugi strani.... Oh ja, ne veste, kaj boste zamujale, drage novembrke hihihihihi kanarka-o, tud jaz bi zivela tam, sam tud ne vem, ce bi imela tolk "jajc", da bi se preselila tja, cist nekam v tujo drzavo, pa tuj jezik, skratka vse na novo. Pa imata kdaj namen priti nazaj v Slo? A ste kej na lotu zadele? Sej sedmice vem, da ni nobena, ker caka name v nedeljo. Midva sva imela 4 listke, vsak po dva, pa sva zadela samo stirico. Sem sla se jaz v Leclerca pogledat, kva dogaja, pa je bila taaaka guzva. Za Kajo sem samo ruzak od Nivee kupla, kar ste ve nabavile ze v nosecnosti, pa dve dudike sem dobila zastonj. Majo pa take luskane cunjice za puncke, joj, kar vse bi nakupila. Sem tako malo v tej trgovini, pa zgleda, da bom v bodoce veckrat. Kaja ze od 20.30 ure naprej pancka, pa verjetno tja do 1. ali 2. ponoci, ko bo cas za zizo. Tko je bilo ponavadi Nc, greva z mojim gledat razocarane gospodinje 4.sezono, ki je po tv se ni bilo. Sem si jo z neta dol potegnila, vse dele+podnapise. Tko da fenice gospodinj, ne me obglavit, tko kot barika. hahahaha Nockoooooooo
|