|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
13.2.2008 19:07:39   
Tanayya29
Mamuška imava alernovo,in sem že poskusla-BLJAK.
Hvala za info,bom še tako poskusla nardit,no saj danes že kar pije,sj more revček,kaj mu pa druzga ostane.
Je pa nora cena,400g te alernove stane 15 evrov.
Potem,če pa testi pokažejo pozitivno,pa dobiš na recept,ane?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
13.2.2008 19:08:55   
Tanayya29
vanja tudi v medvodah nimamo stalnega prebivališča,sem dala tudi sem vlogouser posted image .

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
13.2.2008 19:11:52   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Torej jutri ob 12h na parkirišču odzgoraj...scuba,jolly,mamathea,gruška,debeluška,jaz...
še katera?Vanja?

Midve z veseljem prideva in komaj čakava user posted image

Kam se je pa naša Rozika zgubila? Je enkrat napisala da če se bomo kaj menile da bi se nam rada pridružila. Se pa res že dolgo ni javila user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 2803
13.2.2008 19:21:31   
Tanayya29
jah,pa  ninocka?
jaz tudi njo pogrešam.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
13.2.2008 19:26:34   
scubadiver
Točno ja, Ninocke tud že dolgo ni bilo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2805
13.2.2008 20:01:19   
DEBELUŠKA30
Danes sem imela obisk iz službe, prav fino je bilo malo počvekat z našimi "babami", pa se malo posladkat (sem čisto pozabila, da hujšamuser posted image user posted image user posted image )...

Kanarka, v Las Palmasu je fulll skoz neki pihalo, pa še ni bilo take vročine, kot v Mas Palomasu, sej veš, ko prideš iz mrzle Slovenije, ti full paše da se mal "pre-cvreš" na soncu (sploh jest)!
Barika, krema od Justa (Tee Tree) tud zmehča blato, namažeš mu jo po ritki (zadnjični odprtini), probej!?
Pikapikica, čimprej se pozdraviteuser posted image ! Hvala za pozdrave!
Tanayya, hvala ker misliš nameuser posted image , se ti odolžim!
Scuba, joj celo noč prespiš, jest bi tud, kako to sploh zgleda user posted image ? Ja pa še nekaj, tiste, ki ne dojite, ampak hranite svoje user posted image  po steklenički, katero dudo (cucelj) uporabljate, mislim s kolikimi luknjicami oz. na enih je tud številka (npr. AVENT)?
Nicolina, čimprej se pozdravi, ti pošiljam en zdravilni čajčekuser posted image !

Vanja, jest predno dam potrdi, da mi pošlje sporočilo oz. odgovor, ga dam v spomin (ctrl+c ali pa kopiraj) in če me računalnik "skensla" in napiše ERRON, nič hudega, še enkrat dam odgovor, pa sam not prilepim!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
13.2.2008 20:33:16   
scubadiver
Debeluška jaz uporabljam za mleko Avent flaško cucelj št.2, za čaj pa avent in cucelj 1.  Še tko se ji čaj kr pogosto zaleti, kot da bi prehitro teklo  Je pa res, da je cucej 1 za mleko. amak nikjer ne najdem da bi prodadajali enko za čaj.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
13.2.2008 21:10:42   
nicolina
Čer,
Tin že lepo spančka, naj bo kar priden, ker mami je tako utrujena, zgleda da se me res nekaj loteva. user posted image  Pa tako sem se zadnjič hvalila, da nisem bla že dolgo bolana, evo ti ga na.
Pijem čajčke, prej sem se pocrkljala s tortico, danes jo lahko, ker imamo OH dan, pa mi ni kaj preveče pasala. user posted image  Čudno, da meni ne bi pasalo sladko user posted image .
Debeluška, hvala za čajček, me je takoj pogrel in upam, da me pozdravi. user posted image

Punce, lepo se mejte jutr na Zbiljah, ne se pozabit fotkat. Upam, da se vam enkrat pridružim na srečanju, joj kolk bi vas rada spoznala. user posted image

Grem zdej pod tuš, pa vam pridem še zaželet lahko noč...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
13.2.2008 21:35:49   
kanarka
Nicolina...ja imam Plikota, torej avtomatsko "marelo". Sej zato sem spraševala od kdaj naprej se lahko uporablja, ker na slikci, ki jo je ena pripela, sem videla podobnost in mi ni blo več jasno, kaj pa boste potem ostale uporabljale kot voziček, če ste komentirale, da je ta za že malo starejše otroke. Še zdej sem mal zmedena, kaj imate ostale. No, tukaj res ni blo neke izbire. Plikoti so bili pač kao najboljši, meni pa niti ni tako všeč. Vidim, da imajo turisti po ulicah veliko boljše in praktične vozičke.

Vanja, midva sva prišla lani. Zdaj bo eno leto. Imava pa svoj posel. Službe drugače ni problem dobiti, samo če znaš jezike, si res v prednosti. Španci so za tuje jezike bolj levi. Ti otoki pa imajo tako ali tako nenormalno mešanco priseljencev. Srečaš folk res iz celga sveta. Tudi Slovencev je kar nekaj in bo treba ustanoviti kakšno "slovensko matico". Sicer pa ponavadi folk pride sem svoj posel delat.  V službe hodijo domačini, tujci pa biznisirajouser posted image . Meni je tukaj res všeč ta njihova sproščenost. Nikomur se nikamor ne mudi. Tudi pri plačevanju davkov se ne mudi. Ni tako rigorozno kot pri nas. Sej red obstaja, ampak ni prisiljen.

Barika, sem spet probala sling. Men se zdi, da mi bo ven padla, če jo imam v takem položaju, kot ti tvojga na slikci. Res nimam občutka, da je varna. Je to normalno?

Mi smo še kr bolani. Mi je žal, da nisem več jedla tistih vitaminskih tablet, kot v nosečnosti. Upam, da se vse čimprej pozdravimo.
Sem pa danes prvič pri Sari slišala smeh v pravem pomenu. Po navadi se je zasmejala in zraven spustila kakšen glasek. Danes pa prav ha ha ha. Sem čist onemela in se zasolzila. Ja, otroci rastejo.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
13.2.2008 22:05:27   
manca
Debeluška30 hvala za dvduser posted image

Pri nas se je pa danes prvič zgodilo, da se je Maja iz pasenja kravic obrnila na hrbet. To je potem ponovila še dvakratuser posted image

Ne vem katera je že spraševala glede stolčka za hranjenje...na strani od pikapolonice imajo stolček Slex od Brevi-ja in tega imamo mi.

Nočko vsem skupajuser posted image
Manca

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
13.2.2008 22:09:44   
jooly
Stajice... strinjam se z Laubico, da znajo bit lesene kar precej trd zalogaj za male bučke, oziroma bi bolj  prav prišle, ko dete že stabilno stoji na nogicah. Ko se pa šele uči postavljat na noge in plazi in leze sem in tja je pa definitivno boljša mrežasta. Sicer pa sama še nisem tok daleč, niti o marelah še ne razmišljam. Lepo langsam user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Na Kanare pa me ni pripeljala ljubezen. Tisto sem uvozila kar iz Slovenijeuser posted image . Z mojim sva pač iskala lokacijo, kjer je morje in celo leto poletje. In to je samo tukaj (v Evropi). Dlje od EU pa še nisva razmišljala. Mogoče kdaj Kitajska.

Madonca kanarka, a tko na easy gre to, al kaj? user posted image  Jst pa če me en dan ni doma, že pogrešam sosednji kafič, kje so šele vsi domači, prijatli...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Kanarka, marela se reče zato, ker se voziček lepo zloži pokonci kot v "marelo" in ti tako zavzame majn prostora. A mam prav, kaj pravite ostale? user posted image
  user posted image user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
13.2.2008 22:16:20   
Dajica
barika-kruta je bla tista slikica o obglavljenju, ampak nej ti bo, ker si glih ti. user posted image Ampak mi 3-je pa se vseeno gremo jutr na morje, ti pa neeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

laubica-gremo samo za en dan, od jutra pa proti veceru nazaj in to na slo. obalo. Komaj ze cakam... sprehajanje ob obali, vdihavanje svezega morskega zraka, vetric v laseh, kosilo s pogledom na morje, soncek, ki bo nezno bozal s svojimi zarki moj obraz, moj dragi z menoj na eni strani, pa hcerkica na drugi strani.... Oh ja, ne veste, kaj boste zamujale, drage novembrke hihihihihi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kanarka-o, tud jaz bi zivela tam, sam tud ne vem, ce bi imela tolk "jajc", da bi se preselila tja, cist nekam v tujo drzavo, pa tuj jezik, skratka vse na novo. Pa imata kdaj namen priti nazaj v Slo?

A ste kej na lotu zadele? Sej sedmice vem, da ni nobena, ker caka name v nedeljo. user posted image Midva sva imela 4 listke, vsak po dva, pa sva zadela samo stirico. user posted image

Sem sla se jaz v Leclerca pogledat, kva dogaja, pa je bila taaaka guzva. Za Kajo sem samo ruzak od Nivee kupla, kar ste ve nabavile ze v nosecnosti, pa dve dudike sem dobila zastonj. Majo pa take luskane cunjice za puncke, joj, kar vse bi nakupila. Sem tako malo v tej trgovini, pa zgleda, da bom v bodoce veckrat. user posted image

Kaja ze od 20.30 ure naprej pancka, pa verjetno tja do 1. ali 2. ponoci, ko bo cas za zizo. Tko je bilo ponavadi user posted image

Nc, greva z mojim gledat razocarane gospodinje 4.sezono, ki je po tv se ni bilo. Sem si jo z neta dol potegnila, vse dele+podnapise. Tko da fenice gospodinj, ne me obglavit, tko kot barika. hahahaha

Nockoooooooo

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
13.2.2008 22:22:47   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Stajice... strinjam se z Laubico, da znajo bit lesene kar precej trd zalogaj za male bučke, oziroma bi bolj  prav prišle, ko dete že stabilno stoji na nogicah. Ko se pa šele uči postavljat na noge in plazi in leze sem in tja je pa definitivno boljša mrežasta. Sicer pa sama še nisem tok daleč, niti o marelah še ne razmišljam. Lepo langsam user posted image

Mi imamo doma mrežasto (prenosno posteljico - je ubistvu isto), pa nisem bila preveč zadovoljna - zdi se mi, da je v njej otrok kot v zaporu, komaj vidi skozi tisto mrežo. Otroci tudi radi mečejo igrače ven iz stajice in skozi letvice mu mogoče uspe kakšno pobrati... Pa še to - ko otrok poskuša sam vstati se v leseni prime za letvice, v mrežati pa se nima za kaj prijeti, razen, ko je dovolj velik, da se že prime za zgornji rob in se dvigne... tako se pa v mrežasti naslanja na mrežo in jo mimogrede fino raztegne...  tko da jaz mislim, da s tako silo pa res ne pade, da bi si nevem kaj naredil na leseni ... vidim več plusov na leseni kot minusov .... mi smo zdaj sicer dobili plastično, ki jo lahko postaviš tudi na vrt, ampak ima letvice kot lesena....

Na Kanare pa me ni pripeljala ljubezen. Tisto sem uvozila kar iz Slovenijeuser posted image . Z mojim sva pač iskala lokacijo, kjer je morje in celo leto poletje. In to je samo tukaj (v Evropi). Dlje od EU pa še nisva razmišljala. Mogoče kdaj Kitajska.

Madonca kanarka, a tko na easy gre to, al kaj? user posted image  Jst pa če me en dan ni doma, že pogrešam sosednji kafič, kje so šele vsi domači, prijatli...user posted image

Ja Jooly jest sm ista.... ma ni šans, da se ne vidim z domačimi in meni ljubimi ljudmi....

Kanarka, marela se reče zato, ker se voziček lepo zloži pokonci kot v "marelo" in ti tako zavzame majn prostora. A mam prav, kaj pravite ostale? user posted image
  user posted image user posted image user posted image

Odlična razlaga Jooly, danes si se drugič izkazala user posted image

Se vidimo jutri - dobesedno user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
13.2.2008 22:23:05   
sonchek
Ojla..evo jaz sem iz Lj..sem bila malo v shopingu...sem šla še v Leclerca in vzel aže ograjico za stopnice in še par malenkosti...

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
Lesene stajice: men je tut ful všeč, vendar zdaj ko si omenila to butanje v letvice, sem se definitivno odločla za ono z mrežo, sam morm najt tisto, ki ma mal večje luknje v mreži, ker te z drobno so katastrofa, saj ma pol sam tiste 4 ročaje, in se nikjer drugje ne more primt da se pobere. To pa je prednost lesenih. Sam te z večjo mrežo ful ni za dobit. Vem, da sem jo v eni štacuni vidla v nosečnosti, sam takrat je še nisem kupovala. Od kdaj naprej pa jih potem uporabljamo????

..jaz na tvojem mestu ne bi vzela z veliko mrežo, ker potem lahko spleza po njej in čez pade..zato sem se jaz odločila za leseno..da nikako ne more splezat..vem, ker si je moj mali bratranček tako poškodoval glavico...

Aja..še to..danes sem kupila od Mustele kremico za suho kožo..a jo mogoče katera že ima in jo je sprobala..sicer je svinsko draga ampak upam da pomaga???

no evo..tok na hitr,,zdej pa spattttttttttt
..nočko mamice in njihovi sonči...

P.s.: A boste kej podarile svojim dragim za valentinovo jutri?

papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
13.2.2008 22:26:04   
nicolina
Grem spančkat, ker me kar kuha. user posted image  Upam, da vstanem zjutraj zdrava...

user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
13.2.2008 22:26:49   
gruška
Ah, neki čudn sm citirala - u glavnem rdeča pisava je moja user posted image ...........

Nočkoooooooooooo!!!!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
13.2.2008 23:17:24   
Oranža

Torej jutri ob 12h na parkirišču odzgoraj...scuba,jolly,mamathea,gruška,debeluška,jaz...
še katera?Vanja?

Čer,
Z veseljem bi prišla ampak mi ne bo zneslo. Naslednjič pa definitivno.....pa ne pozabit slikat seuser posted image user posted image

vanja tudi v medvodah nimamo stalnega prebivališča,sem dala tudi sem vlogouser posted image .

Ah maš pa res smolouser posted image No jst upam da se ti nasmehne sreča in vseeno dobiš prostor.

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Vanja, jest predno dam potrdi, da mi pošlje sporočilo oz. odgovor, ga dam v spomin (ctrl+c ali pa kopiraj) in če me računalnik "skensla" in napiše ERRON, nič hudega, še enkrat dam odgovor, pa sam not prilepim!

Debeluška hvala za nasvetuser posted image

Vanja, midva sva prišla lani. Zdaj bo eno leto. Imava pa svoj posel. Službe drugače ni problem dobiti, samo če znaš jezike, si res v prednosti. Španci so za tuje jezike bolj levi. Ti otoki pa imajo tako ali tako nenormalno mešanco priseljencev. Srečaš folk res iz celga sveta. Tudi Slovencev je kar nekaj in bo treba ustanoviti kakšno "slovensko matico". Sicer pa ponavadi folk pride sem svoj posel delat.  V službe hodijo domačini, tujci pa biznisirajouser posted image . Meni je tukaj res všeč ta njihova sproščenost. Nikomur se nikamor ne mudi. Tudi pri plačevanju davkov se ne mudi. Ni tako rigorozno kot pri nas. Sej red obstaja, ampak ni prisiljen.

Se mi je zdel da bo kej takega ja. Super stauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

P.s.: A boste kej podarile svojim dragim za valentinovo jutri?

Samo kakšno malenkost, recimo čokoladico. Mi tole valentinovo ni glih nek praznikuser posted image

Grem spančkat, ker me kar kuha. user posted image  Upam, da vstanem zjutraj zdrava...

Tud jst ti želim zdravjauser posted image user posted image

Nč, fajn bodte pa fajn spite.
Nočko

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 2817
13.2.2008 23:28:59   
kanarka
Dajica...jaz nikoli ne rečem nikoli, ampak v tem primeru moj dragi pravi NIKOLI nazaj. Tukaj se res počutiva kot doma in tudi vsi domači so že bli pri nas, da sva se jih orng najedla. Kafičev je pa tu največ na prebivalca v EU, torej bomo že našli kak nadomestek user posted image .

A imate kako idejo, kako pripravit dete, da zvečer kasnej zaspi? Moja je že ob 6ih zvečer koma in to pomeni zjutraj vstajanje s kurami vred. Danes podira rekorde, ker je nazadnje jedla ob pol petih in zdaj še vedno spi. Drugač je budnica na 3 ure. Čez dan pa zelo težko zaspi.
Krči so že mimo, zato zdaj zaspi ob uri, ko so se ponavadi začeli krči.

Ja, sej res, kaj boste kupile za Valentinovo? Jaz še tudi nič nimam.
Pa veliko užitkov na srečanju.

Lahko nočko

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
14.2.2008 0:18:15   
mamuška
Telegrafsko:

lesena stajica -zakon. Naj se zgodaj navadi, da se ne da vedno z glao skoz ziduser posted image . Ne res, imeli pri prvem in če bi jo imela kam dat, bi jo imela tudi zdaj. Ni primerjave s tistimi mrežamiuser posted image

Cuclji: kadar dam po flaši, je še zmer 1. Če ne, se mi bo razvadiluser posted image

Valentinovo mi je posiljen praznik in ga pri nas preskočimo

Mustela: pri nas zakon

Ena sprašuje za zaprtje:
1. čaj iz močno sladkanega janež ali komarča (isti cucek). Če dojiš, ga pij tudi sama, samo sladkor mora prevret! Če ne dojiš, naredi obrok ali 2 na janževem čaju.
2. Če ne pomaga, daj otročku na tešče 3 jušne žlice donata, iz katerega iz spustila ven mehurčke
3. Če ne pomaga niti to, skuhaj suhe slive (kupi nežveplane - obvezno!!!!), slive razkuhaj in daj otročku žličko ali dve (ne več!!) tekočine-kompota, Daš 2 slivi na na 2dcl vode.

Da se bo pikec lažje pokakal, naredi svečko iz masla ali margarine (maslo mora bit iz hladilnika, odrežeš en vogalček) in mu jo ob previjanje daj v danko. Maščoba zmehča začetek "klobasce" in ji olajša pot ven.

Če dojiš, pazi, da sama ješ čimveč hrane, ki ne zapira! Če hraniš s formulo, jo delaj na janeževem čaju (nesladkanem!).

Zdaj pa NOOOOOČ!!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
14.2.2008 0:24:38   
ninocka
A sem prav razumela, da ste jutri zmenjene na zbiljskem jezeru ob 12h? Da uletim na srecanje, ce je to to?

PS: nimam cajta cist nic napisat, kaj sele brat. Sem mela 5 min casa, pa sem prisla mal pocekirat, pa vidim, da se  neki mente za srecanje.
Pa kako se pride do Zbilja? Scuba al lahko za tabo vozim, ce ves?

Grem spat, ker sploh ne spimo vec ponoci - max 2 uri v kosu, pa kaksno 3 urno dojenje, pa spet 2 urci spanja, pol je pa ze jutro user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
14.2.2008 7:35:11   
DEBELUŠKA30
No ker sem prva, najprej vsem:
user posted image

in ena:
user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
14.2.2008 7:47:09   
DEBELUŠKA30
Ja Ninocka, prav si razumela, daj pridi user posted image user posted image user posted image !
Mamuška, ti si ta prav priročnik: "moj mali zdravnik" user posted image user posted image user posted image !

Punce, ob 12-ih se vidimo user posted image !

Manca, daj pridi še ti...

Neposredna povezava do sporočila: 2822
14.2.2008 8:40:36   
ajtak
dobro jutro!!

Spali smo ok sedaj pa na hitro nekaj napisem ker ze nekaj civka user posted image .

Kanarka- mi mamo tale vozicek user posted image  in kosaro bo vsak cas prerasel. Sportni del bomo zato verjetno zaceli kar kmalu uporabljat. Ker pa ta vozicek zasede skor cel prtljaznik razmisljam o nakupu marele, da bi jo uporabljali kadar bi sli recimo v Austrijo v shooping ali pa na morje- skratka ko rabis vec prostora v prtljazniku.

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Ja pa še nekaj, tiste, ki ne dojite, ampak hranite svoje user posted image  po steklenički, katero dudo (cucelj) uporabljate, mislim s kolikimi luknjicami oz. na enih je tud številka (npr. AVENT)?

mi mamo za mleko cucelj st. 2, za caj pa 1. Mamo pa Tommee Tippee flaske.

A imate kako idejo, kako pripravit dete, da zvečer kasnej zaspi?

pri nas pomaga ce cez dan vec spi.

Barika a loh prestauva na jutr?? Mam danes full dela, jutri moram pa itak v ZD po recepte tko da bi mi bolj pasal- velja??

En lep zaljubljen dan vsem skupaj.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 2823
14.2.2008 8:54:32   
ajtak
No, se enkrat jaz...

A mate ve tud ta mesec visje otroske kot januarja? Men so otroske dvignl za skor 7€, starsevski d. pa za 3€.
Pa sej se nc ne prtozujem user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
14.2.2008 9:24:07   
nicolina
Dobro jutro,
debeluška hvala za kavico in srčka. user posted image
No, jaz vam tudi želi veselo Valentinovo

user posted image

No, jaz sem malo boljša, grlo me še boli, ampak ne me več tako peče. user posted image
Ajtak, nisem še dobila pošte, tako da ne vem, če je kaj višje.

Lepo se mejte danes na Zbiljah... grem pospravljat

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?