|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
14.2.2008 9:25:51   
Mamathea
Dobro jutro

Čeprav za nas ni najboljše saj smo zelo slabo spali, zdaj se pa jočemo, kot da bi nam laske pulili. Pa bo že.

Danes torej ob 12.00 na zgornjem parkirišču, upam, da bom našla, če se boste iz Lj vozile ena za drugo se priporočam, da peljem za vami.

Lp

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
14.2.2008 9:27:15   
Oranža
Dobro jutro,
Debeluška hvala za kavicouser posted image .
Mi smo spali ok, se pa še vedno okoli 4h in okoli 7.30 zbudi za papico ampak itak takoj zaspi nazajuser posted image
Ful je lepo vreme, sonček pa to, tko da boste punce dons prav uživale na Zbiljah. Lep se mejteuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

A imate kako idejo, kako pripravit dete, da zvečer kasnej zaspi? Moja je že ob 6ih zvečer koma in to pomeni zjutraj vstajanje s kurami vred. Danes podira rekorde, ker je nazadnje jedla ob pol petih in zdaj še vedno spi. Drugač je budnica na 3 ure. Čez dan pa zelo težko zaspi.
Krči so že mimo, zato zdaj zaspi ob uri, ko so se ponavadi začeli krči.

Kaj pa če poskusiš jo okoli 6h ali 6. 30 počasi pripravljat za spanje - recimo kopanje in previjanje in potem hranjenje....po moje lohk za kakšno urco zamakneš na ta način.

Nč, zdej pa grem, se že neki oglaša, jst morm pa še mal pospravituser posted image
Lep dan želim

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
14.2.2008 9:32:01   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

A imate kako idejo, kako pripravit dete, da zvečer kasnej zaspi? Moja je že ob 6ih zvečer koma in to pomeni zjutraj vstajanje s kurami vred. Danes podira rekorde, ker je nazadnje jedla ob pol petih in zdaj še vedno spi. Drugač je budnica na 3 ure. Čez dan pa zelo težko zaspi.
Krči so že mimo, zato zdaj zaspi ob uri, ko so se ponavadi začeli krči.

Kaj pa če poskusiš jo okoli 6h ali 6. 30 počasi pripravljat za spanje - recimo kopanje in previjanje in potem hranjenje....po moje lohk za kakšno urco zamakneš na ta način.

pri nas to ne gre... Ker je pol ze toook zaspan, da se kar joka in joka in se sploh ne da umirit. Jaz ga dam spat okrog 4h-5h, da spi vsaj pol urice. potem lazje zdrzi do 8h.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
14.2.2008 9:48:11   
Tanayya29
pridemo,se veselliva s tajem že.fotkič sm spravla že.
see you

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
14.2.2008 9:49:46   
Laubica
laubica-gremo samo za en dan, od jutra pa proti veceru nazaj in to na slo. obalo. Komaj ze cakam... sprehajanje ob obali, vdihavanje svezega morskega zraka, vetric v laseh, kosilo s pogledom na morje, soncek, ki bo nezno bozal s svojimi zarki moj obraz, moj dragi z menoj na eni strani, pa hcerkica na drugi strani.... Oh ja, ne veste, kaj boste zamujale, drage novembrke hihihihihi

Ti kar delaj lušte -mi bomo že trpeliiiiuser posted image user posted image
Kanarka-lepo dete in lepa je tudi druga slika -ki dela lušteeeuser posted image
Lesene stajice-no vsaka se je odločila po svoje -jaz bom od 6 meseca imela otroka v stajici z mrežo z velikimi luknjami ker sem tudi prvega imela tam in se je tam lahko prijemal in dvigoval pa ni bilo nič narobe
Sem kopirala iz drugega foruma za tiste ki hujšateTAKO PESMICO SEM DOBILA:
Spet prišel je tisti pomladni dan,
ko treba dat bo zimske gate stran,
si treba bo nadeti tangice in lepe pisane rožaste špangice.
A kaj se čudo čudno tu godi,
tangice premajhne so za številke tri!
Le kako se je to zgodilo, da telesce se je tako poredilo?
Je bilo predolgo zimsko spanje,
zdaj pa je porazno tole stanje. Nič ne pomaga jok in stok,
treba bo v nov naskok!
Zdaj sta na vrsti regrat in solata,
da bo spet manjša zadnja plata,
pa treba stopit bo na planine,
da lepše bodo te obline.
Saj zdaj je konec dolge zime,
fantje že cedijo sline,
zato le pazi draga punca,
da se špeh okrog ne gunca...  

IN TAKO SEM ODGOVORILA:

Pri meni se vseskozi gunca,
tud' kmet ma raj' debel'ga junca,
airbag je tud' priporočljiv,
če hočeš biti manj ranljiv.
In pa: vemó, da suhe babe so prepogosto volje slabe,
nataknjene in neprijazne in mlahave kot vreče prazne.
Poskusi sam in videl boš,
kako lahko gre vse na nož,
če moraš dan za dnevom biti sestradan in z vrvico v riti.

Lepo VALENTINOVO

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
14.2.2008 9:52:40   
ajtak

user posted image
user posted image  

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
14.2.2008 9:59:24   
GB
Dobro jutro vsem skupaj. Evo po dolgem casu sem prisla vas malo pozdravit in vam povedat, da smo imeli v torek z Tianno obisk pri zdravniku. Poslusal je srcek in dihanje in rekel , da se vedno slisi sume in jo je poslav na ekg in ultrazvok . Reva se je tako jokala jest pa zraven.  CIst je bla prestrasena in se vceraj cel dan je bla cmerava. No sedaj cakamo rezultate itak je pa tudi zdravnik rekel ,da ni tako resno in da je za zdaj s tamalo vse ok , ker pridobiva na tezi in raste user posted image user posted image user posted image .  Upam ,da bo vse ok in da se bo ta srcek porihtav sam od sebe .

Laubica : tola pesmica me je pa prav nasmejala . Dobr si tole spesnila .

Valentinovo : tega midva ne praznujeva , ker je res praznik cist mem user posted image user posted image .

No tiste , ki imate danes srecanje pa veliko uzitka in cvekanja.

Lep dan

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
14.2.2008 10:09:27   
scubadiver
Dobro jutro punce,

ninocka in mamathea lahko se zmenimo tudi tko, da vozita za mano? Jaz mislim da bom še našla zbilje, saj ni tko dolgo od kar sem bla nazadnje tam user posted image .
Tanayya a rabiš ti prevoz iz medvod do zbilj?

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
14.2.2008 10:28:56   
Tanayya29
scuba jaz imam do zbilj 20 minut peš,hvala ne rabimuser posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
14.2.2008 10:29:33   
Tanayya29
če ne pa mene pokličte,če neboste vedle kam

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
14.2.2008 10:32:59   
ninocka
kje se pa dobimo? pr baby centru v siski? kdaj pa?

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2836
14.2.2008 10:40:14   
scubadiver
Ninocka dej me pokliči.. ti pošljem gsm na ZS, a prov? Ker z mamatheo sem se že zmenila

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
14.2.2008 10:43:03   
scubadiver
Velika britanija bomo tko držale pestke za tvojo tianno da bo sigurno vse ok user posted image user posted image . Mi je pa prav hudo da morta čez vse tole user posted image . Ampak sem prepričana da bo tale šum izzvenel, sej ne more bit drugače. kdaj pa masta preiskave? Ti pošiljam še eno pikapoko za srečo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2838
14.2.2008 12:55:30   
makica

Tako hitro pišete, da ne sledim več. Me nekaj dni ni blo pa je novih 10 strani. Sem samo preletela in vidim, da nimamo samo mi izpuščajev. user posted image Zato vprašanje za Tanayyo29.

Gruška mislim,da je Zbilje že zjutraj odprto,v nedeljo prejšn let vem da je blo .
No,jaz sem bolj slabo spala,ker sem full razmišljala o tej alergiji,pa se mi smili Tajček,ker more tok zanič mleko pit(mal tut protestira,ampak danes zjutraj je kar lepo 2x spil).Hvala mamuška za nasvete .MI2 imava alergologa že čez 14 dni,tako,da nisva ravno dolgo čakala.Upajmo na najboljše.Vem pa,da te testi nič kej ne pokažejo.Moja kolegica je rekla,da ji testi na koži niso pokazali alergije na km,krvni pa močno alergijo na KM in jajc .No,bo že.

Mene pa zanima kje si tako hitro dobila datum. Jaz sem poslala na pediatrično pa mi je rekla, da so čakalne dobe 3 mesece. Sicer je odvisno tudi od tega kaj piše na napotnici. Dobim datum konec tega tedna (upam).

Danes uživajte na srečanju. Je res prekrasen dan.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
14.2.2008 13:16:30   
barika
Dober dan!!
midva sma bila na sprehodu in na "obisku" pri Ajtakini taščiuser posted image

včeraj je bilo pri nas burno, spet sma se skregala in sem dosegla, da ne bo igral več nene glupe igrce (zarad nje sma se že kakšno leto nazaj fulll skregala - bi blo boljš če bi imel kako ljubicouser posted image user posted image )

no potem sem se zjokala, zdej je pa vse ok (za 1x in upam, da tak ostane)

Vanja v. tist na sliki v slingu, ko je mali... sam že drži glavico, tak par minut, drugač ga pa vedno držim za glavo. pa iz šole so me včeraj klcali, kaj mislim zdej z diplomo...tak da jih "skrbi", jaz pa iz šole čakam na odobritev dispozicije.

kok je moj mali smešen, zdejle se igra s pajkeci, pa zraven godrnja mamamamamamauser posted image user posted image user posted image

Tannaya in ostale, kaj pa tale vozek??? user posted image nastavljiv naklon, na malo se zloži, okoli 5 kg ...cena, nočete vedet (v BC je 250€user posted image , na ebay.de pa 180€)

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
14.2.2008 13:24:26   
Ilije
barika ful šmeksi vozek, sicer je pa tud cena takšnauser posted image . Katera firma pa je to?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
14.2.2008 13:36:35   
barika
Ilije to je Mutsy spider.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
14.2.2008 13:39:38   
ajtak
A tak, da si bla pr moji tasci? No, lepa rec user posted image .
jaz pa zdajle hitim tja k jo grem iskat, do 2h dela.

Vozicek mi ni prevec vsec, mogoce zarad barve user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
14.2.2008 15:57:55   
Tanayya29
srečanje uspelo!!
Slikice so v mojem albumu,geslo je danaja,legenda pa je odspodi...user posted image
kaj več pa potem.papa

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
14.2.2008 15:59:15   
sonchek
Barika fuuuuull lep voziček...
..mi bomo s tem še malo počakali...

Evo midve sva pravkar s sprehoda...skor 4-ure sva hodile..naša pa še kr spi..čeprov ne bo več dolgo..jo bom morala kr zbudit, da greva papat...

Jaz sem pa mojmu kupila za valentinovo:
Vodnik po gospodinjskih in hišnih opravilih za prave moške: KAKO ZADOVOLJITI ŽENSKO
..mal za hec in mal za res user posted image user posted image user posted image

..zdej grem pa našo miško zbudit pa papat...
Lep dan...in čakam na slikce iz Zbiljuser posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
14.2.2008 16:01:20   
sonchek
Super slikce...super vreme..mah vse ste res super!!!!
...bravo novembrke!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
14.2.2008 16:48:46   
ajtak
Joj kok sem vam fous k gledam tele fotke k vem, da ste se mele super!! Komaj cakam pomlad, da se VSE novemberke dobimo na kakem pikniku, deci nam bodo pekl me bomo pa cvekale user posted image user posted image  (otroc se bodo pa en drucga ahtal user posted image )

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
14.2.2008 17:15:30   
gruška
Ojla,

smo na hitro se javim, sem s sprehoda, se samo podojiva in letiva po Piko na plesne....

Tannaya, si bla pridna, si takoj dala slikce v album....
Jaz sem se imela z vami spet lepo, spet sem se nasmejala, z Jooly sva si spet malo privoščili Scubo user posted image user posted image user posted image , a ne Scuba user posted image , vreme smo imeli krasno, moram vam pa povedat, kaj se mi je zgodilo.....  : a ste opazile, da je bla una kelnarca mal štorasta, pa da je ene dvakrat za sosednjima mizama polila pijačo... okol mene je tud čudn hodila... ko sem se peljala domov, sem med vožnjo prijela moj čop (lase) in si jih potegnila naprej, čez rame, pa so ble špice nekaj čudne... povoham - KAVA, doma slečem jakno in ugotovim, da me je po hrbtu polila s kavo in nič komentirala... jaz pa tud nisem čutila... sm bla jezna k pajk... user posted image babji, vsaj opravičla bi se...

Jooly, sem dobila rožico pa € za novo jakno user posted image , se je izkazal...

Se oglasim kasnej...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
14.2.2008 17:23:43   
gruška
Bemti Jooly, a si ti tud kaj od kave ? user posted image  - ker pol je bla mogoče Scuba, nama je tko vrnila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
14.2.2008 17:32:16   
scubadiver
Haha Gruška zdej si me pa razkrinkala. A misliš da sem vama res prišla kazat temenca od Lane? Samo izgovor sem rabila da sem se prišla maščevat user posted image user posted image

Tanayya ful si bla pridna da si že dala fotke v album. kok smo lepe a ne? user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?