mamuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 No,jaz sem bolj slabo spala,ker sem full razmišljala o tej alergiji,pa se mi smili Tajček,ker more tok zanič mleko pit(mal tut protestira,ampak danes zjutraj je kar lepo 2x spil).Hvala mamuška za nasvete .MI2 imava alergologa že čez 14 dni,tako,da nisva ravno dolgo čakala.Upajmo na najboljše.Vem pa,da te testi nič kej ne pokažejo.Moja kolegica je rekla,da ji testi na koži niso pokazali alergije na km,krvni pa močno alergijo na KM in jajc .No,bo že. Lep dan vsem!Pa pa Ne vem sicer, kaj pijeta, alernovo ali pregomin (nimam časa iskat, oprosti), ampak oboje mu lahko narediš na čaju iz kumine in janeža z eno mini žličko sladkorja. prvič je zelo fajn za prebavo, drugič je pa za spoznanje manj ogaben. Priporočam ti, da ga ne poizkusiš , ker potem šele se ti bo dete smililo jaz sem ga, pa mi je še dons žal, hkrati pa mi je blo dodatna stimulacija, da sem garala za svoje mleko. Pa nisem ne vem kako kompliciran človek, če je treba nekaj pojest, pač pojem, ampak tole pa in to še ob dejstvu, da jemo SAMO to Gosta hrana: star je skoraj 4 mes in pol, še kakšen teden počakam, nato bova začela z riževo sluzjo in jabolkom, kuhanim in olupljenim. Ne vem, mene je strah tega dolgega čakanja, kar jaz poznam bebic, so se po 6. mes FUL težje navadili na žlico. Sej n treba hitet: žličko po žličko, tko, za desert. Nč, šibam dojit, ta velik dons bistveno manj nažiga, mogoče bomo pa zmagali brez P. Mi je dons reku, da se čist zanese name , da ni treba vozit k njemu, če se MENI zdi, da ni panike. Akhm!!!?? Valjda, ostala sva doma oziroma v hosti - smo odpešačili na Talež in nazaj z Lipnice. Crknjena sem ko pes, pa me čaka še kopanje mlajšega, dojenje etc etc etc... Nikad kraja