|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
14.2.2008 17:35:45   
nicolina
Oj,
novembrke, kok ste lepe. user posted image user posted image  Komaj čakam, da se vam enkrat pridružim na srečanju.
Gruška, ta je bla pa dobra. user posted image
Grem si čajček kuhat, mi ni nič kaj bolje...user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
14.2.2008 18:16:07   
Laubica
O   novemberke -SUPER steuser posted image user posted image user posted image user posted image samo podnapisov pa ni -dajte mi prosim razložit kera je kera-proooosimmm
Gruška-user posted image idi in ji to narediuser posted image
Nicolina-čuvaj seuser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
14.2.2008 18:21:49   
Tanayya29
laubica odspodi so podnapisiuser posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
14.2.2008 18:24:03   
Oranža
hoj
sam na hitrco....kolk ste faaaaaajneeeeeuser posted image user posted image user posted image . Upam da čimprej ponovite, da se vam še jst pridružim. Ajtak tole s piknikom pa res ni švoh idejauser posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
14.2.2008 18:41:05   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

laubica odspodi so podnapisiuser posted image

Sem videla, da je Tannaya že prej napisala, da je razlaga zraven, pa sem tud jaz najprej iskala user posted image .... Laubica, vsaka slika ko jo odpreš ima čisto spodaj opis....

Neposredna povezava do sporočila: 2855
14.2.2008 18:56:55   
Tanayya29
Gruška hvala za razlagouser posted image .
Imeli smo se lepo kot sami vidteuser posted image user posted image user posted image .
Jah,una kelnarca je bla mem,se strinjam.Na koncu je neki ostal denarja,pa ji nismo pustil,smo pobraluser posted image .Gruška zdj si moraš pa še lase umivat zarad nje(ji bom povedala drugič ko grem na zbiljeuser posted image user posted image user posted image ).Že vzadnč je bla ta,pa ko je nesla en pladen ji je vse padlo na tlauser posted image .Verjetn ma velik dela.
Barika super,ti nas kar razsvetljuj z vozičkiuser posted image user posted image .Ta je lep,res!Sam barvo bi tud jaz eno drugo.
VB aveš jaz sem tut mela šum na srcu,pa me je mami vozila na ekg,sedaj pa nimam nič več(no upam)?Nič ni kaj takegauser posted image .mamo pa mi to neki v familiji,pa verjetno je to mejčkn dedno.
Makica mene je moja P. poslala v Dravlje h alergologu,sem poklicala,in dobila hitr datum,mi je pa tut P. rekla,da je tle hitreje,zato če te zanima ti lahko pustim št. na ZS.

Kasneje kej še napišem.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
14.2.2008 19:14:06   
Laubica
Sem našla-hvalauser posted image
Tannaya-mi je ena stranka razlagala o neki BIORESONANCI ki baje ful pomaga pri alergijah mislim da je rekla da to delajo v Laškemuser posted image pozablauser posted image -vprašaj svojga p.

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 2857
14.2.2008 20:19:43   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Joj kok sem vam fous k gledam tele fotke k vem, da ste se mele super!! Komaj cakam pomlad, da se VSE novemberke dobimo na kakem pikniku, deci nam bodo pekl me bomo pa cvekale user posted image user posted image  (otroc se bodo pa en drucga ahtal user posted image )

Se strinjamuser posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Sem našla-hvalauser posted image
Tannaya-mi je ena stranka razlagala o neki BIORESONANCI ki baje ful pomaga pri alergijah mislim da je rekla da to delajo v Laškemuser posted image pozablauser posted image -vprašaj svojga p.

bioresonanca res ful pomaga, mislim pa da je ne delajo v Laškem, ampak v Rogaški Slatini (tja je namreč hodila moja kolegica). V Laškem pa dela en dermatolog Vujasinovičuser posted image  al tko nekak, ki ima en prav poseben pristop pri zdravljenju alergij in baje ful pomaga.
Sicer pa nisem ne eno ne drugo sama preiskusila, tako da to so informacije iz druge roke. Bom pa vsekakor preverla, če se tudi Ajdi stanje na obrazu ne izboljša.

Drugače pa še samo eno lahko noč od mene, grem še mal pred tv, pa v kopalnico, pa mogoč še kej pojest, ker ta teden že cel teden lakota zvečer drži, tako da posledično ni nič z mojim hujšanjem. Seveda pa držim pesti za vse tiste, ki vztrajate pri ločevanju, danes imate sadni dan, a ne?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
14.2.2008 21:07:18   
potepinka
Čer

No danes sva bila v posvetovalnici,je bil Mark cepjen,zrastel je za 8cm zdaj je velik 66cm zredil pa se je 1350 zdaj ima 7150user posted image user posted image user posted image  ,pravi korenjak

Sam upam da ne bo kakšne reakcije,sva za vsak slučaj dobila Calpol sirup.

user posted image user posted image user posted image za srečanje

Za skupni piknik sem pa takoj za

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
14.2.2008 21:12:46   
Laubica
Ilije-boš menda ti mela prav ja-saj sem pol študirala če ni Rogaška,ja pravijo da je to sicer ful drago ampak zelo pomaga
Za skupni piknik se tudi jaz strinjamuser posted image user posted image user posted image me mamice po 35 imamo družinsko srečanje v LJ živalskem vrtu(moj predloguser posted image )in pol gremo v picerijo-pa smo iz vseh vetrov SLO iz Mb samo 2user posted image -tukaj sem pa samo jaz iz MBuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
14.2.2008 21:13:15   
ajtak
Drage moje jaz vas samo pozdravim in zazelim lahko noc!

Sem full zaspana in grem samo se spat.
user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
14.2.2008 21:15:04   
ajtak
laubica se nam pa kdaj v Ce pridruzi na user posted image , to pa res ni dalec. ce pride Scuba iz Lj bos pa mende tud ti iz Mb...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
14.2.2008 21:17:45   
Laubica
Ja če bi bila dober šofer -pa žal nisemuser posted image sovražim vožnjouser posted image pa hvala za vabilouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
14.2.2008 21:39:01   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

z Jooly sva si spet malo privoščili Scubo user posted image user posted image user posted image , a ne Scuba user posted image

Scuba, a veš da mi je pri teb prov všeč ko vidm, da se znajo ljudje kdaj pa kdaj tut na svoj račun mal nasmejat user posted image . Takih je mal in itak vemo, da je vse skupi en velik hec user posted image

Jooly, sem dobila rožico pa € za novo jakno user posted image , se je izkazal...

Jst ga pa dons še vidla nisem user posted image  Mogoče ga bom ponoč prov na potihem fasala user posted image

Bemti Jooly, a si ti tud kaj od kave ? user posted image   

Lej, ne bom trdila da ne, ampak mam rjavo bundo, tko da bi se edin smetana lohk poznala user posted image

Drugač je blo pa prov fino fajn mal zamenjat okolje, ampak kot sem že rekla - jutr spet komi čakam sosedov kafič user posted image user posted image user posted image

Odoh ja.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
14.2.2008 21:47:36   
manca
Za DM imam naslednje kupone in če katera želi, naj mi sporoči pa ji pošljem:

- aptamil comfort 2 400g   popust 1,90 eur
- Granovita soja instant plus sojino mleko v prahu 650 g  popust 4 eur
- Beba 2 800 g  popust 2,50 eur
- Humana 2 350 g  popust 0,90 eur
- Humana 3 350 g  popust 1,10 eur
- Hipp 2 300 g  popust 1,20 eur

- Pampers Active Baby Junior več velikosti  popust 1,10 eur
- Pampers Active Baby jumbo pakiranje več velikosti  popust 1,48 eur
- Pampers sensitive vlažilni in čistilni robčki 2x63kos  popust 1,20 eur

- Avent steklenička 260 ml + 1 steklenička gratis
- Avent steklenička 125 ml + duda gratis
- Nuk First Choice skodelica z ročaji   
popust 2 eur
- Nuk ortodontska duda velikost 2 
popust 1 eur

- Babylove otroški slinčki za enkratno uporabo 10 kos  popust 1 eur
- Canpol slinček podložen 7 kos  popust 2,20 eur
- Bubchen hladilno mazilo 150 ml  popust 1 eur
- Babylove otroška negovalna krema ultra sensitive 100 ml    popust 0,50 eur
- Johnsons baby otroška vlažilna krema soothing naturals 100 ml  popust 1,40 eur
- Nivea otroško olje 200 ml  popust 0,70 eur
- Bubchen otroško negovalno olje iz ognjiča  popust 0,70 eur
- Otroški body Aleš več barv in velikosti   popust 1 eur

- Schauma maska za lase več vrst 300 ml  popust 1,20 eur
- Brita vodni filter Marella Cool 2,4 l  popust 5 eur
- Gillette damski brivnik Venus Divine  popust 1,70 eur
- Babylove zaščitne blazinice za dojke 30 kos  popust 0,65 eur
- Mehčalec Silan Sensitive 1 l  popust 0,50 eur

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
14.2.2008 22:08:07   
naraščaj
Hoj,

sam na hitr se oglasim.

Tamala bi naj spala, čeprav  še vedno slišim na zvočniku user posted image

Je bla danes kr neki sitna, in je po vsakem hranjenju potem oddremala po 30min. Zunaj pa je blo prav grozno vfreme, oblačno z rahlo meglo in mrzlo ko sam user posted image , vendar sva vssen šli na kratek sprehod do moje mame in nazaj.

MENE PA JE DRAGI PRESENETIL ZA VALENTINOVO. v torek sem bla naročena pri kozmetičarki za nego in ko mi že vse naredi hočem plačat pa reče, da je pa tole plačal že valentin. Men kr ni prvo potegnal. Ja, lepo me je presenetil. Jaz pa sem mu kupla neka boksrc in spodnje majice z motivi amorja,...

Eno vprašanje glede dopustovanja: A še kera razmišlja o potovanju z letalom. Mene mika Turčija al pa Kanarka pridem k teb user posted image . soseda ma 3tedne starejšga in je danes rezervirala turčijo, jaz pa mal cvikam, čeprav me ful mika. mi sploh ni za na hrvaško. prej sva vedno hodla ven (grčija, turčija, tunizija,..)

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Ilije-boš menda ti mela prav ja-saj sem pol študirala če ni Rogaška,ja pravijo da je to sicer ful drago ampak zelo pomaga
Za skupni piknik se tudi jaz strinjamuser posted image user posted image user posted image me mamice po 35 imamo družinsko srečanje v LJ živalskem vrtu(moj predloguser posted image )in pol gremo v picerijo-pa smo iz vseh vetrov SLO iz Mb samo 2user posted image -tukaj sem pa samo jaz iz MBuser posted image

Ja, res je v Rogaški. je hodla svakinja od moje sestre s tamalo zarad alergij in ji je baje ful pomagal pravtako njenmu možu. Nečakinji( Sem bla z njo 1x), ki je šla zarad nevem česa že (nenehno bolana, odposrnost na psu), pa ni blo uspeha.

Za piknik sem tut jaz

Laubica, pol sem pa jaz bliz tebe, no 40km stran user posted image , delam pa v MB

Šibam pod tuš. nočko vsem

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
14.2.2008 22:13:45   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

z Jooly sva si spet malo privoščili Scubo user posted image user posted image user posted image , a ne Scuba user posted image

Scuba, a veš da mi je pri teb prov všeč ko vidm, da se znajo ljudje kdaj pa kdaj tut na svoj račun mal nasmejat user posted image . Takih je mal in itak vemo, da je vse skupi en velik hec user posted image

Če ne bi misla da je vse skupi hec, bi vaju itak že oe okol ušes.. no al pa bi vaju s kavo polila al pa kaj takega user posted image user posted image

A sem sploh povedala kako vesela sem da smo se spet vidle? Mi je blo prav super spet mal počvekat. Midve z lano sva imeli pol še par opravkov. Smo dobili tud njeno osebno. SEm bla prav vesela. Pa še v BTC sva šli na tržnico. Tm se mi je začela pa tko dret kot da jo s kože dajem. Folk se je kr obračal in gledal. Jah lakota je huda reč pravi naša punca. Pa v avtu se je potem še do soma tko drla da je bla že prov hripava. Bogica-

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
14.2.2008 22:28:39   
nicolina
čer,
Ja, Ilije, danes smo imele sadni dan, pa se ga jaz nisem ravno držala. user posted image  Mal sem grešila. Sej mi itak ful teče z nosa, da mi ni nič kaj preveč pasalo. Joj, samo upam, da mi se Tin ne naleze. user posted image
Ja, za kak piknik bi blo pa ful fajn.user posted image

Grem spat, sem ful utrujena... lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2868
14.2.2008 22:33:46   
scubadiver
Nicolina držim pesti da se čimhitreje pozdraviš in da se Tin ne naleze. ZDej pa en čajček pa limono pa kr v postlo..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
14.2.2008 22:50:52   
zirafa76
Se na hitro pozdrav od nas..user posted image user posted image

NAJPREJ... HAPPY VALENTINE'S DAY....tisti, ki ga praznujete....jaz cakam mojega da pride domov..nic nisem kupovala, vrtnice sem posula po tleh sobe, izdelala sem cestitko z naju z Izabelo in posvetilo ter najvecje darilo...JAZuser posted image user posted image ...saj je ze pozabil revez kaj je to user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa je lih pravi dan za zacet....

Drugace pa sem dodala slikce v album, nas TV manijak...user posted image , zdaj nam je pa TV crknil..4 leta star..za pop.....user posted image , pa igramo playstation...golf cele dneve....

SUPER STE BILE NA SRECANJU..upam, da se res dobimo kje spomladi...za to si pa vzamem cas in pridem v SLO.....drugace pa sma na pocitnicah od 23 marca naprej do zacetka maja v SLO...Srecam Nemrak..saj je verjetno ze obupala...NE SE OBUPATuser posted image ...se je zavleklo....

Pri nas vse po starem.Izabela pridno je tablete, jaz poskusam hujsat....vas berem rednouser posted image , ceprav po slikah sodec ne vem katera mora hujsat....user posted image ....se posebej Tannaya29..pazi res...ne pretiravi z hranouser posted image user posted image

To je bilo na hitro, ker cakam mojega in se moram psihicno pripravit...

papa

SLIKCE SO V ALBUMU..

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 2870
14.2.2008 22:52:28   
mamuška
user posted image user posted image user posted image čvekačice, ful ste luštne (sem pol ure rabila, da sem ugotovila, kako se do albuma prideuser posted image )

JAZ IMAM PA OBA OTROKA DOMA; JUHUHU!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

No, sem končno z nekaj strahu privlekla D. domov, ker včeraj je bil prav bogi, po doooooooooooooolgem času se je dojil ko zmešan in se je prav videlo, da RES pogreša mami. Ker je noč ta velik prestal solidno, smo danes piko privlekli domov, jih imam sicer ločena, vsakega na svojem koncu, ampak smo le vsi na kupu. Tamau se je dojil kot že par tednov ne user posted image Upam, da ga nisem polomilauser posted image in da ta velik ni več kužen!!

Resonance in te fore: če terapevt ve, kaj počne in ima vsaj osnovno med. izobrazbo, zna  bit zadeva super. Večinoma pa se pri nas s tem ukvarja vsak, ki ima 5 min časa in je naredil kak "šnelkurs", tako da 99% vseh, ki jih poznam, se je stanje izboljšalo za kako leto in nato z dvojno silo užgalo spet ven. Jaz sem se svojih blazno hudih alergij znebila pri bioenergetiku (v najslabših časih medrol in kisik  vsako noč!), tja pa vozim zdaj tudi D. Upam, da bomo zmagali. Sem pa prejšnji dan očitno nekaj grešila, pa pojma nimam, kje, ker je včeraj in danes ves flekastuser posted image user posted image

Jaz sem za valentinovo dobila omaro za hladilnikuser posted image user posted image user posted image , za povrh pa še čiščenje kuhinje, ki ga je opravil mož.user posted image user posted image user posted image

Crknil mi je avto, gre jutr na servisuser posted image adijo xxxxx eur

EVo tolk od mene nabrzino, DOns grem samo spat, ker smo prav izmozgana od celea tedna. NočkO!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

Neposredna povezava do sporočila: 2871
14.2.2008 22:55:52   
GB
Dobr vecer . Joj kok ste fajn na slikicah in ste res fletne vse po vrst. No upam, da ko pridem v Slovenijo ,da bo katera hotla z mano na kavo in na kaksen cvek user posted image . Ful bi vas rada spoznala , ker ste res fejst punce.

Moja je glih zaspala in jest se pripravljam gledati American Idol pa sem vmes se skocila vas pozdravit. V album sem tudi dala nove slikice mojega angelcka.

No grem vam pa zdelim mirno noc in lepe sanje.

Neposredna povezava do sporočila: 2872
14.2.2008 22:56:19   
naraščaj
No pa sem vas šla tut jaz pogledat. Ful ste fajne. vam pa prov zavidam tak lepo vreme ste mele. Tu pa prava katastrofa. no, saj vam ga prvoščim.

Nč šibam spat.

nočko

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
14.2.2008 23:02:00   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

JAZ IMAM PA OBA OTROKA DOMA; JUHUHU!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem za valentinovo dobila omaro za hladilnikuser posted image user posted image user posted image , za povrh pa še čiščenje kuhinje, ki ga je opravil mož.user posted image user posted image user posted image

Crknil mi je avto, gre jutr na servisuser posted image adijo xxxxx eur

EVo tolk od mene nabrzino, DOns grem samo spat, ker smo prav izmozgana od celea tedna. NočkO!

sam da ste vsi skupi,user posted image user posted image user posted image

fajn darilo user posted image user posted image

Tile avti, nas ahk tut spravjo ob kup dnara, sam kaj ko brez njihne gre.

zaj pa res, lahko noč

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
14.2.2008 23:16:03   
nemrak
user posted image user posted image ,
žirafa, ČAKAM, ČAKAM........ sam, da bom dočakala user posted image .

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?