mamuška
|
čvekačice, ful ste luštne (sem pol ure rabila, da sem ugotovila, kako se do albuma pride ) JAZ IMAM PA OBA OTROKA DOMA; JUHUHU!!!! No, sem končno z nekaj strahu privlekla D. domov, ker včeraj je bil prav bogi, po doooooooooooooolgem času se je dojil ko zmešan in se je prav videlo, da RES pogreša mami. Ker je noč ta velik prestal solidno, smo danes piko privlekli domov, jih imam sicer ločena, vsakega na svojem koncu, ampak smo le vsi na kupu. Tamau se je dojil kot že par tednov ne Upam, da ga nisem polomila in da ta velik ni več kužen!! Resonance in te fore: če terapevt ve, kaj počne in ima vsaj osnovno med. izobrazbo, zna bit zadeva super. Večinoma pa se pri nas s tem ukvarja vsak, ki ima 5 min časa in je naredil kak "šnelkurs", tako da 99% vseh, ki jih poznam, se je stanje izboljšalo za kako leto in nato z dvojno silo užgalo spet ven. Jaz sem se svojih blazno hudih alergij znebila pri bioenergetiku (v najslabših časih medrol in kisik vsako noč!), tja pa vozim zdaj tudi D. Upam, da bomo zmagali. Sem pa prejšnji dan očitno nekaj grešila, pa pojma nimam, kje, ker je včeraj in danes ves flekast Jaz sem za valentinovo dobila omaro za hladilnik , za povrh pa še čiščenje kuhinje, ki ga je opravil mož. Crknil mi je avto, gre jutr na servis adijo xxxxx eur EVo tolk od mene nabrzino, DOns grem samo spat, ker smo prav izmozgana od celea tedna. NočkO!