mojčca
|
Ojla punce. No, Matic končno spi, Manca bo danes prespala še pri tašči, ker smo šli tako pozno od nje, da se nam jo ni splačalo peljati domov samo spat, jutri zjutraj pa gremo spet v Kranj. Sem pa ravno , prejle sem , sedaj pa spet visim tukaj gor . Matic se vsem zahvaljuje za čestitke in vam pošilja . No, dopoldne sva bila pri zdravnici oz. ortopedinji in je bila zelo zadovoljna z njegovim napredkom. Čisto v redu še ni, npr. ne more sedeti, ker nima ravnotežja (no, sedi že, samo ne lepo pokonci), kar se tiče puzanja ga je ful pohvalila. Sem jo vprašala, če mora še naprej hoditi na terapije, pa je rekla da ja, da pač pomoč še potrebuje, ker če ne bi hodil na terapije vprašanje, kaj bi bilo potem. Mogoče bi spet začel stvari delati narobe. Pa ni panike, bova hodila, samo da gre na boljše. Sem bila ful vesela. Drugače je pa tamauček tak živc, danes je non stop vstajal. Ko smo imeli kosilo, se je lepo igral na sedežni (je ležal), kar naenkrat pa Manca pravi: Matic, a boš ti tudi Ja, ko je imel dosti igrač, je frajer lepo vstal in nas gledal (drugače smo jedli kosilo skupaj, na koncu sem ga pa odložila, da sem še jaz pojedla na hitro in je fant takoj pogledal, kaj delam ). No, popoldan, ko smo ga dali spat, pa je bila najprej v sobi ful tišina, potem pa se je nekaj oglašal in začel jokati. Ko sem šla gledati, zakaj joka, je frajer lepo stal in čakal, če bo kdo prišel po njega. Punce, res ne morem verjeti, kako je v dveh tednih napredoval, fulll. No, pa tudi zgovoren je skoz bolj, tako da počasi jaz in sploh ne bova več prišla do besede, ker bosta non stop govorila Manca in Matic. Bo tako kot je bilo včasih v šoli, bova mogla dvigniti roko, da bova prišla do besede . Kar se tiče podaljšanja porodniške jaz še kar čakam na odgovor. Odgovorili naj bi v 3 tednih, potem pa se pustimo presenetiti.