|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
13.2.2008 13:12:31   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: ****

....
Drug razlog pa je verske narave - se pravi Islamski in sicer v Islamu imamo navado da prvo kar se otroku pove na uho je adhan - klic k molitvi in to trikrat z zelo nežnim glasom...
Evo zato... upam da nisem full zamorila...user posted image user posted image
Sicer pa spoznavanje drugih kultur itak nikoli ni odveč...user posted image user posted image user posted image

Nič nisi zamorila, meni je to res lepo ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
13.2.2008 13:40:25   
barbaw
 IZVIRNO SPOROČILO: kasso
ja, sebićnost pri nekaterih moških je trajna in neozdravljiva bolezen....

Se podpišem jaz zdajle pod tole. Tu se ne da nič narest. To je tako, kot da bi učil kravo plesat. Eni so malo manj sebični, eni bolj, ... Brezveze! Težava nastane tam, ko me ne zmoremo več. Včasih si mislim, da sem sama na tem svetu in v zadnji dnevih kar v jok padam, pa še mamini problemi me težijo, ... Me res nismo stroji in jaz tudi ne razumem kako ne more nekdo pomagat. Hodimo ravno tako v službo, rojevamo in skrbimo za otroke, gospodinjstvo in še zanje. Samo v službo bi pa jaz tudi hodila, pa mi ne bi bilo treba pucat, pospravljat, ...

Skye user posted image  zaregled. Tebe bodo imeli zdaj  pod kontrolo, da nam ne bi ti pobegnila rodit. user posted image

**** je bil moj user posted image  prvič zraven in od njega pričakujem, da bo tudi drugič. Tašča pa je že tudi pripravljena, da bo tistih nekaj dni z Jako, ker drugače bom jaz kar domov šla. user posted image  Saj če mene ni je ok pri nas doma, drugače pa dva moška skup pustit je prava katastrofa, sploh ker sta oba trmasta. Da bi moj likal? Nikoli. Sesalec je uporabil 3-krat v enem letu. Posodo pa še zloži, če mu naročim. Ostalo pa je vse moje delo.  Kar pa se vere tile nič ne moriš. Meni je ful lepo ko nekdo v nekaj verjame in stoji za tem. Si to kar si in te tega ni srram pokazati.

Aurora mojega dragega so tudi domov pošiljali, ker so mi sprožili popadke in je trajalo in trajalo. Samo sem bila jaz tista, ki sem mu rekla da naj kar lepo nazaj pride. Jestt pa nazaj. In tako je tudi bilo. Je bi od jutra z mano pa do cca 22-ih.

TamaraJ ko mene moj mali razkuri ali pa ko sem slabe volje, vedno pride čez par minutt do mene in reče mami jaz mam tebe rad, ti maš tudi mene rada. Pa stiska se k men, potem pase gre igrat. Take pobce rabimo!!! user posted image

Kaj je pri nas možnost CR v nekomi? Nimam pojma kako se reče. Si pri zavesti in samo od pasu navzdol "omrtvičen". Semi zdi, da bi bilo to dosti boljše za mamice in otročke.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
13.2.2008 13:45:26   
Taula
A katera kaj pije za železo? In koliko ga je imate?

Jaz pijem Legofer...4 flaško. Še dve imam. Pol pa najbrž nove dobim. Okus je pa user posted image

****..a sedaj boš tu 4 mesec..po porodu se vrneš? Ta pa je dolga.user posted image Upam da te vmes mož in sin kaj obiščeta.

Edinaos..mene je zadnjič pregledala s kleščami. Je imela ene velike, sem valda zacvilila. Na srečo je bila tiho. Enkrat (ko še nisem bila noseča), mi je pa rekla..ja gospa, kako boste pa vi rodili, če vas že tak pregled boli.user posted image

Tablete Neo vin..je tam kaj folne, ali folne posebej jeste?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
13.2.2008 13:48:59   
Anonimen
Kaj je pri nas možnost CR v nekomi? Nimam pojma kako se reče. Si pri zavesti in samo od pasu navzdol "omrtvičen". Semi zdi, da bi bilo to dosti boljše za mamice in otročke.

To bi bilo super... nameravam pa vprašat v petek na pregledu...
Tok imam za vprašat da si kar listek pišem....user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2829
13.2.2008 13:49:35   
Taula
Kaj pa ve boste imele partnerja ob sebi ali ne???

Moj gre z mano. Sva zmenjena..če me pa porod prehiti, bom pa noge skupej držala dokler lubi ne pride v P.user posted image
Imam že zmenjeno koga kličem ko bo akcija za P...lubega, tasta, taščo ali kolegico. Vsi so 10 min stran od mene. Upam da že lubega dobim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
13.2.2008 13:52:46   
Anonimen
Taula

Ko si glih tle.. daj povej mi kaj več o enem gelu ki si zadnjič neki omenila za zaščito tam spodaj?

Jaz nimam hvala Bogu nobenih izcedkov tudi tistih znakov nimam za bolezen ki si jo ti omenila...
Ampak imam pa skoz mokre hlačke... ne smrdi ni urin in ni bel tok... po mojem se tok potim al kaj..

In saj veš že tko so tam doli idealni pogoji za kaj fasat... sedaj je pa še vlažno.. pa bi si nabavila ta gel...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2831
13.2.2008 13:57:20   
Taula
Multi-Gyn je gel. Preprečuje vnetja, glivice, bak.vag, itd. Pač osveži floro v nožnici. V lekarni ga dobiš, uporabiš pa ene 2-3x na teden preventivno-ko greš spati. Cena je normalna, itak si pa to ful malo notri vbrizgaš. (nastavke za na tubo imaš)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
13.2.2008 13:59:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Multi-Gyn je gel. Preprečuje vnetja, glivice, bak.vag, itd. Pač osveži floro v nožnici. V lekarni ga dobiš, uporabiš pa ene 2-3x na teden preventivno-ko greš spati. Cena je normalna, itak si pa to ful malo notri vbrizgaš. (nastavke za na tubo imaš)

Hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2833
13.2.2008 14:14:39   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Težava nastane tam, ko me ne zmoremo več. Včasih si mislim, da sem sama na tem svetu in v zadnji dnevih kar v jok padam, pa še mamini problemi me težijo, ... Me res nismo stroji in jaz tudi ne razumem kako ne more nekdo pomagat. Hodimo ravno tako v službo, rojevamo in skrbimo za otroke, gospodinjstvo in še zanje. Samo v službo bi pa jaz tudi hodila, pa mi ne bi bilo treba pucat, pospravljat, ...

Ja, se podpišem. Včasih dobesedno ne zmorem več in bi si želela le tega, da kakšno stvar namesto mene naredi. Vsaj zdaj v nosečnosti. **** je lepo napisala in to bi si želela. Deljeno delo glede na to, da služiva oba. Meni preprosto zmanjka časa, da bi se usedla in za nekaj minutk odmarala. Ja, sem ne štejem ukvarjanja z otrokom, ker veliko časa preprosto mora pripadati njemu. Mislim na čas, ko bi v miru brez slabe vesti brala svojo najljubšo knjigo. Ja, sam se pripelješ do te točke in je super, da se vsaj zavedamo. In zato grem jutri na kavo z mojimi notranjskimi nosečkami in seveda v soboto me tudi niuser posted image user posted image user posted image

****... meni se zdi čudovito, da bo tvoja prijateljica s teboj. Ker tukaj ne gre zgolj za verski običaj... gre se za malo bitjece, za katerega je že tako šok in napor samo rojstvo. In potrebuje nekoga, ki ga stisne k sebi in mu prigovarja. Mi je pa zelo zanimivo brat tvoje poste, saj nam bližaš svoj svet v smislu, da bolj razumemo in da se nam širijo obzorja. Thanx

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
13.2.2008 14:19:53   
TamaraJ

TamaraJ ko mene moj mali razkuri ali pa ko sem slabe volje, vedno pride čez par minutt do mene in reče mami jaz mam tebe rad, ti maš tudi mene rada. Pa stiska se k men, potem pase gre igrat. Take pobce rabimo!!! user posted image

jaz se striktno držim tega, da se po kakršnemkoli konfliktu opravičimo drug drugemu. Mami je bila tečna in podobno... in se mali tudi tega lepo drži. Vedno poudarjam, da se imamo skoz radi. Ni važno ali smo dobre volje ali smo jezni. In nam kar gre. So pa res sladki naši mali otroci in jaz sem čist mahnjena na svojega user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
13.2.2008 14:21:52   
aurora28
**** meni se zelo dopade, da po vašem običaju novorojenčku zašepetajo nekaj v uho. To se mi zdi lepo, ker mislim, da te besede otroka varujejo pred zlim. user posted image user posted image

Mene pa zanima, glede na to, da je vreme vedno topleje in bomo praktično rodile poleti user posted image ali boste ve za user posted image kupile žabice in slinček? Moje mnenje glede slinčka je sledeče, če otrok je sam takrat pride slinček zelo v poštev, dokler pa me hranimo otročka pa so dovolj če mu okrog vratu nadenemo bombažno plenico. Kaj pa ve mislite?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
13.2.2008 14:22:52   
Taula
Ne bom kupila. Bo dovolj bomb.plenica. Slinček pride na vrsto kasneje.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
13.2.2008 14:28:43   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

**** meni se zelo dopade, da po vašem običaju novorojenčku zašepetajo nekaj v uho. To se mi zdi lepo, ker mislim, da te besede otroka varujejo pred zlim. user posted image user posted image

Mene pa zanima, glede na to, da je vreme vedno topleje in bomo praktično rodile poleti user posted image ali boste ve za user posted image kupile žabice in slinček? Moje mnenje glede slinčka je sledeče, če otrok je sam takrat pride slinček zelo v poštev, dokler pa me hranimo otročka pa so dovolj če mu okrog vratu nadenemo bombažno plenico. Kaj pa ve mislite?

Ja, slinček potrebuje šele potem, ko gremo na žlico. Do takrat pa ne. Razen, če zobki pohitijo.. takrat je kakšen nežen bombažen slinček dobrodošel, ker se zelo slinijo revčki

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
13.2.2008 14:31:36   
Taula
Tablete Neo Vit..imajo folno ali ne?

Hvala.user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
13.2.2008 14:33:04   
Anonimen
Slinčka v normalnih pogojih ne rabiš...
Moja je full polivala in sem ji naknadno kupila ampak take da niso bili na trakce..pa povinilček spodaj.. ampak samo zato da ni bilo treba skoz majčk preoblačt in da ni bila mokra po prsnem košu...

Drugače pa slinčka res ne rabi...

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2840
13.2.2008 14:33:22   
aurora28
Da imajo, pa železo, pa jod, pa ostale vitamine in minerale in dodatek Omega 3. user posted image

Kaj pa z žabicami?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
13.2.2008 14:36:42   
Taula
Jaz jih ne bom kupila..žabice. Če bo mrzel maj jih lahko kupim naknadno. Itak bova na začetku notri v hiši. Koliko časa je treba biti notri? Pozimi 2 tedna..kaj pa poleti?

Hvala za info o tabletah.user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
13.2.2008 14:36:53   
TamaraJ
Mani so se najbolj obnesle tiste, ki jih ponujajo v paketu za novorojenčka. Navadne bombažne. Poglej si jih na netu

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
13.2.2008 14:38:44   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Jaz jih ne bom kupila..žabice. Če bo mrzel maj jih lahko kupim naknadno. Itak bova na začetku notri v hiši. Koliko časa je treba biti notri? Pozimi 2 tedna..kaj pa poleti?

Hvala za info o tabletah.user posted image

Mislim, da je najbolj odvisno od vremena. če bo zunaj lepo... potem nimamo kaj noter viset. Otročka oblečt in gasaa

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
13.2.2008 14:39:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Mani so se najbolj obnesle tiste, ki jih ponujajo v paketu za novorojenčka. Navadne bombažne. Poglej si jih na netu

Tud jaz imam cel kup navadnih bombažnih...

A imaš link da vidim kaj se zdaj ponuja v paketih??

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2845
13.2.2008 14:41:17   
aurora28
Prosim. user posted image

Jaz bom v stanovanju ostala vsaj 10 dni, da pridobim ritem otročka in potem gasa ven. user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
13.2.2008 14:42:44   
Taula
Jaz imam tudi v mislih ene 10 dni. Najprej porod, pa prihod domov, pa da se navadimo en na drugega..pol pa če bo sonček malo na teraso, nato pa kaki sprehod.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
13.2.2008 14:43:27   
kasso

Ja itak je možno lokalno "omrtvičit". naredijo podobno kot epiduralno, le bolj močan anestetik... slaobst je le ta, da 24 ur po posegu ne smeš vstat, tako, da ne moreš skrbet za otroka... cimra iz porodnišnice je rodila s CR 2x, operiral jo je dr. Merlo in otroka vem, da so ji ga ful kasneje pripeljali pa tudi sama je na oddelek prišla šele naslednji dan, ker moraš bit dolgo pod kontrolo. Se mi zdi, da je bolj zakomplicirano kot splošna anestezija.

Aurora
, slinček za novorojenčka tako zgodaj ne rabiš. Ko podiraš kupčka si daš plenico čez ramo in ko leži na boku, če kaj polije, gre itak po strani lička... tako zgodaj pa še ne slini in ni pokonci, da bi slinček sploh rabil. jaz sem samo pri prvem otroku tam nekje od 4 meseca dalje, dala slinček okrog vratu, ker se je začel slinit, tamali pa le kasneje, ko sem začela hranit po žlici.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
13.2.2008 14:46:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Težava nastane tam, ko me ne zmoremo več. Včasih si mislim, da sem sama na tem svetu in v zadnji dnevih kar v jok padam, pa še mamini problemi me težijo, ... Me res nismo stroji in jaz tudi ne razumem kako ne more nekdo pomagat. Hodimo ravno tako v službo, rojevamo in skrbimo za otroke, gospodinjstvo in še zanje. Samo v službo bi pa jaz tudi hodila, pa mi ne bi bilo treba pucat, pospravljat, ...

Ja, se podpišem. Včasih dobesedno ne zmorem več in bi si želela le tega, da kakšno stvar namesto mene naredi. Vsaj zdaj v nosečnosti. **** je lepo napisala in to bi si želela. Deljeno delo glede na to, da služiva oba. Meni preprosto zmanjka časa, da bi se usedla in za nekaj minutk odmarala. Ja, sem ne štejem ukvarjanja z otrokom, ker veliko časa preprosto mora pripadati njemu. Mislim na čas, ko bi v miru brez slabe vesti brala svojo najljubšo knjigo. Ja, sam se pripelješ do te točke in je super, da se vsaj zavedamo. In zato grem jutri na kavo z mojimi notranjskimi nosečkami in seveda v soboto me tudi niuser posted image user posted image user posted image

****... meni se zdi čudovito, da bo tvoja prijateljica s teboj. Ker tukaj ne gre zgolj za verski običaj... gre se za malo bitjece, za katerega je že tako šok in napor samo rojstvo. In potrebuje nekoga, ki ga stisne k sebi in mu prigovarja. Mi je pa zelo zanimivo brat tvoje poste, saj nam bližaš svoj svet v smislu, da bolj razumemo in da se nam širijo obzorja. Thanx

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se vidjamo potem jutri ob 18h, tako se govoriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2849
13.2.2008 14:47:09   
TamaraJ
http://www.novorojencek.com/

Jaz sem se trudila in sestavljala... ampak ne pridem na 250€. Imam voziček, previjalno, posteljico... v bistvu vse. Tako, da bom vzela denar in dokupila še kozmetike in še kaj.

No, zdej pa šibam po Timija. Lepo popoldne in se beremo

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.