|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
13.2.2008 17:11:00   
Taula
Omega 3 od Nuteral Weath

Potem bom pa jaz to šla jutri kupiti. Ker sem hotela po Neo. Hvala za info.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
13.2.2008 17:21:46   
suzy85
lepo pozdravljene user posted image !

sem malo prej prispela iz MB in sem utrujena, da dol padeš. nastop je uspel - gimnazijci so zelo pridni!

za kosilo sem po dolgem času imela skutine štruklje - sem vse prste polizala! user posted image

z mojim user posted image tudi jst za enkrat nimam večjih težav. če mu kej rečem, mi nardi, pa še pri veliko stvareh mi kar sam pomaga. je pa tud za njega težko - ob treh pride iz službe, od štirih do sedmih je v šoli, tako da popolnoma razumem, ko kdaj pojamra, da se mu česa ne lubi nardit!
bo pa pri porodu zraven, če bo le mogoče. če bo službeno odstoten, to na žalost ne bo izvedljivo, bom pač sama. mislim, da ne bi smelo bit večjih problemov, ker bom rodila v celjski porodnišnici, kjer moji poznajo dosti sester, da bodo pogledale name. user posted image

glede lokalne anestezije pri CR: kolegica se je odločala med lokalno in "celo" anestezijo in se je raje odločila za drugo, ker je ugotovila, da če bi bilo pri porodu karkoli narobe, verjetno ne bi prenesla, da bi poslušala in opazovala kaj se dogaja z user posted image , sama pa ne bi mogla nič nardit.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
13.2.2008 17:31:15   
Estrella*
ja najbolje, da se dobimo spodaj na komot ......
Nosečnice, ki jih zanima epiduralna porodna analgezija, lahko dobijo vse informacije na predavanjih, ki jih vodi anesteziolog vsak petek ob 13.30 uri in sicer v II. nadstropju bolnišnice ....sicer pa je to njihova mala sejna soba..

Ok, se dobimo v avli porodnišnice ob 13.15h.

EDINAOS: Tebe in Naty potem pridem iskat v Logatec. Povejta še uro in kraj kjer vaju poberem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
13.2.2008 17:35:11   
Estrella*
Evo bila v lekarni in ... ženska prvič sliši za tablete Neo vita....

****: pri meni je bilo enako. Ni imela pojma, da obstajajo in me je odslovila s stavkom; pojdite v LJ, verjetno jih tam imajouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
13.2.2008 17:35:42   
jana81
ok moja prva sarmica je uspela.user posted image
zdej sem pa v takem filingu, da gem še pecivo spečt, sem kupla polnozrnato moko (da ne bo tolk redilno vse skupi).

suzy85 a tebe ne bo na srečanje?? če prideš do Celja, lahk greš z mano naprej. Al sem kje zgrešila da te ne bo.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
13.2.2008 18:30:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Nosečnice, ki jih zanima epiduralna porodna analgezija, lahko dobijo vse informacije na predavanjih, ki jih vodi anesteziolog vsak petek ob 13.30 uri in sicer v II. nadstropju bolnišnice ....sicer pa je to njihova mala sejna soba..

EDINAOS: Tebe in Naty potem pridem iskat v Logatec. Povejta še uro in kraj kjer vaju poberem.

No super, obe z Naty sve na bolniški tako, da z časom ne bo težav user posted image user posted image user posted image , če gremo na pijačo po predavanjih je najbolje da se v Logatcu dobimo okoli 12:45h  več se pa itak zmenmo v sobotouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2881
13.2.2008 18:31:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ok moja prva sarmica je uspela.user posted image
zdej sem pa v takem filingu, da gem še pecivo spečt, sem kupla polnozrnato moko (da ne bo tolk redilno vse skupi).

suzy85 a tebe ne bo na srečanje?? če prideš do Celja, lahk greš z mano naprej. Al sem kje zgrešila da te ne bo.user posted image

bravo za sarmiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni jih še vedno mami naredi, saj meni je to preveč zakompliciranouser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2882
13.2.2008 18:38:05   
suzy85
mislim, da mi ne bo uspelo prit na srečanje, ker so user posted image starši od danes pa do nedelje na rogli in boma koristila zastonj bivanje in smučanje ( user posted image smučanje, jst pa sprehode). upam, da še bo priložnost, da se srečamo!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
13.2.2008 18:48:00   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

No super, obe z Naty sve na bolniški tako, da z časom ne bo težav user posted image user posted image user posted image , če gremo na pijačo po predavanjih je najbolje da se v Logatcu dobimo okoli 12:45h  več se pa itak zmenmo v sobotouser posted image

Jao, sem pozabila, da se v soboto lahko vse zmenimo. Mislim SNP deluje v polnem tekuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
13.2.2008 19:19:32   
Naty*
Evo mene...se mi je kolcalo celo popoldne pa nisem vedela zakaj. Zdej pa vidim, da ste me omenle vsake tolk user posted image . No ampak ste vse razčistile, ja predavanja so vsak petek ob 13.30., pa za 22. 2. smo zmenjene. Bom pa še kak dan prej poklicala, da malo vemo, kdo bo predaval, ker če predava dr.Piskernikova je istočasno s predavanjem o EA, če pa dr. Grmek je treba pa pred ali po predavanju poiskat še dr.Piskernikovo glede ultive. Aja pa da vprašam, če se je potrebno najavit. Lahko se pa res vse dogovorimo še v soboto, sem pa definitivno tudi za kako tortico pa kakavček po predavanju. Bo treba mal cuker dvignit pol user posted image . Estrella* če boš naju z edinaos pobrala v Logatcu bo to super!

Tamara lepo, da se jutr vidmo, prav si se odločla user posted image .

jana81 bravo za sarmeuser posted image ! Js sm jih tud letos prvič delala sama pa so uspele, tko da edinaos probaš, pa vidiš, da ni tak baubau kokr zgleda na prvi pogled user posted image .

Aja pa ena je spraševala glede partnerja pri porodu - moj bo zraven, če le ne bo kakih izrednih okoliščinuser posted image .

Zgleda da ste vse spregledale moje vprašanje (ene šest strani nazajuser posted image ), a mogoče še kateri zdej med nosečnostjo pokajo žilice po obrazu?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 2885
13.2.2008 19:24:17   
jana81
ne žilice mi ne pokajo, mam pa pol hrbta poln mozolov....znorela bom.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
13.2.2008 19:25:21   
Taula
mogoče še kateri zdej med nosečnostjo pokajo žilice po obrazu?

Ne. Upam da tudi ne bodo.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
13.2.2008 19:37:57   
Naty*
Pa mogoče katera ve zakaj bi to bilo?user posted image  Sej vem, da je prekrvavitev drugačna, ampak to pa nisem nikjer zasledila. Je moj reku včeri, ja preveč piješ user posted image ... Nazadnje bom še res taka, ko kaka stara pijanka user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
13.2.2008 19:39:55   
MARTINA25
OJLA MAJČICE!!!
Puce a obstaja OMEGA 3 v tabletah? JSt sem namreč v začetku nosečnosti kupila OMEGA 3 sirup od MEDEX-a (modra embalaža), pa ima tako bljakuser posted image , ampak res bljak okus po ribah, da ga že od daleč ne morem videt, kaj še da bi ga pila...pa imam drugače res rada ribe...sam ta sirup je pa res zaničuser posted image user posted image user posted image , fuj...

Naj se še jaz malo pohvalim glede kuhanja...danes sem prvič naredila špinačo (sem namreč mlada kuharicauser posted image ) in mi je ful dobr uspela!!!!!user posted image user posted image user posted image  
Od kar sem noseča ful dobr kuhamuser posted image  hehehe

A se spomnite ko sem zadnjič pisala, da je tudi moji najboljši prijateljici po 8 mesecih truda le uspelo zanositi? No, punca je čist konc, vse kar poje in spije zbruha, jutri mora začet hodit na infuzije...bogica...danes me je lepo prosila, če bi lahko prišla v petek zvečer k njej in pri njej prespala...ter da bi ostala do sobote zvečer pri njej, ker gresta njen in mojuser posted image   skupi na službeno "potovanje"....valda da ji nisem mogla rečt ne....user posted image  ne bom mogla prit na srečanje....user posted image žal mi je....res...

GIBI PLODA: Naša lumpa ima ponavadi zvečer, ko se umirim in zasluženo vležem na sedežno pred TV, akrobatske vaje...tok me buta-najbrž da v popek, da mi je kr slabo....in včeri moj user posted image  položi roko na trebuh in reče-lej ko se bo takoj umirila...mhm, took ga je brcnila, da me je samo debelo pogledal...hehehhe

Aja...kaj naj predlagam prijatejici glede prehrane in tako pogostega bruhanja???? 

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
13.2.2008 19:43:33   
Estrella*
Zgleda da ste vse spregledale moje vprašanje (ene šest strani nazaj ), a mogoče še kateri zdej med nosečnostjo pokajo žilice po obrazu?

Ne, meni ne pokajo. So mi pa začele v nosu. Glede na to, da si v user posted image  bolj podvržen pokanju kapilar(povečana količina in pretok krvi), je čisto možno, da ti tudi po obrazu oz. kjerkoli po telesu. 

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
13.2.2008 19:46:47   
Taula
V nosu meni že ful časa pokajo, je vedno krvav robček.

Neposredna povezava do sporočila: 2891
13.2.2008 19:46:57   
Estrella*
SEZNAMČEK SREČANJA MAJČIC 

Estrella:Medvode, DA, 3

Naty:Logatec, NE - se peljem s Tamaro 

Špelin@:, Zasavje, DA, 1          

Aurora28:Velenje,NE, se pelje z Jano81     

Edinaos:Logatec, - se pelje s Tamaro

Nataša34: Zasavje, DA 

Katina :Domžale, DA, 4                

Katy82: Sevnica, DA                  

Jana81: CE, DA , 2                   

Čmrlika: MB, NE, Skye?

TamaraJ: Cerknica, DA, 4 (Naty, edinaos, ****)         

Petrahh: okolica LJ,DA, 2-3     

narava:LJ, NE , upam na Katino  ali ktero drugo?? user posted image

Sashy: LJ (Šmarna gora), DA, 3                 

****:  Vrhnika, NE- se pelje s Tamaro

ZAENKRAT SE JPRIJAVLJENIH 11 MAJČIC. ČE JE ŠE KATERA ZAITERESIRANA , NAJ SE DOPIŠE.ZA POTRDITEV PRISOTNOSTI, NAJ SE VSAKA ZASE OBARVA IN OBJAVI SEZNAM.

user posted image SREČANJE BO: Sobota 16.02.2008 ob 14h, PIZZERIA GOLOBČEK, Vransko user posted image    

čAKMO ŠE NA KATINO,PETRAHH, SASHY, ČMRLIKO IN ŠE KATERO???? 

Narava, lahko se pelješ z mano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
13.2.2008 19:51:05   
Estrella*
MARTINA.: Škoda, da te ne bouser posted image
Boga prijatelca. Ne vem kaj naj bi ji najbolj pomagalo. Mogoče bo Naty bolj znala svetovati, ker če se prav spomnim je imela kar velike probleme s slabostjo in tudi bruhanjem. Tudi svojeglava je bila ena izmed nesrečnic, pa se žal ne javlja več.
Mislim, da naj vseeno vztraja in je majhne količine hrane, predvsem nemastne in veliko pije. Tudi če vse zbruha, bo vseeno nekaj ostalo notri.

Neposredna povezava do sporočila: 2893
13.2.2008 20:02:48   
MARTINA25
ESTRELLA hvala...res je revica...že itak ima slabih 50 kg-danes sem dobila kar solzne učke, ko sem jo zagledala...drugače pa mi je moj user posted image  ravnokar sporočil, da je zelo možno, da ne gresta v tujino, kar pomeni, da bom pa mogoče le lahko prišla na srečanje....a lahko fiksno povem v petek??

Neposredna povezava do sporočila: 2894
13.2.2008 20:03:56   
Naty*
Ja Estrella* men je blo slabo do 18. tedna.

MARTINA25 kakega posebnega recepta proti slabosti niuser posted image ... Men je blo recimo še bl slabo, če sem pila vodo (naj bi jo zaradi dehidracije) na prazen želodec. Bolš prej vsaj nekaj pojest. Pa mal bolš je blo, če sem mela skoz vsaj en kreker v želodcu, ker če je bil čist prazen, mi je šlo še bl na bruhanje. Enim baje pomaga požirek coca cole (user posted image ). Pa želodec najmanj obremenijo banane, kak kos kruha, krekerji. Vem, da ni kaka tolažba, ampak lahko ji poveš, da bo slej ko prej minilo.

Omega3 sirup sem pa tud js kupila, ampak moj ma okus po medu in hruškovem sirupu. Pa je isto modra embalaža user posted image . Kake dve strani nazaj smo se pa kr precej razpisale o omega 3.

Neposredna povezava do sporočila: 2895
13.2.2008 20:07:50   
Estrella*
MARTINA: Ja seveda lahko prideš tudi zadnji hip. Za eno al pa dve se bo že našel placuser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
13.2.2008 20:20:30   
valentina2006
Ojla MAJČICE souser posted image ... user posted image

Se oglašam (pišem) po dooooolgem času...sem zdejle 1 uro za nazaj brala. Full ste pridne.

Sem čist fertik odkar hodim na šiht, pridem domov kot cuna...
Pol pa moja user posted image oblač Barbike na user posted image .

Tud mene v soboto ne bo...mam že full dolg planiran eno praznovanje, pa ne morm odpovedat.

Drgač pa vsem, ki ste v tem času mele preglede, user posted image user posted image user posted image .

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

Neposredna povezava do sporočila: 2897
13.2.2008 20:24:03   
barbaw
Martina lahko pa prijateljici predlagas tudi prepečenec. Moji sestri je zdravnica svetovala, da naj takoj poje prepečenec ko se zbudi. Vem, da celo obstajajo zdravila, ki zmanjšujejo slabost, samo ne vem če se jih pri nas sploh dobi. V tujini so na voljo v lekarnah.

Meni je pomagalo, če sem vedno imela nekaj v ustih in žvečila. Ko sem utila, da se začne napad slabosti sem že mlatila prazne žemlje.

Drugače pa je še tukaj nekaj nasvetov http://www.mama.si/?menu=A030

< Sporočilo je popravil barbaw -- 13.2.2008 20:28:35 >

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
13.2.2008 20:31:36   
Anonimen
Puce a obstaja OMEGA 3 v tabletah?

Ja in še  full ceneje so kot ta sirup.
100 komadov pride 16 eurov. Se pravi 100 dni 16 eurov. Sirup je pa za 6 dni 10 eurov...

OMEGA 3 oD Natural Wealth

Imajo tud vonj pa take velike so.. ampak jo čist simple pogoltneš... pa nos si zamašiš user posted image user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2899
13.2.2008 20:51:56   
špelin@
MARTINA25, kar pri srcu me je stisnilo, ko sem prebrala, kako je tvoja prijateljica boga user posted image user posted image  Povej ji, da kopica tujk stiska pesti zanjo user posted image user posted image

Za srečanje pa ne skrbi - tvoja prijateljica te potrebuje veliko bolj user posted image
Če boš pa vseeno lahko prišla, se niti ni treba posebej najavljati (kot je rekla že Estrella* user posted image ). Ti se nam po drugi popoldne kar priklopi na Vranskem in bo user posted image  Lahko pa ti za vsak slučaj na ZS napišem svojo GSM št.

valentina2006, škoda user posted image  Veselo praznujte user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.