|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
13.2.2008 11:02:14   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

a vam tud user posted image  včasih brca cel dan ko zmešan, drug dan je pa ful miren ?

ja, kak dan je bolj zaspane sorte, kak dan pa bolj nemirne. čeprav čutim brce vsako jutro, včasih bolj drugič manj. potem čez dan vsake toliko kaka brca. včasih ima tudi veselicouser posted image . potem pa še preden zaspim ima borbe. pa še kdaj me v mehur tako pošteno brcne,da moram lulat..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
13.2.2008 11:03:13   
TamaraJ
Moj pikec najbolj brca zvečer pred spanjem. Drugače pa je tekom celega dneva aktiven. Je pa res, da kakšen dan bolj, kakšen dan manj. Koliko brc naj bi zdaj naštele tekom dneva? Saj jaz ne štejem tega... nekje sem pa nekaj brala, da naj bi.

Jaz bom tudi po  moje skočila do lekarne.. pa ne po ta dragi sirup. kakšne kapsule kot kodrana. Ja, dolžna sem ti še kuhinjo. Moram skenirat pa gor vržt

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
13.2.2008 11:05:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
a vam tud user posted image  včasih brca cel dan ko zmešan, drug dan je pa ful miren ?

Pri meni je bil včeraj cel dan skoraj čisto pri miru, ko pa sem šla spat, se mu je utrgalo in je norel po trebuhu, da niti zaspati nisem mogla... user posted image

Ej, ****, kako pa kaj možek in sinko prenašata tvojo odsotnost? In seveda vidve s Samio.

Groznoooooo!!!! Zato ko govorite o slončkanju raje kar preskočim.... saj mi ni za tisto ampak objema si pa tok želim pa dotika... Evo kar jokam...

Saj se slišiva vsak dan po telefonu pa po msn messingerju ampak glas ni isto kot dotik...
Grozno , grozno vam povem...
Evo solze lijejo....

Da se mal v smeh spravim... evo mali oziroma sine saj je že 13 star je jokal ko sem šla ... Pa je mož rekel daj no daj Patrick saj te vsi poznamo lahko nehaš z dramo in greš fuzbal ven igrat...
Pa pravi Patrick, ja saj čez pet minut bo že uredu... ampak a veš cele tri mesece ne bom videl mamice...
Pa pravi mož njemu ne ni samo tri mesece 4 mesece je ne bova videla...
Patrick pa odgovori, o joj pol moram pa 7 minut jokat ne sam 5...

Evo tak je pa moj sine.... ravno mu je vse do pakistanauser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2778
13.2.2008 11:06:19   
narava
Obnovljen seznamček:

SEZNAMČEK SREČANJA MAJČIC 

Estrella:Medvode, DA, 3

Naty:Logatec, NE - se peljem s Tamaro 

Špelin@:, Zasavje, DA, 1         

Kasso:Postojna, DA

Aurora28:Velenje,NE, se pelje z Jano81    

Skye:MB, DAuser posted image                                  

Edinaos:Logatec, - se pelje s Tamaro

Nataša34: Zasavje, DA

MARTINA25: KR,DA, 3                 

Katina :Domžale, DA, 4                

Katy82: Sevnica, DA                  

Jana81: CE, DA , 2                  

Anitka:Prekmurje, DA                          

Čmrlika: MB, NE, Skye?

TamaraJ: Cerknica, DA, 4 (Naty, edinaos, ****)         

Petrahh: okolica LJ,DA, 2-3     

narava:LJ, NE , upam na Katino  ali ktero drugo?? user posted image

Sashy: LJ (Šmarna gora), DA, 3                 

****:  Vrhnika, NE- se pelje s Tamaro

ZAENKRAT SE JE JAVILO 19 MAJČIC. ČE JE ŠE KATERA ZAITERESIRANA , NAJ SE DOPIŠE.ZA POTRDITEV PRISOTNOSTI, NAJ SE VSAKA ZASE OBARVA IN OBJAVI SEZNAM.

user posted image SREČANJE BO: Sobota 16.02.2008 ob 14h, PIZZERIA GOLOBČEK, Vransko user posted image         

tako, pa je potrjeno, ce reeees kaj izrednega ne pride vmes user posted image

toliko za sedaj, grem jestuser posted image , pa se se javim

lp, n.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
13.2.2008 11:08:44   
špelin@
narava: user posted image user posted image user posted image

Pa škoda, da kasso ne bo... user posted image  Jo moramo prefarbat nazaj na črno.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
13.2.2008 11:11:46   
špelin@
Obnovljen seznamček:

SEZNAMČEK SREČANJA MAJČIC 

Estrella:Medvode, DA, 3

Naty:Logatec, NE - se peljem s Tamaro 

Špelin@:, Zasavje, DA, 1         

Kasso:Postojna, DA

Aurora28:Velenje,NE, se pelje z Jano81    

Skye:MB, DAuser posted image                                  

Edinaos:Logatec, - se pelje s Tamaro

Nataša34: Zasavje, DA

MARTINA25: KR,DA, 3                 

Katina :Domžale, DA, 4                

Katy82: Sevnica, DA                  

Jana81: CE, DA , 2                  

Anitka:Prekmurje, DA                          

Čmrlika: MB, NE, Skye?

TamaraJ: Cerknica, DA, 4 (Naty, edinaos, ****)         

Petrahh: okolica LJ,DA, 2-3     

narava:LJ, NE , upam na Katino  ali ktero drugo?? user posted image

Sashy: LJ (Šmarna gora), DA, 3                 

****:  Vrhnika, NE- se pelje s Tamaro

ZAENKRAT SE JE JAVILO 19 MAJČIC. ČE JE ŠE KATERA ZAITERESIRANA , NAJ SE DOPIŠE.ZA POTRDITEV PRISOTNOSTI, NAJ SE VSAKA ZASE OBARVA IN OBJAVI SEZNAM.

user posted image SREČANJE BO: Sobota 16.02.2008 ob 14h, PIZZERIA GOLOBČEK, Vransko user posted image          

-----------------

Katina, kje si?????????

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
13.2.2008 11:16:53   
špelin@
Uf, ****, verjamem, da je zelo, zelo težko... user posted image  user posted image

Ampak je pa frajer tale tvoj sine user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
13.2.2008 11:23:24   
Anonimen

[/quote]

Groznoooooo!!!! Zato ko govorite o slončkanju raje kar preskočim.... saj mi ni za tisto ampak objema si pa tok želim pa dotika... Evo kar jokam...

Saj se slišiva vsak dan po telefonu pa po msn messingerju ampak glas ni isto kot dotik...
Grozno , grozno vam povem...
Evo solze lijejo....
[/quote]

Bogica, se mi kar smisliš, ker nimaš svojega user posted image poleg sebeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Dobra si, jaz tako ne bi mogla. Še posebej NE zdaj, ko sem za vsak drek žalostna in potrebna tolažbe, poljubčkov, dotikov.

Drugače, pa ja jaz imam železa 111, pravi G da se kritično začne pri 105. Itak pa grem danes do lekarne, pa naj mi tam povejo kaj je še dobro v user posted image za kri.

Punce, še eno vprašanje: meni je G nazadnje na GP pregledla MATERNIČNI VRAT! Kako vam vaši G to pregledujejo, meni je ta coprnica dala skori celo dlan notri in seveda sem skoraj dol s stola padla od bolečin in sem začela jokat. In je rekla,

GOSPA KAKO IMATE PA POTEM SPOLNE ODNOSE, ČE VAS ŽE SAMO TO BOLI!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kako pri vas poteka pregled MV?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2783
13.2.2008 11:28:19   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Punce, še eno vprašanje: meni je G nazadnje na GP pregledla MATERNIČNI VRAT! Kako vam vaši G to pregledujejo, meni je ta coprnica dala skori celo dlan notri in seveda sem skoraj dol s stola padla od bolečin in sem začela jokat. In je rekla,

GOSPA KAKO IMATE PA POTEM SPOLNE ODNOSE, ČE VAS ŽE SAMO TO BOLI!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ti kurnik babji zmešan user posted image   Madona, imaš ti tudi eno super truper ginekologinjo user posted image user posted image user posted image

Meni na srečo moj G ne dela vaginalnih pregledov, me pa vaginalno pregleduje dr. Kobal na GK (kolposkopski pregledi MV) in je tako nežen, da skoraj nič ne čutim, poleg tega mi ves čas govori, da ve, da boli, ker je v nosečnosti vse bolj občutljivo.

Mi je pa moj G na enem od pregledov tako grobo in brez občutka zarinil noter sondo vaginalnega UZ, da sem se komaj zadržala, da ga nisem počila okol kepe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
13.2.2008 11:30:02   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Ojej... user posted image user posted image user posted image  Tako zelo mi je žal user posted image

Pri meni razloga ni nihče navedel, enostavno sem šla na redni pregled in utripa ni bilo več user posted image  Nisem imela nobenih težav. No, zdravnica na GK, ki je mojega malega user posted image  pregledala, je sicer rekla, da je imel okrog vratu tesno 3x ovito popkovino, ampak ne vedo zagotovo, če je bil to res razlog. Drugače je bil videti zdrav in normalno razvit. Včeraj sem o tem govorila tudi z dr. Šelihovo in je rekla, da je včasih tonus popkovine tisti, ki odloča o življenju in smrti user posted image

Aha... o.k. hvala. Upam da ne zameriš,ker sem vprašala...
Je že moralo bit tako...
Čeprav jaz se še dones sekiram...

****, ne smeš se več sekirat, ker tudi ta stalno breme, ki te spremlja najbrž vpliva na tvojo podzavest in posledično na depresijo.... res mi je žal za to kar se ti je zgodilo, ampak ne pomaga prav nič, če te še vedno obremenjuje... depresija pa vodi tudi do trpljenja drugih in ne le tebe. Imaš že dva sončka in moraš mislit nanju,  otroci še kako čutijo, če s staršimi ni vse ok....
Za mano so tudi že trije SS, za prvega sem sama kriva, ker sem cel dan delala kar težko in se sklanjala, zvečer je bil rahel izcedek...čez dva tedna na kontroli pa srček ni več bil....krivda je bila le moja, ampak sem se pobrala in na to ne gledam več z bolečino, saj bi posledično trpeli tudi drugi in ne le jaz. Druga dva SS pa sta bila tako zgodaj v nosečnosti, da nanj ni bilo nobenega vpliva. ...bilo je hudo, ampak me ni tako zelo prizadelo...
Upam, da nisem preveč zamorila... ampak je pri meni danes en slabih dnevov... prehlajena in tečna sem.

TamaraJ, Nty, Sesil, kdaj je točno tisto predavanje o EA in Ultivi v PO??? Mislim, da sem zasledila datum 22/02 ... kaj pa ura? bi prišla tudi jaz iz firbca in da vas spoznam. Se je treba kje prijavit?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
13.2.2008 11:32:01   
Anonimen
špelin@: to ni še nič, ko me je tako zabolelo, sem valda začela jokati in to fuuul da se sploh nisem mogla umiriti, od hudega da imam tako G  in mi potem še reče: GOSPA PREVEČ STE DEPRESIVNA, LAHKO VPRAŠAM JE BILA NOSEČNOST ZAŽELJENA!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2786
13.2.2008 11:32:28   
špelin@
kasso user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
13.2.2008 11:32:39   
narava
No, tako, dober dan!

Najedli smo se in v lj je zopet en tak lep dan (pa ne samo zato, ker sem se najedla user posted image )

Za malco (ki je zadnje case kar moj glavni dnevni obrokuser posted image ) sva jedla pleteno strucko, namazano z margarino in marelicno marmelado ter zraven se cokoladno mleko Lumpi..njami! user posted image  
No, koliko omega 3 mascobnih kislin je v marelicni marmeladi? user posted image

Vsem danasnjim srecno na pregledih, vcerajsnjim pa bravo. Edinaos, sigurno ti tvoj ne rine dlani not na silo?!  je mogoce tvoja G pomislila na to?? user posted image pa na povecanje sluzi ob povecanjem spolnem pozelenju?? ma, ej me kar razkuri!user posted image

dajmo punce, gremo se srecat! ne obupat sedaj.. tudi tiste, ki vas na prvotnem seznamu ni, ste vec kot dobrodosle, da se dopisete! Tally, hijenca in druge!? dajmo dajmo!

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
13.2.2008 11:33:06   
barbaw
Aurora na http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunSN.asp si ahko vse preračunaš. Zraven so tudi navodila kaj je treba vpisovat. Če se ne motim je pri redni plači bruto, pri bolniški snova od katere se računa bolniška, ostalo pa če ne prejemaš nič ne izpolniš in ti samo ven vrže znesek v prazno okence. Probaj. Približno si lahko izračunaš.

**** te kar občudujem in sočustvujem. Sama it rodit ali če bo šla mama s teboj, pa Samio pustit doma, .... user posted image  Tale tvoj sine pa ne glede na to kakšen frajer je, verjemi da ga tam nekje notri vseeno stiska. Nobenemu ni lahko ob slovesu. Pač eni otroci tega ne kažejo, sploh pa fantje ker morajo biti "močni".  user posted image da ti bo malo lažje

Edinaos mani je nazadnje potisnila noter nekaj prstov (ne vem koliko) z občutkom, tako da me ni bolelo ampak mi je bilo neprijetno. Tista tvoja G je pa res en babji user posted image . Zdaj če je to edinkrat se ji še oprosti, drugač pa kar pot pod noge po porodu pa drugam.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
13.2.2008 11:35:07   
kodrana
edinaos a joj. boga. eni so res brez občutka. moram rečt,da je moja g. izredno nežna. vsaka ji čast.
sem pa imela izkušnjo, ko sem morala na čiščenje in me je g. tam še enkrat uz pregledal (na mojo prošnjo in tudi g. je napisala, da prosi še za en uz). in je bil tako zelo grob.. tisto sondo mi je zarinil z vso močjo.. a joj. in potem sem se bala, kako bo on šele strgal po moji maternici. a joj. krvavela sem še 11 dni po posegu. ampak na srečo sem takoj po 3h ciklusih zanosila.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
13.2.2008 11:35:46   
jana81

KAAAAAAAAJ?
pa vežde jo tak brcnem tja v ...., bi una že vidla men celo roko noter tiščat...a je nisi vprašala če misl da ti user posted image  z slonom...prouser posted image  krava..joj boljš da neham, ker tole me pa totaln razuser posted image

men sam zmeri z metrom, sam mi nikol ne pove kolk je dolg, reče sam da je vredu...mene že sam dvigne z unga stola,ko mi z unim železnim pride blizu.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
13.2.2008 11:37:16   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

TamaraJ, Nty, Sesil, kdaj je točno tisto predavanje o EA in Ultivi v PO??? Mislim, da sem zasledila datum 22/02 ... kaj pa ura? bi prišla tudi jaz iz firbca in da vas spoznam. Se je treba kje prijavit?

To pa bolj Naty ve, pa Estrella... jaz na tisto predavanje nimam namena it... pridem pa na kavo po predavanju ali prej. pa se mirno lahko zmenimo. Mislim, da je pa predavanje kmalu. Grem pa v MŠ>..ko bo

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
13.2.2008 11:37:31   
narava
kasso, en user posted image  objem zate!
ne, nisi zamorila,  zato smo tukaj. skupaj se salimo in si prav tako damo tudi nasvete in rame za potolazit!

edinaos, pa kva mas ti za enga zmaja? kva za vraga jo briga ce je bila nosecnost zazeljena!? a bo kmal ratala tut druzinska in zakonska svetovalka?? user posted image  brr user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
13.2.2008 11:37:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Edinaos mani je nazadnje potisnila noter nekaj prstov (ne vem koliko) z občutkom, tako da me ni bolelo ampak mi je bilo neprijetno. Tista tvoja G je pa res en babji user posted image . Zdaj če je to edinkrat se ji še oprosti, drugač pa kar pot pod noge po porodu pa drugam.

barbaw: ja itak, takoj po porodu jo popiham od nje COPRNICA STARA

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2794
13.2.2008 11:39:50   
aurora28
Madonca punce ste pridne user posted image .

Glede Omega 3: Jaz jem dodatke že od 4. meseca user posted image . Jem tablete Neo vin, je že res, da so kar drage, ampak vse za mojega user posted image , ker s hrano ne morem pridobiti vseh potrebnih snovi. Omega 3 je najbolj pomembna pri razvoju otrokovih možganov in oči in jo je zelo priporočljivo jesti.
Slončkanje: kot sem že prej povedala, me nekaj časa drži in z mojim user posted image , potem pa zopet nastopi suša user posted image user posted image user posted image in preden pride dež (beri vzburjenje user posted image ) mineta tudi 2 meseca. Moj se ne pritožuje, je že res, da bi bil zelo vesel, če bi vsak drug dan hopacupala, ampak najbolj pomembno mu je moje počutje in me ne sili. Se pa kako drugače poigrava. user posted image

Železo: pri zadnjem laboratorijskem izvidu mi je pisalo 117 in mi je med. sestra rekla, da glede na tedne user posted image je moje železo super. Ker nisem špurava in jem vso meso, še posebej pa obožujem govedino, ki ima ogromno železa, poleg rdeče pese in nekaterih drugih zelenjav, pa tudi rozine in suhe marelice imajo veliko železa...tako, da ne jem nobenih posebnih železovih dodatkov, ampak jih je nekaj malo že v Neo vinu.

Arašidi: jih ne jem, ker jih niti ni priporočljivo jesti med user posted image , saj povzročajo velik del alergij in jih odsvetujejo. Jem pa ostale oreške - mandlje, lešnike, orehe.

Starševsko nadomestilo:
sem vnesla vse podatke in mi je izračunalo zelo dobro porodniško. Mi jo plača od marca potegne gor in jo bom dobila vsaj 200 € več kot dobivam zdaj bolniške. user posted image user posted image user posted image

Gibi ploda:
pri meni je podobno kot pri vas, včasih user posted image telovadi ves dan in je pri miru zvečer, včasih pa nori ponoči in čez dan spi. Načeloma user posted image čutim čez ves dan, je pa dr. Pušenjak rekel, da po 28. tednu ni ravno potrebno šteti gibe, ampak je bolj pomembno, da ga čutimo čez ves dan, ker otroček spi po 30 minut in se zopet malo premakne - takrat ga čutimo in nato zopet spi naprej in to se ponavlja. Ker je po 28. tednu že utesnjen v maternici se gibi čutijo drugače kot pa pred 28. tednom. Če pa že katera šteje gibe pa je pomembno, da preštejete vsaj 10 gibov od 9. - 21. ure.

Kosilo: za današnje kosilo si bom pripravila domačo kurjo juhico, ki se že kuha in noter meso, ki ga potem z veseljem obiram user posted image , zraven pa si bom naredila še zelenjavni riž (korenček, cvetača in brokoli) in ga bom zalila z juhico, ki se mi zdaj kuha. Mnjama bo dobro. Danes jem sama, ker moj user posted image gre po službi na domač kraj, kjer se bodo dogovarjali o najini bodoči parceli user posted image , ko pa pride domov pa greva na rojstni dan moje mame in se bomo zopet basali s sladicami. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
13.2.2008 11:39:57   
špelin@
špelin@: to ni še nič, ko me je tako zabolelo, sem valda začela jokati in to fuuul da se sploh nisem mogla umiriti, od hudega da imam tako G  in mi potem še reče: GOSPA PREVEČ STE DEPRESIVNA, LAHKO VPRAŠAM JE BILA NOSEČNOST ZAŽELJENA!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf, ta babnica bi morala naleteti name, ker znam hitro pokazati kremplje in mi takrat čisto dol visi... user posted image

Samo tole ti polagam na srce: fajn se izjoči, potem se pa sama pri sebi odloči, da te tvoja G ne more več spraviti iz tira in se tega drži! Meni je taka taktika zelo koristila, ker sem po prvih pregledih pri mojem G doma jokala in se sestavljala, potem pa me je popadla trma in me boli user posted image ! Svojega G jemljem kot nujno zlo, informiram se pa drugje in tudi drugje iščem moralno podporo.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
13.2.2008 11:39:59   
kasso
Ojoj, **** 5 mesecev ju ne boš videla, madonca si pa res korajžna..... meni je hudo po enem tednu, ko gre sin poleti na morje s taščo...5 mesecev pa res ne bi vzdržala.... glede mojega pa bi mi trenutno prav pašalo, če ga kak mesec ne bi videla, ker mi gre kakšen dan na živce in evo danes je tak dan ;)

špelina, tudi nmeni je žal, da ne bom prišla na srečanje, pa tako sem se ga veselila in mojmu že pred par tedni rekla, da 16. jaz grem po svoje.... ampak tako redko gremo kam vsi skupaj, da bi imela eno hudo krivdo nad seboj, če ne  bi izkoristila ta dan, za družinki izlet.... ma mislim, da razumeš.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
13.2.2008 11:41:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

To pa bolj Naty ve, pa Estrella... jaz na tisto predavanje nimam namena it... pridem pa na kavo po predavanju ali prej. pa se mirno lahko zmenimo. Mislim, da je pa predavanje kmalu. Grem pa v MŠ>..ko bo

Predavanja so se mi zdi ob 14h. Najbolje bo pa Naty povedala?

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2798
13.2.2008 11:41:57   
kodrana
**** verjamem,da mora bit grozno. da si brez moža tukaj. pa še v takem občutljivem stanju in na tisoče kilometrov stran.. mene bi tudi trgalo. že če bi bila en dan ločena, kaj šele 4mesece. pa še noseča.
tako da te razumemo..
ko bo teh 4mesece mimo in boš imela štručko v rokah in moža ter še sina ob sebi, bo že vse pozabljeno. drži se. user posted image

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
13.2.2008 11:43:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: narava
Za malco (ki je zadnje case kar moj glavni dnevni obrokuser posted image ) sva jedla pleteno strucko, namazano z margarino in marelicno marmelado ter zraven se cokoladno mleko Lumpi..njami! user posted image   

Paaackaaaaaaaaa!!!!!!! Kosilo se še kuha, jaz pa tako lačna, da bi požrla štručko z ekrana, če bi mi jo prilimala. Pa še marmelado bi polizala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: narava
Edinaos, sigurno ti tvoj ne rine dlani not na silo?!  je mogoce tvoja G pomislila na to?? user posted image pa na povecanje sluzi ob povecanjem spolnem pozelenju?? ma, ej me kar razkuri!user posted image

Hja, po mojem je njena G že zdavnaj pozabila, kako v praksi izgleda spolni odnos user posted image user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.