|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
13.2.2008 11:44:42   
sesil
predavanje je ob 13.30. nisem pa niti pomislila, da bi se blo treba prijavit. jaz sem takoj za pijačko in torticouser posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
13.2.2008 11:45:23   
TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
špelin@: to ni še nič, ko me je tako zabolelo, sem valda začela jokati in to fuuul da se sploh nisem mogla umiriti, od hudega da imam tako G  in mi potem še reče: GOSPA PREVEČ STE DEPRESIVNA, LAHKO VPRAŠAM JE BILA NOSEČNOST ZAŽELJENA!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hudič babji... res bi potrebovala kakšno lekcijo. Kako znajo biti eni grdi...

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
13.2.2008 11:47:10   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Hja, po mojem je njena G že zdavnaj pozabila, kako v praksi izgleda spolni odnos user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ja, to bo zihr držalo. Ma vse posušeno tam dol... potem pa mlade in luštne nosečke maltretirauser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
13.2.2008 11:48:00   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

glede mojega pa bi mi trenutno prav pašalo, če ga kak mesec ne bi videla, ker mi gre kakšen dan na živce in evo danes je tak dan ;)

Ja, se podpišem. Meni gre moj sebičen partner na živce že od včerajuser posted image user posted image user posted image . pa niso samo hormoni. Res sem jeznauser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
13.2.2008 11:49:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Uf, ta babnica bi morala naleteti name, ker znam hitro pokazati kremplje in mi takrat čisto dol visi... user posted image

Samo tole ti polagam na srce: fajn se izjoči, potem se pa sama pri sebi odloči, da te tvoja G ne more več spraviti iz tira in se tega drži! Meni je taka taktika zelo koristila, ker sem po prvih pregledih pri mojem G doma jokala in se sestavljala, potem pa me je popadla trma in me boli user posted image ! Svojega G jemljem kot nujno zlo, informiram se pa drugje in tudi drugje iščem moralno podporo.

user posted image

špelin@: moj user posted image je že čisto na koncu z živci zaradi moje G. Ker jaz drugače sem človek, ki se zelo dobro znam postaviti zase in za svoje, ampak tam pri tej kozi pa kar zamrznem. No dragec, ko me je videl, kakšna sem prišla nazadnje z GP, je rekel, da nikoli več ne grem brez njega. Da bo šel z mano notr in da vidi, kaj je s to žensko!! Samo ne vem, če bo to izvedljivo, ker moja G ne dovoli, da gredo moški notr, v celo user posted image naj bo to enkrat, mi je reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala punce za vse tolažne besede. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2805
13.2.2008 11:52:56   
kodrana
Tamara a potem ti je uspelo kaj narisat? no, me zelo zanima, kaj si ustvarila. 

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
13.2.2008 11:55:07   
Anonimen
Kasso

Nič nisi zamorila...Ja saj sedaj sem se ko nosim že 3 sončka že sprijaznila... ampak med tem ss ki sem ga seveda sama zakuhala je do Samije minilo skoraj 10 let..to me je žrlo veš.. Sedaj pa ko bo tukaj še tretji pa je že o.k. Edino pazim se pa itak sem sedaj mal preveč bajsija da bi se šla take podvige...

Edinaos

Pa zakaj za vraga vztrajaš?? Zamenjaj jo... Jaz vem da bi odkorakala tisti moment ven pa še ne vem če se ne bi pritožila...
Mene je pred leti na GK v Ljubljani ena koza dr. Štolfa full zamorila..Ne bi v podrobnosti da ne bi sedaj preveč dolgovezola ampak sem ji povedala svoje in njenemu nadrejenemu...

Glede mojega predragega edinega najljubšega...he,he... bo že, se bova imela pa pol še bolj rada..Je pa res težko ampak hvala Bogu imam eno res zelo,zelo dobro prijateljico tukaj v Slo in mi stoji full ob strani in skratka je zlata punca...In mi res pomaga!!!
Pa tudi mami imam najboljšo na svetu..

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2807
13.2.2008 11:55:50   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

glede mojega pa bi mi trenutno prav pašalo, če ga kak mesec ne bi videla, ker mi gre kakšen dan na živce in evo danes je tak dan ;)

Ja, se podpišem. Meni gre moj sebičen partner na živce že od včerajuser posted image user posted image user posted image . pa niso samo hormoni. Res sem jeznauser posted image user posted image

ja, sebićnost pri nekaterih moških je trajna in neozdravljiva bolezen.... sem bila včeraj tako crknjena od celodnevnega letanja okrog, prevozila  enih 200 km, delala, sama šla gledat za avto - nameravamo kupit rabljenega, tamalega peljala na telovadbo...zvečer mi je delalo še slabo in sem milsila, da bom skupaj zlezla, a ne, naredila sem še pico, bolj na hitro in sem mojemu rekla, če lahko pospravi posodo... šla sem spat s tamalimi. zjutraj, ko sem vstala, je bil krožnik in pladenj še vse tako kot sem šla, le da je bil ostanek paradajza na krožniku ves strjen...jaz pa slabe volje že navsezgodaj.... najbrž se mu je mudilo igrat party poker.... popizdiš.... ma jih bo slišal danes ko pride domov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
13.2.2008 11:57:12   
Skye
Ojla souser posted image

Včeraj nisem utegnila do računalnika.....sem imela dopust in doma pri mami, kjer sem ta teden ni dostopa do neta.

Najprej kratko poročilo z mojega pregleda. Princeski sta super.....ležita z nogicami navzdol (obe), maternični vrat je dovolj dolg in zaprt. Sem si kar oddahnila user posted image  Naslednji pregled imam 26.02.2008 (uh kmalu bom hodila na preglede že vsak teden)user posted image

Kar se pa srečanja tiče, pa žal ne bom mogla user posted image user posted image ...nimam prevoza, saj me dragi ne more peljati, ker še pride malar v soboto in mora nekdo biti doma.
Želim vam super dan in seveda komaj čakam na slikiceuser posted image user posted image user posted image

Takoj ko bom imela kaj časa, bom vasprebrala za nazaj.
Čestitam pa vsem, ki ste imele GP, za uspešno prestajo le teh user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
13.2.2008 12:00:21   
špelin@
špelin@: moj user posted image je že čisto na koncu z živci zaradi moje G. Ker jaz drugače sem človek, ki se zelo dobro znam postaviti zase in za svoje, ampak tam pri tej kozi pa kar zamrznem. No dragec, ko me je videl, kakšna sem prišla nazadnje z GP, je rekel, da nikoli več ne grem brez njega. Da bo šel z mano notr in da vidi, kaj je s to žensko!! Samo ne vem, če bo to izvedljivo, ker moja G ne dovoli, da gredo moški notr, v celo user posted image naj bo to enkrat, mi je reklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš, zelo podobno so izgledali moji posti lani... user posted image  Nekaj sem jih pisala pod nickom anonimna thumbs up, nekaj pa že pod "pravim" nickom user posted image

Moj user posted image  je enako penil. In sem vmes že resno razmišljala o zamenjavi G, ampak se mi ni ljubilo kam voziti, v našem kraju pa je on edini. Potem pa sem zgradila za na preglede pred sabo zid. Izvide si preberem in pregledam sama, česar ne vem, poiščem na netu. Ravno tako vse razlage. Marsikaj vprašam dr. Kobala, ogromno pa sem se pomenila tudi zadnjič z dr. Šelihovo. K svojemu G hodim samo zato, ker pač moram. In mi je čisto dovolj, da on nakraca pritisk, hemoglobin in še kaj v materinsko knjižico, mogoče posluša srček, pogovarjava se itak ne, potem pa spizdim.

Če bom imela težave, bom šla na urgenco v LJ porodnišnico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
13.2.2008 12:02:51   
Anonimen
No ko me je ena glih vprašala ... Z mano pri porodu, saj bom itak imela CR bo ta moja res zlata prijateljica...
Zato ker.... če bi koga zanimalo bi že napisala, drugače pa ne bom morila...user posted image user posted image user posted image

Kaj pa ve boste imele partnerja ob sebi ali ne???

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 2811
13.2.2008 12:03:20   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Skye
Kar se pa srečanja tiče, pa žal ne bom mogla user posted image user posted image ...nimam prevoza, saj me dragi ne more peljati, ker še pride malar v soboto in mora nekdo biti doma.

Škoda... user posted image
Pa seveda user posted image user posted image  za pregled.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
13.2.2008 12:03:44   
Anonimen
Skye super sam da je vse uredu!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2813
13.2.2008 12:09:32   
sesil
moj bo verjetno zraven. sem mu rekla da med popadki mora bit, na koncu tisto porivanje, gre pa lahko tudi ven, ma kolikor ga poznam bo ostal.
se je zadnjič hecal da je bil že pri nešteto porodih in pomagal z nogicami naprej, pa ko se je zataknilo....no, vse pa so bile živali. sem ga kmalu treščla...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
13.2.2008 12:10:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

No ko me je ena glih vprašala ... Z mano pri porodu, saj bom itak imela CR bo ta moja res zlata prijateljica...
Zato ker.... če bi koga zanimalo bi že napisala, drugače pa ne bom morila...user posted image user posted image user posted image

Moj user posted image gre z mano user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2815
13.2.2008 12:17:15   
jana81

ja moj dragi se je odloču da bo zraven.čeprav na začetku ni bil tk ziher.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
13.2.2008 12:22:12   
aurora28
Edinaos tvoja G je ena velika koza user posted image user posted image user posted image , pa ja ve, da smo ženske v user posted image še bolj občutljive tam spodaj, ona pa tako grdo ravna s teboj. Jaz bi šla stran in jo ne bi več trpela. Če ne drugega pa po porodu pojdi drugam.

Skye čestitke user posted image user posted image user posted image , obe pupi sta v medenični vstavi user posted image , no malo še imata časa, da se obrneta, kaj dosti pa tudi ne, ker njima je že zdaj verjetno tesno.
user posted image user posted image user posted image

**** moj ima namen iti z menoj v porodno, nikoli pa se ne ve, kako bo vse skupaj potekalo. Lahko me zvije in me rešilec pelje v SG namesto v Trbovlje. Ker sama se z mojim ne bom vozila v Trbovlje, razen če me bo dr. Jurca že prej not vzel, takrat bom rodila v Trbovljah, drugače pa v Slovenj Gradcu. Moja prijateljica se je s svojim user posted image dogovorila, da bo zraven v porodni in ko je prišel dan D, je njen dragi delal nočno, njej pa se je kri na spodnjih hlačkah pojavila ob 2. uri zjutraj in jo je sam rešilec peljal v SG, ampak ker ni imela svojih popadkov je vse skupaj trajalo in trajalo, no takrat pa je le njen že prišel in sta skupaj dočakala svojo user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
13.2.2008 12:29:21   
TamaraJ
kodrana... Ja, samo časa nimam skenirat pa gor dat. Nisem pa izumila nevem kaj... Je res težko narediti dobro kombinacijo...Pa tudi to je res, da v prostoru vse drugače deluje kot na načrtih in risbah

ja, sebićnost pri nekaterih moških je trajna in neozdravljiva bolezen.... sem bila včeraj tako crknjena od celodnevnega letanja okrog, prevozila  enih 200 km, delala, sama šla gledat za avto - nameravamo kupit rabljenega, tamalega peljala na telovadbo...zvečer mi je delalo še slabo in sem milsila, da bom skupaj zlezla, a ne, naredila sem še pico, bolj na hitro in sem mojemu rekla, če lahko pospravi posodo... šla sem spat s tamalimi. zjutraj, ko sem vstala, je bil krožnik in pladenj še vse tako kot sem šla, le da je bil ostanek paradajza na krožniku ves strjen...jaz pa slabe volje že navsezgodaj.... najbrž se mu je mudilo igrat party poker.... popizdiš.... ma jih bo slišal danes ko pride domov user posted image user posted image user posted image

Ne štekam... ali je res takšna umetnost narediti nekaj stvari brez da bi se zraven počutili junake in se obnašali, kot da nam delajo velikansko uslugo. Vse tvoje delo je pa itak samoumevno. Jaz pa naj bi se mu klanjala do tal, ker je ''mojega'' psa pripeljal zadnjič zvečer z vrta na hodnik. Mi je nekaj trobil o tem, da se moram zavedati, da mi dela uslugo (ki naj bi mu vzela 1 minutko btw). Sem se odločila, da bom jaz tudi odslej takole: veš dragi, sej meni ni problem tebi nevemkaj  narediti... ampak zavedaj se tega. Hvaležen bodi. Ja, sicer sem pa sama kriva... bejbe, katerim se mal je..e... najbrž pridejo bolje skozi. Ti pa vedno čakaš, da bo kaj opazil... pa vse bolj padaš tja, kjer res nebi rad bil. Da je vse kar narediš samoumevno in te na koncu še opozori, ker nisi otresla kombinezona žaganja, preden si ga dala prat. Ja, res pozabiš vsake toliko biti popoln... Ahhh, brez veze je zdaj pisat roman. Ampak ko meni zaradi njegovih velikanskih dohodkov nebo treba več v službo... ja, potem bo mogoče res samoumevno, da perem in pospravljam jaz doma. Do tega pa ne bo prišlo, se ni za bat...
Smo danes še sodelavke imele sestanek. In prišle do žalostnega zaključka, da nema spasauser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
13.2.2008 12:32:30   
TamaraJ

Zato ker....

No... zato ker...user posted image

Drugače pa naj bi bil moj zraven. Ampak če bi šla danes rodit, ga nebi spustila zravenuser posted image . Mogoče me do maja spusti.. Grrruser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
13.2.2008 12:37:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Zato ker....

No... zato ker...user posted image

Drugače pa naj bi bil moj zraven. Ampak če bi šla danes rodit, ga nebi spustila zravenuser posted image . Mogoče me do maja spusti.. Grrruser posted image user posted image

TamaraJ: prepričana sem da te do maja jeza mineuser posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2820
13.2.2008 12:41:05   
TamaraJ

TamaraJ: prepričana sem da te do maja jeza mineuser posted image user posted image

Ja, pa rabim tale babji čvek. Preveč sem domauser posted image .
Je pa moj mali fantek pravi dečko... zadnjič sem pomerjala ene majce in je prišel zraven in rekel: Zelo si lepa mami, tole ti prav pašeuser posted image user posted image . No, kaj takšnega rabim za dušco. Pa tako me zna potolažit kadar sem žalostna ali tečna... Kaj bi dala, da takšen ostaneuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
13.2.2008 12:59:30   
kasso

Ja, namerava it z mano, če ne bo na drugem koncu sveta, ko me bo prijelo ;) in če ne bo skupaj zlezel, pri drugem porodu so ga poslali ven iz porodne ležat, ker je prebledel... user posted image in ko je čez 5 min prišel notri, je bila tamala že zunaj.

TamaraJ, ko berem tvoj post se prav vidim v njem.. 
Malo prej sem ga klicala in povedala, da res lepo, ker je pomil posodo in je rekel, da "zakaj mu pa nisem naročila".... ma znoriš... njemu gre skozi eno uho notri in drugo ven ...pozabi naslednjo sekundo.... popizdim!!!

Sesil, pridem na predavanje...takoj bom napisala na koledar... sledi kavica :) ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
13.2.2008 13:01:58   
jana81
no majčice moje zdej grem pa jst prvič v lajfu delat sarmo...upam da mi rata..

papa

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
13.2.2008 13:02:04   
Anonimen
Tamara

Dober si to napisala...dolker ne bo zaslužil zadosti...
Naprimer moj ko sva prišla pred leti prvič v Slovenijo in je čakal nostrifikacijo diplome pa delovno dovoljenje je bil kar dva meseca doma... Jaz sem hodila v službo. Ko sem prišla domov me je čakalo vse pospravljeno, oprano, posesano in še likati se je spravil in tudi lepo zlikal ...Edino kuhati pa hrane ki je jemo slovenci pa res ne more znat, tako,da to je počakalo mene..

Potem pa ko sem jaz ostala doma in je on dosti zaslužil seveda tega od njega niti ne pričakujem.In vsa ta dela opravim sama... Saj imam res časa na pretek..

Zato se popolnoma strinjam dokler sta oba v službi naj si tudi doma delo dellita.In imate vso pravico biti jezne če temu ni tako...

Glede poroda pa takole:

Z amno bo šla prijateljica zato ker prvič ne maram da ker bom jaz v komi moj otrok ne dobi nežnosti in pestvanja v prvih trenutkih.. Saj veste medicinsko osebje ima drugo delo..Otroka umijejo, premerijo in zrihtajo potem pa ga odložijo...
No meni pa veliko pomeni da ga bopotem vsaj kake pol urce nekdo popestval in mu kaj lepega povedal in to njemu znan glas, kar moja prijateljica prav gotovo je...
Drug razlog pa je verske narave - se pravi Islamski in sicer v Islamu imamo navado da prvo kar se otroku pove na uho je adhan - klic k molitvi in to trikrat z zelo nežnim glasom...
Evo zato... upam da nisem full zamorila...user posted image user posted image
Sicer pa spoznavanje drugih kultur itak nikoli ni odveč...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2824
13.2.2008 13:05:55   
Anonimen
Ja, pa rabim tale babji čvek. Preveč sem doma .
Je pa moj mali fantek pravi dečko... zadnjič sem pomerjala ene majce in je prišel zraven in rekel: Zelo si lepa mami, tole ti prav paše . No, kaj takšnega rabim za dušco. Pa tako me zna potolažit kadar sem žalostna ali tečna... Kaj bi dala, da takšen ostane

Brez skrbi... še dolgo bo tako.Moj še pri 13 letih pa ko imam 35 kg preveč pa mi reče ko se mal zrihtam joj mami kok si lepa...
Sinkoti znajo bolje na dušo popihat pa še iskreni so...
Moški pa se včasih zlažejo sam da imajo mir...user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.