TamaraJ
|
kodrana... Ja, samo časa nimam skenirat pa gor dat. Nisem pa izumila nevem kaj... Je res težko narediti dobro kombinacijo...Pa tudi to je res, da v prostoru vse drugače deluje kot na načrtih in risbah IZVIRNO SPOROČILO: kasso ja, sebićnost pri nekaterih moških je trajna in neozdravljiva bolezen.... sem bila včeraj tako crknjena od celodnevnega letanja okrog, prevozila enih 200 km, delala, sama šla gledat za avto - nameravamo kupit rabljenega, tamalega peljala na telovadbo...zvečer mi je delalo še slabo in sem milsila, da bom skupaj zlezla, a ne, naredila sem še pico, bolj na hitro in sem mojemu rekla, če lahko pospravi posodo... šla sem spat s tamalimi. zjutraj, ko sem vstala, je bil krožnik in pladenj še vse tako kot sem šla, le da je bil ostanek paradajza na krožniku ves strjen...jaz pa slabe volje že navsezgodaj.... najbrž se mu je mudilo igrat party poker.... popizdiš.... ma jih bo slišal danes ko pride domov Ne štekam... ali je res takšna umetnost narediti nekaj stvari brez da bi se zraven počutili junake in se obnašali, kot da nam delajo velikansko uslugo. Vse tvoje delo je pa itak samoumevno. Jaz pa naj bi se mu klanjala do tal, ker je ''mojega'' psa pripeljal zadnjič zvečer z vrta na hodnik. Mi je nekaj trobil o tem, da se moram zavedati, da mi dela uslugo (ki naj bi mu vzela 1 minutko btw). Sem se odločila, da bom jaz tudi odslej takole: veš dragi, sej meni ni problem tebi nevemkaj narediti... ampak zavedaj se tega. Hvaležen bodi. Ja, sicer sem pa sama kriva... bejbe, katerim se mal je..e... najbrž pridejo bolje skozi. Ti pa vedno čakaš, da bo kaj opazil... pa vse bolj padaš tja, kjer res nebi rad bil. Da je vse kar narediš samoumevno in te na koncu še opozori, ker nisi otresla kombinezona žaganja, preden si ga dala prat. Ja, res pozabiš vsake toliko biti popoln... Ahhh, brez veze je zdaj pisat roman. Ampak ko meni zaradi njegovih velikanskih dohodkov nebo treba več v službo... ja, potem bo mogoče res samoumevno, da perem in pospravljam jaz doma. Do tega pa ne bo prišlo, se ni za bat... Smo danes še sodelavke imele sestanek. In prišle do žalostnega zaključka, da nema spasa