|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
13.2.2008 14:47:41   
Estrella*
Cel post se mi je zbrisallllllllllll!!! Samo na kratko;

Tamara: Mislim, da bi bilo ob 13h dovolj zgodaj. Štart pa nekje do 13.15h. Če gremo po AC bi moralo zadostovati.

Kasso: predavanje je vsak petek ob 13.30h. Z Naty, edinaos in sesil smo zmenjene za 22.2. Upam, da še velja??? Če se nam pridružiš še toliko boljeuser posted image

Drugače sem malega danes vpisala v šolo.Sem povedala, da je vpis provizoričen in da gre mali v šolo v Godovič. Ko sem šla ven , sem začutila neko tesnobo in kar na jok mi šlo, ko sem pomislila, da odhajam iz mojih ljubljenih Medvoduser posted image  

Na CSD ju sem dobila vse papirje, ki so potrebni za porodniško, očetovski dopust....pa je bila delavka tako prijazna in mi vse obrazložila kaj in kdaj moram stvari pošlihtat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
13.2.2008 14:50:17   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se vidjamo potem jutri ob 18h, tako se govoriuser posted image user posted image user posted image

Velja. Se oglasim še popoldne. By

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
13.2.2008 14:52:11   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tamara: Mislim, da bi bilo ob 13h dovolj zgodaj. Štart pa nekje do 13.15h. Če gremo po AC bi moralo zadostovati.

Zmenjeno. Aja, pa ti pošljem na zs svojo cifro. Zihr je zihruser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
13.2.2008 14:52:40   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Mani so se najbolj obnesle tiste, ki jih ponujajo v paketu za novorojenčka. Navadne bombažne. Poglej si jih na netu

Tud jaz imam cel kup navadnih bombažnih...

A imaš link da vidim kaj se zdaj ponuja v paketih??

259,27 EUR ali paket http://www.novorojencek.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
13.2.2008 14:53:29   
Estrella*
SEZNAMČEK SREČANJA MAJČIC 

Estrella:Medvode, DA, 3

Naty:Logatec, NE - se peljem s Tamaro 

Špelin@:, Zasavje, DA, 1          

Aurora28:Velenje,NE, se pelje z Jano81     

Edinaos:Logatec, - se pelje s Tamaro

Nataša34: Zasavje, DA

MARTINA25: KR,DA, 3                 

Katina :Domžale, DA, 4                

Katy82: Sevnica, DA                  

Jana81: CE, DA , 2                   

Čmrlika: MB, NE, Skye?

TamaraJ: Cerknica, DA, 4 (Naty, edinaos, ****)         

Petrahh: okolica LJ,DA, 2-3     

narava:LJ, NE , upam na Katino  ali ktero drugo?? user posted image

Sashy: LJ (Šmarna gora), DA, 3                 

****:  Vrhnika, NE- se pelje s Tamaro

ZAENKRAT SE JPRIJAVLJENIH 12 MAJČIC. ČE JE ŠE KATERA ZAITERESIRANA , NAJ SE DOPIŠE.ZA POTRDITEV PRISOTNOSTI, NAJ SE VSAKA ZASE OBARVA IN OBJAVI SEZNAM.

user posted image SREČANJE BO: Sobota 16.02.2008 ob 14h, PIZZERIA GOLOBČEK, Vransko user posted image    

čAKMO ŠE NA KATINO,PETRAHH, SASHY, ČMRLIKO IN ŠE KATERO???? 

Narava, lahko se pelješ z mano.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
13.2.2008 14:54:27   
kasso

Kasso: predavanje je vsak petek ob 13.30h. Z Naty, edinaos in sesil smo zmenjene za 22.2. Upam, da še velja??? Če se nam pridružiš še toliko boljeuser posted image

Ja, se pridružujem, ...ali je to v porodnišnici ali v ZD...kje?

Neposredna povezava do sporočila: 2856
13.2.2008 14:55:17   
Anonimen

Cel post se mi je zbrisallllllllllll!!! Samo na kratko;

Drugače sem malega danes vpisala v šolo.Sem povedala, da je vpis provizoričen in da gre mali v šolo v Godovič. Ko sem šla ven , sem začutila neko tesnobo in kar na jok mi šlo, ko sem pomislila, da odhajam iz mojih ljubljenih Medvoduser posted image  

Na CSD ju sem dobila vse papirje, ki so potrebni za porodniško, očetovski dopust....pa je bila delavka tako prijazna in mi vse obrazložila kaj in kdaj moram stvari pošlihtat.

Estrella: nisem vedla, da je v Godoviču šolauser posted image , no super tako da se zihr kej vozičkamo, kakavčkamo po Logatcuuser posted image .

Drugače, pa JA velja za 22.2.2008 za Postojno.

Neposredna povezava do sporočila: 2857
13.2.2008 15:05:04   
Estrella*
edinaos: ja v Godoviču je nova šola in vrtec. Samo je tako malo otrok l. 2002 (letos 4 ali 5), da sem kar malo skeptična kako tak pouk potekauser posted image
Drugače pa sem jaz sigurno v Logatcu po nakupih in z vozičkom, ker v Godoviču ni nič!!!! Tako, da računam na tebe, Naty, Tamaro in še kakšno, da si bomo krajšale čas.

kasso: sem pozabilauser posted image  Bo Naty povedala. Sicer pa sta obe stvari ena zraven druge in če se dobimo ob 13.15 na parkingu ne bomo nič zgrešileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
13.2.2008 15:05:32   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Z amno bo šla prijateljica zato ker prvič ne maram da ker bom jaz v komi moj otrok ne dobi nežnosti in pestvanja v prvih trenutkih.. Saj veste medicinsko osebje ima drugo delo..Otroka umijejo, premerijo in zrihtajo potem pa ga odložijo...
No meni pa veliko pomeni da ga bopotem vsaj kake pol urce nekdo popestval in mu kaj lepega povedal in to njemu znan glas, kar moja prijateljica prav gotovo je...
Drug razlog pa je verske narave - se pravi Islamski in sicer v Islamu imamo navado da prvo kar se otroku pove na uho je adhan - klic k molitvi in to trikrat z zelo nežnim glasom...
Evo zato... upam da nisem full zamorila...user posted image user posted image
Sicer pa spoznavanje drugih kultur itak nikoli ni odveč...user posted image user posted image user posted image

Tole je bilo pa tako lepo prebrati, mi je kar toplo postalo pri srcu user posted image

Uf, očitno imam hudičevo srečo, da je moj user posted image  večinoma zelo uvideven, potrpežljiv, nepikolovski in mi pomaga, če le more user posted image  No, nikakor ni prišlo to samo od sebe: sva imela veliko krizo (po slabih dveh letih zakona) in sva morala vsak pri sebi konkretno pretresti prioritete in garati vsak na sebi, da sva našla pot nazaj skupaj user posted image  Ampak se je splačalo user posted image  Saj ne rečem, vsak od naju ima kdaj slab dan in se znava fajn skregati za brezvezne stvari user posted image  Znava pa se tudi potem pomeniti in stopiti skupaj. Sicer ga pa ne smem preveč hvaliti, da se ne pokvari user posted image

Moj user posted image  bo pri porodu vsekakor prisoten, če le ne bo medicinskih indikacij, da bi ga vrgli ven user posted image  Bil je ob meni pri vseh treh predhodnih porodih, žal pri prvem ne ves čas, ker so ga zaradi bojazni pred komplikacijami poslali za nekaj minut ven. Tudi pri rojstvu mrtvega sinka mi je bil v neizmerno oporo - na GK ponavadi ne dovolijo, da je mož ves čas zraven, ampak njega so pustili, ker je bil tudi njim v veliko pomoč user posted image  Rojstvo male pike je pa sploh doživel kot eno velikansko srečo, sploh ker je bil porod zelo hiter in lahek, prerezal je tudi popkovino user posted image

Punci sta se prejle fino nadivjali na sončku, zdaj pa mala počiva ob risanki, velika pa vadi violino user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
13.2.2008 15:07:22   
Estrella*
Kje se skriva VALENTINA 2006, pa SONČNICA SANDRA, MARTINA25????

Neposredna povezava do sporočila: 2860
13.2.2008 15:12:45   
kasso

kasso: sem pozabilauser posted image  Bo Naty povedala. Sicer pa sta obe stvari ena zraven druge in če se dobimo ob 13.15 na parkingu ne bomo nič zgrešileuser posted image

O.K. :)

Neposredna povezava do sporočila: 2861
13.2.2008 15:12:54   
Anonimen
Ja itak je možno lokalno "omrtvičit". naredijo podobno kot epiduralno, le bolj močan anestetik... slaobst je le ta, da 24 ur po posegu ne smeš vstat, tako, da ne moreš skrbet za otroka... cimra iz porodnišnice je rodila s CR 2x, operiral jo je dr. Merlo in otroka vem, da so ji ga ful kasneje pripeljali pa tudi sama je na oddelek prišla šele naslednji dan, ker moraš bit dolgo pod kontrolo. Se mi zdi, da je bolj zakomplicirano kot splošna anestezija.

Po normalnem CR prideš na oddelek iz intenzivne šele 3 dan... je pa res da te še isti dan naterajo da ustaneš pa čeprav boli kot user posted image ... In tudi otroka ti nosijo na vsake  3 ure če se ne motim...

Za otroka pa začneš sama skrbeti šele 5 dan...

No v petek bom povprašala kako je s tem v Ljubljani in pol povem iz prve roke...user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 2862
13.2.2008 15:13:58   
sesil

mislim da so predavanja v porodnišnici. jaz predlagam da se raje dobimo na vhodu , kjer so mizice pa za se vsest (so avtomati zraven), drugače kdo vas bo spoznal in oprezal po parkirišču (dioptrija).

Neposredna povezava do sporočila: 2863
13.2.2008 15:17:40   
Anonimen
Jaz grem sedaj mal ven na zrak s tamalo.... pa vas berem kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2864
13.2.2008 15:21:50   
Taula
edinaos: ja v Godoviču je nova šola in vrtec. Samo je tako malo otrok l. 2002 (letos 4 ali 5), da sem kar malo skeptična kako tak pouk poteka

Jaz delam v šoli in po mojih izkušnjah je tak pouk super.user posted image Bolj se lahko posvetiš vsakemu otroku posebej.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
13.2.2008 15:40:21   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

edinaos: ja v Godoviču je nova šola in vrtec. Samo je tako malo otrok l. 2002 (letos 4 ali 5), da sem kar malo skeptična kako tak pouk poteka

Jaz delam v šoli in po mojih izkušnjah je tak pouk super.user posted image Bolj se lahko posvetiš vsakemu otroku posebej.

Ja in ravno zaradi tega razmišljam, da bi drugo leto sina vpisala v našo lokalno podružnično šolo (Hruševje), ker je zelo malo otrok in še učiteljico tamali že pozna iz raznih delavnic oz. cicibanovih uric.... pa tudi učiteljice raje in z večjim veseljem delajo v teh šolah, ..... kakor so meni rekle ;)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
13.2.2008 15:43:04   
špelin@
čAKMO ŠE NA KATINO,PETRAHH, SASHY, ČMRLIKO IN ŠE KATERO???? 

Stavim, da Čmrlike ne bo. Trenutno nima interneta, poleg tega je bila zmenjena, da se "priklopi" Skye, ki žal pa ne bo prišla user posted image

Katina po moje pride, samo malo jo bomo še pobezale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2867
13.2.2008 15:48:36   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

mislim da so predavanja v porodnišnici. jaz predlagam da se raje dobimo na vhodu , kjer so mizice pa za se vsest (so avtomati zraven), drugače kdo vas bo spoznal in oprezal po parkirišču (dioptrija).

ja najbolje, da se dobimo spodaj na komot ......
Nosečnice, ki jih zanima epiduralna porodna analgezija, lahko dobijo vse informacije na predavanjih, ki jih vodi anesteziolog vsak petek ob 13.30 uri in sicer v II. nadstropju bolnišnice ....sicer pa je to njihova mala sejna soba..

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
13.2.2008 15:50:17   
Anonimen
No tako sem bila pridna user posted image , končno mi je uspelo pospraviti stanovanje, in celo kosilo skuhat, naj vam malo lušte naredim:

-goveja juhca z rezanci
-pohani puranji zrezki
-francoska solata
-sladica: upam da me user posted image pelje na Vrniko k slastičarju, ker že cel dan sanjam o čokoladni torti mjammmm

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 2869
13.2.2008 15:53:11   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
-goveja juhca z rezanci
-pohani puranji zrezki
-francoska solata
-sladica: upam da me user posted image pelje na Vrniko k slastičarju, ker že cel dan sanjam o čokoladni torti mjammmm

Sruser posted image nje , spet sem lačna user posted image
Me smo za kosilo jedle ričet, moža pa še čaka v hladilniku user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
13.2.2008 16:40:55   
kodrana
punce kaj naj naredim,da ne bi bila skos tolk lačna?!?
jaz bi skos nekaj jedla. kile pa gredo gor.
se bojim,da bo v petek na pregledu +10kg..
pa še malo sem začela zatekat. imam malenkost zatečena lička..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
13.2.2008 16:43:36   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

punce kaj naj naredim,da ne bi bila skos tolk lačna?!?
jaz bi skos nekaj jedla. kile pa gredo gor.
se bojim,da bo v petek na pregledu +10kg..
pa še malo sem začela zatekat. imam malenkost zatečena lička..

čimamnj hrane v hladilniku in na omari nič sladkarij....

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
13.2.2008 16:48:21   
barbaw
Mater ste natipkale odkar sem šla kuhat in ven na zrak s tamalim.

Kodrana recpeta glih ni za to, da ne bi bila llčna. Probaj pit več vode ali pa kake druge tekočine, da boš imela bolj poln želodec. Meni samo to hasne. Aja, pa jogurt s čim manj kalorij tudi pomaga. Sadje pa meni poveča apetit sploh kake klementine. Malo testiraj kaj ti pomaga. Aja pa pomaranče in ananas mi tudi zbijata apetit. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
13.2.2008 16:49:25   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

[čimamnj hrane v hladilniku in na omari nič sladkarij....

Tole pa je najbolj pametno. Če nič nimaš nimaš kaj jest. user posted image  Pa  še prišparaš.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
13.2.2008 17:03:07   
Anonimen
Evo bila v lekarni in ... ženska prvič sliši za tablete Neo vita.... user posted image

Potem sem kupila  Omega 3 od Nuteral Weath, ki so pa veliko ceneje kot tisti sirup saj dobiš 100 komadov za 16 eurov...
Se pravi 16 eurov za 100 dni... Evo to se mi zdi pa kar sprejemljivo...user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.