|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
12.2.2008 8:17:57   
Anonimen
Jutro!

Urju.....pravijo, da je vročina šele nad 38, ampak ne vem, kaj bi naredila. Ko je moja kašljala sem ji dala kamilčke inhalirat pa je v parih dneh bilo bolje. Pa toplo pleničko na prsi. Mogoče bi lahko že kakšen čaj dala, naprimer bezgov,.....ampak tule nisem prepričana. Raje kar inhalacije. Upam, da se čim prej pozdravite.user posted image user posted image user posted image
Pred nedavnim je bila ena debata, da imamo Marsovčke doma (MORS). Zoprno je to.....res. Najhujše je poslavljanje in čakanje, da gre. To ubija. Jaz še v življenju nisem bila tako žalostna, ampak ko gre, takrat je malo bolje. Kdaj pa gre tvoj? Gre tudi na jug?

Ja kaj ste vse bile na morju za vikend?user posted image user posted image user posted image Bi lahko že takrat vseslovensko stečanje organizirale. Škoda, da niste vedele.user posted image

Prvi dan diete sem kar preživela.....zvečer me je grizlo, pa sem se kar vzdržala. Me je pa tašča skoraj prisilila samo z eno mičkeno princesko.....pa sem se ji uprla. Ni šans!

še eno vprašanje za celjanke: kaj je res Emporuim tam, kjer je bil prej bauhaus v Citiju?
Na aerobiki se bom pridružila naslednji teden.

(odgovor članu urju)
  Neposredna povezava do sporočila: 2076
12.2.2008 8:22:11   
Anonimen
še eno vprašanje za celjanke: kaj je res Emporuim tam, kjer je bil prej bauhaus v Citiju?

Am..jaz sem bla pred par dnevi v Citiju pa še nobenega Emporiuma nisem vidla- misliš pa tam ko je bil Baumax, saj Bauhausa ni v Celju? Tako, da ne vem no, če bom kaj hodla tam okoli bom pa še enkrat pogledla, nazadnje je blo še vse prazno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
12.2.2008 8:22:15   
LINA31
user posted image HUJŠANJE

11.2.     ŽELJENA TEŽA   TREBUH    STEGNA   BOKI   IZGUBLJENA TEŽA
duskamb      - 10 kg                 87             59           102      0
ga.Srček       - 40 kg                126            72           122      0
jst86            - 14 kg                 91             61           103      0
LINA31         - 10 kg                 85,5          60           101      0
melani99      - 15 kg                 98             86           108      0
nefretiti        - 10 kg                 96             66           108      0

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
12.2.2008 8:26:53   
Anonimen
Sem pravkar gledala google skupino, saj tam gor se da vse mogoče tudi naložit kajne? Katera se na to kaj spozna? Bom vam probala naložit vse kaj je povezano z našimi otročki oz. kaj bi nam lahko vsem prišlo prav.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2079
12.2.2008 8:39:20   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

A veš, da sva videli eno mamico z dvojčki, moder voziček, in je sandra rekla "lej, lahko bi bila cukrček", pa sem rekla "neee, zihr ni" :)))

Ste se sprehajali ob obali med Bernardinom in Portorožom?

ne, mi imamo rdeč voziček. Sem pa te z modrim tudi jaz videla. In ene dvojčke v bež vozičku. Smo se pa sprehajali od Portoroža do Pirana in nazaj.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
12.2.2008 8:40:56   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

ja guppy, res je-cukrček, takoj sem se nate spomnilauser posted image mogoče ste pa res bili vi...ker je očka eno punčko (cca 2 leti staro) držal na ramenih, mamica pa je voziček porivala

NAzaj je res mož nosil tastarejšo na ramenih, ker je  z ene škarpe padla in je bila ful žalostna.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
12.2.2008 8:44:10   
Anonimen
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - kako lep seznamček!!!!

DOBRO JUTRO!

jaz sem včerajšnji dan preživela, malo sem bila zvečer lačna - so se moji basali z Milko. Nefretiti, to pa sva karakter, da sva se uprli.user posted image user posted image user posted image

Danes sem tudi že pojedla obilen zajtrkuser posted image user posted image user posted image , zdaj se mučim z mojim espresom in grem še malo z malčkom na toplo pod odejo.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 2082
12.2.2008 8:50:15   
CUKRČEK
u, vidim da ste začele hujšat. Jaz sem začela v januarju po ločevalni in sem do zdaj zgubila 5 kil. JE pa totalna kriza, ker nimam česa obleči....novega pa ne mislim kupovat, ker bi potem imela samo potuho za nehujšanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
12.2.2008 8:50:38   
jst86
tajda  in urju a vedve šk. loko poznata?iz šk loke smo 3 septebrke.nana pridruži se namuser posted image .kok je svet mejhenuser posted image

urju P je meni za ušesni termometer rekla da niso ravno priporočljivi,ker moraš ful pazit kako ga vstaviš dA pravilno pokaže. mi mamo tud ušesnega pa je za en d... ,kaže celo stopinjo manj. moeam poklicat v Lj da se zmenim ker tekega ne mislim up. če bo imel vročino mu bom kar v ritki zmerla.ko je bil leon prehlajen,sem mu samo nosek skoz čistila,pa je bilo po enem tednu v redu.če pa ima vročino ga mogoče lahko skopaš v mlačni vodiuser posted image .ne vem-ti bo kera druga bolš svetovala,do takrat pa mu čim večkrat nosek spucaj in naj čim več pije.upam da se hitro pozdravita.

lahko še malo pojamram?user posted image no boli me bezgavka,uho,pa še vrat sem si poležalauser posted image .pa Leon se je skoz zbujal.....

dons sem se hotla čist držat diete in pit samo črno kavouser posted image user posted image user posted image -o fuj.mogla sem mal mlekca prilit,bljaaaaak pa tok kavo obožujem,ampak sama mi pa ne gre splohuser posted image .

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
12.2.2008 8:56:56   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

user posted image HUJŠANJE

11.2.     ŽELJENA TEŽA   TREBUH    STEGNA   BOKI   IZGUBLJENA TEŽA
duskamb      - 10 kg                 87             59           102      0
ga.Srček       - 40 kg                126            72           122      0
jst86            - 14 kg                 91             61           103      0
LINA31         - 10 kg                 85,5          60           101      0
melani99      - 15 kg                 98             86           108      0
nefretiti        - 10 kg                 96             66           108      0

čestitam vsem za pogum in voljouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi tudi morala pa nimam voljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
12.2.2008 9:19:13   
urju
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

tajda  in urju a vedve šk. loko poznata?iz šk loke smo 3 septebrke.nana pridruži se namuser posted image .kok je svet mejhenuser posted image

urju P je meni za ušesni termometer rekla da niso ravno priporočljivi,ker moraš ful pazit kako ga vstaviš dA pravilno pokaže. mi mamo tud ušesnega pa je za en d... ,kaže celo stopinjo manj. moeam poklicat v Lj da se zmenim ker tekega ne mislim up. če bo imel vročino mu bom kar v ritki zmerla.ko je bil leon prehlajen,sem mu samo nosek skoz čistila,pa je bilo po enem tednu v redu.če pa ima vročino ga mogoče lahko skopaš v mlačni vodiuser posted image .ne vem-ti bo kera druga bolš svetovala,do takrat pa mu čim večkrat nosek spucaj in naj čim več pije.upam da se hitro pozdravita.

lahko še malo pojamram?user posted image no boli me bezgavka,uho,pa še vrat sem si poležalauser posted image .pa Leon se je skoz zbujal.....

dons sem se hotla čist držat diete in pit samo črno kavouser posted image user posted image user posted image -o fuj.mogla sem mal mlekca prilit,bljaaaaak pa tok kavo obožujem,ampak sama mi pa ne gre splohuser posted image .

Škofja Loko poznam solidno, če ne se pa mal pozanimam ni panike, bi blo res faj, da se dobimo

jst86 boga revca, mal telovadbe z vratom, da pretegneš mišice pa bo bolš, kar se pa tiče neprespanih noči pa čist vem kako ti je, sem se 2 meseca zbujala po 5 do 10 krat na noč, hvala bogu je tega ZAENKRAT konec.

Sej nosek mu pucam sto na uro, sam ko pa tko histerično joka zraven, se mi tko smili, čist podivja sam da zagleda pumpico- mali vrageciuser posted image user posted image  se hitro zapomnijo kaj jim ne paše-čist histeričen je..... no sej bo bolš!!!

Najin zakladek JON

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
12.2.2008 9:27:28   
LINA31
Sem že skoraj pozabila kako je to, če user posted image  dopoldne več kot eno uro spiuser posted image user posted image . Sem že vse naredila. Pri nas imamo full nekaj oblačno. Upam, da se bo tole razpihalo.
Moram it na sosednji forum vpršat kako je glede podaljšanja porodniške v obliki skrajšanega delovnega časa.

(odgovor članu urju)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
12.2.2008 9:30:31   
guppy
urju, Temperaturo merimo z ušesnim in vedno večkrat izmerim, da dobim neko "povprečje".

cukrček, ne se zanašat na moj spomin, da je tisti voz res bil moder user posted image  Mogoče ste pa res bili vi? No, mi mamo zelen voziček... :))

(odgovor članu urju)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
12.2.2008 9:34:19   
Anonimen
urju, Žan je imel tako zabasan nos in je kašljal, vročine pa sploh ni imel in je imel bronhitis. Dva dni je pokašljeval, tretji dsn pa mu je še piskat začelo v pljučih. Je pa bil kljub temu dibre volje in je pal normalno. Jaz bi vsak kašelj ki traja šla pokazat zdravniku. Zato pa so tam. Temparaturi pa mu merim v ritki, ker mi tisti na dudi vsakič nekaj drugega pokažeuser posted image .

Tudi jaz sem iz Obale in vsak dan na sprehodu po Portorožu(razen ob čudnem vremenu)  in tudi nebi imela nič proti če mi katera piše ZS če se dobimouser posted image .

user posted image Ve ki hujšate. Ali si kuhate jedi po receptih iz knjige in se jih po dnevih držite ali kuhate po svoje?

(odgovor članu urju)
  Neposredna povezava do sporočila: 2089
12.2.2008 9:34:32   
Anonimen
Ojla punce!

Urju, dobrodošla!

Mi pa gremo jutri po drugo pikico... In, če bo tak jok kot zadnjič; me je že zdaj groza!!! No, samo da ne bo kakšnih stranskih učinkov... Jok bomo že prenesli. Samo...zadnjič ga sploh nisem mogla potolažiti. Ubožček no. Res upam, da bo jutri boljše.

Rožica, kako je ime tistemu sirupu? Hm, na kašico iz sliv nisem niti pomislila. Torej, suhe slive dam v vodo 20min, potem jih kuham (koliko časa?) in spasiram? Misliš, da ne bo premočno? Bojim se, da bi ga zvijalo.

Surya, mi smo tudi prekinili z GH. user posted image  Danes se je pokakal po 8 dnevih...

Tarok obožuje moj dragi. Meni ni ok. Jaz imam raje Black Jack. Pa Poker seveda.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2090
12.2.2008 9:41:06   
Anonimen
Lina31, samo zate sem v Monfalcone pogledala za ceno Chicco-tovega avtosedeža... Si spregledala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2091
12.2.2008 9:41:39   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: ga.Srček
user posted image Ve ki hujšate. Ali si kuhate jedi po receptih iz knjige in se jih po dnevih držite ali kuhate po svoje?

Jaz kuham kar mi tisti dan paše, nič po recpetih.
No, zdaj pa moram res it in vas preberem popoldne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
12.2.2008 9:56:06   
Rožica*
Sirup se imenuje lactecon.
Slive kuham 20min, tako je pisalo v receptkih sestre Vandeline in jih potem spasiram z paličnim mešalcem, dodam nekaj vode v kateri so se kuhale in shranem v hladilnik.
Potem mu pripravim različne obroke. Rižolino z nekaj žličkami sliv ; slive z jabolki; zmešam z mojim mlekom.
Pač prični z manjšo količino in boš videla če ga bo zvijalo. 
Našega nič ne zvija, se pa konkretno podeka odkar jeva slive, pa še za kri so zelo dobre, ker sva mako slabokrvna.

Dieta: Jaz ne kuham po receptih ampak kar mi paše. Tudi za večerjo ne jem pol kosila, ker ne maram mesa in bi bilo zame težko še za večerjo jest kakšno govedino ali kokoško.
Včeraj sem jedla za kosilo gov. juho in govedino, solato za večerjo pa tuno z paradižnikom.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
12.2.2008 9:56:33   
lemavrica
Ojla,

Vse ki ste se odločile za hujšanje, ful ste pridne in držim pesti da vam rata user posted image  user posted image

Jaka še spi jaz ga pa čakam da se zbudi da greva na en fajn obisk in sprehod.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
12.2.2008 9:57:45   
Rožica*
Knjige pa so preobsežne in jih ne morem dodat na googel. Tudi deliti sem jih poizkusila, ne gre,...
Je pa res vse na BLINKU, tudi pilates,.... potegnite si tam dol.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
12.2.2008 10:02:26   
aljab
Dobro jutro...

Moja pikica spančka... je tečka, ker ji teče  iz nosa. Ponoči sva spet pucali. Ampak potem sem ji kar dala Operil P in je spala od 1h do jutra.
Urju jaz mam tud termometer za v uho, pa mi pokaže kako stopinjo premalo. Jaz ne bi šla k P, vendar odvisno  kakšen je kašelj in kako diha. Če lepo diha, nič ne piska, nič prehitro (frekvenca do 30/min) in nima temperature več kot 5 dni.... Velikokrat kašljajo samo zato, ker jim sluz teče iz noska nazaj... Ampak, če te zelo skrbi je bolje da greš, boš vsaj mirna.
NaiLa in Uska jaz sem tud tekla včasih (nisem sicer pretiravalauser posted image ...kakih 6km). Sem bila prav odvisna od tega, sploh med učenjem. Sedaj bi verjetno sopihala kot lokomotiva. Ampak ne vem kako je s tekom in dojenjem, ker mam že itak malo mleka.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
12.2.2008 10:17:10   
guppy
Danes nam pride lemavrica pomagat premagat logistične ovire in nas spravit na sprehod po sončku
user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla :))))))))))

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
12.2.2008 10:22:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*
Slive kuham 20min, tako je pisalo v receptkih sestre Vandeline in jih potem spasiram z paličnim mešalcem, dodam nekaj vode v kateri so se kuhale in shranem v hladilnik.

Hvala. user posted image  Grem kuhat.

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2098
12.2.2008 10:29:23   
lumpa6
vsaka ji čast

[www.zippyvideos.com]

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
12.2.2008 10:40:51   
melani99
Dobro jutro!

1. dan diete je šel nekako skozi, zdaj pa že razmišljam, kaj kuhati danes. Najverjetneje si bom naredila solato in riž z ohrovtom, za user posted image , pa še moram neko meso zram nareti, da nebo še on kje shujšaluser posted image .
Sem si hotela iz mojblink-ka dol potegnit pilates, no, dol mi še rata potegnit, odpret pa mi nočeuser posted image
cukrček- user posted image user posted image user posted image  ti si nam za vzled in za dokaz, da se da!!!

Zdaj pa grem še spijem svojo grenkoooo kavo, joj, me kar strese zram nje (zram te diete bom še kavo nehala pitiuser posted image )

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?