|
RE: septembrke 2007, 2.krog 11.2.2008 22:43:06
|
|
|
|
uska
|
Čer, Uf, je bilo pa veliko za brat punce, ker me čez praznike ni bilo na RR... Mi smo bili čez vikend malo na sončku v Portorožu. Kak je pasalo. Kako vam zavidam Primorke frišn luft. Pri nas v Celju pa cinkarniška megla.... Punce, ful ste dobre da ste se tako družno odločile shujšat. S spudbujanjem gre ful lažje. Jaz preveč rada jem, da bi se lahko šla shujševalno, mi ne bi ratalo ni šans. Grem rajši teč al pa vozičkat za 3 ure. No, na srečo mi ni veliko ostalo od poroda, moram še samo 2-3 kg izgubit in to sam zato, da mi bodo oblačila za službo prav. Bi bilo predrago, da bi si vse na novo kupovala. Sem imela tako ginekologinjo, da me je pri prvem pregledu ful kregala, ker sem se v prvih 3m nosečnosti zredila za 4kg. Pol sem se pa ful pazila, sam da mi je dala mir...No, držim pesti za vse in vas berem kako vam uspeva. Nefretiti, super da si se nam odločila pridružit na aerobiki. Ti kar pridi, plačaj in lahko takoj začneš. Na gotovino je 5% popust. Prvič plačaš poleg mesečne vpisnine še letno članarino v višini cc. 16-17 EUR. S parkingom je bolj tako, da je gužva. Pridi ene 10 min do 10ih pa bo še kaj prosto, če ne se pa k sosedni stavbi zapelji in parkiraj. Torej se v četrtek vidimo? Aljab, danes smo vaju pogrešali, je bila samo ena punčka in trije fantje. Tako, da je moj Jure pogrešal punce, ponavadi jih ima levo, desno, spredaj in zadaj. Janini pa želim, da se čimprej pozdravi in čestitke za zobek. NaILa, berem, da si bivša tekačica. Jaz tudi. Kaj pa če bi se midve spodbujali za tek, tako kot se ostale za hujšanje. Pa se potem spomladi al pa jeseni prijaviva na kak krajši tek. Npr. junija je tradicionalni DM-jev tek. Kaj praviš? Gotovo se nama še katera pridruži. Srečanje ob dnevu žena pa, kot je predlagala Pikica pokica, v petek 7.3. po 8uri zvečer. Zbiram predloge lokacije. Lahko noč vsem.
|
|
|