|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
12.2.2008 10:47:44   
lumpa6
Sem si hotela iz mojblink-ka dol potegnit pilates, no, dol mi še rata potegnit, odpret pa mi noče

maš bs player in vse kodeke ki jih zahtevauser posted image user posted image

men vse odpre pa še slo sinhro je

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
12.2.2008 10:49:49   
melani99
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

Sem si hotela iz mojblink-ka dol potegnit pilates, no, dol mi še rata potegnit, odpret pa mi noče

maš bs player in vse kodeke ki jih zahtevauser posted image user posted image

men vse odpre pa še slo sinhro je

glih zdaj to preverjam, mislim, da si bom prej mogla še bs-playerja dol potegnit

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
12.2.2008 10:54:23   
Anonimen
Ve ki hujšate. Ali si kuhate jedi po receptih iz knjige in se jih po dnevih držite ali kuhate po svoje?

NE! So pa recepti dobri in pridejo prav, če nimam ideje. Včeraj sem si naredila piščančje meso z zelenjavo (bučke, paradižnik, čebula,...) v voku.

Danes bom naredila neke vrste segedin, samo bom namesto mesa popražila krompir, ostalo kot po normalnem receptu... Mojemu bom pa spekla perutničke, da revež ne bo shujšal.user posted image user posted image

Včeraj, ko mi je zmanjkalo kosila sem si za večerjo skuhala hrenovko in sem zraven pojedla vloženo papriko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2103
12.2.2008 11:07:19   
lumpa6
kako si dala aktivno povezavo v podpis, men sploh ne pusti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
12.2.2008 11:14:15   
Rožica*
Jaz bom danes tudi zelenjavni riž in zeljno solato z krompirjem. Za dragega pa še zrezki v omaki al pa brez pač po želji, bom videla kakšne bodo.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
12.2.2008 11:18:54   
123a
Čao pupe...

joj kok ste pridne ,ko ste že začele hujšatiuser posted image jaz se vam tudi kmalu pridružimuser posted image

uska-moja zoja je imela isto...najprej je malo pokašljevala,dobila malo vročine 37,5(imela samo 2 dni),malo smrkala.No iz tega kašlja pa je ratal čuden kašelj in sma šle na pregled in je imela začetek bronhitisa.Sma se pa zelo hitro pozdravile,ker sma delale 6x na dan inhalacije.

nefretiti-sem ravno zadnjič poslušala po radiju,da bo sedaj tam,ko je bil baumax dali big bang.

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
12.2.2008 11:30:56   
*tajda*
Jst 86 škofje loke res ne poznam,ampak če ste pa kar tri iz tam se bom pa že pozanimala kako in kje se pride tko da ni panike user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
12.2.2008 12:38:26   
zvezda71
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Dobro jutro...

Moja pikica spančka... je tečka, ker ji teče  iz nosa. Ponoči sva spet pucali. Ampak potem sem ji kar dala Operil P in je spala od 1h do jutra.
Urju jaz mam tud termometer za v uho, pa mi pokaže kako stopinjo premalo. Jaz ne bi šla k P, vendar odvisno  kakšen je kašelj in kako diha. Če lepo diha, nič ne piska, nič prehitro (frekvenca do 30/min) in nima temperature več kot 5 dni.... Velikokrat kašljajo samo zato, ker jim sluz teče iz noska nazaj... Ampak, če te zelo skrbi je bolje da greš, boš vsaj mirna.
NaiLa in Uska jaz sem tud tekla včasih (nisem sicer pretiravalauser posted image ...kakih 6km). Sem bila prav odvisna od tega, sploh med učenjem. Sedaj bi verjetno sopihala kot lokomotiva. Ampak ne vem kako je s tekom in dojenjem, ker mam že itak malo mleka.....

HVALA  naš se tudi bori s prehladom, ne bi ga rada k p peljala.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
12.2.2008 12:45:53   
Rožica*
Kaj je zdaj?
kje pa ste vse? a že okol hladilnika špancirate?
Hitro stran user posted image

Jaz že kuham rižeka z zelenjavo. Bova danes oba z malim to kosila. Riž je itak brez maščobe, z korenčkom, grahom in koruzo, bom ga prej malo stran vzela, potem pa sebi dodala še curry.
Pa da vidim kako mu bo všeč user posted image  , če bo znal pojesti malo večje koščke, bom samo z vilico zmehčala.
Za vsak slučaj kuham še jabolka, upam da bodo mu ostala za malico, da se lahko greva potem potepat.

Danes pa sem naredila domačo nalogo, sem se stehtalauser posted image in izmerila.user posted image user posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
12.2.2008 12:54:45   
Anonimen
Moj mišek se je končno pošteno pokakal. user posted image user posted image user posted image  In to tako zelo, da sem ga morala nesti pod tuš, da sem ga umila. user posted image  

Rožica, skuhala sem mu slive in par režnjev jabolka. Slive spasirala in razredčila z vodo. Vse je z veseljem popapal. user posted image  Hvala še enkrat!

Duska, sem mu kupila tisto tvoje user posted image  grizalo (Tommee Tippee) in ga ne da iz ust!

Zdaj pa ga previjem, podojim in gremo ven, ker je čudovito vreme!
Se beremo še potem.

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2110
12.2.2008 14:31:53   
Anonimen
Jaz sem končno prišla do svojega kosila - me je že pošteno zvijalo. Ampak sta mi mojstra šraufala omaro. Končno. Samo še vrata in nekaj polic manjka - ni povedal kdaj pride.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2111
12.2.2008 15:16:26   
CUKRČEK

Ve ki hujšate. Ali si kuhate jedi po receptih iz knjige in se jih po dnevih držite ali kuhate po svoje?

jaz nisem nikoli delala po receptih iz knjige. JAz sem že nekje pred dvemi leti fuul shujšala po ločevalni..okoli 30 kil. Prej sem bila resnično fuuuuul debela. PA sem vedno kuhala po svojih receptih. Pač to kar vedno kuham in kar imam rada le malo prirejeno po "pravilih". JE 100 in 1 varijanta za kosila.

In če sem takrat tako shujšala ni hudič, da tudi sedaj ne bom. Pa mi ni treba toliko shujšat. ZAme je ločevalna dieta ZAKON.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
12.2.2008 15:18:21   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Ojla,

Vse ki ste se odločile za hujšanje, ful ste pridne in držim pesti da vam rata user posted image  user posted image

Jaka še spi jaz ga pa čakam da se zbudi da greva na en fajn obisk in sprehod.

predvidevam h komuuser posted image js bi tudi, zakaj smo tako dalečuser posted image
glih danes sva se z dragim pogovarjala, če bi se nekam na gorenjsko preselila...meni je tam ful lepo!

guppy, a si sigurna, da je bil voziček moder? js se ne spomnem...

lumpa ta ženska je pa res super!!! user posted image user posted image user posted image

tianna user posted image user posted image user posted image za polno pleničko!

ljubljančanke: naslednji vikend (22.-24.) gremo mogoče na štajersko, pa za nazaj bi se lahko ustavili v LJ

z guppy in lemavrico UPAM  da se bomo itak dobile, pa NaILa, me smo se tudi menile...no, če je kera za, nej mi piše na ZS (sej bi se ustavili samo za kako urco na sladoledu ali v mc donaldu, ker ga na obali nimamouser posted image )

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
12.2.2008 15:24:15   
Anonimen
ljubljančanke: naslednji vikend (22.-24.) gremo mogoče na štajersko, pa za nazaj bi se lahko ustavili v LJ

Sandra - Kam na Štajersko? Kaj pa jaz Mariborčanka pa sem kupček dreka ali kaj???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
12.2.2008 15:25:03   
lemavrica
Midva sva nazaj iz obiska in sprehoda. Smo imeli tak fajn "off road" sprehod, po klančkih gor in dol, pa še malo blata vmes user posted image . Je bilo prav fino, dobra družba, toplo in lep sonček.
M&M sta itak krasna, Guppy pa tudi user posted image  

Sandra če se boste ustavili v LJ obvezno javi.

Tianna user posted image  user posted image  za pokakano plenico.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
12.2.2008 15:44:41   
NalLa
Sandra, ko boš točno vedla kdaj greš pošlji mail pa se zmenmo. Vsaj upam, da ne bo spet kaj vmes prišlo.

Neposredna povezava do sporočila: 2116
12.2.2008 15:49:22   
LINA31
Pri nas je full pihalo, tako da sva šla ven samo v LJ in to za 45 min. Itak, da se je spet drl....tokrat v lupinici.user posted image user posted image  Upam, da bo kmalu pomlad, da ga bom brez problema dala v športni del vozička. Samo, da se bo hotu vozičkat, ker to je zame full rekreacija.

Tudi jaz sem kosilo že pojedla, ampak sem full nekaj lačna. Bom še malouser posted image . Jaz sem po ločevalni že hujšala in to uspešno. Shujšala sem pa tudi ene 10 kg, pa manj kot v 90 dneh. S tem, da se nisem strogo držala. Sem uporabljala sladkor, pa mleko v kavico, pa kakšno sladkarijo več...redko kdaj sem jedla enako za kosilo kot večerjo, pa je vseeno šlo doluser posted image user posted image .

Kaj kej vaši user posted image  delajo, ko ste notr? Ali so radi pod igralnim centrom? Naš Žan je tolk zahteven, na 15 min moram menjat načine in položaje, da ga animiram. Pa vsak ponedeljek se pozna, da je vikend za nami in da je bil po rokahuser posted image
Jaz probavam, da je čim več na tleh, češrav ga dam še vedno tudi v ležalnik in na sedežno.

Neposredna povezava do sporočila: 2117
12.2.2008 16:02:25   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Sandra - Kam na Štajersko? Kaj pa jaz Mariborčanka pa sem kupček dreka ali kaj???user posted image user posted image user posted image user posted image

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
mi gremo v slo. bistrico
možno, da bomo šli do maribora
pošlji mi tel na ZS, pa te pokličem, ko bomo (če gremo) gor in če bomo kej v MB-juuser posted image
naila itak ti bom pisala, ali sms, ali pa mail
lemavrica user posted image za sprehod z guppy & co.user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
12.2.2008 16:07:45   
sandra85
tiste ki hujšate: če vrjamete vase in v to, da ste sposobne-vam bo uspelo!user posted image
js ko sem pred 2 leti nehala kadit(JA, JS SEM KADILA IN TO 6 LET user posted image ), sem se v 2 mesecih zredil 7kg...user posted image poleti pa sem si zadala, da to MORAM dol spravit in mi je uspelo v dobrem mesecuuser posted image , pozimi pa sem spet mal dobilauser posted image
mislim,da je najlažje hujšat nekje spomladi-poleti, ker je toplo, spiješ veliko tekočine, si veliko vzunaj, je lepo vreme in ne posedaš na kavču in se bašeš z čipsom...tako je pri meni, nouser posted image
vsekakor pa navijam za vse vasuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
12.2.2008 16:32:21   
guppy
sam res.. midve z lemavrico sva sprobali eno novo pot tukaj in sva končali v blatu... voziček je štala, treba ga je spucat
user posted image user posted image user posted image

sandra, če prideš pokliči, saj veš kak čuden urnik mam jaz :))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
12.2.2008 20:49:03   
sonce78
Čaaaaav pupe!!!!

Mi smo v soboto prišli nazaj iz Izole. Tako lepo je bilo videti veliko prijateljev, žlahte, znancev, ... sem si kar jezik obrabila od čvekanjauser posted image . Pa s helenov in njeno lepotičko Klaro sva dvakrat pili kavico in klepetali do nezavesti ter spoznala sem veliko punc iz sosednjega foruma Južna primorska. Full, full, full fajn punce so vse user posted image user posted image user posted image .

Čestitke vsem za zobke user posted image , bubančkom želim čimprejšnje okrevnaje user posted image user posted image user posted image , vsem novim čvekicam pa dobrodošlico user posted image !

dieta BRAVOOOOO punce!!!!! Jaz bi se vam tudi pridružila, ampak jaz ne smem jesti jajc in mleka zaradi možne alergije mojega škrata. 6.3. gremo na bioresonanco v Rogaško Slatino in bomo končno rešili to uganko. Se pa moram pohvaliti, da sem od poroda do danes pokurila ža 18 kg. Bravo jaz user posted image . Je pa veliko pripomogla k temu ravno tale dieta brez jajc in mleka, ker je mleko skorajda povsod in mi ne ostane veliko jedi na razpolago.

MAMICE DVOJČKOV: Tole sem našla v reviji Mama (citiram): Milupa in Bebi po ugodnih cenah. Staršem dvojčkov in tistim, ki se vam je rodilo več otrok hkrati, ponujamo možnost nakupa izdelkov Milupa in Bebi po posebno ugodnih cenah v prodajalni PAM TRADE v Ljubljani, Izoli in Rogaški Slatini. Kartico za uveljavljanje popusta prejmete v zastopstvu Milupa ob predložitvi rojstnih listov otrok. Dodatne informacije: 01 472 16 59 Droga Kolinska

Na tem linku sem našla veliko receptov in jedilnikov za vsak teden v letu, po letnem času od avtorice knjige Za otroke kuhajmo zdravo, Emilije Pavlič. V bistvu je cela knjiga na netu user posted image .
Sicer za naše septembrčke še ne pride v poštev, bo pa, ko bodo stari eno leto. V pomoč bo tudi tistim, ki že imate otroke doma.
http://med.over.net/za_bolnike/otrosko_zdravje/za_otroke/prehrana.php

Danes sem pa spoznala škorpiona in njeno Nejo user posted image user posted image user posted image . Sta zasedale Celjske pločnike z 123a user posted image . Celjanke, kdaj je shod???

Duška sem videla, da imaš tudi ti svoje virtualno mesto. Moje je:  http://vesela-vas.myminicity.com/ Sem vsa navdušena nad njim in štejem hiške, ki rastejo user posted image

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 12.2.2008 20:54:50 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
12.2.2008 21:02:30   
Naty 76
Dober večer.

Komaj uspem pridet do računalnika. Otroci končno spijo, jaz bom pa tudi čez pol urce, drugače bom še pred koncem tedna pregorela. user posted image  je na poti ponavadi takrat ko imamo največ opravkov. Zjutraj vstajam ob 5.30 (ko se zbudita maladva), potem se malo še pogrejem v postelji, ob 6.15 vstanem da zrihtam in odpeljem v vrtec Jana, ko pridem nazaj se mi ne splača več v posteljo in si pripravim zajtrk. Maladva se zbudita ponavadi med 7.30 in 8 uro. Jutranja rekreacija.

Danes smo imeli UZ kolkov - kontrolo pri 6 mesecih. Tia je ne potrebuje več, z Žanom pa greva še enkrat čez 3 mesece. Polno je bilo mamic, po mojem občutku jih je bilo kar nekaj z malčki starimi okrog 6 mesecev. Sem se spomnila na vas drage septemberke (seveda bolj na Gorenjke). Potem smo doma s tistimi čudežnimi vrečkicami lovili urin. Kako se je Jan smejal, ko sta nageca zraven veselo telovadila, mami pa je lovila nogice da nebi vsega dol zbrcala. V laboratoriju smo dali še kri in pikica očitno ni bolela, ker je vse skupaj minilo brez joka. Jasno, sestrica je pokazala bratcu kako se to delauser posted image .

Srečanje Šk.Loka - kdaj, kje,....... če bomo le lahko pridemo.

Bravo za hujšanjeuser posted image . Kako lepa bo skupna cifra minus kg na koncu.

Jutri bom cel dopoldan likala, sprehod bomo združili in bomo šli po bratca v vrtec ... to bo vesel, ker se še kar važi da ima pa on bratca in sestrico.

V četrtek pa imamo že ob 7.15 posvetovalnico. Se že sprašujem kdaj bom takrat vstala. Ker user posted image  ni, bom za valentinovo na Bled peljala moja starša. Saj si tudi zaslužita malo pozornosti ko popazita na maladva da jaz v miru skočim v trgovino ali pa na čvek in kavico.

Zdaj sem pa napisala cel roman in tega najbrž nihče ne bere. Ni kaj .. pri treh navihancih ne morem bit tako ažurnauser posted image .

Mirno noč vsem.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
12.2.2008 21:41:39   
uska
NaILa, super da si za stvar! user posted image Radenci so letos že 17. maja. Katero dolžino v Radencih si pa imela v mislih (polmaraton, 10 ali 5,5)? Jaz bi 10 takrat že zmogla. Ampak morava pa potem kar začet.  Jaz sem tudi ena taka vozičkarica, ki šiba. Danes sva bila z user posted image  4 ure zunaj na sprehodu. Ma je pasalo. Torej, če ti ni prezgodaj, lahko začneva kar ta teden. Moj mož pride jutri končno s službene poti in bom imela  spet malo zase časa. A začneva jutri? Aja pa še to, jaz se ponavadi javljam na RR zvečer.

Pa upam, da se nama Aljab pridruži. Po moje je tudi Pikica pokica ene take vrste mamica?

Aljab jaz že grem včasih teč, tko 4-5 km, pa mi tek ne vpliva na količino mleka. Pazim edino to, da po teku dosti popijem. Sicer pa bodo naši user posted image kmalu stari 6 mesecev, potem pa ni več panike za mleko.

Mala a si tolk prijazna pa natipkaš, na katerem linku so pesmice in pravljice o katerih si pisala. Hvala ti v naprej.

Lahko noč vsem in prijetne sanje.

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
12.2.2008 21:57:22   
sandra85
naty js sem prebrala tvoj postuser posted image
user posted image za kolke...zakaj pa mora Žan čez 3 mesece nazaj? js imam tut za likat, pa se mi ne dauser posted image

danes imava z dragim obletnicouser posted image user posted image user posted image mi je tako lepo vrtnico kupil, gor pa dal sporočilce: zato ker si nekaj posebnega in ker te ljubim user posted image

ok, lahko noč pupike

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
12.2.2008 22:09:18   
december06
Čer punce. Se na hitro javim. Pa skoz neki laufam na okoli, doma pa mam tako..... Bo že počakalo.

Torej prvi in drugi dan dijete sem preživela. Danes sem bila zelo pridna. Zjutraj z user posted image na kopanje, potem dveurni sprehod, kuhanje kosila, nato dveurni sprehod, malo pucanja doma, zvečer aerobika in doma še user posted image . Kolk kalorij sem torej danes porabla? Dovolj za cel teden. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lina torej moje mere. Mi je kar malo nerodno povedat, ampak, če ste že vse, pa naj še jaz. Moj cilj je doseči vsaj 17 minusa, če pa bo kaj več pa bom presrečna, bom pa s tem zaenkrat tudi zadovoljna. Ostale mere pa: trebuh 109, boki 119 in bedrca pa 67.

cukrček in sonce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za minus kg.

Zdaj grem pa spančkat, da bomo jutri zmogli nove podvige.

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?