|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
13.2.2008 2:38:47   
škorpion
Dober večer oz dobro jutro.

Nevem kaj je to a je luna ali kaj ampak ne morem in  ne morem spati. Moj sonček spi dragi pa tudi tako da mi ostane samo moj predragi računalnik.

sandra: tudi jaz sem ful kadila in to celih 10 let, tako da te čisto razumem, pa še 10 kg sem kar kmalu pridobila. Potem pa še nosečnost 21 pa smo tam. Bom pa rekla sa sem ful veselal, da sem prenehala in še danes mi ni žal.

Vsem ki hujšate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kar tako naprej, lahko pa vam rečem da je meni vsak dan lažje in da se kg topijo. Res ste pridne.

sonce: ful sem bila vesela da sem te spoznala, kajti nikoli si nebi mislila da bom tebe spoznala, kajti mislila sem da si primorka ozuser posted image , saj veš kaj sem hotela reči.

Za srečanje Celjan, jaz sem za. TA PETEK TAKO KOT PONAVADI!

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
13.2.2008 7:34:07   
Anonimen
Mala a si tolk prijazna pa natipkaš, na katerem linku so pesmice in pravljice o katerih si pisala. Hvala ti v naprej.
IZVIRNO SPOROČILO: uska

http://mojblink.com/login.php?returnto=%2F - samo se moraš registrirat, za dol vlečt pa rabiš Utorrent. Na blinku moraš tudi pazit, da imaš neko razmerje za dol in gor, torej moraš tudi sama nekaj gor nalagat. Več o tem bi ti lahko moj povedal oz.napisal. Za podrobnejšo obrazložitev mi piši na zs pa ti tam dam mail. Na blinku pa greš pod Torrenti in pol samo še kategorijo izbereš npr.e-knjige ali pa iščeš tisto za najmlajše. Sem mislila nekaj naložit v google skupino pa je 10 MB maksimum. Če bo kaj manjšega pa bom probala naložit vseeno. Sem včeraj dol potegnila 1170 otroških pesmic, bom jih pela eno leto skup, da pridem okroguser posted image .

(odgovor članu uska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2127
13.2.2008 7:46:34   
Anonimen
Če katero zanimajo pesmice, od uspavank in ostalih pa ji lahko tudi sama prek msn-ja pošljem, saj se na google skupino res ne da naložit, na slobytes in mojblink pa se moraš registrirat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2128
13.2.2008 7:56:20   
Anonimen
Jutro!

Mene je pa tramvaj povozil ponoči.......
Grlo = groza.
Nežika = obup.
Jaz = adijo.
Dieta = uspešna.....user posted image za 2 dneva.
Tek = 0.

Grem ležat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
13.2.2008 8:10:38   
Anonimen
To knjigo od Emilije Pavlovič pa smo v piranski občini dobili za darilo ob rojstvu novega občana+dinarčke. Je super knjiga.

Koliko so vam otroci največ pojedli v enem obroku? Žan je včeraj zvečer pojedel 400mluser posted image . Najprej 240ml rižolina in ker še kar ni zaspal in ni bila dobra ne duda in ne čaj sem mu hotela dat še malo mleka ki sem ga za ponoči pripravila in je popil celih 160ml in zaspal. In naslednjič spet 200ml čez 5 ur. Ne vem ali ima kak poskok v rasti, ker kam je vse to spravil mi še ni znal povedatuser posted image

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2130
13.2.2008 9:02:42   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: uska

NaILa, super da si za stvar! user posted image Radenci so letos že 17. maja. Katero dolžino v Radencih si pa imela v mislih (polmaraton, 10 ali 5,5)? Jaz bi 10 takrat že zmogla. Ampak morava pa potem kar začet.  Jaz sem tudi ena taka vozičkarica, ki šiba. Danes sva bila z user posted image  4 ure zunaj na sprehodu. Ma je pasalo. Torej, če ti ni prezgodaj, lahko začneva kar ta teden. Moj mož pride jutri končno s službene poti in bom imela  spet malo zase časa. A začneva jutri? Aja pa še to, jaz se ponavadi javljam na RR zvečer.

Pa upam, da se nama Aljab pridruži. Po moje je tudi Pikica pokica ene take vrste mamica?

Aljab jaz že grem včasih teč, tko 4-5 km, pa mi tek ne vpliva na količino mleka. Pazim edino to, da po teku dosti popijem. Sicer pa bodo naši user posted image kmalu stari 6 mesecev, potem pa ni več panike za mleko.

Radenci so že 17.5?user posted image . Joj polmaratona sigurno nism sposobn zdejle pretečt. Moram najprej ugotovit, kolk sploh lahko še pretečem, ker samo še vozičkam. A ti pa že tečeš? PRIDNA. Pri meni je problem, ker bi med tednom ful težko šla tečt, tako da ne vem kako se bom natrenirala do takrat. Bomo pa skoraj sigurno v radencih, ker je reku moj, da bo šel najbrž na polmaraton. Zdejle si mi čisto slabo vest naredila, ker ti že tečeš. Zdej študiram, da bi vozičkanje združla z tekom. Hm, kaj pa če se zmeniva, da začneva v soboto? Upam, da ne bo mene vmes pobral od bedenja ponočiuser posted image . A tvoj user posted image  lepo pančka? No, sporoči, če si za, potem bova pa sproti vidle, kako nama gre in kam se lahko prijaviva.

Aljab in pikica pokica vaju tud štejeva v akcijo ?

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
13.2.2008 9:13:27   
aljab
Srček kako ti rata???? Moja pa je kot vrabček. Sem ji probala dat jabolko in banano, pa sam tišči usta skupaj in z roko žličko odriva.user posted image Sem jo tehtala 2 dni nazaj in je mela 6200g. 300g manj kot pred tremi tedni.  Bova uvedli 1 obrok ravno do 1 leta, če bo šlo tako......

Še vedno je čist prehlajena. Diha skoz usta.... HB za Operil, da vsaj ponoči spi....

Uska kaj pa joškice  te nič ne motijo? Maš kak tesen športni modrček?......No kot vidiš mam jaz en kup izgovorovuser posted image user posted image
Nefretiti hitro se pozdravi!
Joj NaiLa zdaj sta mi pa res slabo vest naredile. Če mojemu povem, da že tečete me bo s šibo nagnal.user posted image

Moj nazgulček se je zbudu in vrešči. Šibam....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
13.2.2008 9:15:13   
melani99
Dobro jutro!
Moja pikica si je privoščila kiticouser posted image , ne vem, kaj ji je bilo danes zjutraj, se je ob 6 tako pogovarjala v posteljici, da naju je oba zbudila, sva se ji tako smejala...samo kaj, ko je nisma nič razumelauser posted image
Včeraj sem kakih 20 vadila pilates in vam povem: jaz danes komaj hodim! Boli me vse, še tiste mišice, za katere sploh nisem vela, da jih imam. Sem res čisto zastana in totalno brez kondicijeuser posted image .
Danes pa imamo OH.  Kaj boste kuhale?

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
13.2.2008 9:32:12   
Anonimen
Dobro jutro.
user posted image

Ne bom vas vabila na kavo ker je BLJEK. Ubile me bodo grenke in črne kave.
Jaz se zaenkrat počutim dobro, razen, da me je včeraj grozno bolela glava. Zaspala sem kar zraven malčka.

Danes pečem pico. Za mene bo zelenjavna, za Jureta Margarita, Žana in ati pa dobita gor še šunko in salamo. Zvečer pa user posted image . user posted image

So si moji zaželeli, da jim spečem mafine, pa še jabolčne vaflje. user posted image  Pa ravno sedaj,ko sem jaz na dieti, imajo oni željo po sladkem. Včeraj so vsi trije (Žana, Jure in user posted image ) v trgovini navalili na kekse in bombone kot, da jih še nikoli niso jedli.

Nefretiti - upam, da ne boš obležala user posted image . Jej vitamine in počivaj. To je sigurno prišlo za teboj zaradi stresa (prejšnji teden)

Tekačice - user posted image user posted image user posted image  za voljo!!!! Jaz se rekreiram amo z orbitrekom in vozičkom.

(odgovor članu melani99)
  Neposredna povezava do sporočila: 2134
13.2.2008 9:35:08   
LINA31
Dobro jutro,

jaz sem user posted image  že spila. Zdajle pa še zatrkujem.user posted image
Žan je šel prvo dopoldansko rundo spat, je bil full tečka. Očitno se ponoči ni dovolj naspal. Sem začela opažat, da zdaj pa mu manjka malo spanja in ne bedi več ponoči oziroma uspemo zaspati tudi pred 23.00 urouser posted image . Očitno res vsak user posted image  rabi svoj čas.
Blagor se tistim, ki user posted image  zdržijo v vozičku tudi po 4 ure. Sem vam kar fovš. Jaz moram full gledat, da je vsaj malo zaspan, saj se je zadnje čase začel full jezit v košari.

Aja...kosilo: makaroni ali pa široki rezanci z baziliko. Uf, zvečer pa sladica. Že komaj čakam. Moram pa priznat, da sem včeraj zvečer mogla pojest dva piškota, sem bla tolk lačna in željna sladkegauser posted image user posted image . No, važno, da nisem cele škatle.

Zdajle šibam še kaj naredit, pol pa upam, da malo ven.

Kje pa je kaj pika pokica...men se zdi, da se že nekaj dni ni javila?
Naty 76...ti kar piši romane ...jih rada preberem.

(odgovor članu melani99)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
13.2.2008 9:43:38   
Anonimen
Tudi moja mama ima teorijo, da me je včeraj zato tako bolela glava, ker že dva dni nisem dobila nič sladkorja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2136
13.2.2008 9:52:42   
123a
Dobro jutro pupe...

Noč je bila ok....no smo se pa zbudili ob 7user posted image in odspali že prvo rundouser posted image Sedaj ima čebljanje na sporedu in špukanjeuser posted image Jaz pa sem cela povožena ,ker sem včeraj zvečer dobilauser posted image buuuuuuuuuser posted image

Srček-tvoj Žan je pa pravi decuser posted image ja verjetno že rabi toliko,ker če bi se preveč najedel, bi sigurno vsaj malo zbruhal.

LINA31-pikica pokica se mi zdi,da je rekla da grejo v toplice

nefretiti-hitro se pozdravi...saj veš v petek je na sporedu srečanje

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
13.2.2008 9:54:21   
jst86
dobro jutro!
našega ne morem spravit spat,pa čist je zmatran,učke ma že čist rdeče.pa še kar vriska in se pogovarja. aha rita poka,to je bil problem.user posted image

tekašice user posted image ! pridne ste-jst sem se enkrat spravla tečt pa ne vem če se bom še kdaj.user posted image

sandra čestitke za obletnico!moja mama in dedi sta včeraj praznovala 50-letnico porokeuser posted image .

srček 400 mluser posted image .to pa je jedecuser posted image .no moj navadno tudi poje 240ml rižolinota,zadnje 3 večere pa po 300ml.ampak on ponoči papca šele zgodaj zjutraj,s tem da se 100x vmes zbudi.

LINA ko smo noter bi naš bil samo po rokah.jst ga mal prestavlam iz blazine v stolček,na sedežno itd. vendar se sam zamoti le za kakih 5 min.pri nas je smotan to da nas je veliko v hiši in ima stalno družbo pa se je navadil.me kar mal skrbi kaj bo ko bomo na svojem.

jst bom dons naredila špagete z gobovo omako.mmmm! včeraj se nisem pregrešila nič,bo pa problem 23.2. ker bomo meli fešto za 50 letnico porokeuser posted image .no HB pa je beljakovinski dan takrat in lahko jem meso in zelenjavo-obožujem to kombinacijo.

punce jst bom dons na lotu zadela miljončkeuser posted image user posted image user posted image !ma nikoli ne igram zdej je pa taka vsota da sem 2 listka napisalauser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
13.2.2008 9:58:42   
Anonimen
Sandra - user posted image  za obletnico. To pa ti je tvoj možek res pustil lepo sporočilce.

Jutri smo pa pečene - Valentinovo, me pa imamo sadni dan.user posted image user posted image user posted image

Grem na orbitrek.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2139
13.2.2008 10:37:58   
bodoča
Srček, tvoj je pa res jedec, jaz imam srečo, če naenkrat poje ali popije 150 ml, res pa je da je na tri do štiri ure.

Sandra user posted image  za obletnico.

user posted image user posted image user posted image  vsem, ki hujšate.

Midva sva bila danes spet pri zdravniku, ki je potrdil da ima mali šum na srčku, user posted image  me je kar groza, pa čeprav gre baje v 98 % za nenevaren šum, ki z leti izgine. No vseeno pa morava it še h otroškemu kardiologu, da ga podrobneje pregleda.

Danes je spet en tak lep dan, komaj čakam, da pobegneva malo ven.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
13.2.2008 10:40:00   
Rožica*
Jaz sem glih razmišlala, da mu moram rečt, da naj mi ne nosi sladkarij ampak rajš kake jagode.user posted image
Verjetno pa tk sam ve, ker je bil tako vesel, ko sem mu povedala, da sem na dieti. "Končno je prišel tisti ponedeljek," je dejal.
Zdaj me vsak dan vpraša akteri dan imam, verjetno zato da se sam spet privadi mojega ritma. Je pa res cukerček. Včeraj sem ga zalotila da je naskrivaj jedel pecivo v kuhinji, da mi ne bi delal luštov.

Duška ti si pa pridna s to rekreacijo, jaz pa samo vozičkam user posted image  Lenoba sem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
13.2.2008 10:43:46   
Anonimen
Orbitrek je preživel, jaz sem stuširana, glava oprana, dlake posekane, Malček pa je še zmeraj priden v ležalniku in gleda Slončka Benjamina. Grem se zdaj ukvarjat z njim. Pa v kruhomat moram zmetat sestavine za testo.

Bodoča - jaz sem imela šum na srčku, potem pa ga naenkrat ni bilo več. Bodi optimistična.

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2142
13.2.2008 11:01:07   
škorpion
evo mene, po neprespani noči

Včeraj sem bila tako zaspana da sm pozabila povedati da smo se na sprehodu dobile z 123a in da smo imele prav lepo vreme, n zaradi tega sem tudi spoznal še ostale vozičkarice. JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO  user posted image . Upam da se kmalu spet srečamo. Se vidi da mi primankuje spanca.

Jaz pa imam danes meso, komaj čakam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
13.2.2008 11:06:06   
LINA31
duskamb...tudi moj orbitrek je preživel. Sem pa bila gor le 10 min, sem bla čist nekaj fertik, stegna so me bolela kot hudič. Očitno bom res morala vsak dan po malo in bomo nato prišli na 20 -30 min aktivnosti na orbitreku.

Žan še vedno spi, čeprav se nekaj premetava. Res najboljš spi na trebuščku. Če je full naspan, potem sploh ne zajoka, ko se zbudi, ampak ko ga pogledam, ga najdem kako kravce paseuser posted image user posted image .

Rožica*---tvoj je pa res uvideven.

Mojga pa bi jaz najrajš skoz okno zabrisala. Skos se nekaj pritožuje kolk je zmatran. Saj vem, da imajo full gužvo v službi, ampak tudi jaz sem utrujena in ne jambram skos. Mene to tolk živčno dela. Potem pa, ko pride domov bi rad videl, da se Žan samo smeji, valda pa je ob 18.00 Žan že zmatran in zato tudi tečen. No...sem se mogla mal spucat...v resnici najbrž niti ni tako hudouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
13.2.2008 11:06:14   
jst86
duska ti si pa res pridna.moja rekreacija je zaenkrat tud samo vozičkanje.pa še user posted image -sem včeraj pokurla kar600 kcal,ne 300user posted image bom pa mogla vsaj trebušnjake začet delat.

bodoča user posted image !

rožica user posted image
za tvojga.moj mi pa skoz pravi da kaj hujšam da sem čist v redu.ko sem pred 2 letoma shujšala na kg s katerimi sem bila zadovoljna,mi je govoril naj se zredim nazaj ker nimam nič riti in da nima nič za prijetuser posted image .no ampak 161cm velika ženska s 70 kg verjetno ni ravno postavna al kakouser posted image .

škorpion lušte mi delaš z mesom!!!!!!user posted image

ste se že kej tehtale?Jst ja in sem zadovoljna.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
13.2.2008 11:07:36   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: bodoča

Midva sva bila danes spet pri zdravniku, ki je potrdil da ima mali šum na srčku, user posted image  me je kar groza, pa čeprav gre baje v 98 % za nenevaren šum, ki z leti izgine. No vseeno pa morava it še h otroškemu kardiologu, da ga podrobneje pregleda.

Vse bo cool boš videla. Tudi jaz sem se pripravila, da ima Žan refluks, pa se je na koncu vse ok sešlo.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
13.2.2008 11:24:41   
Anonimen
Saj sem bila na orbitreku tudi samo 10 minut in pokurila cca 60 Kcal. Počasi bom povečala na 15 minut. Sem čisto brez kondicije.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2147
13.2.2008 11:47:15   
babyrok
Čestitke vsem, ki ste na hujšanju oz. telovadbi. Jaz kg nimam več kot pred nosečnostjo, je pa vse mlahavo in se trese kot puding... Po operaciji sem končno ok in čez nekaj časa začnem s telovadbo. Hvala za spodbudo in želje po hitrem okrevanju. Sem bila že kar malo zaskrbljena, ker sem mislila, da po operaciji ciste hitreje neha bolet oz. si dober v 3 dneh, ampak je 14 dni kar fejst bolelo. Zdaj sem prav srečna, da je to zamano in spet normalno funkcioniram.  

Čestitke tudi vsem, ki imate zobke - pri nas le vse srbi, v usta tlači vse živo in drgne, a zobka o nikoder.

Rok ima še vedno težave z refluksom. Če tudi kakšen vaš sonček poliva, me zanima koliko poje in če se stanje že kaj izboljšuje, ali še vedno spi z vzdignjenim vzglavjem ali ga po hranju še držite v pokončnem položaju do 30 min... Pri nas še vedno izvajamo vse te ukrepe,  je boljše, vendar še vedno vsakokrat nekaj polije - enkrat več, drugič manj, kljub temu, da mu mleko še dodatno gostim z riževo kašico. Drugače pa se lepo redi in raste, v petek sporočim mere za 5 mes., ko gremo po 2 pikico.

Sončen pozdrav in veselo vozičkanje. Midva greva čez kakšno urco, ko se zbudi. čauči

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
13.2.2008 11:51:08   
aljab
Sem šla mal nazaj brat naše dneve rojevanja. Kako hitro smo pozable. Čisto sem postala nostalgična. Se spomnite kako smo čakale g. Čepa?user posted image user posted image

Pa kako se je zamenjala ekipa tu na RR odkar ste prve nosečke odprle temo.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
13.2.2008 12:52:28   
Anonimen
Pa saj to da je toliko pojedel je izjemen primer, ker toliko pa ni še nikoli pojedel, normalno mu je 200ml na obrok, dopoldan pa ga do 12 ure komaj prepričam da kaj poje, drugače je na 4 ure. Zato me je tako vrglo da je toliko pojdel pa me je malo zanimalo kako je pri ostalih. Ker sem se začela spraševati ali mu morda zvečer premalo namešam, ker poje vedno do zadnje kaplje in ko umakem flašo še kar je v "prazno", kar očitno pomeni da če bi bilo noter več bi več pojedeluser posted image . Mah, saj človek ni več pameten. Enkrat je premalo in sprašujem ali vaši tudi tako malo pojejo, sedaj se mi zdi da preveč poje.......user posted image

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?