|
RE: septembrke 2007, 2.krog 13.2.2008 9:02:42
|
|
|
|
NalLa
|
IZVIRNO SPOROČILO: uska NaILa, super da si za stvar! Radenci so letos že 17. maja. Katero dolžino v Radencih si pa imela v mislih (polmaraton, 10 ali 5,5)? Jaz bi 10 takrat že zmogla. Ampak morava pa potem kar začet. Jaz sem tudi ena taka vozičkarica, ki šiba. Danes sva bila z 4 ure zunaj na sprehodu. Ma je pasalo. Torej, če ti ni prezgodaj, lahko začneva kar ta teden. Moj mož pride jutri končno s službene poti in bom imela spet malo zase časa. A začneva jutri? Aja pa še to, jaz se ponavadi javljam na RR zvečer. Pa upam, da se nama Aljab pridruži. Po moje je tudi Pikica pokica ene take vrste mamica? Aljab jaz že grem včasih teč, tko 4-5 km, pa mi tek ne vpliva na količino mleka. Pazim edino to, da po teku dosti popijem. Sicer pa bodo naši kmalu stari 6 mesecev, potem pa ni več panike za mleko. Radenci so že 17.5? . Joj polmaratona sigurno nism sposobn zdejle pretečt. Moram najprej ugotovit, kolk sploh lahko še pretečem, ker samo še vozičkam. A ti pa že tečeš? PRIDNA. Pri meni je problem, ker bi med tednom ful težko šla tečt, tako da ne vem kako se bom natrenirala do takrat. Bomo pa skoraj sigurno v radencih, ker je reku moj, da bo šel najbrž na polmaraton. Zdejle si mi čisto slabo vest naredila, ker ti že tečeš. Zdej študiram, da bi vozičkanje združla z tekom. Hm, kaj pa če se zmeniva, da začneva v soboto? Upam, da ne bo mene vmes pobral od bedenja ponoči . A tvoj lepo pančka? No, sporoči, če si za, potem bova pa sproti vidle, kako nama gre in kam se lahko prijaviva. Aljab in pikica pokica vaju tud štejeva v akcijo ?
|
|
|