|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
11.2.2008 16:14:01   
*tajda*
lemavrica to pa je žalostno,meni so ga pred službo popraskali s kjučem okrog in okrog,še dobro da sem mela kasko....eni res ne poznajo meje,upam da se jim bo enkrat to vrnilo.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
11.2.2008 17:01:50   
jst86
ojla
po 40 min uspavanju je Leon končno zaspal.

lemavrica tud moji mami so s ključom na parkirišču popraskali avto.user posted image po celi dolžini.in zdej so mene določili da ga peljem na zavarovalnico,ker imam kao izkušnje s temuser posted image .pa samo enkrat sem ga peljala ko je bila mami v bolnici.

srečanje gorenjk-jst sem zauser posted image  kera bo organizatorka?

sandra tarok sem pa jst tud že mal pozabla-štetje tarokov,barv in to....kje so cajti ko mi je vse v glavi ostalo in sem res vedla vse.sicer bo pa to lahko tudi vadba za možgančke-si bom še v šoli več zapomnilauser posted image

nam je pa tehtnica crknilauser posted image .še dobro da sem se takoj zjutraj tehtala,do ponedeljka bom pa že baterijo zamenjala.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
11.2.2008 17:37:06   
aljab
Nefretiti jaz mam mislim mesečno. Ne vem. Pride 28 eurov. Ni se ti treba najavit...sam prideš.
Evo pa sm vrnila.

Moram it mala hoče jest.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
11.2.2008 17:41:14   
*tajda*
No jst ne poznam tako Kranja...samo kje je porodnišnica vemuser posted image  Bi bilo pa fino da bi se dobile ko bo sonček da bi lahko kje zunaj sedele,seveda v bližini previjalniceuser posted image

Koliko pa nas je sploh gorenjk?

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
11.2.2008 18:55:28   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: jst86

sandra tarok sem pa jst tud že mal pozabla-štetje tarokov,barv in to....kje so cajti ko mi je vse v glavi ostalo in sem res vedla vse.sicer bo pa to lahko tudi vadba za možgančke-si bom še v šoli več zapomnilauser posted image

ma je bolj zanimivo v živo igratuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
11.2.2008 19:30:36   
Anonimen
URJU - DOBRODOŠLA MED ČVEKAMI!!!!
Upam, da bo tvoj malček hitro zdrav in da bosta kmalu spet vozičkala.

aljab - zelo lep avatae. Pa ti je le uspelo.

Jaz pa sem bila popoldan na kofetkanju, pa v Muller sem šla po plenice. Po poti do doma pa so mi skoraj ušesa odpadla kako je bilo mrzlo.

Prvi dan diete je kar minil brez pretresov. Mogoče zvečer skočim še na orbitrek.(med drugim me čaka tudi perilo za likat)

(odgovor članu urju)
  Neposredna povezava do sporočila: 2056
11.2.2008 19:57:27   
jst86
moj prvi dan diete je tud super minil.edino spila sem ful premalo.bom mogla začet po hiši hodit z 1,5l flašo,kot takrat ko sem dojilauser posted image

za jutri sem že dala fižol namočit-bo fižolova juha.upam da kdo ne pride na obisk,ker ga bo ven vrglouser posted image  problem je v tem da pojma nimam kako se to skuha ampak neki bom pa že spravla skup.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
11.2.2008 20:29:36   
Rožica*
Živjo!

da ne boste mislile da vas je pobudnik skupinskega hujšanja zapustil.
ne ne.  Le nimam časa za RR
Sem preživela prvi dan brez problema upam da bom tudi naslednje.

Sem se pa spomnila zdaj ob prebiranju postov da se nisem stehtala in zmerila. jaoooooooooo!!!
Se vidi da imamo spet nekaj pestrih noči za sabo. Spanje je zelo slabo. jaz ne vem več kaj mu je. Mi je verjetno zdanjič samo pokazal, da zmore tudi malo bolje spat ,kot mu je v navadi glede na to, da spet izvaja staro prakso. user posted image
Al pa je zato bolj pridno spal da se je mami malo nabila z novo pozitivno energijo in začela z hujšanjem, zdaj pa bo skrbel da bom izgzbla še kaj kalorij ponoči. Upam da ne!

Vas berem jutri , ker danes sem preutrujena
nočko.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
11.2.2008 20:39:36   
ana b
Večer!
Jaz pa ne najdem centimetra oz. šiviljskega metra, tako da mere sledijo, ko ga najdem. Tako pa je, če je 3,5 letnik pri hiši in mu zna biti tudi to zanimiva igrača.

Midva sva bila dopoldan zunaj 2 uri in je brilo, da mi je skoraj ušesa odpihnilo, vmes pa je imel eno rundo user posted image , potem pa je zaspal.

Jutri pa dan za razvajanje, mož pa bo varuška user posted image  za zadnji dan očetovskega dopusta user posted image .

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
11.2.2008 21:47:20   
sandra85
večer pupike in user posted image user posted image user posted image ker je 1. dan diete uspel!
js sem samauser posted image Enej spi, dragi pa še dela...
js pa se ne bom spravila na dieto, ampak v fitnes (upam, da mi bo uspelo, hodila pa bi z mojo šefico, ki hodi vsako jutro že nevem kolko let)

lumpa zdaj pa raje igram tarok in premetanko kot pa da bi bila tuki na RRuser posted image
grem špilat tarok, papa

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
11.2.2008 22:17:11   
nana 27
Urju, dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image  Alja, da en pozabim - zelo lep avatar!!!!Punce, kar tako naprej. Mislim, da ste zelo dobro zastavile user posted image  Srečanje na Gorenjskem.  Tudi jaz vem, kje je porodnišnica user posted image  smo velikokrat pri tašči v Škofji Loki in bi se mogoče dalo zmenit user posted image  Jaz se pa veselim vseslovenskega srečanja nekje spomladi user posted image  ko bodo otročki malo zarasli in ne bo treba več nosit debelih bund. 

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
11.2.2008 22:34:33   
annie
Dober večer,

da se spet malo javim. Mi smo v redu, danes sva z Nikom po dolgem času spet bila malo na sončku in pa prvič v športnem delu vozička in je ful užival user posted image

Tiste, ki hujšate želim, da čimprej pridete na željene kg user posted image . Meni se na srečo s tem zaenkrat ni treba ubadat, ker imam 1kg manj kot pred nosečnostjo ampak, če bom še naprej tako sladkosneda, bo hitro treba na kakšno dieto pomislit user posted image ...Nik res skrbi, da se mamica nč ne zredi, ker čez dan zelo malo spi in se je treba ves čas ukvarjat z njim, predvsem ga nosituser posted image

urju dobrodošla!! Najina sončka pa sta enako stara user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
11.2.2008 22:43:06   
uska
user posted image Čer,
Uf, je bilo pa veliko za brat punce, ker me čez praznike ni bilo na RR...user posted image  Mi smo bili čez vikend malo na sončku v Portorožu. Kak je pasalo. Kako vam zavidam Primorke frišn luft. Pri nas v Celju pa cinkarniška megla....

Punce, ful ste dobre da ste se tako družno odločile shujšat. S spudbujanjem gre ful lažje. Jaz preveč rada jem, da bi se lahko šla shujševalno, mi ne bi ratalo ni šans. Grem rajši teč al pa vozičkat za 3 ure. No, na srečo mi ni veliko ostalo od poroda, moram še samo 2-3 kg izgubit in to sam zato, da mi bodo oblačila za službo prav. Bi bilo predrago, da bi si vse na novo kupovala. Sem imela tako ginekologinjo, da me je pri prvem pregledu ful kregala, ker sem se v prvih 3m nosečnosti zredila za 4kg. Pol sem se pa ful pazila, sam da mi je dala mir...No, držim pesti za vse in vas berem kako vam uspeva.user posted image

Nefretiti, super da si se nam odločila pridružit na aerobiki. Ti kar pridi, plačaj in lahko takoj začneš. Na gotovino je 5% popust. Prvič plačaš poleg mesečne vpisnine še letno članarino v višini cc. 16-17 EUR. S parkingom je bolj tako, da je gužva. Pridi ene 10 min do 10ih pa bo še kaj prosto, če ne se pa k sosedni stavbi zapelji in parkiraj. Torej se v četrtek vidimo?

Aljab, danes smo vaju pogrešali, je bila samo ena punčka in trije fantje. Tako, da je moj Jure pogrešal punce, ponavadi jih ima levo, desno, spredaj in zadaj. Janini pa želim, da se čimprej pozdravi in čestitke za zobek.user posted image

NaILa, berem, da si bivša tekačica. Jaz tudi. Kaj pa če bi se midve spodbujali za tek, tako kot se ostale za hujšanje. Pa se potem spomladi al pa jeseni prijaviva na kak krajši tek. Npr. junija je tradicionalni DM-jev tek. Kaj praviš? Gotovo se nama še katera pridruži.user posted image

user posted image Srečanje ob dnevu žena pa, kot je predlagala Pikica pokica, v petek 7.3. po 8uri zvečer. Zbiram predloge lokacije.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
11.2.2008 22:46:36   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: uska

Uf, je bilo pa veliko za brat punce, ker me čez praznike ni bilo na RR...user posted image  Mi smo bili čez vikend malo na sončku v Portorožu. Kak je pasalo. Kako vam zavidam Primorke frišn luft. Pri nas v Celju pa cinkarniška megla....

zakaj nam nisi nič povedala? mi pa smo se z guppy in njenimi sprehajali skupi po portorožu! lahko bi se dobili

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
11.2.2008 22:53:28   
uska
Sandra, naslednjič se zmenimo, sem čisto pozabila. Gotovo še kaj pridemo v vaše konce. Sem pa vidla veliko mamic in sem pri vsaki študirala: mogoče je pa tale z našega foruma? user posted image

Pa, pa.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
11.2.2008 22:54:12   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

zakaj nam nisi nič povedala? mi pa smo se z guppy in njenimi sprehajali skupi po portorožu! lahko bi se dobili

hm, tudi mi smo bili v Portorožu. Ko bi le prej vedeli...user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
11.2.2008 23:34:50   
guppy
A veš, da sva videli eno mamico z dvojčki, moder voziček, in je sandra rekla "lej, lahko bi bila cukrček", pa sem rekla "neee, zihr ni" :)))

Ste se sprehajali ob obali med Bernardinom in Portorožom?

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
12.2.2008 0:22:02   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

hm, tudi mi smo bili v Portorožu. Ko bi le prej vedeli...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj upam da veste za naslednjič!user posted image
sam pišite mi na ZS!!!
kdaj ste se prehajali, v nedeljo ali soboto???
z guppy smo bili v nedeljo od 15h do nekje 17h (al kdaj že guppy?)

ja guppy, res je-cukrček, takoj sem se nate spomnilauser posted image mogoče ste pa res bili vi...ker je očka eno punčko (cca 2 leti staro) držal na ramenih, mamica pa je voziček porivala

lahko noč mamiceuser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
12.2.2008 6:27:43   
ana b
Jutro!

user posted image  Spet prva.

In sirenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
12.2.2008 7:58:20   
urju
Dobro jutro,
kavico sem že spila, noč je bila kljub zamašenemu nosku čudovita...budnica ob 2 in vstajanje ob pol 7, no lahko bi še mal potegnil ampak....
Rožica, glede spanja ponoči tudi moj se je neprestano zbujal, sedaj pa zvečer pred spanjem poje celo banano!!!-ja res kar celo, potem pa se podojiva in spi veliiiikooo bolje, no ne vem, če to pomaga ampak naš je velik fant in mu je bilo zvečer mleko premalo, rižeka pa noče jest....

Imam vprašanje za vas, ki imate tako dobre nasvete!! moj pikec ima že dva dni čist zabasan nos, kašlja kot nor, vročina pa tam okrog 37,4 ali naj ga peljem k zdravniku, sploh nisem pametna, me skrbi da se ne bo še bolj nalezel, ampak ko zakašlja me pa kr srce zaboli??? PROSIM ZA NASVET

Najin zakladek JON

(odgovor članu urju)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
12.2.2008 8:05:05   
urju
še nekaj me zanima KAKO MERITE TEMPERATURO VAŠIM MALČKOM, mi imamo ušesnega in mu zmerim petkrat in vsakič drugače pokaže. ne vem ali je bol točno v ritki al naj rajši kupim tistega, ki je kot duda in potem pokaže temperaturo.
 KATERI SO NAJBOLJ TOČNI????

Najin zakladek JON

(odgovor članu urju)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
12.2.2008 8:08:10   
LINA31
Dobro jutro,

že pijem dietno kavouser posted image . Vidim, da sem bolj med zgodnjimi. Včeraj zvečer sem bila tako utrujena, da sem samo upala, da bo Žan ok zaspal. Po dolgem času je zaspal ob 20.30, se zbudil ob 21.00....sem ga nahranila in dala k sebi na trebuh, da je spal. Tako sva spala do 00.00, ko je prišel v posteljo očka in oba zbudiluser posted image . Relativno hitro je Žan zaspal nazaj, tako da sem si le odpočila. Zdajle Žan spi prvo dopoldansko rundo, potem pa šibava v LJ.

Zdajle bom objavila seznam mer....vse, ki se boste še izmerile mi javite.

Očitno je bila ta vikend res cela Slovenija na morju user posted image user posted image user posted image . Mi smo bli pa kar v LJ, je bilo tudi full folka zunaj.
No, se tipkamo.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
12.2.2008 8:09:30   
NalLa

NaILa, berem, da si bivša tekačica. Jaz tudi. Kaj pa če bi se midve spodbujali za tek, tako kot se ostale za hujšanje. Pa se potem spomladi al pa jeseni prijaviva na kak krajši tek. Npr. junija je tradicionalni DM-jev tek. Kaj praviš? Gotovo se nama še katera pridruži.user posted image  

Ni problema, jest bi že začela, če ne bi bile noči tako mučne. Danes sem ga dojila na vsako uro. Sem bla zjutri tak zombi, da je kar dragi vstal eno uro prej in ga mal mel, ker drugače se jest ne bi pobrala. Drugače pa ful veliko vozičkam. Skoraj vsak dan 2 rundi. In to po kakšne 1,5-2h. Pa tud tempo imam kar konkreten in pri nas so še klanci, tako da neki kondicije je pridobljene nazaj. Izgledam pa sigurno prav nora, ker ga tako pičim mimo vseh ostalih vozičkov.

Mah začet je treba zato kar povej, za kdaj se zmenva da greva prvič tečt. In ja, lahko se prijaviva na dm tek, al pa na radence. Na dm-ovem prvem teku sem bla, na drugem pa ni šans, sem bla že preveč okrogla. Kdaj torej?

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
12.2.2008 8:11:03   
Anonimen
Jutro!

En dan sem videla, da ste se pogovarjale o neki dieti- to je 90 dnevna-ločevalna mogoče? Ste tako hitre, da tako ali tako ne morem več slediti kaj pišete. No v bistvu zakaj to omenjam, da se celo knjigo na netu dol potegnit, če katero zanima - mojblink-tam najdete vseuser posted image . Pa otroške pesmice s karaokami...risanke, v glavnem ogromno vsega. Samo tolko za informacijo.
Zdaj pa letim k tamali.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2074
12.2.2008 8:11:17   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: urju

še nekaj me zanima KAKO MERITE TEMPERATURO VAŠIM MALČKOM, mi imamo ušesnega in mu zmerim petkrat in vsakič drugače pokaže. ne vem ali je bol točno v ritki al naj rajši kupim tistega, ki je kot duda in potem pokaže temperaturo.
 KATERI SO NAJBOLJ TOČNI????

Ti ušesni so kar dobri, ampak ker imajo naši pikeci full majhna ušeska, včasih ne izmeri ok. Če ima full vročine res takoj zazna. Na mojem je v navodilih narisano, da moram malo ušese potegnit navzven.
Jaz bi na tovjem mestu user posted image  peljala pokazat k P. SPloh, če se ta prehlad vleče že nekaj dni...ni vrendo reskirat, sploh, ker je letos veliko bronhitisa.

(odgovor članu urju)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?