gruška
|
Manca, ja, pri Piki sem uporabljala žličko, vilčko sem ji dala pa, ko je začela sama jest in je hotela jesti z vilico, tako kot mi... Scuba, saj glasuješ lahko za kogar hočeš, ni nobenga seznama (da bi bil tvoj G. "vmes")... Ti kar za najino glasuj: Dr. Ksenija Geršak JE ZAKON!!!!!!!! Drugač pa jaz vem, da imata vidva dva avta, ampak sem mislila, da če bi se na vrat na nos zmenile, pa ne bi imela L.R. doma ... Men tud un masaj (taprav) v knjigi ni bil všeč, je bil ta 100x boljši ... Manca, a veš da ko je bila naša Pika stara pol leta, smo šli enkrat na morje in je moj isto pozabil voziček dat v avto... nikol ne uganeš kaj sva naredila ... šla sva v Baby Center v Koper in kupila nov voziček ... saj se sliši, kot da serjemo denar, a ne? Ni blo čist tko... sem imela itak namen preg oglasa kupit en rabljen trikolesnik, ker imamo na morju tak teren (korenine,...), da z Peg perego marelo ne bi mogla nikjer vozit... pa sem rekla, da ene 30.000 SIT pa dam za rabljenega ... pa je bil v Babyju NOV (ABC Design) 22.000 SIT ... In tako smo imeli nov voziček .... Barika, mislim, da bo bolj Scuba tista, ki bo povedala kdaj pridemo v CE! A ne Scuba? Tannaya - vse najboljše tvojmu Mamuška - tud moj Tevž je imel že laringitis in je lajal za znoret... mu flixotid ni dost pomagal, je dobil ventolin... na srečo je trajalo dva dni in je bilo uredu... točno čez eno leto se je za dva dni ponovilo in čez eno leto spet... zdaj je na srečo že dve letu uredu (trkam) ... vem kako to zgleda... držim pesti, da se pozdravite ... Barika, mi mamo tud od Tiny love "Mozarta", ga je vidla Scuba in je bil njej tok všeč, da ga je še Lana dobila Ajtak, dobra si da si ga upala pustit samega, me je kar zmrazilo, ko sem to prebrala... pismu nikoli ne veš... ... jaz bi Tajo raje spečo nesla sabo gor, pa tud če se zbudi... saj ne da bi ful negativno razmišljala, ampak pri takih stvareh pa res nikoli veš... Potepinka, moja Taja tudi tlači obe roki v usta, ful si drgne dlesni in se slini... pa sta starejša dva isto počela že od 3. meseca, zobke sta dobila pa pri 9ih... jaz mislim, da je to trenutno najbolj priročna stvar, ki jo lahko da vsak trenutek v usta, kasneje bojo pa to igrače... ni pa nemogoče, da bi bili zobki, nekateri jih dobijo že pri dveh mesecih.... Ja, mi imamo tudi že nekaj let v praksi babje žure (trenutno pavziramo oz. se jih jaz ne udeležim zaradi dojenja)... se že veselim naslednjega (kadar pač bo...) Uživaj danes, fajn se načvekajte, samo da ne bo dež !!!!!!! Žirafa - hello, upam, da se kmalu pozdravite.... Košara - jaz jo bom dala okol petega meseca (ko bo že v napol sedečem položaju)... zdaj se mi zdi, da je itak fino v košari, ker je bolj toplo.... Ajd, šibam spat, NOČKO!!!!!
|