|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
9.2.2008 16:26:37   
sonchek
Barika..pa sta fajn parček..hihiiiiii

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
9.2.2008 16:59:08   
Laubica
Jaz pa imam našega v Brevi stolčku za hranit -mizico sem dala vstran naslonjalo nazaj -ima 6 naklonov in višina se nastavlja -tak da on uživa zdaj v tem -je kot v ležalniku samo večjemuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
9.2.2008 18:03:29   
scubadiver
ojla,
mi smo se spet cel dan potepali. Večino časa sicer v BTC-ju ker sva kupovala televizor. In ga tudi kupila. Se mi kr smeje ker imamo končno LCD televizor to kar sem si želela. super je.

Tanayya meni je tud vseeno kater dan. Nimam nobenih specialnih planov za drug teden. Gruška sej midva mava dva avta, tko da ni panike. Sam če jaz nimam nobenih planov gre moj s Land roverjem v službo, če pa ga jaz rabim, gre pa s cliom in meni pusti Land roverja. Problem je tud v tem, ker jest sploh ne znam zmontirat lupince s pasovi user posted image . Mava pač Iso fix in s pasovi je nisem še nikoli pripenjala.
Mamathea hvala ti še enkrat za namig za lekarno murgle. Sem dobila kremo user posted image

Lana "tepe" igračke ki ji binglajo iz ležalnika in zadnjič je eno uro opletala okoli z dudo na ketnici, ampak mislim, da jo je prijela čist ponesreč, ker jo je nataknila na prst. Ampak potem je uživala k nora in se igrala s tisto dudo.

Gruška velja, bom še jaz oddala kak glas če pravita z mamuško da si zasluži. Moj G itak dvomim da je vmes. če pa je, bom pa njemu dala glas ker je tud zelo fajn. Jah masaju pa res ne bi računala. Se mi zdi zelo fejst. SEm gledala slikce v knjigi od pravega masaja, pa ni tko fejst kot un v filmu user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
9.2.2008 20:56:42   
barika
Potepinka, vidim, da so ti že prilepile link od stolčka. Midva sma ga vzela zato ker je res nora cena: 9,99€ + pladenj 5€ (skor več kot stoluser posted image , pa še eno blazinico). V živo zgleda pa še boljš kot na sliki. pa čist k mizi ga lahko dama (brez pladnja), je pa fajn visok.... imam pa pri moji mami še en 8 let star brevijev stol (pa bo verjetno kr tam ostaluser posted image )

DScuba, sej maxi cosija ni težko samo s pasovi pripet, jaz najprej dam pas čez lupinico, ga pripnem, potem pa še samo zahaklam, pa je to to...
aja babnce (gruška, Scuba, jolly in ostale), kdaj pa pridete v Celje, bi lahko šle na kak čvek, ANEE???

Grem malo Trojo gledat.papa

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
9.2.2008 21:29:31   
manca
Danes smo bili torej na Bledu. Vreme je bilo super, samo moj pozabljivi možek je doma pozabil dati v avto še voziček...jaz sem mu pa to šele med potjo omenilauser posted image , saj sem bila jezna nanj že od zjutraj. In tako je nosil Majo kar v lupinici okrog (se je vsaj malo "nakvihtal"). Popoldne smo si pa privoščili še en sprehod skozi gozd.

Tintin, kje se pa ti ponavadi sprehajaš? Pa da te ne pozabim vprašati, kje si v Avstriji kupila bundo?

Mi gremo v Avstrijo ta teden. Če katera kaj rabi naj pove pa ji lahko prinesem. Gremo v Toysa, pa v City Arkaden, pa v Bipo (http://appl.bipa.at/downloads/pdf/FB_KW5-7_INTERNET.pdf).

Gruška: najlepša hvala za katalog. Mi lahko poveš če ti morda uporabljaš tisto vilico in žličko za otroke in kako si zadovoljna? Vsekakor mislim v bližnji prihodnosti kaj naročit preko tebe (sicer imam tudi starejšo sosedo, ki to prodaja, vendar mi je postala prav zoprna...mi potem ko kaj naročim vedno nekaj utruja kaj ima v akciji pa tudi kdaj bi spet imela predstavitev...sem jih imela že nekaj, pa jih imam dovolj)

Pa če je katera za, organiziram srečanje pri nas domauser posted image . Javite se interesentkeuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
9.2.2008 21:45:16   
kanarka
Ola

Sem uspela samo zadnji 2 strani prebrat. Ste res pridne. Meni pa na celi fronti zmanjkuje časa.

Tudi pri nas se ukvarjamo s prehladom že cel mesec. Prvo moj, potem tamala, nato jaz, za mano moja mama in zopet tamala, zdaj pa še enkrat jaz. In sesalec je zakon, čeprav kriči kot nora. Že od samega začetka sovraži fizioloko in sesalec. A bo sploh kdaj boljše?

Rokice...ful jih grize in sem se že tudi jaz spraševala, če bojo zobki že tukaj. Dude sploh noče, roke so ji zakon.

Igrače...vsak dan se s kakšno igrava, vendar so ji zaenkrat obrazi še bolj zanimivi.

Slinga pa še vedno nisem osvojila. Je že res skrajen čas, da ga začnem uporabljat. Jo tolk rada stiskam in lubčkam in v slingu bo to super izvedljivo.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
9.2.2008 21:47:57   
kanarka
Manca...najine imajo pa na isti dan rojstni dan. Samo moja je za 16 ur starejša od tvoje. Se je rodila malo čez polnoč.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
9.2.2008 22:14:12   
gruška
Oj, Kanarka, vidim da si "gor".... A se ti je javila una moja kolegica, ki je na dopustu na vašem koncu? Upam, da se kmalu pozdravite, da prehlad mine...

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
9.2.2008 22:30:34   
zirafa76
pozdrav po dolgem casuuser posted image user posted image

Pozdravcek od mene....me ze nekaj casa ni bilo, smo malo bolani, Izabela ima se vedno tezave z zlatenico, pa jetri, pa smo od enega zdravnika do drugega...jaz sem imela operacijo znamenj..so se jih kar lotli, tako da sem v sivih vsepovsod..imam ful znamenj, ampak je odstranil samo najhujse, pa se teh je dost...tako, da sem kar doma, tu pa tam gremo ven..Izabela je res uboga, imam celo skladisce zdravil..dvojne kapljice, trojne tablete...user posted image
..upam, da se bo popravlo...user posted image ker res ne bi prenesla kaksih tezav z njo...drugace pa so povedal, da ima razvojno stopnjo 6 mesecnega dojenckauser posted image user posted image , ker sama sedi, se dviguje, drzi glavo, gruli, se smeji sama seb v ogledalo, prijema stvari..v glavnem prava faca....moja ljubezen...

Jaz pa sem spet v nekem cudnem razpolozenju, vse me boli, brez volje, slabo pocutje, potim se ponoci..ne vem no, kaj bi lahko bilo...sem pa ugotovila, da mi nekaj lasje izpadajo...sem zacela spet zelezo jest, ker mislim, da je spet slabo....
V glavnem, nic fajnega pri nas...se pa veselim kmalu pridet domov za par tednov, da grem na cvek, pa okol...sam da okolje spremenim...

zdaj pa grem mal za nazaj brat...

pozdravcek vsem

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
9.2.2008 22:37:47   
zirafa76
se eno vprasanje..

Kdaj zamenjat kosaro zimsko na vozicku za letno verzijo??? Ali morajo samostojno sedeti ali ko je toplo????

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
9.2.2008 22:43:31   
mamuška
No, še ena kratka iz naših logov: tamali blaženos pi pri babci, ta velkega smo zadrogirali z dravili, "umetnimi" in domači, kajti in je FUL podvržen pljučnicam, pa vedno skasira eno sranje, na katergea ne prime noben user posted image , na koncu ga priklopijo na kisik, da se izmaže in jaz tega letos res NE BIuser posted image !!!!

Rokice: jaaaaaaaaaaaa, mamo, poznamo, cuzamo, 100, ma kaj sto, petso na uro. in GORJE jih ven vzet. A duda? Japajade!

Igračke: prijemlje od tega tedna, ko ima uradno 4 mes, korigirana starost 2mes in 1 teden. Prime, povleče k sebi in - požuli, poslini pogrize.  Tud jaz imam občutek, da si dlesni čoha, glede na to, da je imel prvi zobke pr 4 mes.....hmmm, upam, da ne, no! Se tudi obrne za zvončkom, zvokom, gorje če med dojenju kdo bluzi naokoliuser posted image je ko vrtavka. S petami se odriva kot velik, pide čez pol zakonske postelje ali od enega konca blazine do drugegauser posted image , skratka ne morš ga z oči spustit.

Stolčki pa to:  ga ni stolčka, ki bi bil primeren za 2, 3 4 - mesečnike. Imamo pri nas Prima Pappo, pa ni toerije, da je naš žabolin not. Se pa zadnji teden intenzivno trudi sedet, ga je tko hecno gledat, ko izgleda, kot bi se za nekaj držal in tišči glavo pokoncuser posted image user posted image Besedni zaklad je pa ulalala, pa akrobacije z glasom tudi. Če je v elementu, se lahko polulaš od smeha zraven. Predvsem me zdaj že odlično pozna in včer sem šla ob 22h s kolegicami na pijačo, zbudil se je menda 10 min za tistim, ko sem šla od hiše. Pa jebil priden. samo cel cajt je nekaj čekal. Pridem domov, pokukam v košek, me zagleda, - ej nasmeh za miljon evrovuser posted image user posted image Kar zavriskal je zrave, kot bi hotel rečt "Ohhhhh, samo da si doma!"

Grem pod kovter. Mirno noč!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
9.2.2008 22:44:28   
naraščaj
Hoj

smo bli danes 2x zunaj, je bil ful sonček in se je prvič spet drla (pa ni lakota) nimam pojma kaj jo daje. Popoldanski je bil brez drenja. Mah kr cvikam it sama.

Sploh ne vem kaj naj napišem.

Sem oprala vse cunje in jih nekaj celo že zlikala, sam kaj ko se koš že spet polni. To je prav začaran krog

Punce, a vas tut tak hrbtenica boli. Mene tok, da se mi že konc dneva kr rola od bolečin. Mate idejo kak si naj pomagam??? Zvečer komi čakam, da zaspi. in danes ko zakleto je tk dolgo jedla, je že zadremala vmes pol pa se zdrami in hoče še. No zaj že slabo urco spi in se ji grem kr pridružit

nočko vsem.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
9.2.2008 22:46:30   
gruška
Manca, ja, pri Piki sem uporabljala žličko, vilčko sem ji dala pa, ko je začela sama jest in je hotela jesti z vilico, tako kot mi...

Scuba, saj glasuješ lahko za kogar hočeš, ni nobenga seznama (da bi bil tvoj G. "vmes")... Ti kar za najino glasuj: Dr. Ksenija Geršak JE ZAKON!!!!!!!!
Drugač pa jaz vem, da imata vidva dva avta, ampak sem mislila, da če bi se na vrat na nos zmenile, pa ne bi imela L.R. doma ...
Men tud un masaj (taprav) v knjigi ni bil všeč, je bil ta 100x boljši user posted image ...

Manca, a veš da ko je bila naša Pika stara pol leta, smo šli enkrat na morje in je moj isto pozabil voziček dat v avto... nikol ne uganeš kaj sva naredila ... šla sva v Baby Center v Koper in kupila nov voziček ... saj se sliši, kot da serjemo denar, a ne?user posted image Ni blo čist tko... sem imela itak namen preg oglasa kupit en rabljen trikolesnik, ker imamo na morju tak teren (korenine,...), da z Peg perego marelo ne bi mogla nikjer vozit... pa sem rekla, da ene 30.000 SIT pa dam za rabljenega ... pa je bil v Babyju NOV (ABC Design) 22.000 SIT ... In tako smo imeli nov voziček user posted image ....

Barika, mislim, da bo bolj Scuba tista, ki bo povedala kdaj pridemo v CE! A ne Scuba?

Tannaya - vse najboljše tvojmu user posted image

Mamuška - tud moj Tevž je imel že laringitis in je lajal za znoret... mu flixotid ni dost pomagal, je dobil ventolin... na srečo je trajalo dva dni in je bilo uredu... točno čez eno leto se je za dva dni ponovilo in čez eno leto spet... zdaj je na srečo že dve letu uredu (trkam) ... vem kako to zgleda... držim pesti, da se pozdravite ... user posted image

Barika, mi mamo tud od Tiny love "Mozarta", ga je vidla Scuba in je bil njej tok všeč, da ga je še Lana dobila user posted image

Ajtak, dobra si da si ga upala pustit samega, me je kar zmrazilo, ko sem to prebrala... pismu nikoli ne veš...user posted image ... jaz bi Tajo raje spečo nesla sabo gor, pa tud če se zbudi... saj ne da bi ful negativno razmišljala, ampak pri takih stvareh pa res nikoli veš...

Potepinka, moja Taja tudi tlači obe roki v usta, ful si drgne dlesni in se slini... pa sta starejša dva isto počela že od 3. meseca, zobke sta dobila pa pri 9ih... jaz mislim, da je to trenutno najbolj priročna stvar, ki jo lahko da vsak trenutek v usta, kasneje bojo pa to igrače... ni pa nemogoče, da bi bili zobki, nekateri jih dobijo že pri dveh mesecih....
Ja, mi imamo tudi že nekaj let v praksi babje žure (trenutno pavziramo oz. se jih jaz ne udeležim zaradi dojenja)... se že veselim naslednjega (kadar pač bo...)
Uživaj danes, fajn se načvekajte, samo da ne bo dež user posted image !!!!!!!

Žirafa - hello, upam, da se kmalu pozdravite.... Košara - jaz jo bom dala okol petega meseca (ko bo že v napol sedečem položaju)... zdaj se mi zdi, da je itak fino v košari, ker je bolj toplo....

Ajd, šibam spat, NOČKO!!!!!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
9.2.2008 22:54:03   
gruška
Mamuška - ne zamenjat une opice v avatarju - tkole se jaz smejim, ko berem tvoje poste... boljšega avatarja si ne bi mogla izbrat user posted image user posted image user posted image

Moja Taja se tud tolk odriva z nogami nazaj, moram pazit, da se mi na previjalni ne zaleti v steno user posted image .... Glasovi in smeh pa ... tko kot si rekla: za milijon evrovuser posted image .... Scuba in Jooly sta priča, da je mala prava čveka, ju je tko "oblajala", ko sta prišli na obisk user posted image

Zdaj pa res nočko, moji že vsi spijo... mož se bo itak zbudu, ko bom zlezla v postlo user posted image ...........

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
9.2.2008 23:10:39   
Dajica
Cer!

Vceraj je uspel obisk na Rogli. Je bila tak dobrovoljcek, nic ni jokala, samo smejala se je in gledala naokoli, pa spet smejala. Cim jo je kdo ogovoril, je imela tisti ljubek nasmesek na obrazku.
Danes pa smo sli na dooolg sprehod, ji full pase, vedno zaspi v vozicku. Zvecer sva jo se skopala in zdej ze nekaj casa pancka.

Tudi Kaja daje rokice v usta in je potem cela mokra. Vsec ji je vrtiljak nad posteljo, jo dam pa tudi na igralno povrsino lezat (imamo isto kot Barika!) in gleda igracke nad sabo, maha in tolce z rokicami po njih, vcasih kaksno tudi zagrabi, ampak se mi zdi, da je vse to zgolj slucajno. Itak maha z rokicami in telovadi, tudi ce ni igrack nad njo. Jih pa full gleda, ampak kot sem ze rekla, se mi zdi, da jih ne tolce zavestno.

Za lazjo in lahko nocko pa vam Kaja posilja nasmesek in poljubcek!

user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
10.2.2008 8:18:26   
tintin
manca: bundo sem kupila v Mangu, imajo jih pa še ful povsod, ker imajo do 70 znižanje na zimsko robo.
Sprehajam se pa ponavadi po Kranju. Ker živimo na Planini (pri Sparu) naredim krog do mesta in potem čez prešernov gaj nazaj proti Primskovem. Lahko greva kdaj tudi skup vozičkatuser posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
10.2.2008 8:19:20   
tintin
aja, mi smo tud bli v City arkaden. Imajo fajn previjalnico in dojilnico.user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
10.2.2008 9:26:38   
scubadiver
Dobro jutro punce,

sem skuhala eno kavo posebej za novembrke. Sem se kr namčila s peno

user posted image

Joj zdej se pa že Lana oglaša. se javim kasneje

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
10.2.2008 9:42:18   
Mamathea
Dobro jutro

Vau scuba super kavica, res lepo izpisano na peni, si se res zelo, zelo potrudila, tk da sem si šla na hitrco kr en čajček privoščituser posted image user posted image user posted image . Hvala vam za vse nasvete glede prehlada, jaz sem si masko tud kr naprej menjavala in sem jih porabila najmanj kakih 30 kom. pa roek si tudi nonstop razkužujem, pa moj možek tudi, ampak je mali vseen fasal prehlad kljub vsem zelo poostrenim higiesnko-razkuževalnim ukrepom. Pa stanovanje smo veli zračli, seveda ne takrat, ko je bil Tijan v sobi.... No pa sej zdj gre prehlad počas na bolje, smo pa tudi vseen zunaj, saj je zadnje dneve tako lepo sončno, da bog ve kdaj bo spet tako.
Naš Tijan ima zadnje dneve rokice nonstop v ustih, včasih si kr obe tlači v usta naenkrat in je tudi zelo, zelo posrečen pri tem početju. Sam zdaj že dva dni fl je ponoči, sploh se noče odklopit od zize in se zbuja na 2,5 ure, pa mleka je dovolj saj kr samo ven teče, tud ko ne ziza... Joj, joj js sem že čist izmozgana, ko mu kr naprej dajem za jest, pa sej samo hranjenje je zakon sam ko pol kupčka ne podre in ne podre.... pa ga nosim naokol po spalnici kake pol ure al pa še več, pa še vedn ni kupčka in včasih ga pač dan potem spančkat brez kupčka.
Zdaj je naš pikec mal zadremuckal zato grem mal popsravit po stanovanju saj imam pravo bombo.
Lepo nedeljo želim vsem, krasno se imejte in uživajte.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

Neposredna povezava do sporočila: 2644
10.2.2008 9:42:35   
manca
Dobro jutro

No, mi smo pokonci že od sedmih...Maja namreč ni hotela več spatuser posted image . Zvečer je zaspala po kopanju in je spala komaj 6 ur (ponavadi spi kar 9,5 ur v enem kosu brez dojenja)...potem je bila pa preostanek noči kar naprej priklopljena name..očitno punca raste in rabi veliiiiiiiiiko mlekauser posted image . Posledica noči pa je zaspana mami. Ah, saj bo bolje ko bomo šli mal na sončka se zmigat.

Tintin, hvala za info glede Avstrije. Se pa lahko enkrat zmeniva za sprehod z vozičkiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2645
10.2.2008 11:14:30   
nicolina
Dobro jutro,
scuba hvala za kavico. user posted image
No, naš prvi izhod z user posted image  je super uspel, je bil fajn žur, sva bla do 2, pa še naplesala sem se. user posted image  Joj, pounce, prav to sem rabla, mal za sprostitev. user posted image
Tin je bil ful priden, skos je spal in ko sva ravno prišla domov, se j zbudil, se napapcal in zaspal nazaj. Pol sva oba potegnila do 9.30. Kot bi vedel, da mami rabi mal več spanca. user posted image  Bravo, zakladek moj.

Žirafa, pozdravljena. Upam, da bo z vami vse ok. user posted image
Kanarka, tudi vam želim, da se čimprej pozdravite. user posted image

Vsem želim lepo nedeljo, sej sem sigurno še kaj pozbala, ampak Tin me kliče... user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
10.2.2008 11:22:24   
potepinka
Dan

Na hitrco se javim danes je Mark star 3 mesece in mami časti z eno tortico

user posted image

Se kasneje še javim

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
10.2.2008 16:19:42   
kanarka
Gruška...sva s tvojo prijateljico na vezi. Sicer se še nismo srečali, ker nisem imela časa, ampak smo se dogovorili za kavico po 13., ko bom malo lahko zadihala. Namreč smo v enem projektu, zdaj pa še bolezen in se mi ni shodilo.
Ti poročam, kakšna bo kavicauser posted image

Dajica user posted image , mate pravi biserček

Naraščaj...mene pa lopatica ful peče. Zraven sicer potem razmigavam in telovadim, da je malo boljše.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
10.2.2008 17:24:57   
scubadiver
Ojla punce,

Potepinka in Mark vse najboljše vama želim ob malem jubileju user posted image

user posted image

MI smo se danes spet malo potepali po sončku. Smo bili na Gradiškem jezeru pri Lukovici. Nisem sploh vedela da tam obstaja jezero. So ga naredili ko so gradili avtocesto. Ampak se sploh ne vidi da je umetno narejeno. Prav lepo v naravi je. Okoli jezera pa 4 kilometre dolga makedamska peš pot. Krasno je blo. smo šli še z enimi prijatelji, pa potem še na kosilo in smo malo prej prišli domov.
Vidim da vse bolj pohajate, se danes ni nič kaj dogajalo tle gor? No pa sej v takih lepih dnevih bi blo res greh čepet pred računalnikom :)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
10.2.2008 17:25:46   
DEBELUŠKA30
Žirafa, user posted image user posted image user posted image  za tvojo princesko, res je že velika punca!
Pa še nekaj Žirafa, jaz se ravno tako počutim, kot si opisala, res da ne vedno ampak od časa do časa in grem prav jutri v lekarno, če imajo kakšne vitamine za boljše počutje. Od decembra sem že v tretje fullll prehlajena, prej pa nisem bila tri leta user posted image ! Če kaj dobim za "moč" ti sporočim!
Naraščaj, mene tud hrbtenica boli, ko pri norcihuser posted image , pa si očitam, da je to od mojih kilogramov, pa očitno ni user posted image ?

Mi smo se včeraj cel dan spet potepal, danes pa imeli družinsko kosilo pri nas doma, tako da sem bila cel dopoldne za "šporgetom" user posted image , povrh pa sem še fullll prehlajena, sam je**ga, če sem pa obljubila, da bo južna pri nas. Saj je blo prav fino, sam sem pa tko crknjena in nismo šli nič ven user posted image !

Vsem ki praznujejo: VSE NAJBOLJŠE user posted image !

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?