muki1
|
Evo, pa je minil vikend. Na kratko. V četrtek smo šli po nakupih v MB. Europark. Sva letala ko dve teleti tam. Eh, z deco nakupovat...ja, paja, seveda. Puncama smo malo obnovili garderobo, je bilo že potrebno. Pa take nore razprodaje sem še ujagala. Neži sem kupila eno obleko, ki je bila z 5 ojrov , pa Ivi sem kupila ene take frajerske hlačke za 2 ojra, res noro. Sem mislila, da ni več nič razprodaj, saj v bistvu smo bolj za pomlad imeli v mislit kupovat. Pa majčke sem jima nabavila, mata neke uboge, pa kape, pa neka darila( za enga dojenčka, ki ga še nismo šli gledat, en rojstni dan...). No, pa malo smo se poigrali. V petek je prišla sodelavka z vabilom na poroko, smo planirali, da malo posedimo, se razgovorimo, pa nam je Neža zašujštrala načrte, ker je meni nič, tebi nič zakuhala na 38,6 . V soboto je bila Neža okej, ampak vseeno smo jo pustili pri babici in se šli sami malo nahodit in nakofetkat dopoldan. Popoldne smo pa bili vabljeni na en rojstni dan in glede na to, da o Nežini bolezni ni bilo ne duha ne sluha smo kar šli. Sem prej klicala in rekla, kakšno je stannje, pa so rekli, naj kar pridemo. No, Neža je bila kot da ni nič, pa še čarodej je prišel in otroci so uživali. Danes pa smo se malo nahodili ob Muri in nabrali zvončkov. Neža je čisto okej. Ne vem, kaj ji je bilo, res ne.... in to je to, zdaj pa s polno paro, imam dela v službi, da mi gre na kozlanje. Napovedujem, da se bom res malo javljala.