|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
9.2.2008 22:10:14   
muki1
Lina, kako kaj v NY? Nazadnje ko sem te brala, ste imeli 20 stopinj.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
9.2.2008 22:10:31   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: moci

O Ledenka a sem te končno ujagala? Ti si še vsa zimska, jaz pa še samo o morju razmišljam user posted image .

vidiš, usojeni sva si user posted image

Le kje bi se midve srečali? Kakšen Zoo je edino, kar mi pride na misel..... user posted image

hmmm ... v dubaju? user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
9.2.2008 22:19:49   
Anonimen

Lina, kako kaj v NY? Nazadnje ko sem te brala, ste imeli 20 stopinj.

Trenutno, 6 stopinj, megla, dež....vreme za crknit dolgočasno......

Drugače pa se skoz kaj dogaja.......boš mogla kar sem pridet, če češ vse vedet.....

Jest sem sam srečna, da sem videla mr.Cloonija, zdej moram sam še Bon Jovija kje srečat, pol grem pa lahko domov....

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4353
9.2.2008 22:23:30   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Jest sem sam srečna, da sem videla mr.Cloonija, zdej moram sam še Bon Jovija kje srečat, pol grem pa lahko domov....

na katerem drevesu si visela, da si ga videla? user posted image  al se te je tvoj dragi usmilil in te pod roko vodil, da si ga spoznala?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
9.2.2008 22:26:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

na katerem drevesu si visela, da si ga videla? user posted image  al se te je tvoj dragi usmilil in te pod roko vodil, da si ga spoznala?user posted image

draga moja, pri koritu sem se se slinila.......sem pa jaz Tristana pod roko vodila, pa so se me vsi usmilili....je še njegov bodygard rekel, da je to najbolj vesel obraz kar ga je kdaj videl........

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4355
9.2.2008 22:32:18   
lucika
evo še malo mene...

anč, drži se. sem ti hotela napisat, na dolgo in široko...pa ne bom, ker je že muki. se popolnoma strinjam s tem.

danes smo dopoldne uzivali na sončku, sred dneva uživali na sončku, popoldne pa letali po trgovinah in gledali ploščice...koristen dan je bil:) včeraj sem pa cel dan čistila našo hišo, sem se sama sebi zdela ful pridna:)

frrr, ne razumem, zakaj bi jaz rabila ploščo s tremi plini in na ful elektriko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
9.2.2008 23:40:12   
mis
Čer!

Ko berem tele vaše trmice in plezalčke... Naša je občasno trmica. Vedno hoče v trgovini kruh, ko vidi vrečko od kruha tisto rjavo. Pa ji ga dam. Danes ga je pa ven pljuvala, pa nisem več dala. Pa je pozabila, pa spet vidla, pa dretje, ampak pozabi in se jo da kar zamotit. Dom tudi če kaj hoče jo hitro zamotim. Zaenkrat.

Bi si pa včasih želela da je bolj samostojna. nikamor ne gre sama, nikamor ne pleza (no, to se mi zdi ok). Vedno moram bit zraven, če bi šla v drugo sobo. Nikamor sama. Me prime in moram z njo. Tako da sem ful vesela če jo kdaj prime in gre sama kam.

Sicer imamo pa že dober teden noro zbujanje in potem kašjanje 1 uro skupaj. Smo vsi kot zombiji. Ne sme antibiotikov in kakršnih koli zdravil, zaradi koprivnice, v ponedeljek greva dat kri za teste alergije.

Noč!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
10.2.2008 0:26:58   
tasha23
Draga anč, kako te razumem, čeprav sta že dve leti mimo se vsega tako živo spomnem, da velikokrat jočem, na srečo je z mano gael, ki poskrbi, da se tudi veliko nasmejem.

Spet jočem, ker točno vem kaj pomeni. Ne obupaj, boš vidla, da vama bo ponovno uspelo in tokrat bo Tristan postal starejši bratec malemu sončku... kmalu prav kmaluuser posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
10.2.2008 0:28:03   
tasha23
Aja, moj mali ima RDEČKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baje posledica cepljenja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
10.2.2008 0:32:10   
tasha23
V glavnem nismo kužni, je pa pikast in nič lepo za videt user posted image user posted image  Mali je živahen 100/h, non stop lačen in za nameček smo dobil 2 nova zobka včeraj...

anč user posted image user posted image user posted image  hudo mi je res...

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
10.2.2008 8:36:57   
Arabela
Dobro jutro!

Sem kar malce pomirjena ko sem vas brala ker vidim da so vsi naši malčki pravi navihančki in trmarčki...user posted image user posted image user posted image

Vam po pravici povem, da komaj čakam da je konec vikenda, ga prav ne maram ko atija ni doma... mam že poln kufer vseh, mojih staršev, tašče,... ampak cel dan z malecko pa sama tudi ne morem biti, čeprav po pravici sva takrat najbolj mirni...user posted image

Lepo nedeljo vsem... uživajte s svojimi domačimi...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
10.2.2008 14:10:52   
mis
Dan

Naša je pa danes tako pridna. jo moram hitro pohvalit. Danes že boljša noč. 1x smo jo morali mirit zaradi kašlja, pol je pa spala v posteljici do 6:30, pol pa še eno uro pri nama. Lepo se igra, smeji... Pri maši je celo mašo zdržala pri atiju v naročjuuser posted image  Zdaj je pomagala kuhat, lepo je jedla, ati jo pa spat daje. Čez vikende gre vedno malo kasneje, ko smo doma skupaj.

Midva pa tud počivat...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
10.2.2008 14:15:03   
mis
Tasha, ga rdečke kaj srbijo?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
10.2.2008 14:16:08   
mis
Arabela, res svaka čast da si toliko sma z malo. Po 14 dni skupaj. Dobro je da imaš pomočnike okoli, čeprav jih imaš včasih dost, ane. Ampak brez njih bi bilo pa tudi težko.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
10.2.2008 18:48:07   
vava
oj
*anč* najprej tebi en velik user posted image  in user posted image za pogum. drži se, me smo s tabo!

Zadnji teden pa mi nimamo sreče z vremenom. Čez teden je bilo v lj. kar naprej megleno in čudno (vsaj dopoldan), se v petek spokamo iz sončne ljubljane in že na škofljici spet vse oblačno in megleno. In tako cel vikend. Komaj komaj je sončku kdaj pa kdaj uspelo malce porajcati.

Včasih mi kar paše, da naš mulo še ne hodi in skače okoli, ko berem o podvigih vaših srčkov. Saj po riti in po štirih je tudi hiter, ampak da bi ga po lojtrah in štedilnikih lovila ... user posted image  Po drugi strani pa ... user posted image
Ne vem kdaj je nehal vtičnice raziskovati. Je imel take, da se je pridrsal do stene, stegnil prst, žugal in govoril "nae, nae" (tako je oponašal nas, ki smo govorili ne!), v istem momentu pa je imel roko že čisto zraven ali celo v štekarju. Potem smo pa na čisto vse vtičnice (tudi pri obojih starih starših) namontirali varovalke. Take pokrovčke, ki se dajo notri in se na ven nič ne vidi, sveti, pokriva ali karkoli drugega zanimivega dela. Nismo več letali za njim in se je počasi nehalo. Sicer smo bili v dilemi, če bi se navadil, da ni nič hudega in kje vtikal prstke, kjer ni zavarovano, pa smo dosegli ravno to, da ga stvar več ne zanima.
S trmo sicer težav nimamo, vsaj ne z metanjem po tleh (se precej boji pasti) pa tudi s cepetanjem in podobnim ne. Včasih se zmišljuje kaj bi jedel. Sploh pri babici, ko ima na mizi kosilo in steguje roko in kriči nana (ker vidi na pultu banano). Banano "seveda" dobi, 2x ugrizne in se dere lada (čokolada), potem zmeče po tleh kruh in mandarino in se loti kosila, ki ga je imel na mizi od začetka. Potem pa kaže kdo mu mora dajati za jest (1x babi, 1x dedi) in drugemu sploh ne odpre ust....
Doma imamo kuhinjsko nišo in drugih stvari ne vidi in ne dobi. Pa kar lepo je. Hoče pa najin nož in vilice. Noža mu nisva hotela dati in je bil cel halo, potem pa sva mu kupila plastičnega in je nanj ves ponosen in za najinega sploh ne teži več.
V vrtcu pravijo, da s hranjenem sploh ni težav.user posted image
No potem pa bodi pameten. Čisto očitno je, da naši fantiči in dekliči točno vedo kaj lahko, na kakšen način pri kom dosežejouser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
10.2.2008 19:05:28   
Arabela
Hojla!

Preživele lep vikend?! Naša malecka je danes tudi lahko pohvaljena, ni nič nagajala...user posted image user posted image user posted image .. zdaj sva že skopani, povečerjali bova zdaj, potem pa jo bom poskušala dati spat, saj je ćez dan spala le slabih 45min... ampak nič ne izgleda zaspana..user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
10.2.2008 20:57:56   
piskot
cer.

evo mi bolujemo. spet ima mal vrocine, je pa cist crknjen. vceraj sem mu ob polnoci dala calpol, da smo vsaj do 4 potem spali z bujenji na eno uro. pred tem se mi je zbujal na vsake 15 minut. pa noce nic pit. zgleda da ga boli grlo in noce in noce in noce. kaj cem, zlivat mu ne morem v usta. ker ima ful rad kompot, sem mu ga pa skuhala in je danes pojedel vsa 3 jabolka kuhana noter. vsaj nekaj tekocine.

sicer naju je pa danes cisto sokiral. smo gledali albume, pa je na sliki zagledal od prijateljice hcerko, ki je ni videl ze najmanj en mesec. pa tudi sicer se vidita tako enkrat mesecno. in je tako suvereno pokazal nanjo in rekel "ajda". sva ga kar malo debelo gledala. sicer ful ponavlja vse besede, ampak to je bilo pa vseeno nepricakovano.

pa novo ljubico ima. je dobil eno staro knjigo od sneguljcice in zdaj hoce vedno "gulči" in potem odpre knjigo in zacne sneguljcico ljubckat. svasta.

trma auuu, polno tega. sploh zadnje dni, ko je se bolj tecen zaradi prehlada. zdaj mu popustimo, ker je revcek bozcek ... me zanima kaj bo potem ko se pozdravi. ati pravi da je komandant stane.

anc ampak to je pa prav kruto, da te pustijo potem toliko casa cakat. user posted image

mis celo maso? ni sans, nas ni nikoli niti 5 minut pri miru. no edino kadar pogleda tista dva svoja pajaca na tv, pitch in potch al kaj sta ze.

lina sem sla malo pobrskat kaj pocnete v ny. vidim da uzivate sto na uro.

vava nas pri babici poje vsaj se enkrat toliko kot doma. ker je tam zgleda bolj cool vzdusje. s priborom pa nismo nic pridobili, ko je dobil svojega. moje vilice so se vedno boljse. tako kot tudi moj mobitel ... zdaj mu pa ati namerava dat ene kljuce za igrat. pa dvomim da bo vzgalo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
10.2.2008 20:58:29   
pikapolona2
čerrrr,

mi smo preživeli lep dan. Smo imeli obiske s štajerske pa smo dobro papcali....šli na dolg sprehod in ko smo se vrnili v hišo jst začnem kihat in oči me začnejo srbetuser posted image user posted image ...jah pomlad je tu in leska je očitno že v polnem razcvetu in alergija se je začelauser posted image .

Zdej pa moj gleda kako fušajo zvezdeuser posted image user posted image user posted image ...jst pa mal srfam.
Lep začetek tedna!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
10.2.2008 21:08:09   
muki1
Evo, pa je minil vikend.
Na kratko.
V četrtek smo šli po nakupih v MB. Europark. Sva letala ko dve teleti tam. Eh, z deco nakupovat...ja, paja, seveda. Puncama smo malo obnovili garderobo, je bilo že potrebno. Pa take nore razprodaje sem še ujagala. Neži sem kupila eno obleko, ki je bila z 5 ojrov user posted image , pa Ivi sem kupila ene take frajerske hlačke za 2 ojra, res noro. Sem mislila, da ni več nič razprodaj, saj v bistvu smo bolj za pomlad imeli v mislit kupovat. Pa majčke sem jima nabavila, mata neke uboge, pa kape, pa neka darila( za enga dojenčka, ki ga še nismo šli gledat, en rojstni dan...). No, pa malo smo se poigrali.
V petek je prišla sodelavka z vabilom na poroko, smo planirali, da malo posedimo, se razgovorimo, pa nam je Neža zašujštrala načrte, ker je meni nič, tebi nič zakuhala na 38,6 user posted image .
V soboto je bila Neža okej, ampak vseeno smo jo pustili pri babici in se šli sami malo nahodit in nakofetkat dopoldan. Popoldne smo pa bili vabljeni na en rojstni dan in glede na to, da o Nežini bolezni ni bilo ne duha ne sluha smo kar šli. Sem prej klicala in rekla, kakšno je stannje, pa so rekli, naj kar pridemo. No, Neža je bila kot da ni nič, pa še čarodej je prišel in otroci so uživali.
Danes pa smo se malo nahodili ob Muri in nabrali zvončkov. Neža je čisto okej. Ne vem, kaj ji je bilo, res ne....

in to je to, zdaj pa s polno paro, imam dela v službi, da mi gre na kozlanje. Napovedujem, da se bom res malo javljala.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
10.2.2008 21:39:34   
borovnicka
Oj!

Preživeli lep podaljšan vikend.

V petek smo se kulturno udejstvovali v prešernovem mestu, včeraj in danes pa smo se sankali na Jezercih pod Krvavcem. Maledva sta ful uživala, se vozila z lopato, (Tjaš je bil sicer jezen, ker še ne zna samuser posted image ) in s sankami. imeli pravo idilo.

Tjan je zaradi svojih flekcev dobil Claritin in mazilo - sum na alergijo.user posted image ...nas čakajo še preiskave, Tjaš pa spada v kategorijo plezalcev - itakuser posted image .

Altati - tako kot vaš Bled izgleda tudi naš, tako da sva se odločila, da ne hodiva v bližino jezer. Zadnjič smo optimistično hoteli okrog jezera v Preddvoru, pa je bilo samo dretjeuser posted image .

Piškot - pozdravite se čimprej, mam jest drug teden že počitnice tako da gremo lahko sneg iskat.user posted image .. močno dvomim da bo kje v dolini.

Pozdravljam ostale.

Vas berem, pa vidim, da me itak ne pogrešateuser posted image   potem pa pride nekaj vmes pa ni časa. V službi pa itak ne morem na netu viset.user posted image

Do sedaj smo prespali dve noči!!!!!!!!! Čakamo tretjo. Drugače pa ponoči malo stokamo ali pa smo žejni,...

lep delovni teden.user posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
10.2.2008 22:11:51   
tasha23
Punce moje moj mali kar posrečen tako pikast, na srečo ga nič ne moti edino ga malo sklepi bolijo in zato uživa v vozičku. Danes smo bili celo na dveh dolgih sprehodih in obakrat je zadremal, ko pa prdemo domov HOP je takoj pokonci user posted image

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
11.2.2008 10:05:10   
Lu
Živjo in nas!

Najprej anč. Kot so ti že vse rpedhodnice povedale, drži se. me smo s tabo. če rabiš kaj piši, kliči,... Je pa res mogoče bolje tako, kot da bi bilo kaj narobe.

Sem pa danes doma. Oz. sem bila celo uro na šihtu user posted image in so me klicali iz vrtca, da Maja kuha. In tako smo zdaj doma in čakamo pop. ko začne delat P.

Čez vikend je kuhal Tian. Zobki. Ima tako, da je prav bogi.

Sem imela pa v petek napad migrene. Punce men se je rolal. Jaz sem od bolečin jokala. Pr porodu nisem. Zbruhala sem vse kar sem popila. Začelo se je pa spet z isto liso čez oko, ko nisem nič videla, pa mi ni potegnilo, da se pripravljalja. Z mulci sem bila na enem roj. dnevu ( mojga ni bilo doma, je šel čoln zalaufat ) in že tam se je začelo. Ampak kot sem rekla, samo tista lisa. Sem prišla ob 19 domov, dala Tiana spat, Majo skopala pol se je pa začel. Punce 5 ur. Noben tablet mi ni prijel. Najprej sem vzela Lekadol, potem Apaurin in šele na koncu Naklofen. Vse sem zbruhala. In danes se še sama odpravim k moji P po tablete za vsak slučaj. Se mi zdi pa resnično zelo čudno, ker skoraj nikoli nisem poznala glavobola, zdaj poznam MIGRENO user posted image user posted image

Tako. Toliko od mene. Zdaj me pa Maja podi dol.

Čau do kasneje drage moje.

Sem vas pogrešala user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
11.2.2008 10:10:18   
pikapolona2
Lu ješ kakšne nove kontracepcijske tablete....moja frendica ni nikoli poznala glavobola ko pa je začela jesti tabletke je dobila takšno migreno kot jo opisuješ ti......pa kar pol leta ni pogruntala...bla na vsemogoče preiskavah dokler se ni spomnila sama in je nehala jest KT in nato je bilo OK.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
11.2.2008 11:30:16   
Lu
Pikapolona novih KT ne jem. Je pa res, da jih jem po 3 letih. Ampak iste. Mogoče je pa za prenehat, kaj pa vem.

Vam še eno štorijo povem. Zdaj prodajam en kup oblekc, ker če bomo še kakšnega imeli bomo že nove stvari nabavili, pa opremo in itd. Pa me kliče en Štajerc pa reče a oblekce prodajate, iz kje ste in potem mi model prbije, če bi se šli jaz,on pa njegova žena malo  hopa cupa!!!
Pa kaj je folku danes. Sem ga samo najurla in odložilauser posted image A sem mal čudna user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
11.2.2008 11:58:09   
Lu
Pa še slike maškarc sem vam dolžna.user posted image

user posted image

user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?