|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
11.2.2008 12:48:15   
Clody
Evo, nas, še vedno doma, da znoriš. Vročine ni več je pa miljon sluzi in do konca poln nos, zatečena sluznica, kašelj do bruhanja. Oh ta naša mala jokica. Mami gor, mami dol.
Sem se pa prepričala, da pogrete kamilice, zavite v brisačko in položene na Nejčev trebuh RES pomagajo.

Čakam, da se zbudi, da šibava na zrak, čeprav malo piha, ampak je treba. Če bo sploh hotel hodit, ker je zjutraj tako padel na rob škarpe, kri iz nosa in spet smo imel največjega reveža.

Lu, ti si res čudna. Takale ponudba se pa ja ne zavrne!user posted image

Tasha, kar rdečke, pa sej ne morš vrjet. In zakaj potem ta cepljenje. user posted image

A to kar pišete: plezanje nevem kam, želja po skokih v jezera, glb, a to mene še čaka??
Trenutno vem, da nima takih želja, ker ga še okopat ne morem brez solz.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
11.2.2008 13:05:22   
psaša
No, jaz sem že doma. Je mali v vrtcu zakuhaluser posted image user posted image . Po moje so spet zobki. Še dobro, da imamo popoldne P.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
11.2.2008 13:24:51   
Anonimen
Tinkara tudi doma, učke vnete, pa dajem Tobrex.........razen polnega noska in občasnega kašljanja zaradi nabiranja smrklja, pa drugega  HB ni!
Se mi je pa danes že s kavo polila (dobro, da je bila mrzla), pleza in se steguje, potem pa leti vse kar dosežeuser posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 4378
11.2.2008 14:28:44   
Lu
psaša očitno sta se našadva zmenila user posted image Midve greve zdajle na pregled, potem pa po malega v vrtec in direkt domov.

Remy res dobro, da je bila kavica mrzla. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
11.2.2008 14:46:33   
Anonimen
helu

pa kaj je zdaj tole v Sloveniji ? A bo rekordno leto bolnišk ? Moj nečak in sestra sta tudi obležala, pa še kolegica, pa še sestrična...mislim, svašta....

Mi smo zaenkrat še vedno b.p....Imamo pa mrzlo, minus 11 stopinj, pa veter....ampak sončno, brez oblačka, čisto plavo nebo..

Včeraj smo imeli zjutraj plus deset, sončno, brez oblačka...in dveh urah se je tako zoblačilo, potemnilo, ohladilo, prišlo na minus 5 in začelo snežiti. Potem pa spet sonček, brez oblačka....samo veter je pa pihal sto na uro...noro tole.......

Drugače pa tudi mi plezamo vsepovsod kamor sežejo rokice in nogice....imamo eno pručko in tisto nosi po stanovanju..

Pa ful mi je smešno, ko tako govori: kuga kuga, dej dej, by by, hvala, žoga,....intd....pa tisti glasek otroški....ah, sej sem smešna sej vem...

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4380
11.2.2008 15:24:42   
mis
Sem še v šoli, počasi končujem. Danes sva šli dati kri za alergijo. Pa bi ji morali iz žile vzet, ker so jo več rabili. Pa čim ji je tam roko prijela je začela tulit, iz žile kri nipritekla, tako da ji je pol ene 5 minut iz prstka stiskala kri da jo je dovolj nabrala. Ah, kako je tulila. Pol je bila pa tak občutljivček celo dopoldne. Samo padla je in jok. Za vsak drek. jaz pa že pred službo noro utrujena. Pa 1x mi je danes prvič trebuh otrdel, sem se kar mal ustrašla. Popoldan moram mal počivat če bo šlo.

Lina, -11 imate? Brrrrr.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
11.2.2008 15:30:27   
Anonimen
Mis in Arabela - počivat jasno ? user posted image user posted image

Je pa kolegica rodila prejšni teden ( 2.2. ), punčka - TAMARA. Prvič je rodila 5.10.2006 !!!  Moram samo izrazit čestitke mamici in očku !!!!  

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4382
11.2.2008 15:43:41   
Clody
Lina, vrtci delajo svoje, nimaš kej! Naš 1 leto ni bil nič bolan, niti prehlajen, zdaj pa non stop neki. Sem pa dons med vozičkanjem opazovala kako imajo otroke oblečene (kot medvedi smo bili vsi) in se spomnla na nagce v parku, kamor hodiš!user posted image

Mis, celih 5 minut!! Uuu revca, to je mogla jokat, naš bi tud. V čakalnicah ne pisne, se crklja in malo hodi naokoli, ampak kuj ko čez vrata stopva pa alarm prve stopnje.

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
11.2.2008 15:44:06   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

V četrtek smo šli po nakupih v MB. Europark.

Jaz sem bila tudi z malecko v četrtek v Europarku...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
11.2.2008 15:46:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Lina, vrtci delajo svoje, nimaš kej! Naš 1 leto ni bil nič bolan, niti prehlajen, zdaj pa non stop neki. Sem pa dons med vozičkanjem opazovala kako imajo otroke oblečene (kot medvedi smo bili vsi) in se spomnla na nagce v parku, kamor hodiš!user posted image

se mi je zdelo, da nekdo misli name, ker se mi je kolcalo....user posted image user posted image

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 4385
11.2.2008 15:46:57   
Arabela
Midve pa sva bili danes pri frizerju... in je mala imela pravi histerični napad, živčni zlom.. .ej kako je to jokala.. .ampak postrićt jo je bilo treba, ker so ji laski že lezli preko okic... no zdaj pa je mirna in postrižena ko fantek... ja kaj čemo, če pa noče špangic nosit...

Pa mami si je tudi postrigla lase, so mi že šli pošteno na živce...
Zdaj pa imam pregled pri moji g... ob 17.30.. kar malce pozno, oči pa imam komaj odprte, ker seveda nisem ponoči spala...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
11.2.2008 17:10:55   
mis
Arabela, slikico Katarince postriženeuser posted image

Dobro opravi. Joj, kako se bliža tvoj rokuser posted image . Jaz imam pa v četrtek že morfologijo. Se mi zdi da res drvi čas.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
11.2.2008 20:22:21   
mis
Se mi zdi da se bo treba odklopit od interneta ker imam občutek da sama s sabo čvekamuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
11.2.2008 20:34:21   
moci
čer, pa je spet nov teden. zoja danes ni jokala, ko jo je ati oddal v vrtecuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
11.2.2008 20:39:48   
@lina
Ojla!

Čisto na kratko se vam javim, pred gospodinjami user posted image

Mi smo se včeraj potepali, smo se odpravili malo v štajerske konce, da vidimo, če je tam kaj snega, zanimivih igral in dobrih gostilnuser posted image  Pa smo vse troje našli user posted image
Domov smo prišli ob 18.30, v peti brzini smo pripravili večerjo, kopanje in spanje, potem sem jaz še likala, prala, sušila kot bi mela adrenalinsko injekcijo v ritiuser posted image

Danes sem spet podaljšala malo v službi... Konec februarja se nezadržno bliža, vse moram zaključit v roku enega tedna, zato sem danes izkoristila, ko je bil oči doma in je lahko šel po otroka v vrtec. Zdaj on nekje sestankuje, tamala dva spita jaz pa tu gor.

Lu, da te ne bo ta psiho še kaj nadlegoval, kot je mis?  Kako kaj otroka? Maja še kuha? Pa tvoj glavobol? Pa maškarce so tolk luškane...ampak veš, da se jima res mali vražički smejejo iz oči?user posted image

Mis, ti pa res počivat... Pa zadnjič sem pozabila vprašat, ko si omenila, da sta imeli karambol - a je bil res samo trk, z vama si napisala da je vse v redu, je avto kaj poškodovan?
In že morfologija te čakauser posted image

Clody, a ne bi morala kamilice polagat višje gor, na prsiuser posted image  Upam, da se pa zdaj res čimprej pozdravite! In psaša,  vi tudi!¨

Remy, nočem pikat, čist resno te sprašujem, ker si me zadnjič prestrašila s tisto kontraindikacijo za Tobrex, šla sem brat, zaradi borove kisline je kontraindicirano pri otrocih manj od treh let. Uporabljala sva kapljice do sedaj samo Jure in jaz, Matjaž ni imel še težav, pa me zanima, a tebi jih je P predpisal?

*Lina* - kaj pa pomeni ta ohladitev pri vas? A to bo vparih dneh k nam prišlo, al kaj? Jaz sem pa že tuhtala o prvih spomladanskih delih zunajuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
11.2.2008 20:45:12   
mis
Ja, res je bil nežen trk. Jaz sem spregledala glavno cesto in prepozno začela bremzat, tako da sem s sprednjim delom avtomobila pritala na glavni cesti in se ustavila, gospa ki je prihajala z leve po stranski cesti je tudi bremzala, tako da je bilo vse skupaj bolj trk v mirovanju. Mala sploh opazila ni. Saj če bi bilo kaj več bi se šla takoj pokazat.

Jaz sem tudi za Tino dobila Tobrex kapljice. Sem dajala ene 2 dni, pa je bilo bolje, pa sem nehala. Pol je imela čez ene 2 dni spet zjutraj na trepalnicah, pa sem še enkrat dala, potem pa nič več. Zdej ima zjutraj tko malo v kotičkih, pa samo s fiziološko in vatko obrišem in je. Dokler ni spet zlepljeno ne bom dajala nič in mislim da v tem stanju ne bo več.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
11.2.2008 20:55:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

*Lina* - kaj pa pomeni ta ohladitev pri vas? A to bo vparih dneh k nam prišlo, al kaj? Jaz sem pa že tuhtala o prvih spomladanskih delih zunajuser posted image

nimam pojma kaj pomeni to za vas.......kle je mraz ko user posted image ....trenutno imamo ''samo''' -5...sva pa bila dopoldan zunaj, da sem vsaj malo do trgovine in banke skočila, je bilo -10, pa sem mislila da imam vse jajčnike v ledenih kockah....

Sedaj pa tudi moram še malo skočit, pa se bomo zares napravli kot medvedi.......no, imam pa v mislih večerno namakanje v jakuziju.......

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4392
11.2.2008 21:06:34   
piskot
cer.

mi imamo se vedno vrocino tam okoli 37.5. tecni smo ko us. no zdaj spimo. bomo videli kako bo slo. vceraj sem mu spet okoli 23h dala calpol, ker se je zbujal vsake 10 minut. drama. jutri zjutraj gremo k pediatru. sicer ne vem po kaj, verjetno po stavek "gospa saj je samo viroza" in bomo hvalezno odsli nazaj domov.

pa se mami dela popoldan naslednje 3 dni. drek pek.

lina caki mal, nekaj dni nazaj ste imeli 20, zdaj pa -10!? Sem bila prepricana da sem narobe prebrala.

moci bravo zoja!

remy sori ker se nismo prej tipkali.

mis kako hitro gre cas ... morfologija ze. no ja, arabela zate pa skoraj ne morem verjet, da ste ze tik pred dogodkom. meni se je pa zdela moja nosecnost takoooo dolga. druge gredo ful hitreje user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
11.2.2008 21:24:00   
mis
piskot, sej pocasi bo tud ta vrocina posla. Mi smo danes po dolgem casu spet spali do 7h zjutraj. Sej bo. Drzim pesti.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
11.2.2008 21:26:53   
Anonimen
jap piškotek, prav si prebrala.....se mi že kolca po + 20......

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4395
11.2.2008 21:34:50   
piskot

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

jap piškotek, prav si prebrala.....se mi že kolca po + 20....

hudo. moramo nekaj narest za tale nas planet. jaz porabim se ta prasek kar ga imam, pol pa na orescke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
11.2.2008 21:39:01   
moci
jaz ločujem odpadke, pa perem z oreški ali s froshem, mehčam s kisom in eteričnim oljem, v službo grem pa z avtom, čeprav nimam plačanega prevoza in imam karto za avtobususer posted image ja vem, grozna semuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
11.2.2008 21:42:06   
moci
eh, sem prišla komentirat, pa kaj na blog nalepit, pa grem kar spat. ne da se miuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
11.2.2008 21:53:05   
piskot
kok ste pa zanimive danes ...

pitanje glede etericnih olj in vlivanja le-teh v pralni stroj ... a to stroj cist normalno prenasa?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
11.2.2008 21:57:34   
moci
po mojemuser posted image
zakaj pa ne bi? a je mehčalec manj škodljiv za stroj?
pojma nimam, bo serviser povedal, ko bo stroj kapituliral.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?