|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
9.2.2008 12:48:54   
piskot
anc saj ne da imam kaj pametnega za povedat, ampak ...user posted image user posted image user posted image pravijo da je vsaka stvar za nekaj dobra.

no drugace smo pa mi vpisani v klub prehlajenih. najprej so gospod malo pokasljevali, prejsnjo noc je zakuhal, zjutraj se je zbudil ko rozica, je bil vceraj cel dan uredu. ponoci smo imeli pa spet tezave. danes kaslja in nosi svecko okoli. sva hotela it mal v preddvor na soncka, pa mi je med potjo bruhal od kaslja. tako da smo pred blokom ptice strasili. zdaj pa pociva revez. cist izmucen. jest noce, pa pit tud ne user posted image . bomo danes izjemoma piscanca pohali, ker ga ima ful rad pri babici, upam da bo potem kaj jedel.

prijetno popoldne vam zelim. a ni fino k je sele sobota user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
9.2.2008 13:44:57   
*anč*
oj!

hvala vam za spodbudne besede!  že od samega začetka se mi je zdelo,da nekaj ni vredu ... mela izcedek,slab občutek in vsako noč sanje o nekih tednih(ala kok tednov je) ... povedala sva samo parim,družinam še ne.  v pondelk sm bla pr svoji g na uz in ni znala povedat al sta 2 al 1,premajhno je blo vse skup glede na M in slika zdaleč ni bila tako jasna kot pri tristanu,sem pa vidla in slišala utripati user posted image . ker me je vse skupaj tako morilo,sem se naročila še na samoplačniški uz v čertek pri dr.strahovi( za žensko imam same pohvalne besede,ima zelo oseben stik in je full ok,tako da grem na naslednjo ns k njej).  iz torka na sredo sem sanjala,da krvavim in mislim,da se je takrat poslovil moj sonček.  že pred pregledom sem bla živčna ko pes ... potem ji vse razložim in greva na uz, ona vidi eno gestacijsko vrečko,plodek in še nek ostanekuser posted image   potem me pa praša,če je v pon. bla frekvenca ... in šele takrat sm vidla,da je plodek čisto na miru ...user posted image   misli,da sta bila 2,vendar je bil eden pol manjši,večji je bil star 8 tednov in ima nepravilno oblikovano glavico.  še zdej ne vem kako sem se prpelala iz domžal domov,ker sem celo pot jokala ko dež.

doma me je razveselil moj zlati fantek,ki mi daje moč in me spravlja v dobro voljo. hvala,da ste me poslušale ( sploh,ker vem da nekatere to prizadane in zbuja neprijetne spomine),mi je lažje,če dam to ven iz sebe ... počutim se dobro,le to čakanje na abrazijo me ubija ( mam šele u tork g,potem pa naprej).  

tako lepo vreme imamo,ampak ne mormo ven,ker ma mali  spet vročino, očitno je treba na 2 tedna zbolet.  upam,da hitro pride pomlad in bojo viroze mimo ...

mejte lep dan!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
9.2.2008 14:15:28   
altati
anč - nimam besed, ker mi preveč zbujaš spomine......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo vse skupaj čimprej za teboj.......in da boš počasi prebolela...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
9.2.2008 14:18:11   
altati
Mi smo bili na Bledu, kar je bila prvotno zelooo slaba odločitev, saj je Jaša na vsak način želel v vodo, plavat. Njegovo kričanje, ko smo ga odnašali stran od jezera, v katero je želel veselo zakorakati, je bil slišati daleč naokoli, tako da so me ene starejše gospe že spraševale, kaj je z njim tako hudo narobe. Ko smo se odtsranili tako daleč, da revež ni več videl vode in našči celo lepa lesena igrala se je fant potolažil in začel uživati v plezanju....
Zdaj je pa po kosilu omagal in spi.Jaz grem pa v napad na pristno blejsko kremšnito, me Tia in A. že kličeta...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
9.2.2008 15:06:59   
*anč*
altati  dober tek! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
9.2.2008 15:22:03   
pikapolona2
men se pa že mal mešaaaa...pogrešam mojga črvička, ki baje trenutno lepo spi.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
9.2.2008 16:58:56   
Arabela
Midve sva lepo pri babici in dedku, mala trenutno maže že 4mandarino, jaz pa sem ful ful utrujena... komaj čakam da gremo spat...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
9.2.2008 16:59:09   
@lina
anč, nimam besed, pametne tolažbe, jokam ob branju tvojega posta o sanjah in UZ user posted image user posted image user posted image  drži se user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4308
9.2.2008 17:06:05   
@lina
Clody, mi smo kupili inhalator. Ni poceni, ampak po dveh nočeh kašljanja v eno po štiri ure skupaj ga ni bilo denarja, ki ga ne bi odštela za mirno noč... Tam okrog 80 eur je koštal.  takoj zvečer smo inhalirali (samo fiziološko). Ne vem, ali se mu je toliko popravilo zdravje na hitro ali je pomagal inhalator, ampak noč po tem brez enega samega kašlja... In tako smo nadaljevali še dve noči, super spi, brez kašlja... Čez dan sedaj pokašlja mogoče 2-3x vse skupaj. Prej smo imeli tudi vlažilec vsako noč prižgan, nazadnje smo dosegli skoraj 70% vlažnost v spalnici, pa je kašljal vseeno...

Remy, jaz sem tudi sinoči zaspala ob 20.30, skupaj s tamalim. Spala skoraj 12 ur - starejši in oči sta mislila da je danes nedelja in sta šla ob 7h gledat živžavuser posted image  - midva z Matjažem sva pa spala do 8h. Ampak sem spet počivala zdaj popoldne, sem zadremala ob Las Vegasuuser posted image  Jaz ne vem kaj je to, čist sem neprespana, že kar kroničnouser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
9.2.2008 17:09:20   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Mi smo bili na Bledu, kar je bila prvotno zelooo slaba odločitev, saj je Jaša na vsak način želel v vodo, plavat. Njegovo kričanje, ko smo ga odnašali stran od jezera, v katero je želel veselo zakorakati, je bil slišati daleč naokoli, tako da so me ene starejše gospe že spraševale, kaj je z njim tako hudo narobe. Ko smo se odtsranili tako daleč, da revež ni več videl vode in našči celo lepa lesena igrala se je fant potolažil in začel uživati v plezanju....
Zdaj je pa po kosilu omagal in spi.Jaz grem pa v napad na pristno blejsko kremšnito, me Tia in A. že kličeta...

Ko sem brala na tvojem blogu o lumpu, sem si čist v živo predstavljala, saj imam točno takega domauser posted image user posted image  

Jure ni bil nikoli tak lump...zdaj me on sprašuje: "zakaj pa Matjaž nič ne uboga"user posted image user posted image  Kaj naj mu odgovorim?user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
9.2.2008 17:24:56   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Ko sem brala na tvojem blogu o lumpu, sem si čist v živo predstavljala, saj imam točno takega domauser posted image user posted image  

Jure ni bil nikoli tak lump...zdaj me on sprašuje: "zakaj pa Matjaž nič ne uboga"user posted image user posted image  Kaj naj mu odgovorim?user posted image user posted image

Ko najdeš odgovor na to vprašanje mi sporoči, da ga predam naprej Tari in Tii, okuser posted image ...
Jaša nam po 'ta novem' pleza na kuhinjski pult in naprej na štedilnik.....Mi ga pa odstranjujemo iz pulta in s tem povzročamo zverinsko dretje....
Kakšna ideja kako naj mu vbijem v glavo da tega ne sme, da se lahko opeče, če ga slučajno ne bom opazila in se bo kaj kuhalo, peklo.....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
9.2.2008 17:45:58   
altati
Pikapolona -   zate, da vidiš kako tvoja punca osvaja mojega fantauser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

In naj še kdo reče, da dandanes punce ne dajejo pobudeuser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
9.2.2008 18:05:23   
pikapolona2
altati mi pošlješ prosim na mail fuul size...

sam res kako je nagnila glavico in hotla dat lubčka...Jaša je pa skor dol padu tolk je nazaj lezeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
9.2.2008 18:05:55   
pikapolona2
piškot sta šla kej ven....je Martin boljše?

Neposredna povezava do sporočila: 4314
9.2.2008 18:17:14   
frrrr
ojej, *anč*, hudo mi je zate... upam, da najdeš v teh sončnih dnevih ob svojemu sončku dovolj tolažbe, da prebrodiš in vas bo angelček čuval in bo enkrat v bližnji prihodnosti tudi Tristan dobil zdravega bratca ali sestrico... drži se punca in piši, riši... vse, da ti bo lažje... lahko tudi na zs...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
9.2.2008 18:23:48   
frrrr
altati, @lina in vse ostale, katerih otročki uveljavljajo svojo voljo... naše dete je enih 14 dni nazaj začelo na polno se metat po tleh in izsiljevat... poskušam v mejah normale ignorirat... včasih ne gre in zaradi tega ima mali še več moči nad malo in bolj izsiljuje. v vrtcu pa meda tega ne počne... očitno točno ve, kje lahko kaj doseže user posted image

danes bili cel dan v slovenj gradcu... malo pri babici v službi na obisku, pa kuhalno ploščo smo šli kupit - imamo 4 leta staro steklokeramično, ki se je pokvarila - elektrika dela samo na najvišjo moč, plinskih treh pa še nismo priklopili user posted image smo raje šli zdej kr novo kupili na 4 elektriko user posted image kupi katera staro? lucika? potem smo spali, bli na sprehodu.. zdaj se z babico lovita po stanovanju, vmes še mucek sodeluje user posted image gremo počasi še nekaj pojest, potem pa kopel in spat... kako hitr beži čas user posted image

lep vikend!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
9.2.2008 18:41:30   
altati
frrrr-  welcome to the clubuser posted image ! Jaz Jaša ignoriram kolikor se da, kar se tiče izsiljevanja in metanja po tleh, a zaenkrat ne pomaga in tudi kar se tiče plezanja in raziskovanja mu  res dovolim vse, kar ne ogroža njegovega zdravja in obstoja, a žal so mu edino zanimive stvari res nevarne....(ala plezanje na okensko polico, tolčenje po steklenih vratih, plezanje na pult in štedilnik, v pečico, pomivalni stroj......). Po novem mu dovolim tudi da spleza v svoj stol iz njega na mizo...ker mu enostavno ne morem več preprečiti in tudi dol pride normalno, brez poškodb...iz mize rikverc nazaj na stol in iz stola rikverc na tla....
Tudi na pograd sam spleza, pa po lestvi nazaj dol poskuša, zaenkrat še brez poškodb.....

Mah, takle mamo...noro....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
9.2.2008 19:56:22   
Arabela
Javlja se še ena mama male trme...user posted image user posted image user posted image ... ampak jaz ne popuščam, večje probleme imajo z njo babi, dedi in teta...  jaz popuščam le pri spanju in zdaj hodiva skupaj spat zadnje dni ob 22ih v veliko posteljo, ker enostavno nimam več moči se kregati z njo in poslušati njenega dretja...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
9.2.2008 20:19:51   
@lina
naš pravzaprav ne izsiljuje z metanjem po tleh - jah, zna se uležt na tla in užaljeno gledat...pa če mu kaj vzamemo, zgrabi najbližjo zadevo pri roki in jo vrže po tleh...user posted image user posted image

pleza res povsod in kamorkoli - imeli smo eno obdobje sedenje med kosilom na mizi, je minilo... mala malca mu je zrinit svoj trip trap iz jedilnice v kuhinjo, splezat na pult, do hladilnika... po stopnicah leti gor in dol kot sneta sekira, skoraj ne bi več rabila uporabljat teh varoval za stopnice, ampak tu me je res strah, ker so polkrožne in se na enem delu notranji del stopnic ful zoži, zato so varovala še vedno aktualna... sicer pa vsa ostala plezanja na nizke elemente v dnevni sobi, pa po stolih za doseganje višjih ciljev, ni da niuser posted image user posted image user posted image

moj oči (ravno prej so bili naši na obisku) - on ves čas sam poskakuje da ga bo ujel ob njegovih gibih in vzklika ob stvareh, ki jih jaz sploh več ne vidim (npr. ko se postavi na noge na spodnjo stopničko trip trapa) - češ, kaj vse mu dovolimo, kako smo brezbrižni... Ampak jaz nisem brezbrižna, samo res ne morem ves čas vzklikati Matjaž, ne!

No, mi mamo pa takle!user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
9.2.2008 20:47:32   
Pikabu
Še ena mama male trme. Naš pa izsiljuje z dretjem. Ne z jokom, ampak z DRETJEM, pa z razmetavanjem in da meče vse po tleh, kar mu je pri roki. Doma ni problema, ignoriramo, ga pustimo, da se stuli, potem je pa v redu. Problem je drugje. Pri obojih starših kar letijo in mu nosijo stvari, da bi mu preusmerili pozornost in da bi mu ustregli, ampak pri njem to ne gre. Navadno celo tisto stvar, zaradi katere trmari, pa da mu popustimo, vrže na tla. Še huje je pa kje na javnem mestu, ko te vsi gledajo, kaj delaš z otrokom, da se tako zverinsko dere. Ampak pri njem res najbolj pali, da ga ignoriramo, odstranimo z mesta, če hoče početi kaj nevarnega in da ga pustimo, da se oddere svoje, potem je pa kot da bi odrezal. Pozabi in je vse v redu naprej.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
9.2.2008 20:58:58   
muki1
user posted image *Anč* user posted image .
Zelo mi je žal, ampak tolaži se s tem, kar so ti ene že napisale, da je vse za nekaj dobro. Poglej naše sončke, koliko jih sploh ne bi bilo med nami, če bi se nam ne dogajale takšne žalostne stvari.
Verjamem, da si neutolažljivo žalostna in se bodo vlekli dnevi do torka..... ampak kot sem enkrat že napisala eni med nami....nekoč boš k sebi privila novo bitjece, ne vem kdaj, ampak ko bo čas za to pa sigurno. Ko ga boš vsa srečna držala v naročju in privijala k sebi boš vedela, da se je to, kar se dogaja zdaj žal moralo zgoditi.
Žal mi je zate, res....upam, da ti bodo ti dnevi hitro minili. Drži se punca naša user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
9.2.2008 21:01:59   
Anonimen
še ena se pokorno javlja in vam sporoča, da imajo doma malo trmicouser posted image
Tinkara kar zacopota pa zatuli, pa glede na to, da to počne zdaj tudi v vrtcu, mislim da nisem samo jaz krivauser posted image - terapija- ignoriranje, pa še zanalašč ne dobi tistega za kar tuli!
Pleza na vse, na kar lahko in kar doseže, se pa vidi, da je še malo manjša, kot vaši in še ne doseže vsega.
Je bil pa zadnjič pri nas zelo zanimiv izbruh ljubosumjauser posted image in je hotela sosedo (1 leto) kar ugrizniti, pa odrinila jo je, da je padla in se potem nanjo spravila kot podivjani pesuser posted image - in to samo zato, ker je babica najprej tej punčki dala kapo dol in ne njej, višek vsega je pa bil, ko si je hotela ogledati njene magnetke na hladilnikuuser posted image - v glavnem, na svojem teritoriju se ne pusti- sam bog ve, kaj v vrtcu zganjauser posted image

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4322
9.2.2008 21:19:25   
moci
hvala, ker ste me pomirile. pri nas stanje podobno. da o očitkih in pametovanju vsakega, ki ima 5 minut časa, raje ne bi. ampak a ve potem nimate sekreta v stanovanjuuser posted image user posted image
pridem v kuhinjo, sedi na sredi mize in 'pije' sladkor iz sladkornice. mi ni treba pisat kakšna je mala in kakšna je kuhinja, ane. šibam po metlo, ona obrne zaboj z igračami. grem na wc, ona bere v spalnici na postelji in zraven zdrobi kos kruha na prafaktrojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

in tako dalje.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
9.2.2008 21:20:04   
moci
muki, kva pa delaš?  user posted image user posted image user posted image

evo reklame so. javi seuser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
9.2.2008 21:24:33   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

muki, kva pa delaš?  user posted image user posted image user posted image

evo reklame so. javi seuser posted image user posted image

Ja Bogdaj mati. Evo me, sem malo tu, malo TAM user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?